, , ,

U dětí se během dovolené v domě v blízkosti několika antén 5G objevily bolesti hlavy, žaludku a problémy se spánkem

U dětí se během dovolené v domě v blízkosti několika antén 5G objevily bolesti hlavy, žaludku a problémy se spánkem

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Podle nové recenzované případové studie se u tří dětí a jejich rodičů rychle objevily četné zdravotní problémy – včetně potíží se spánkem, bolestí hlavy, žaludku a kožní vyrážky – když pobývali v letním domě vzdáleném 125 metrů od mobilní věže s několika 5G anténami.

7.12.2023

Tři děti a jejich rodiče rychle onemocněli četnými zdravotními problémy – včetně potíží se spánkem, bolestí hlavy, žaludku a kožních vyrážek – když zůstali v letním sídle vzdáleném 125 metrů od mobilní věže s několika 5G anténami , tvrdí nový kolega. recenzovaná případová studie .

Studie publikovaná 2. prosince v Annals of Clinical and Medical Case Reports uvádí, že symptomy členů rodiny ustoupily rychle poté, co se o tři dny později vrátili do svého obvyklého domova, kde byli vystaveni mnohem nižším úrovním radiofrekvenčního (RF) záření 5G. .

Děti ve věku 4, 6 a 8 let také zažívaly emocionální příznaky, jako je zvýšená podrážděnost, když pobývaly v letním sídle poblíž věže 5G.

Toto je šestá vědecká zpráva o účincích radiofrekvenčního (RF) záření 5G na lidské zdraví, kterou napsali Dr. Lennart Hardell, přední vědec zabývající se riziky rakoviny z radiace, a Mona Nilsson. Je to také první zpráva autorů o tom, jak 5G ovlivňuje zdraví malých dětí.

Hardell – onkolog a epidemiolog z Environment and Cancer Research Foundation , který je autorem více než 350 prací , z nichž téměř 60 se zabývá RF zářením – uvedl, že záření 5G je zvláště znepokojivé pro děti .

Řekl The Defender :

„V medicíně je dobře známo, že děti jsou citlivější na toxické látky než dospělí. Navíc mají delší očekávanou délku života, takže chronické zdravotní problémy se mohou vyvinout po delší dobu.“

Reálný dopad 5G na zdraví dětí zatím nebyl příliš studován, protože implementace této technologie je „zcela nová,“ řekl Hardell.

Miriam Eckenfels-Garcia, ředitelka programu elektromagnetického záření a bezdrátového připojení organizace Children’s Health Defense (CHD) , uvedla, že zavedení 5G je „dalším příkladem finančních a průmyslových zájmů, které převažují nad ochranou zdraví našich dětí“.

Řekla The Defender:

„Stejně jako v této případové studii vidíme negativní dopady této technologie na zdraví a namísto uplatňování principu předběžné opatrnosti , dokud nebudeme schopni určit plný rozsah dopadů na zdraví a životní prostředí, naše vládní agentury – zachycené průmyslem – umožňují instalaci 5G. kdekoliv a všude.

„CHD dělá vše, co je v jejích silách, aby zabránila tomuto nebezpečnému vývoji prostřednictvím soudních sporů, vzdělávání a advokacie, a jsme vděční vědcům jako Dr. Hardell a Mona Nilsson za to, že na tyto případy posvítili.“

 

Děti měly vážné fyzické, emocionální příznaky

Rodina zůstala v letním sídle od 29. července do 1. srpna.

Rodiče vyplnili dotazník o symptomech, které oni a každé z jejich dětí pociťovali během pobytu, před pobytem a po návratu do trvalého domova.

Hodnotili také závažnost každého symptomu na stupnici od 1 do 10. Všechny tři děti měly problémy se spánkem a emocionální symptomy – označené jako „podrážděnost“ a „emotivní“ – hodnocené na úrovni 10. Studie také uvedla:

„Dvě z dětí dostaly průjem, bolest břicha a bolest hlavy hodnocené mezi 8 a 3 na stupnici závažnosti. Dítě ve věku 6 let, které nemělo bolesti břicha a průjem, dostalo kožní vyrážky stupně 8 na stupnici závažnosti.

„… Příznaky se objevily brzy po příchodu do domu a zmizely po návratu domů, kde byla úroveň radiace podstatně nižší.“

Nilsson, výkonná ředitelka Švédské nadace pro radiační ochranu , uvedla, že považuje za „velmi znepokojivé“, že děti měly bolesti hlavy a měly problémy se spánkem.

„Děti v tomto věku by neměly trpět bolestmi hlavy ani problémy se spánkem,“ řekla, ale tyto příznaky jsou „očekávanými účinky zvýšeného vystavení RF záření.“

Nilsson dodal:

“ Už mnoho let je poměrně dobře známo , že tento druh pulzně modulovaného záření narušuje spánek a způsobuje bolesti hlavy , že ovlivňuje fungování mozku ve smyslu omezení učení, paměti a koncentrace a také [může způsobit] změny chování .“

Případová studie ukazuje, „co se pravděpodobně děje v mnohem širším měřítku – což je velmi alarmující,“ řekla.

Rodiče udávali silnou únavu, bolesti hlavy a nespavost.

Během předchozích dvou let si rodina pronajala stejný dům „bez jakýchkoli zdravotních problémů,“ uvádí zpráva.

V létě 2022 telekomunikační operátor instaloval 5G antény. Na konci roku 2022 dva další dopravci nainstalovali na věž další 5G antény.

Hardell a Nilsson provedli 9. října měření v okolí chaty, kde rodina pobývala. Úrovně se pohybovaly mezi 9 000 a 43 400 mikrowatty na metr čtvereční (μW/m2)

Tato čísla jsou však pravděpodobně nižší než to, co rodina zažila, protože letní rekreační oblast – která měla devět dalších chat, více než 70 apartmánů a více než 400 míst pro kempování – byla v době, kdy výzkumníci provedli údaje, většinou prázdná.

To bylo „nešťastné,“ řekli Hardell a Nilsson, protože „během skutečného pobytu, kdy byla oblast plně obsazena… provoz mobilních telefonů z věže byl s největší pravděpodobností mnohem vyšší.“

Většina si neuvědomuje toxické účinky 5G

Hardell řekl: „Lidé obecně – a také lékařská profese – jsou většinou nevzdělaní a nechápou toxické účinky 5G. Implementace 5G je velmi nebezpečný vývoj jak pro lidské zdraví, tak pro životní prostředí.

„Implementace 5G pokračuje svou vlastní cestou založenou na ekonomických zájmech a bez ohledu na vědecké důkazy o škodlivých účincích. Protesty vědců a nevládních organizací jsou nevyslyšené,“ řekl.

 

Hardell vyzval znepokojené rodiče, aby minimalizovali vystavení svých dětí záření 5G. „Jak jsme ukázali, zdraví se brzy obnoví, když lidé opustí [místo s vysokou radiací 5G] a přejdou na místo bez 5G.“

„Ve skutečnosti,“ dodal, „naše výsledky ukazují, že expozice 5G je klasický ‚ provokační test ‘ na zdraví“, protože jasně ukazuje příznaky, které se objevují, když je člověk vystaven něčemu – jako je nový lék nebo nová úroveň radiace. .

Ve skutečnosti však většina rodičů nemá ekonomické prostředky na to, aby se přestěhovali na místo bez 5G, řekl. „Kromě toho se 5G rozšiřuje a v budoucnu pokryje většinu země.“

Hardell řekl, že není fér, aby se rodiče, kteří si cení zdraví svých dětí, museli vyhýbat dovolenkovým místům nebo jiným místům jen kvůli 5G. „Koneckonců, společnost je pro všechny a nikdo by neměl být vyloučen,“ řekl Hardell.

Jaké je řešení?

Podle Hardella „5G musí být zastaveno, dokud vědci neprovedou studie o lidském zdraví a životním prostředí bez střetu zájmů.“

K 12. říjnu podepsalo 434 vědců a lékařů výzvu k 5G , která vyzývá k zastavení 5G, dokud nebude takový výzkum proveden.

Svou výzvu zaslali Evropské unii sedmkrát „bez jakéhokoli účinku“, řekl Hardell ze Švédska.

I sami občané se musí postavit a požadovat zastavení. „Lidé musí protestovat a nechat slyšet jejich hlasy,“ řekl Hardell. „Lidé se musí vzdělávat, provádět měření radiace, zvažovat nové zdravotní problémy a vyvíjet tlak na politiky, aby to změnili.“

Média mají také „obrovskou odpovědnost“ otevřít debatu o 5G a informovat veřejnost o jeho nebezpečích, dodal.

 

 

ZDROJ:https://childrenshealthdefense.org/defender/kids-headaches-stomach-pain-sleeping-vacation-home-5g-antennas/

 

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *