URGENTNÍ: Italští vědci zjistili, že po zdánlivě úplném počátečním uzdravení dochází u dospívajících chlapců k recidivě myokarditidy způsobené vakcínou Covid.

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

13.8.2023

Italští vědci, zjistili že dva dospívající chlapci, kteří utrpěli zánět srdce po vpichech Covid od společnosti Pfizer a zdálo se, že se uzdravili, ale po měsících došlo k recidivě .

„Injekce mRNA jsou darem, který se neustále rozdává. V nejlepším případě můžeme monitorovat mnoho dospívajících a mladých dospělých na poškození srdce po dlouhou, dlouhou dobu.“ říká nezávislý novinář Alex Berenson na Substacku .

Alex informoval v následujícím článku:

Oba teenageři vykazovali známky nového poškození srdce v důsledku recidiv, včetně vysokých hladin proteinů z poraněného srdečního svalu. Skenování ukázalo, že jeden chlapec měl nové léze na srdeční stěně a potřeboval téměř dva týdny hospitalizace.

Vědci nedokázali určit, proč chlapci trpěli recidivami, ke kterým došlo 8 až 12 měsíců po počátečních epizodách myokarditidy. Vyzvali k přísnějšímu sledování každého, komu byla diagnostikována myokarditida způsobená mRNA – a k dalšímu výzkumu, který by určil, zda mladí lidé, kteří ji trpěli, mohou čelit vážným budoucím komplikacím.

Práce byla zveřejněna koncem května v časopise Vaccine: X a zdá se, že jde o první případovou zprávu ukazující, že vpichy mRNA mohou způsobit opakující se myokarditidu nebo zánět srdce. Ale úřady veřejného zdraví a média, které od roku 2021 bagatelizovaly vedlejší účinky na srdce z injekcí mRNA, to ignorovaly.

Myokarditida má mnoho příčin, včetně virové infekce a očkování mRNA Covid. Často je diagnostikována, když lidé jdou na pohotovost s bolestí na hrudi, ale může se také vyskytnout bez příznaků, což způsobuje, že lidé mají poškození srdce, které je jasné na skenování srdce nebo v krevních testech, ale nezpůsobuje bolest ani horečku.

Studie ukázaly, že myokarditida vyžadující hospitalizaci se může vyskytnout až u 1 z 3 000 dospívajících chlapců nebo mladých dospělých mužů, kteří dostanou injekci Covid, s nejvyšším rizikem  po druhé dávce . Mnoho studií ukazuje, že injekce Moderny, která má více mRNA než Pfizer, má vyšší riziko.

Základní důvod, proč mRNA způsobují myokarditidu – a proč se zdá, že postihuje mladé muže více než kdokoli jiný – zůstává záhadou. Výzkumníci navrhli mnoho různých mechanismů, včetně přímého poškození spike proteinem, který mRNA výstřely způsobují v těle, protilátek imunitního systému, které omylem napadají srdeční tkáň místo hrotů, nebo obecnější nadměrné reakce imunitního systému.

Zatím se nedohodli na jednoznačné odpovědi. — (Recidivující myokarditida. To není dobré, že?)

ZDROJ

V letech 2021 a 2022 odborníci v oblasti veřejného zdraví, školy a univerzity – zejména ve Spojených státech – podstrčili mRNA Covid výstřely teenagerům  a  mladým dospělým v podstatě bez rizika Covidem.

Jak se souvislost mezi mRNA a myokarditidou stala jasnější,  bagatelizovali  její rizika a označili ji za  mírnou a přechodnou .

Ale studie z  Jižní Koreje ,  Kataru a  tokijské  soudní kanceláře prokázaly, že mRNA myokarditida může zabíjet a vedla k desítkám náhlých úmrtí mladých dospělých v těchto zemích. Souvislost s úmrtími byla obecně objevena až po pitvách nebo kontrolách lékařských záznamů úmrtí během dnů nebo týdnů po očkování.

Spojené státy a většina dalších zemí s vakcínou mRNA neprovedly podobné kontroly, takže celkový počet úmrtí na myokarditidu po vpichu zůstává záhadou.

— (Všechno bylo v pořádku. Dokud nebylo.)

Další záhadou je dlouhodobá prognóza teenagerů a mladých dospělých, kteří trpěli buď mírnou nebo závažnější post-jab myokarditidou.

Některé  studie  prokázaly  změny srdeční funkce  až o rok později, ale kardiologové nesouhlasí s tím, zda je jizva viditelná na skenech dostatečně závažná, aby měla významný dlouhodobý dopad.

Ale srdce po zranění nemůže znovu dorůst svalů.

Jakékoli poškození, které utrpí, je prakticky trvalé, a proto je možnost, že by mRNA mohly způsobit opakované epizody zánětu nebo jizev, tak znepokojující.  

Autor: Alex Berenson

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *