Timmermans – otec Green dealu EU: To, co nařídil všem Evropanům, kteří vlastní nemovitost, on sám nedodržuje

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

18.11.2023

Tak jak je „klimatickým carem“ v rámci celosvětově prosazované klimatické politiky John Kerry, je v EU tímtéž holandský eurofašista Timmermans, který si aktuálně dělá ambice na premiérské křeslo.

Frans Timmermans stál od samého začátku v čele prosazování „zelené politiky“ v rámci EU. To on a jeho přisluhovači stojí za všemi zákazy, nařízeními, normami, uhlíkovými daněmi a vším, co likviduje evropskou prosperitu ve jménu klimatické agendy.

Tedy právě tento holandský politik je i „otcem“ nařízení, které po požaduje, aby si všichni majitelé domů v EU zrekonstruovali své domy na kategorii v první fázi E, ale od roku 2033 již A – D, přičemž do roku 2040 by již měla být přípustná jen kategorie A a B.

V souvislosti s bydlením pak přišel také s nařízením, podle něhož od roku 2029 již nebude možné instalovat jiné vytápění než tepelné čerpadlo.

Jenže Timmermans je jen dalším eurofašistou, který káže vodu, ale pije víno. Víte, jaké nemovitosti on sám vlastní??

Zatímco nutí Evropany, aby používali tepelné čerpadlo, Frans Timmermans bydlí v budově z roku 1910 s energetickým štítkem E. Koupil si nový dům v Maastrichtu za 1,25 milionu eur.

Tato budova je stejně dobře izolovaná jako průměrný kurník, říká ve videu Hugo Bos z organizace Culture under Fire. Dostal tip od důvěryhodného zdroje a pak se ponořil do katastru nemovitostí, kde najdete všechny informace o novém domově bývalého eurokomisaře.

Timmermans chce donutit Evropany, aby měli energetický štítek A, s drahými tepelnými čerpadly a izolačními opatřeními, která se podle Bose nikdy nezaplatí (pozn.: v Německu vypočítali, že  rekonstrukce domu kategorie G na E by stála cca 100 000 eur).

Není to poprvé, co si klimatický car koupil tak „ekologicky znečišťující“ dům. V roce 2010 koupil dům v Heerlenu s energetickým štítkem G. To bylo v době, kdy již prosazoval mnohem ambicióznější klimatickou politiku.

Sám vložil 575 000 eur a dostal na něj hypotéku ve výši 700 000 eur.

Když Timmermans v roce 2019  nabídl tuto budovu k prodeji, byla stále na energetickém štítku G. Takže celé ty roky neudělal nic pro to, aby byl dům „udržitelný.“

V té době se stal klimatickým carem v Bruselu a ve svém Zeleném údělu pro Evropu vnutil všem členským státům intenzivní udržitelnost bydlení.

Nedaleko Bruselu se přestěhoval do vily v Tervurenu. Tato vesnice je velmi oblíbená mezi nejvyššími představiteli EU. Podle obvykle dobře informovaného webu Famous Neighbors měla Timmermansova vila 17 pokojů.

„Můžete se vsadit, že kamna v jeho novém domě v Maastrichtu budou muset být příští zimu hodně vytápěna, aby se Frans Timmermans mohl po dlouhém dni stěžování si na klima dostat do příjemně teplého domu,“ říká Bos.

Není to pokrytectví v tom nejryzejším slova smyslu?

A nakonec, jsme-li u Holandska, připomínám, že již 22. listopadu, tedy ve středu, v zemi proběhnou parlamentní volby.

Timmermans ve snaze být zvolen do parlamentu vytvořil slepenec zelených a socanských stran, se kterým má ambice vyhrát a usadit se na premiérský post.

Brzy tak uvidíme, zda jsou Holanďané dostatečně indoktrinováni a tedy schopni tento příšerný slepenec zvolit nebo budou rozumnější a zvolí většinově ty strany, které se od Timmermansovy politiky distancují.

Nicméně problémem je i to, že Timmermansovu bandu volí také muslimové, kterým nabízí otevřené hranice a vítání dalších souvěrců. Nakonec tak právě oni mohou tohoto eurofašistu usadit na premiérský post…

zdroj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *