Ukrajina je v koncích a začala povolávat na frontu už i mentálně postižené invalidy, podívejte se s námi na šokující video z vojenské správy ve Vinnyci! Ukrajinský parlament zakáže 16 až 18-letým klukům opustit Ukrajinu! Chystají se nové mobilizace! Dochází nám lidi a pokud to tak půjde dál, skončí na frontě celý ukrajinský národ! Šéf neziskovky v rozhovoru varoval, že Ukrajina bude muset mobilizovat další statisíce lidí a dojde nakonec i na všechny ve studiu!

11.8.2023

Celý článek si můžete poslechnout zde:

Ukrajina je s válkou v koncích, již není naprosto žádných pochyb. Odvodní komise začaly totiž na Ukrajině odvádět na frontu už i mentálně a duševně postižené osoby, které mají 3. stupeň invalidity, a to na základě nových legislativních změn, které ještě nebyly schváleny v parlamentu v Kyjevě, ale v praxi se již uplatňují a de facto ty zákony jsou přijímány až ex-post na ospravedlnění aktuálního stavu u odvodních komisí. Potvrzuje to šokující video z vojenské správy ve Vinnyci, kam si přišla stěžovat rodina mentálně postiženého a na psychiatrii od dětství ošetřovaného mladíka, který dostal mobilizační povolánku a lékařská odvodní komise v Šarhorodu ho shledala schopným vojenské služby. Nedostal náhradní službu, civilní mobilizační rozkaz, ale byl přímo odveden jako schopný vojenské služby bez výhrad. Video nepotřebuje komentář.

Kyjev tak potřebuje tyto šílené odvody invalidů legalizovat, takže došlo k předložení dvou novel do Nejvyšší rady Ukrajiny, tedy do parlamentu v Kyjevě. Jedná se o dvojici novelizačních návrhů pod jednacími čísly 9480 a 9566, které se týkají novelizací mobilizačního zákona a mají uzákonit stav, který již u odvodních orgánů probíhá, ale občané se proti tomu brání u soudů, že jde o nezákonné a dosud po stránce práva neoprávněné postupy. První zákon č. 9480 [1] s názvem “Návrh zákona o změnách občanského zákoníku Ukrajiny o ochraně práv dětí v případě dočasného vycestování do zahraničí” zavádí zákaz opuštění Ukrajiny pro osoby ve věku 16 až 18 let bez doprovodu dospělého a bez splnění “dalších” povinností stanovených zákonem.

VIDEO: Nakonec odvedou na frontu i jednoho z nás tří ve studiu. A potom druhého, a pak třetího!

Novela má přitom ve zdůvodnění uvedeno, že zákon se přijímá s cílem ochrany ukrajinských nezletilých dětí, které byly sociálními službami zemí EU v poslední době odebrány rodičům z řad ukrajinských uprchlíků, jedná se zatím o 240 případů [2] v celé EU, což je kapka v moři a v záplavě 6,3 milionu ukrajinských uprchlíků registrovaných v zemích EU. Je to samozřejmě záminka, a hlavně proto, že ty zadržené děti v EU jsou podle informací západního tisku tzv. minors, tedy děti do věku 12 let, nejde o teenagery. Zákon č. 9480 však zakazuje vycestování bez doprovodu skoro dospělým Ukrajincům ve věku 16 až 18 let, přičemž mladší nezletilé děti ten zákon vůbec nezmiňuje.

Podle ukrajinských neziskových organizací, které začaly bít na poplach, jde o přípravu na mobilizaci nezletilých osob ve věku 16 až 18 let na Ukrajině. Ta mobilizace je jen otázkou času. Šéf ukrajinské neziskovky Vernis Živym (Come Back Alive – Vrať se živý) Taras Čmut měl rozhovor na ukrajinském kanálu RBK a prohlásil, že pokud ukrajinské vojenské úsilí, které předvádí AFU, bude pokračovat dál, tak Ukrajina bude potřebovat další mobilizaci stovek a stovek tisíc Ukrajinců, a to i z těch skupin, které dosud terčem odvodů nebyly. Čmut doslova prohlásil, že v takovém případě jednoho z nich tří ve studiu (on, moderátor a kameraman) odvodní orgány odvedou na frontu. A potom druhého a nakonec i třetího, tedy úplně všechny ve studiu a tím pádem potažmo úplně všechny Ukrajince.

Ukrajina již odvádí na frontu i nezletilé děti, invalidy a důchodce, takže potřebuje tento stav zlegalizovat novelami zákonů

Tento scénář nedojde naplnění jen tehdy, pokud se stane zázrak, např. se objeví nějaký nepřítel Putina a Rusko se rozpadne, anebo Ukrajina někde vykope ze země atomovky, které tam byly schovány, ale to jsou prostě nerealistické scénáře. Podle Čmuta hrozí, že válka se bude prodlužovat a ukrajinské orgány budou pořád slibovat “peremogu“, tedy vítězství, ale ve skutečnosti půjde o prodlužování vyvražďování celého ukrajinského národa. Ze dvou nebo tří měsíců k dosažení vítězství nad Ruskem se stanou dva nebo tři roky, a potom další tři roky, devět let a možná celé dekády. Je patrné, že šéf neziskovky má opravdu strach z toho, že bude povolán na frontu v nekonečné válce.

Mikola Zacharčuk padl na frontě ve věku 16 let a 8 měsíců. Kdyby vycestoval z Ukrajiny, byl by naživu

Ukrajinská armáda má nedostatek mužů na frontě. Většina mužů, kterou bylo možné odvést, již byla odvedena a v současné době je buď po smrti, nebo jsou těžce zmrzačeni a nejsou schopni dalšího boje, anebo jsou tak unaveni, že jejich bojový výkon představuje spíše ohrožení dalších vojáků než nějaký přínos. Odvodní úřady tak začaly v posledních měsících odvádět i osoby, na které by normálně nepřišla řada ani omylem a ani náhodou.

Jedná se především o důchodce, kteří zatěžují státní kasu a Zelenského junta se chce těchto invalidů zbavit na frontě, aby tam padli a stát jim už nemusel vyplácet invalidní důchod. Proto je odvodní lékařské komise uznávají za způsobilé vojenské služby. Jedná se o zločin a genocidu, ne nepodobnou nacistickému programu Lebensborn a jeho doprovodnému podprogramu T4, který m.j. nařizoval likvidace a eutanázie pacientů v psychiatrických léčebnách, protože zatěžovali zdravotnický systém III. Říše. Zelenského junta se proto rozhodla, že tyto odvody zlegalizuje novelou zákona č. 9566 [3].

Mobilizace se bude nově vztahovat i na pečovatele o postižené osoby

Novela s názvem “Návrh zákona o změně zákona Ukrajiny „O mobilizačním výcviku a mobilizaci“ o rozšíření možností mobilizace občanů do vojenských jednotek, jakož i k výkonu práce obranného charakteru zajišťujícího fungování národního hospodářství v podmínkách stanného práva” upřesňuje okruhy osob, které lze povolat a mobilizovat, přičemž novela zahrnuje do mobilizace nově i důchodce, nezletilé studenty a dokonce i pečovatele o nesvéprávné a postižené osoby, pokud se o tyto osoby mohou postarat příbuzní.

Hlavička návrhu novely č. 9566

Povolávání postižených a invalidních osob do ukrajinské armády je jedna věc, ale skutečnost, že tyto osoby jsou poté bez mrknutí oka uznávány za způsobilé výkonu vojenské služby ve zbrani ze strany lékařských komisí, které posuzují zdravotní stav povolanců, je úplně jiná věc. Jedná se o systémový plán naplnění odvodních kvót zcela nezpůsobilými osobami, které nečeká na frontě nic jiného než smrt. Ti lékaři v těch odvodních komisích to musí vědět, že tyto postižené lidi posílají na smrt.

Zelenský páchá genocidu na vlastním národu

Válka je tak dobrá záminka na zbavení se důchodců a všech invalidů, které lékařské odvodní komise uznají za schopné vojenské služby bez výhrady, jako v šokujícím videu v úvodu tohoto článku, proto Ruská armáda je zděšením doslova bez sebe, když vidí, koho nachází v dobytých ukrajinských zákopech. Starce, důchodce nad 70 let, studenty ve věku dokonce jen 15 let, prostě Zelenského banda provádí genocidu vlastního národa. Zbavuje se důchodců, kteří zatěžují státní důchodový účet, zbavuje se invalidů, kteří rovněž zatěžují důchodový účet a zbavuje se i studentů, tedy mladých kluků, budoucnosti národa.

Zelenský má ještě odvahu fotit si selfíčka s obětmi, které poslal na smrt a ty to zázrakem přežily

Proto Zelenského junta poslala do Nejvyšší rady Ukrajiny v Kyjevě tyto dvě novely zákonů, tedy zakázat teenagerům od 16 let vycestování ze země a novela rozšiřující mobilizační povinnost i na důchodce, studenty, pečovatele o nesvéprávné osoby a veškeré fyzicky pohyblivé osoby, bez ohledu na mentální způsobilost. Adolf Hitler tomuto principu mobilizace úplně všech říkal “Total Einsatz” (Totální nasazení) a to skončilo v květnu 1945 totální porážkou Německa. To samé čeká Ukrajinu. Je jasné, že s takovými lidmi nemůže AFU porazit Rusy, protože účelem je skupinová a třídní likvidace státní rozpočet zatěžujících osob na Ukrajině.

Nejen o tomto šokujícím vývoji na Ukrajině budeme hovořit dnes od 19:30 na Svobodném vysílači CS v našem pravidelném pořadu. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.

-VK-

Šéfredaktor AE News

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *