CBDC se celosvětově prosazují; můžeme je zastavit

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

22.8.2023

Digitální měny centrálních bank („CBDC“) jsou u široké veřejnosti hluboce nepopulární a máme šanci je zastavit, píše James Corbett. Již nyní jsme svědky masivního globálního odporu proti agendě CBDC. A toto potlačení už vyvolává u banksterů paniku a ustupují od svého velkého plánu na ovládnutí světa.

Podle Corbett Report

Pokud posloucháte stenografy a presstituty zavedených dinosauřích médií, uvěříte, že CBDC nepředstavují pouze vzrušující příležitost přenést náš zastaralý systém papírových peněz do digitálního věku, ale že nám je poskytne benevolentní centrální bankéři technokrati v příštím roce nebo dvou (pokud budeme mít štěstí!).

Pokud však posloucháte učence v alternativních médiích, uvěříte, že CBDC nejenže představují největší hrozbu pro lidskou svobodu v našem životě, ale že nám je v příštím roce vnutí zlí vládci centrálních bank. nebo dva (bez ohledu na to, co děláme, abychom je odrazili).

Vidíte podobnosti v těchto dvou „soupeřících“ narativech? V obou případech jste vy a váš názor na CBDC naprosto irelevantní. Je to  hotová věc . Můžete je milovat nebo nenávidět, objímat je nebo od nich ustupovat, ale ať už je vaše pozice jakákoli, budete  nuceni  je použít.

Ale tohle prostě není pravda. Ve skutečnosti jsme již svědky masivního globálního odporu proti agendě CBDC. A toto potlačení už vyvolává u banksterů paniku a ustupují od svého velkého plánu na ovládnutí světa.

Globální odmítnutí

Jak všichni víme, když globalisté hledají populaci, aby otestovali svou nejnovější technologii zotročování, obrátí se na Afriku. Od  genetických manipulací  přes  experimenty s vakcínami  až po  zemědělskou „revoluci “ není nouze o příklady patokratů, kteří své experimenty v technokratické tyranii maskují jako filantropický zájem o chudé, sužované lidi tohoto kontinentu. Není tedy divu, že Afrika opět slouží jako laboratoř pro nejnovější projekt globalistického mazlíčka technokrata: digitální peníze.

V souladu s tím se Nigérie stala jednou z prvních zemí na světě, která přijala oficiální digitální měnu národní centrální banky, když Centrální banka Nigérie (“CBN”) v říjnu 2021 za velkého fanfár spustila eNaira. Propagováno sloganem “  Stejná  Naira , více možností!“ třída banksterů kolektivně zatajila dech, když sledovala, jak se před jejich očima odehrává zkušební provoz digitálních peněz.

První výsledky tohoto experimentu však nebyly pro manipulátory s penězi slibné. Navzdory masivnímu tlaku na eNaira ze strany vlády a dechberoucímu pokrytí jejího zavedení v médiích, rok po uvedení digitální měny na trh vyšlo najevo,  že  ji skutečně použilo pouhých 0,5 % populace – jeden z 200 lidí. .

Nenechte se odradit, CBN loni v prosinci zavedla nové bankovní předpisy, které omezují výběry hotovosti z bankomatů na pouhých 20 000 ₦ (45 USD) za den ve snaze zvýšit přijetí národního CBDC.

Výsledek? Opět naprosté selhání. Ve skutečnosti  horší  než naprosté selhání. Skutečné povstání!

Nigerijci  vyšli  v únoru tohoto roku  do ulic na protest proti omezení hotovosti a dokonce se pokusili zaútočit na centrální banku .

Představitelé CBN nyní přeskupují lehátka na Titaniku a  upgradují aplikaci eNaira  tak, aby umožňovala bezkontaktní platby, jako by  to  bylo to, co lidem bránilo používat nové digitální tokeny zetročení banksterů. Ale, ať se to snaží jakkoli zakrýt, výsledky tohoto experimentu s monetární manipulací jsou nyní jasně viditelné pro všechny. eNaira je selháním tak obřích rozměrů, že nyní slouží   centrálním bankéřům po celém světě jako varovný příběh o tom, jak mohou věci ve tvaru hrušky nabýt, když se neochotné veřejnosti strčí do krku digitální měna.

Ale není to jen Nigérie, kde lidé říkají „ne, díky“ agendě banksterů s digitálními penězi.

V Evropské unii již demonstranti pochodují proti „ digitálnímu euru “, které navrhuje Evropská centrální banka („ECB“). Například v Chorvatsku aktivisté varují,  že  po přijetí eura jejich vládou „bude následovat zavedení digitálního eura a pak budete muset políbit všechny svobody, které znáte“. V Nizozemsku mezitím demonstranti  uspořádali shromáždění  varující před nadcházejícím evropským CBDC a plánem ECB „kontrolovat utrácecí návyky obyvatelstva“.

Také v Rusku – kde  Putin právě podepsal  „digitální rubl“ Centrální banky Ruska jako oficiální národní měnu – už lidé vyhrožují, že na svou vládu přejdou z Nigérie. Nedávné průzkumy veřejného mínění  ukazují, že pouhých 6 % Rusů je skutečně nadšeno z možnosti využít nové CBDC. Tato rozšířená nedůvěra k digitálnímu rublu se odráží v pokrytí měny na národních alternativních zpravodajských webech, které jsou plné článků odsuzujících technokratickou tyranii. Jeden takový článek  shrnuje situaci tím, že „můžeme pouze říci, že pokud občané aktivně využívají bezhotovostní transakce, pak sami vstoupí do koncentračního tábora elektronického bankovnictví, zdánlivě zcela dobrovolně“.

A co takhle v baště svobody, majáku na kopci, ve starém dobrém US z A? No, velkolepí politici – vždy dychtiví dostat se před přehlídku a předstírat, že ji vedou – již zavádějí (  a  dokonce  schvalují ) legislativu, která zajistí, že CBDC v Americe nikdy nespatří světlo světa.

Čtenáři tohoto sloupku samozřejmě budou vědět, že tyto politické sliby nestojí za papír, na kterém jsou napsány. Navrhovaný právní předpis je však důležitý, protože odráží dvě základní skutečnosti. Za prvé, ukazuje, že americká veřejnost není na palubě agendy CBDC. A za druhé to signalizuje Fedu a dalším centrálním bankéřům, že riskují, že naruší celý svůj zmanipulovaný monetární systém, pokud budou tlačit tuto agendu příliš daleko a příliš rychle.

Banksters běží strach

Ano, lze s jistotou říci, že alespoň v otázce CBDC není dynamika banksterů ve prospěch. Ve skutečnosti jsou věci tak špatné, že establishment nyní začíná uvažovat, zda by šílený úprk směrem k CBDC nemohl jen probudit veřejnost k celému peněžnímu podvodu.

V odhalujícím op-edu v  The Financial Times  minulý měsíc senior Brookings Eswar Prasad varoval: “ Centrální banky nesmí být slepé vůči hrozbám, které představují CBDC .“ Poté, co svědomitě podrobně popsal všechny šikovné funkce programovatelných peněz, které mohou potenciální světoví kontroloři využít (například „uvalení záporných nominálních úrokových sazeb, aby odradilo spoření“), varuje centrální bankéře, že jejich předstírání „politické neutrality“ “ by mohlo být odhaleno pro samozřejmý podvod, jakým to je, když se centrální banky začnou vměšovat do každodenních transakcí lidí.

Centrální banky by mohly být považovány za politické činitele, pokud je jejich viditelnost v platebních transakcích využívána pro účely vymáhání práva nebo sledování. [. . .] Centrální banky již čelí ohrožení své nezávislosti, důvěryhodnosti a legitimity. Čím rozsáhlejší funkčnost peněz vydávají, tím větším politickým tlakům budou vystaveny. Takové inovace přinejmenším představují riziko pro integritu peněz centrální banky.

Oh, nebude  někdo  myslet na důvěryhodnost centrálních bankéřů!?

A – vy byste to nevěděli?! – stejně jako Prasad a další začínají varovat, že banksteři možná tlačí příliš daleko a příliš rychle s celým tímto nápadem „programovatelných peněz“, vypadá to, že měnová mafie nyní ustupuje z okraje CBDC. . . alespoň veřejně.

Zrovna minulý týden vydala Kolumbijská centrální banka bílou knihu „ Očekávané makroekonomické efekty vydávání maloobchodního CBDC “, která připouští, že pokud centrální banky zatlačí bezhotovostní agendu příliš daleko a situace „dosáhne bodu, kdy použití hotovost brzy zmizí, peníze centrální banky by mohly ztratit svou roli měnové kotvy pro vklady a další formy soukromých peněz.“ Také minulý týden vydala Bank of Canada zprávu o „ Neuspokojených potřebách plateb a digitální měně centrální banky “, která uznává, že „spotřebitelé čelí malým mezerám nebo třenicím v platbách, a proto mohou mít relativně slabé pobídky k přijetí a – zejména – používat CBDC ve velkém měřítku.“

Jinými slovy, centrální bankéři tiše přiznávají, že maloobchodní CBDC nemají žádné skutečné výhody, a dokonce existují potenciální nevýhody jejich zavedení.

Samozřejmě, jak moji bystří čtenáři již vědí, neznamená to,  že  je problém vyřešen, že bankéři rezignují a že sen CBDC je oficiálně splněn. Ne, to jen znamená, že musí změnit směr a pokusit se najít jiné způsoby, jak přemluvit veřejnost do digitálního gulagu. Možná to je důvod, proč přisluhovači centrálního bankovnictví nyní otevřeně plánují, jak nejlépe prodat svou agendu digitálních peněz nepřející veřejnosti.

Vezměte si například Bank of Israel. Právě vydala novou bílou knihu, jejímž cílem je identifikovat „ Principy pro vytváření ‚přijetí‘ a ‚síťového efektu‘ pro digitální šekel “ nebo, v jednoduché angličtině: „Způsoby, jak přesvědčit rubíny, aby používali naše virtuální otrocké mince.“ Dokument zvažuje nápady, jak využít „síťový efekt“ k umělé stimulaci přijetí digitálního šekelu. Plán se přirozeně nezaměřuje na způsoby, jak podněcovat používání CBDC, ale spíše na způsoby, jak vynutit jejich přijetí, včetně povinnosti bank, poskytovatelů plateb a obchodníků k účasti na schématu nebo přinucení vlády, aby oficiálně prohlásila digitální šekel za legální. nabídka.

Skutečnost, že banksteři nyní otevřeně plánují, jak nejlépe nacpat digitální peníze veřejnosti do krku, může být na první pohled znepokojivým vývojem.

Ale po bližším zamyšlení skutečnost, že se banksteři nyní obracejí od mrkve pobídek a bonusů a slev k tyči vládní regulace a vynucené adopce, neznamená, že  hnutí  proti CBDC je odsouzeno k neúspěchu.

Naopak. Skutečnost, že se banksteři nyní aktivně zapojují do boje proti široké veřejnosti, je známkou toho, že vítězíme a že CBDC nejsou  nevyhnutelné  .

Odpor je plodný

Už jsem to řekl dříve, ale stojí za to zopakovat: neustálý proud propagandy, podmiňování a cenzury, jemuž jsme vystaveni ze strany vlád, institucí establishmentu a jejich lapdových médií, není známkou jejich  síly  . Je to známka jejich slabosti.

Skutečnost, že musí utrácet miliardy dolarů ročně pumpováním lží a dezinformací do hlav občanů, aby lidem zabránili vidět pravdu, je tiché přiznání, že na našich myšlenkách a názorech skutečně  záleží  . Koneckonců, proč by se vůbec obtěžovali s propagandou vůči nám, když nevyžadovali náš souhlas (nebo alespoň naši poslušnou apatii), aby mohli pokračovat ve své agendě?

Stejně tak skutečnost, že banksteři zrychlují další fázi své indoktrinační operace CBDC – ve snaze přesvědčit stále skeptičtější veřejnost, že kompletní přepracování struktury naší monetární reality je pro Joea Sixpacka a Jane Soccermom nějakým způsobem prospěšné – je tichý. přiznat, že  jsme to my  , kdo rozhoduje o tom, zda budou CBDC implementovány či nikoli. Mohou propagovat výhody svých digitálních otrokářských tokenů, jak chtějí, ale pokud je odmítneme používat, světový řád CBDC se nenaplní.

Banksteři jsou si této skutečnosti dobře vědomi. Ale jsme  si  toho vědomi?

Chápu, proč je toto poselství – že na odmítání a protestech  záleží  a že globalistická agenda není  nevyhnutelná  – je v „alternativních“ médiích tak nepopulární. Pokud zpráva zní jednoduše: „Uvolněte se všichni! Bitva skončila a CBDC byli poraženi! A teď jdi ​​spát!“ pak se skutečně neliší od nepřátelské propagandy.

Ale o to  tady nejde  . Místo toho je poselstvím, že veřejnost je – prozatím, a dokud se propagandistická mašinérie nerozběhne – v drtivé většině na naší straně. Lidé NECHTĚJÍ programovatelné peníze a drtivá většina je vidí tak, jak to je: další trik ze strany establishmentu, jak sebrat více moci a kontroly běžným lidem a dát je do rukou banksterů a jejich kumpánů.

To je důvod, proč   je čas využít impulsu veřejného mínění a nasměrovat ho do skutečné produktivní činnosti. Můžeme podpořit povědomí o Cash Friday  . Můžeme vybudovat místní obchodní komunity založené na alternativních a doplňkových měnách. Můžeme představit své okolí  Agorist.Market . Můžeme propagovat  komunitní měny  a  drahé kovy a decentralizované kryptoměny  a barterové kruhy a milion dalších forem  měny pro přežití  , které Corbetteers zkoumají léta.

Nastal čas sklidit semena, která jste zasadili! Veřejnost je na naší straně!

Ano, na vašem odporu a odporu záleží. Dělá to   rozdíl. Máme  v tom svou  roli. Teď pojďme ven a dáme poslední hřebík do rakve CBDC.

Na co čekáme?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *