VIDEO: Sionistický Izrael se utrhl ze řetězu a vybombardoval v Gaze pravoslavný kostel s křesťanskými uprchlíky! Stíhačka F-16 podle svědků svrhla na kostel vakuovou bombu, která srovnala kostel se zemí! Lékaři se marně snaží oživovat mrtvá batolata vytažená z trosek! Tel Aviv se podle všeho rozhodl pro vyhlazení veškerého obyvatelstva Gazy a IDF útočí na muslimy i křesťany bez rozdílu!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

Izrael zahájil v Gaze operaci na etnické vyčištění celé oblasti a začal vyhlazovat veškeré obyvatelstvo, které se neevakuovalo a rozhodlo se zůstat v severní části Gazy. Ve čtvrtek večer izraelská stíhačka F-16 provedla nálet na pravoslavný kostel v Gaze, kde se ukrývalo podle svědků asi 400 uprchlíků, především rodiny s malými dětmi. Stíhačka svrhla na kostel sv. Porfyria americkou air-burst vakuovou bombu, která srovnala kostel se zemí a celý pátek se snaží záchranáři někoho z pod trosek ještě vytáhnout, zůstává tam ještě asi 150 pohřešovaných lidí.

Trosky kostela, v pozadí zůstal stár minaret sousední mešity

Použití vakuové bomby na pravoslavný kostel je podle reportérů arabských stanic novou taktikou Izraele, aby na zemi nezůstaly důkazní stopy po kráterech, protože vakuové bomby krátery nevytváří, ale v důsledku termobarického podtlaku při zápalu aerosolové směsi dojde k ničivé destrukci budovy, která převyšuje ničivost běžných klasických bomb. Izrael se snaží zlikvidovat co nejvíce lidí, kteří odmítli vyklidit severní část Gazy a nechtějí opustit svůj životní prostor a přenechat ho izraelským osadníkům.

V důsledku izraelského náletu na pravoslavný kostel svatého Porfyria v pásmu Gazy tak bylo zabito 18 lidí, uvedla řecká televize Skai [1] s odkazem na rektora chrámu, arcibiskupa Alexyho z Tiberiasu. Jeho vlastník, Jeruzalémský patriarchát řecké pravoslavné církve, označil akce izraelské armády za „válečný zločin, který nelze ignorovat. Řecká novinářka Areti Athanasiou na sociální síti X napsala, že pod ruinami „je bezpočet mrtvých, možná asi 150 lidí“.

Podle ní byly na území chrámu vypáleny čtyři izraelské rakety, ale podle svědků přímo na místě nešlo o raketový útok, ale o bombardovací nálet minimálně jedné stíhačky. Izrael se tak zaměřil na šíření teroru, protože uprchlíci z již vybombardovaných domovů hledali útočiště právě v kostele a sionistický Izrael se rozhodl toho využít a křesťany, kteří se tam ukrývali, pozabíjet bombardovacím náletem.

Z trosek kostela začali vytahovat malé děti a batolata, některá jsou po smrti a lékaři je marně oživují

V pátek ráno se rozběhly záchranářské práce a lidé vytáhli z trosek přeživší, ale jak postupovali při odklízení trosek hlouběji, nacházeli už jen mrtvoly, mezi nimi i tělíčka malých dětí, batolat. Uniklé video zachytilo palestinského lékaře, jak se marně masáží hrudníku snaží oživit malého chlapečka vytaženého ze sutin. Video není pro slabé povahy! Další malé dítě na stole vedle přežilo. Sionistické zrůdy v IDF přitom i v této chvíli chystají na pátek večer a na víkend další vyhlazovací nálety v Gaze.

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *