Ukrajinský ministr zahraničí začal v přímém přenosu vydírat USA!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

30.4.2024

Ukrajinský ministr zahraničí začal v přímém přenosu vydírat USA, že Ukrajina nepřestane s útoky na ruské rafinérie, které vedou k dramatickému zvyšování cen ropy na západních trzích, pokud USA nedodají Kyjevu PVO baterie Patriot a balíček zbrojní a finanční pomoci! Pokud ne, potom prý není o čem se bavit! Fešácká diplomacie skončila a začalo vydírání po ukrajinsku!

Situace na Ukrajině je po mohutném ruském leteckém útoku na ukrajinskou energetickou infrastrukturu z minulého týdne podle všeho kritická, protože ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba se v rozhovoru pro ukrajinskou televizi uchýlil k bezostyšnému vydírání USA. Kuleba pokládal moderátorce řečnické otázky, jestli si pravdu myslí, že USA nemají k dispozici ani jednu baterii PVO komplexu Patriot, kterou by mohli dodat na Ukrajinu k ochraně ukrajinské energetiky a lidských životů.

Byla to řečnická otázka, protože je podle Kuleby zjevné, že Američané už Patrioty nedodávají proto, že ne že by nemohli, ale právě proto, že už nechtějí. Kuleba na to následně reagoval slovy, že Američané si stěžují, že Ukrajina používá západní a americké zbraně proti cílům uvnitř Ruska, na které Američané nechtějí, aby na ně Ukrajinci útočili. A to jsou právě ruské rafinérie. Útoky na ně totiž paradoxně vedou ke dvěma událostem. Za prvé, každý útok na rafinérii vede ke zvyšování ceny ropy na světových trzích, takže ropa se začíná prodávat za více peněz, což paradoxně přináší Rusku do kapes více peněz za prodej ruské ropy.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 15.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *