Rusko vydalo vojenské ultimátum Velké Británii a britský velvyslanec beze slov opustil budovu Ministerstva zahraničí, kde ultimátum převzal!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

Rusko vydalo vojenské ultimátum Velké Británii a britský velvyslanec beze slov opustil budovu Ministerstva zahraničí, kde ultimátum převzal! Rusko v něm varuje Londýn, že zaútočí na britské základny na Ukrajině i jinde ve světě, pokud Ukrajina použije britské rakety k úderům uvnitř Ruska! Elysejský palác podle Asia Times s odvoláním na bývalého náměstka ministra obrany USA již vyslal na Ukrajinu první vojáky! A Putin nařídil jaderné cvičení s operačně-taktickými střelami!

Když chcípá bestie a ví, že se blíží její konec, je absolutně nejnebezpečnější a naprosto odhodlaná ke všemu. Kolektivní Západ je v posledním tažení a je připraven naprosto ke všemu, včetně rozpoutání války s Ruskem na území celé Evropy. Není o tom naprosto žádných pochyb. Německý Bundeswehr i francouzská armáda začala důstojníkům hromadně rušit všechny dovolené plánované na toto léto.

Ruší se dokonce i plánovaná letní cvičení, což se děje obvykle pouze v případě, když se očekává ostré bojové nasazení. Přítomnost všech 3 ředitelů českých tajných služeb v Langley v centrále CIA spolu s Petrem Fialou [1], o týden později oznámení [2] o rezignaci Jana Berouna na funkci ředitele Vojenského zpravodajství. O další týden později stoické a dementní vystoupení [3] Fialy obviňujícího Rusko z hybridního válečného aktu proti ČR ve Vrběticích v roce 2014. Eskalace graduje.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 6.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *