Směřujeme ke globálnímu impériu a zotročení lidstva v digitálním gulagu.

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

22.8.2023

S použitím falešného vyprávění o pandemii covidu jako zástěrky privilegovaní, mocí šílení parazité, kteří drancují světové bohatství, prudce urychlili svůj dlouhodobý plán na vytvoření jednotného globálního impéria, které je zcela pod jejich velením. 

Toto jediné globální impérium nakonec využije služeb všech nadnárodních institucí na planetě k regulaci a kontrole všech aspektů lidského života. 

Je to globální impérium řízené exkluzivním klubem, asi 8 000 až 12 000 silným, jehož členové neslibují věrnost žádné státní vlajce, kteří se snobsky považují za nadřazené svým krajanům a kteří jsou lhostejní k politické ideologii, dokud mohou. ovládat politickou strukturu zevnitř. Jejich cílem je vymazat všechny státní hranice a jsou na dobré cestě skartovat ústavy každého národního státu. 

Je to globální impérium, které na rozdíl od dávných dob nepotřebuje žádnou stálou armádu, aby mohlo vést válku na bitevním poli proti nepřátelskému impériu. Neboť v této éře jediného globálního impéria je pokořovaným nepřítelem každý z nás. 

Tato mise je naplňována prostřednictvím sofistikované kampaně informační války, která je navržena tak, aby monitorovala a manipulovala každou naši myšlenku, slovo a skutek. 

Výše uvedené je úvodem k článku napsaného Davidem Skripacem s názvem ‚ Moving Toward a Global Empire: Humanity Sentenced to a Unipolar Prison and a Digital Gulag ‚. Celý článek si můžete přečíst ZDE .

Vzniká globální impérium katalyzované COVID 1984

David Skripac má bakalářský titul v oboru leteckého inženýrství. Devět let sloužil jako kapitán v kanadských silách. Během svých dvou služebních turnusů u letectva intenzivně létal v bývalé Jugoslávii a také v Somálsku, Rwandě, Etiopii a Džibuti.

Na konci července diskutoval Skripac s hostitelem podcastu Geopolitics & Empire Hrvojem Morićhowem o útěku svého otce z komunistické Jugoslávie, jeho práci v poli pro kanadské síly a jeho výzkum historie ho přivedl ke správnému pochopení co se děje.

Diskutoval o vznikajícím globálním impériu a o tom, jak byl covid-19 použit jako katalyzátor k narušení našich svobod a vymazání národní suverenity. Digitální gulag je konečná hra. Nevěří, že Putin je proti globalistické agendě a že BRICS jsou dvě strany téže mince.

Geopolitika a impérium: David Skripac | A Global Empire is Emerging Catalysed by COVID1984 , 30. července 2023 (69 minut)

Pokud se vám nedaří zhlédnout video výše na Rumble, můžete se na něj podívat na Bitchute ZDE nebo Brighteon ZDE .

Ve videu výše Skripac vysvětlil, že válka nikdy není o svobodě nebo demokracii navzdory tomu, co říkají vlády; vždy jde o ekonomiku. I když se vrátíme do římských dob, války byly vždy o ekonomice.

Pro Skripaca byly prvním náznakem, že pandemie covidu byla podvodem, události kolem Diamond Princess. Na palubě výletní lodi infikované covidem bylo několik týdnů 3 700 lidí, zprvu bylo hlášeno, že zemřeli pouze tři cestující. Zemřeli týdny poté, co cestující vystoupili z lodi. Z toho média uváděla, že covid měl úmrtnost na infekci („IFR“) 3 %. „To bylo první světlo [které se rozsvítilo] pro mě [že] něco není v pořádku,“ řekl.

V dubnu 2020 John Ioannidis publikoval svou práci, v níž naznačoval, že covid měl IFR 0,12 % až 0,2 %, což je podobné jako u sezónní chřipky. „Ale média stále pokračovala: „Je to globální pandemie, je to globální pandemie,“ řekl Skripac. „A pak najednou všichni světoví lídři – Angela Merkle, Justin Trudeau, všichni říkali ‚toto je nový normál, dokud nebude možné vyvinout vakcínu‘. Proč to říkali? Něco bylo špatně… tehdy se mi rozsvítilo světlo [že] tady něco není v pořádku.“

Další čtení: John Ioannidis reaguje na své kritiky , Undark, 9. května 2020

Všechny vlády jsou synchronizované a na covidu spolupracují. Toto globální impérium, které vzniká, má na vrcholu Hydru, vysvětlil Skripac. „V čele je Banka pro mezinárodní platby.“

Banka pro mezinárodní platby spolupracuje s tvůrci politik – jako je Rockefellerův institut, Římský klub, Rada pro zahraniční vztahy a Královský institut mezinárodních vztahů (také známý jako Chatham House). BIS a tvůrci politik společně ovlivňují politické distributory v OSN, Světové zdravotnické organizaci a Mezivládním panelu pro změnu klimatu (“IPCC”), aby kooptovali vlády. „Vlády různými prostředky – buď byly vykoupeny, nebo donuceny, vydírány – takže tato agenda byla jednotná,“ řekl Skripac.

Zdroj: Iain Davis

Další čtení: Cíle udržitelného rozvoje OSN zavádějí „lidská práva“ a pokoušejí se potlačit naše nezcizitelná práva , The Exposé, 1. července 2023

Těm, kteří věří, že ruský Vladimir Putin bojuje proti globální kabale, Skripac doporučil, aby si přečetli stránku Substack Rola Slavského „ The Slavland Chronicles “ nebo stránku Substack Edwarda Slavsquata . Oba „vytvářejí skvělé věci o tom, co se skutečně děje v Rusku,“ řekl Skripac. A: „Pan Putin není proti globalistické agendě.

Všechna opatření proti covidu uvalená na Západě – uzamčení, QR kódy, sledování kontaktů, injekce – byla uvalena i na Rusy. „Putin je šarlatán, není vlastenec… Putin zcela prodává [ruský lid],“ řekl Skripac.

BRICS není alternativou, ale je druhou stranou téže mince jako kabala na Západě. A Rusko nejde proti globalistické agendě – v Rusku probíhá Agenda 2030 a čtvrtá průmyslová revoluce. „Je to v těsném závěsu, 100 procent v souladu s globalisty, s WEF [Světové ekonomické fórum]… [Putin] si myslí, že možná tím, že bude hrát spolu s kabalou na Západě… si myslí, že to nějak ušetří Rusko na dlouhou dobu. utíkej – to se nestane,“ řekl Skripac Morićhowovi.

Dalším příkladem toho, jak globální „elity“ pracují na stejném plánu, je, že Putin stál v čele Euroasijské hospodářské unie („EAEU“). V roce 2015 se EAEU stala nejnovější verzí integrace v postsovětském prostoru a spojila Rusko, Kazachstán, Bělorusko, Arménii a Kyrgyzstán v Unii, přičemž si vzala za vzor Evropskou unii .

EAEU však není jedinou unií zemí, které si EU berou za vzor. Podle Morićhowa v posledních letech různí jihoameričtí političtí vůdci požadovali, aby Unie jihoamerických národů („USAN“), někdy označovaná jako Jihoamerická unie, byla založena na modelu EU.

Netřeba dodávat, že EU a její asimilace kontinentu pod jednou vlajkou je globalisty vnímána jako zářný příklad „nového světového řádu“.

Způsob, jakým je EU nastavena, vysvětlil Skripac, je, že Evropská komise („EK“), která je výkonnou složkou EU, se skládá z nevolených a nezodpovědných úředníků. „Kdykoli se to pokusí napodobit nebo replikovat v Latinské Americe nebo kdekoli, vytvoříte zcela nedemokratickou instituci,“ řekl. Dodáváme, že EK diktuje politiku, aby poslanci Evropského parlamentu v podstatě razítkovali. Je to zcela autokratický systém, který je velmi úzce modelován podle komunistické vlády Číny, která má ústřední výbor, který diktuje politiku.

Evropská centrální banka byla vytvořena Bankou pro mezinárodní platby. „Další tajná, zcela diktátorská instituce, o které nikdo neví, jak funguje,“ řekl Skripac. Evropská centrální banka nemá pomáhat evropským občanům, řekl, „je to součást programu zotročování“.

Jaký je konečný cíl?

Konečným cílem, řekl Skripac Morićhowovi, je odstranit naše individuální svobody, zničit naše nezcizitelná práva a zotročit nás všechny. Je to „kolektivismus v mezinárodním měřítku,“ řekl.

Kolektivismus se v různé míře vyskytuje v hnutích, jako je socialismus, komunismus a fašismus. V komunistických systémech je kolektivismus doveden do nejzazšího extrému s minimem soukromého vlastnictví a maximem plánovaného hospodářství.

Kolektivistické společnosti zdůrazňují potřeby a cíle skupiny jako celku před potřebami a přáními každého jednotlivce. Kolektivismus vyžaduje, aby vztahy s ostatními členy skupiny a propojenost mezi lidmi hrály ústřední roli v identitě každého člověka. K dosažení kolektivistické společnosti je třeba vymazat rodinné hodnoty a zničit například organizovaná náboženství.

Kolektivismus v mezinárodním měřítku je globalizace. „Když zapojíte globalizaci do AI [umělé inteligence], do technologie… kde vás budou sledovat, kontrolovat, říkat vám, co jíst, kam jít, co koupit, co si píchnout do těla, dohled 24/7 – to je pak technokracie,“ vysvětlil Skripac.

„Takže máme prvky komunismu způsobem, že kolektivizují a snaží se vymazat svobodu jednotlivce a jednotlivce, takže ten aspekt tu rozhodně je, ale když to spojíte s technologií, máte technokracii… A kde máme prvotřídní příklad toho v dnešním světě? … Čína … Jak to správně popsal Patrick Wood, [Čína] je plnohodnotným technikem. Pokud chceme vidět, jaká by pro nás mohla být budoucnost, vše, co musíme udělat, je podívat se na Čínu.“

Patrick Wood je ekonom, finanční analytik a redaktor Technocracy News . Pro ty, kteří chtějí prozkoumat téma technokracie dále, publikoval na své stránce Substack sérii článků s názvem „ Zlá dvojčata technokracie a transhumanismu “. Napsal také dvě knihy na toto téma: „ Technokracie stoupá: Trojský kůň globální transformace “ a „ Technokracie: Těžká cesta ke světovému řádu “.

Technokracie byla formulována ve 30. letech 20. století na Kolumbijské univerzitě. Howard Scott byl nazýván zakladatelem hnutí technokracie . Marion King Hubbert se připojil k personálu Kolumbijské univerzity v roce 1931 a setkal se se Scottem. Hubbert a Scott spoluzaložili Technocracy Incorporated v roce 1933 se Scottem jako vůdcem a Hubbertem jako sekretářem.

Technologii, kterou se Čína stala, umožnili Rockefellerové. Když Henry Kissinger v roce 1971 odjel do Číny, aby navázal vztah s komunistickou vládou Číny, Skripac řekl: „Podle mého názoru ho tam neposlal Nixon, poslali ho Rockefellerové. Nepracoval pro prezidenta Nixona; pracoval pro Rockefellery.“

Kissinger byl poslán do Číny, aby založil „tuto obrovskou laboratoř“ pro technokracii kvůli milionům tvrdě pracujících Číňanů, kteří by ve skutečnosti nešli proti vládě, pokud by se nestaly opravdu špatné věci, a tak by je bylo možné formovat a manipulovat.

Co je řešení?

Potřebujeme získat informace o tom, co se děje, co nejvíce lidem. „Prorazit propagandu, abychom mohli informovat lidi,“ řekl Skripac, „musíme to udělat pokorným a trpělivým způsobem.“ Křičet na lidi a uchylovat se k nim se k nim nedostane. Když se naskytnou příležitosti, musíme zasadit semínko. Položte jim otázky, aby lidé začali o věcech přemýšlet.

Vyhledejte také podobně smýšlející lidi a začněte se organizovat na místní úrovni. Na úrovni místní samosprávy můžeme zvítězit. Můžete si také například vytvořit vlastní Freedom Cell .

„Musíme se vzdálit strachu… Opakem lásky je strach,“ řekl Skripac. „[Strach] je nejnižší frekvence a láska je nejvyšší frekvence. Strach vede k hněvu, který vede k nenávisti, která pak vede k násilí a utrpení. A to je místo, kde chtějí kabala, Luciferians, operovat na úrovni strachu… Jakmile si uvědomíme, že je to jejich modus operandi , tak fungují v říši strachu – vzdálíme se od toho, od nižší energie… Tím láska, [tím, že půjdeme do opačného spektra než strach, pak zvítězíme.“

Na úrovni politiků a politických distributorů kabaly je asi 8 000 až 12 000 lidí, kteří mají na starosti všechno. „Takže je to 8 až 12 000 proti 8 miliardám z nás… my zvítězíme,“ řekl Skripac.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *