, , , , ,

Snězte své vakcíny: Genová terapie mRNA přichází TENTO MĚSÍC do nabídky potravin

Snězte své vakcíny: Genová terapie mRNA přichází TENTO MĚSÍC do nabídky potravin

3. dubna 2023 • doVigilant Fox

Vzdali se jehly v každé paži. Teď si jdou pro to, co jíte.

„Mám dokumenty od NIH – z roku 2002 – hovořící o integraci vakcín do potravin,“ oznámil právník Tom Renz v prohlášení.okouzlující rozhovor s Dr. Naomi Wolfovou. „Pracovali na integraci těchto [vakcín] do naší nabídky potravin. Pracovali na tom nejméně dvě desetiletí.“

Pane Renzi přinesl důkazy ve svém posledním díle Substack:

Zde je článek publikovaný v NIH mluví o potravinách ‚v aplikaci‘, které mají být geneticky modifikovány, aby se staly jedlými vakcínami – OD 2013,“ napsal. „Skutečnost, že jídlo lze upravit tak, aby fungovalo jako vakcína, není sporné.“

A podle nedávného tweetu právníka Renze „lobbisté sdružení chovatelů dobytka a vepřového masa v několika státech POTVRDILI, že TENTO MĚSÍC BUDE používat vakcíny mRNA u prasat a krav.“

 

„Gates, WHO, spousta těchto univerzit: všichni mluví o zahrnutí očkování mRNA jako součásti jídla.“ Budou modifikovat geny těchto potravin, aby z nich byly mRNA vakcíny,“ varoval v tomto videu.

Ale Missouri HB 1169 se takové věci snaží čelit. Byl popsán jako „jeden z nejkontroverznějších návrhů zákonů v historii“, ale je to všechno – je to zákon o označování. Nic to nezakazuje. Máte plné právo vědět, zda je potravina produktem genové terapie. Pokud tedy tento zákon projde, je to velké vítězství informovaného souhlasu a se vší pravděpodobností i našeho blaha. K dispozici je celý dvoustránkový návrh zákona čtěte na DailyClout. Zde je úryvek:

Každý výrobek, který byl vytvořen tak, aby působil jako genová terapie, nebo byl vystaven procesům, které by mohly vést k tomu, že výrobek bude potenciálně působit jako genová terapie, nebo které by mohly jinak ovlivnit, pozměnit nebo zavést genetický materiál nebo genetickou změnu do uživatele výrobku, osob vystavených působení výrobku nebo osob vystavených působení jiných osob, které výrobek použily, musí být viditelně označen slovy „Potenciální výrobek pro genovou terapii“, pokud není známo, že výrobek je výrobkem pro genovou terapii.

Musí být přijata přiměřená opatření k zajištění toho, aby potenciální kupující nebo uživatel výrobku byl o přítomnosti tohoto označení informován. Pokud je známo, že výrobek je výrobkem pro genovou terapii, musí být výrobek viditelně označen slovy „Výrobek pro genovou terapii“. Ustanovení tohoto oddílu se vykládají liberálně ve prospěch zveřejnění jakéhokoli potenciálního výrobku pro genovou terapii.

Návrh zákona byl napsán tak, „aby byl co nejsnáze přijatelný a co nejobtížněji napadnutelný“, sdělil advokát Renz.

Missouri HB 1169dělá tři věci:

1.) „Vyžaduje označování a zveřejňování všech výrobků, které mají vlastnosti genové terapie.“

2.) „Vyžaduje, aby v případě, že máte na trhu výrobek, který má vlastnosti genové terapie, mohl kdokoli zavolat do společnosti a zeptat se: ‚Hele, jak se to šíří? ‚Vylučuje se to? Šíří se to kontaktem – pohlavním stykem? Nebo je nějaký způsob, jak se to může šířit?“. A oni to musí zveřejnit.“

3.) „Vyžaduje to informovaný souhlas. A informovaný souhlas zahrnuje závažné skutečnosti nebo nežádoucí skutečnosti zvláštního významu. … A vyžaduje to informovaný souhlas předtím, než vám bude podáno cokoli s genovou terapií nebo léčivou vlastností.“

„Takže to není těžké,“ zdůraznil právník Renz.

„Nemyslím si, že jde o zákon demokratů nebo republikánů. Je sponzorován republikánem (Reprezentantka Holly Jonesová) , ale měl by být všeobecně podporován. Nicméně, „se stal nejspornějším návrhem zákona v historii Missouri,“ posteskl si. „Vše, co požadujeme, je transparentnost a zveřejnění.“

Farmacie nyní nemohou vystoupit a postavit se proti transparentnosti a zveřejnění. Potřebovali by tedy, aby jim zemědělská komunita kryla záda. Pamatujte, že Bill Gates a ČKS jsou dva největší držitelé zemědělství v Americe. „Takže tihle chlápci [Gates & CCP] házejí peníze do těch chlápků [zemědělské asociace] – kupte si ty chlápky. Nezastupují místní farmáře,“ potvrdil advokát Renz.

Kredit obrázku:brambory.novinky

Ale tady je důvod, proč je tento návrh zákona tak důležitý.

Pokud právník Tom Renz pomůže prosadit Missouri HB 1169, „budou tyto informace a možnost je získat (je genová terapie v mém jídle?) platit celosvětově,“ vysvětlil. „Takže pokud se nám podaří zvítězit v jednom státě, pravda v Missouri je pravdou i v Iowě. Takže musíme přimět všechny lidi na planetě, aby těmto lidem zavolali a řekli jim, že to musíte schválit – musíte se postavit za nás, lidi. Vše, co to je – je transparentnost a zveřejňování. My to ani nezakazujeme. Stále mohou vyrábět své jedovaté potraviny. Já jen potřebuji vědět, jestli je jím.“

A pokud budou muset potraviny s genovou terapií jako takové označit a označovat, je to tak. Zabíjí to spotřebu takových potravinářských výrobků.

Ať už jste v Missouri, Iowě, Spojeném království nebo Austrálii, musíte pomoci prosadit, aby byl zákon HB 1169 schválen.

Protože, jak řekl Tom, pokud zákon v Iowě projde, „tato zveřejnění a možnost získat tyto informace platí celosvětově“. Tak,sdílejte tento účet na sociálních sítích, zavolejte místním zákonodárcům –zeptejte se svých zástupců, proč se návrh zákona podobný HB 1169 neprojednává ve vaší zemi.

Nejjednodušší způsob, jak to udělat, je hlasovat o interaktivní DailyClout ‚Billcam‘ níže ukázat svou podporu nebo opozici. Účet můžete odeslat prostřednictvím sociálních sítí a tweetovat sponzora účtu nebo svého zástupce.

Hlasujte na HB 1169

Už rezignovali na jehlu v každé paži. Přimějte je, aby udělali totéž, pokud jde o vkládání genové terapie do vašeho jídla.

The Vigilant Fox je občanský novinář s 12 lety zkušeností ve zdravotnictví, zaměřený na The Great Reset, světové protesty a COVID-19.

Poté, co byl hluboce rozrušen opatřeními, mandáty a lékařskou diskriminací ohledně COVID, zasvětil svůj volný čas a úsilí natáčení krátkých, informativních klipů – představujících špičkové lékaře, vědce a myšlenkové vůdce z celého světa.

ZDROJ:DailyCLOUDhttps://dailyclout.io/eat-your-vaccines-mrna-gene-therapy-is-coming-to-the-food-supply-this-month/?fbclid=IwAR38Yc052TDooRBCWBYkYSVW0h_rTe-NjH6kfNabUrycj3ymw8y9b2L7V7Y

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, potřebujeme nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny- blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *