, ,

Šokující statistiky zločinů s nožem v londýnské černošské komunitě odhalují nepohodlnou pravdu…

Šokující statistiky zločinů s nožem v londýnské černošské komunitě odhalují nepohodlnou pravdu…

15.5.2023

Statistiky z února 2022 zveřejněné londýnskou vládou vyvolaly všeobecné znepokojení a vyvolaly vážné otázky ohledně nedávného trendu „viktimizace“ a „rozmazlování“ černošské komunity. Tento trend byl velmi populární mezi levicovými politiky, Hollywoodem, orgány činnými v trestním řízení, ale i místními a státními vládami, které prosazují směšné reparace a nebezpečné a smrtící reformy kaucí.

Jak tato pokřivená mentalita získává na síle ve jménu pokroku a politické korektnosti, neblahým důsledkem je výrazný nárůst kriminality černochů, který má za následek tragické ztráty na životech.

Podle těchto statistik, přestože tvoří pouze 13 % celkové londýnské populace, představují černí Londýňané ohromujících 45 % obětí vražd nožem ve městě, 61 % pachatelů vražd nožem a 53 % osob zapojených do vražd souvisejících s nožem zločiny.

Jsi překvapený? Vidíme hodně toho samého tady v USA

 

Pokud byste však o těchto statistikách diskutovali v Americe, celá levicová frakce by na vás vehementně zaútočila a vrhla by vám do cesty nejrůznější hanlivé nadávky. Zdá se, že by raději obětovali nevinné životy, než aby riskovali urážku kohokoli z černošské komunity, i když to znamená chránit zločince, násilníky a vrahy.

Je to skutečně surrealistický a nesmyslný klaunský svět, ve kterém žijeme, když se tato otázka v USA stává předmětem vážných obav. Poslouchali jste v poslední době průměrnou hip-hopovou písničku? Shodili dost n-bom, aby 10krát odpálili celou zemi.

Elon Musk nedávno reagoval na to, jak média zkreslují fakta a statistiky o zločinu černochů.

obraz

Ano, Elone, všichni se divíme tomu samému.

Mezitím tyto znepokojivé statistiky slouží jako jasný odraz kruté reality, které dnes mnohé země čelí.

London.gov:

Přestože tvoří pouze 13 % celkové londýnské populace, černí Londýňané tvoří 45 % obětí vražd nožem v Londýně, 61 % pachatelů vražd nožem a 53 % pachatelů trestných činů nožem.

Londýnské shromáždění je těmito čísly znepokojeno a dnes vyzvalo starostu a vládu, aby vytvořily společnou komisi, která by se konkrétně zabývala zločinem s nožem postihujícím černošskou komunitu.

Sem Moema AM, který navrhl pozměněný návrh, řekl:

Potírání násilné trestné činnosti, která měla na černošské Londýňany neúměrný a tragický dopad, musí zůstat na prvním místě agendy radnice.

„Jsem potěšen, že tento pozměněný návrh dnes schválilo londýnské shromáždění, které vyzývá radnici a vládu, aby ustavily společnou komisi, která se zaměří na dodatečné zdroje potřebné k urychlenému řešení tohoto problému.

„Nemůžeme ignorovat základní faktory násilné trestné činnosti, jako je deprivace, nedostatek pozitivních příležitostí a nerovnost. To je důvod, proč je nutný trvalý multiinstitucionální a holistický přístup, který bude zahrnovat všechny úrovně vlády“.

Shaun Bailey AM, který navrhl původní návrh, řekl:

„Od roku 2016 klesla míra odhalení sankcí ze 17,3 % na pouhých 8,7 % v loňském roce, a to navzdory tomu, že v londýnských ulicích je více policistů než kdykoli předtím za téměř 20 let.

V Londýně mluví o věcech, které jsou nyní v Americe považovány za nevyslovitelné. Dospělo to do bodu, kdy je mluvení pravdy a sdílení faktických informací neprávem označováno za „rasistické“ nebo „bigotní“. Je těžké si to omotat hlavou.

„Jsem velmi znepokojen, zejména proto, že statistiky v černošské komunitě jsou mnohem horší, černí Londýňané jsou nepoměrně pravděpodobnější, že se stanou oběťmi i pachateli trestných činů s nožem. Dokud nebudou všichni Londýňané v bezpečí, nebude v bezpečí ani Londýn.

„Starosta musí přijmout drastická a okamžitá opatření, aby zvrátil tuto zničující realitu v našich černošských komunitách.“

Uprostřed našich debat o triviálních věcech, jako je používání určitých slov nebo to, jak jsou statistiky „rasistické“, je znepokojující skutečností, že události jako tato se odvíjejí a mění naše životy a města v chaotické peklo.

Radikální levičáci vytvořili tento nový fenomén „davové“ kriminality tím, že se mazlili s násilnými menšinami.

 

Jak se zdá, s invazí na hranice a nárůstem zločinnosti zevnitř se USA směřují na cestu nevyhnutelné imploze.

ZDROJ: REVOLVER https://www.revolver.news/2023/05/shocking-knife-crime-stats-among-londons-black-community-reveal-an-inconvenient-truth/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *