, ,

Vzhlíží dnešní svět k úchylným psychopatům?

Vzhlíží dnešní svět k úchylným psychopatům?

18.5.2023

Informace, které se objevují v poslední době, naznačují, že procento psychopatických homosexuálů vzrostlo nejen všude kolem nás, ale zejména v elitách, které obyčejní lidé mají za morální vzory. Najdeme je na všech důležitých pozicích v politice, ve vědě, sportu nebo umění.

Světem zpráv aktuálně hýbe kauza polského katolického kněze Stanislawa P., který pohlavně zneužil 95 chlapců. Pro většinu z nás není překvapením, že nadřízení zmiňovaného kněze celé roky (od roku 1980!) o páchání této trestné činnosti věděli, ale nic neudělali. Takovýchto případů v církvi jsme už zaregistrovali stovky. (A to je jistě jen špička ledovce, která se neubránila utajení.) Žádný případ však neskončil řádným potrestáním kněze. Homosexuální pedofilové v církvi, kteří przní malé chlapce a způsobují jim životní traumata, nekončí ve vězení, protože nejvyšší představitelé církve se za ně vždy postaví. Důvodem, který se přímo nabízí, může být stejná psychopaticko-homosexuální pedofilie u většiny členů církve. Zdá se, že církevní sekta je dokonalým úkrytem pro mnohé úchylné „muže“.

Zřejmě ani polský kněz díky svému seniorskému věku a promlčecí lhůtě jednotlivých případů nebude potrestán.

„Prokuratura v Tarnobřehu, která vyšetřuje případ od roku 2020, sice vyslechla už přes 2000 svědků a sebrala usvědčující důkazy do 41 svazků, kvůli promlčecí lhůtě jej však musela zastavit.“

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-polsky-knez-pohlavne-zneuzil-95-chlapcu-kvuli-promlceci-lhute-ale-nejspis-potrestany-nebude-40431608#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Foto: Ilustrační

Úchylnost ve školství

Táta čte z knížky určené pro děti a ani školní rada to nechce slyšet

„Školy musí vybavit děti, aby měly sexuální partnery“ – tvrdí OSN a WHO

https://volnyblog.news/skoly-musi-vybavit-deti-aby-mely-sexualni-partnery-tvrdi-osn-a-who/

Indoktrinace a záměrná sexualizace malých dětí – WHO tlačí na školy a instituce (CZ DABING)

.

Dalajlámův skandál

Nedávný skandál tibetského dalajlámy, kdy ve videu žádá malého chlapce o cucání jazyka, nás stále víc utvrzuje v tom, že milióny lidí, kteří vzhlížejí k nejvyšším představitelům nejrůznějších náboženství, svoji úctu směřují k prach obyčejným úchylným homosexuálním pedofilům. Je potřeba si položit otázku, jestli tito lidé jsou představiteli lidství ve své původní podobě a jestli je dobré je následovat?

Tak jako všechny homosexuální kauzy církví, tak i případ dalajlámy skončil pouhou omluvou rodičům chlapce.

https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-cucej-mi-jazyk-rekl-dalajlama-malemu-chlapci-na-videu-40428197

Jak je to mezi sportovci?

Co se děje v šatnách sportovců je již dávno veřejným tajemstvím.

Zneužívání mladých hráčů, pedofilie a perverznosti jsou přítomny prakticky v každém fotbalovém či hokejovém klubu. V roce 2020 dvojnásobný vítěz Stanley Cupu Daniel Carcillo a Garrett Taylor podali žalobu proti všem členům třech nejvýznamějších kanadských mládežnických soutěží, které zastřešuje zkratka CHL. Jejich svědectví odhaluje homosexuální, pedofilní a perverzní praktiky spoluhráčů, o kterých údajně věděli trenéři i nejvyšší šéfové spolků, přesto nikdo z nich nezasáhl, aby dalšímu zneužívání malých chlapců zabránil.

V předloženém spisu referují o nuceném masturbování před spoluhráči a trenéry. O sexuálních útocích. Konzumaci slin, moči, spermatu a výkalů… či dokonce hrátkách se zvířaty.“

“Tvrdí také, že měli těžké předměty uvázané ke svým genitáliím, které namáčeli do dráždivých a toxických tekutin. Do análů jim strkali různé předměty jako hokejky, košťata nebo jídlo. K tomu museli konzumovat velké množství alkoholu a tvrdých drog,” objasňuje Ken Campbell z The Hockey News.

https://www.nhl.cz/masturbace-pred-spoluhraci-pojidani-vykalu-dvojnasobny-vitez-stanley-cupu-v-zalobe-popsal-pomery-v-juniorskem-hokeji/5021478

Mohl by takovým sítem přijímacích homosexuálních rituálů projít heterosexuál a dosáhnout na úspěšnou kariéru?

Foto: Článek pojednávající o poměrech v juniorském hokeji

Úchylnosti v politice

Vše nasvědčuje, že podobné přijímací rituály fungují i ve vysoké politice. Příkladem by mohly být informace o gay orgiích bruselských europoslanců z roku 2020, kterých se zúčastnil i český politik.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/brusel-gay-orgie-sex-belgie-europoslanec-pokuty-poruseni-opatreni-koronavirus-vecirek-nelgalni-szaje.A201206_173712_domaci_pmk

Je iluzí pokládat tyto „elity“ za vzory morálky či úspěchu, protože to, co vyplynulo na povrch je jen malým zlomkem toho, co se skutečně na špici společenského žebříčku děje za úchylnosti.

Foto: Bruselská policie rozehnala orgie europoslanců a diplomatů v soukromém bytě. Kromě maďarského politika Joszefa Szájera, byla všechna jména utajena.

Zdroj:https://www.vipnoviny.cz/vzhlizi-dnesni-svet-k-uchylnym-psychopatum/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *