, , , ,

Roušky za kovidu? Pouze psychologická hra

Roušky za kovidu? Pouze psychologická hra

5.5.2023

Dr. Simon Goddek 

VLÁKNO: #1 Důkaz, že masky během Covidu fungovaly.

#2 Masky sice během pandemie fungovaly, ale ne tak, jak bylo sděleno. Byly použity jako nástroj sociálního podmiňování, aby všem připomněly údajnou smrtící pandemii. Byly každodenní připomínkou neviditelného nepřítele, který se ukázal být mnohem méně smrtící, než se tvrdilo.
#3 Už během španělské chřipky se tvrdilo, že masky sníží přenos o 99 %. Studie však naznačují, že jejich dlouhodobé nošení způsobilo bakteriální zápal plic již v roce 1918. ( bit.ly/42bRlOU ).
#4 To vyvolává otázku, která by mohla zaskočit i samotného Sherlocka Holmese: Pokud byly kdysi masky považovány za stejně účinné jako síto v ponorce, proč ten náhlý obrat? Leží pravda v minulosti, nebo jen hrajeme globální hru na schovávanou?
#5 Logika prevence přenosu byla extrémně náhodná a politického charakteru. Má virus schopnost rozlišovat mezi příznivci BLM a příznivci MAGA? Nebo dokáže rozpoznat, jestli sedíte v restauraci, nebo jestli chodíte na záchod v restauraci?
#6 I@WHO byli zpočátku proti maskám až do května 2020. Najednou změnili svůj postoj bez řádného vědeckého výzkumu.
#7 Ve světě, kde byly masky považovány za stejně účinné jako konvice na čokoládu, přišel rok 2020 se zápletkou. Navzdory historickému konsenzu, který masky označoval za zbytečné, odborníci náhle změnili názor. Klademe si otázku, co tento dramatický posun vyvolalo?
#8 Revoluce masek se neomezovala jen na jeden region. Rozprostírala se po celých kontinentech. Zejména brazilský chráněnec společnosti Pfizer @oatila ,která kdysi maskami opovrhovala, včas obrátila o 180 stupňů, aby mohla pochodovat s velkolepým průvodem společnosti Pfizer.
#9 Ale počkejte, je toho víc. Co je to za náhlé ticho z obvykle upovídaného vědeckého světa? Proč souhlasí s opatřeními, která nedávají moc smysl? Jako by někdo stiskl tlačítko pro vypnutí zvuku všech našich upřímných odborníků.
#10 Loutkovodiči tohoto mlčení? Globální hráči. Vezměme si německého virologa@c_drosten, který byl zodpovědný za podvodný PCR test Covid. Jeho prohlášení bylo jednoduché: Pochybovat o všech, kteří se odváží zpochybňovat oficiální narativ.

#11 A pak jsou tu zdravotní úředníci jako Theresa Tam ( @CPHO_Canada), kteří posouvají hranice na novou úroveň. Hlásá vzít si masky i v těch nejintimnějších chvílích a podporuje je jako pandemicky bezpečné řešení tělesných tužeb.

#12 Dokonce i dnes učenci jako @j_g_allen z @HarvardChanSPH prodávají své masky, paxlovidy a vakcíny a snaží se umlčet každého, kdo se odváží předložit empirické protiargumenty.

 

#13 Pak jsou tu novináři jako @luckytran od @guardian, kteří nabádají lidi, aby ignorovali Cochrane Review o účinnosti masky ( bit.ly/3HEV8Mv ). Dezinformace se šíří i nadále, přestože vlády po celém světě pomalu přiznávají pravdu.

#14 A nezapomínejme na profesorské bonzáky, jako je např. @profamirattaran , kteří udávají nositele jiných masek. Takovými rádoby gestapáky opovrhuji. Měli by být hnáni k odpovědnosti a nést následky za své chování.

#15 Dokonce i influenceři jako @mmpadellan, kteří postrádají jakoukoli odbornost, požadují, aby všichni nosili masku z donucení. Zašel tak daleko, že se označil. @realDonaldTrump,VRAHA za to, že ponechal nošení masky jako osobní volbu.

#16 Ale skutečná hrůza? Nevinné děti, kterými manipulují dospělí, kteří by to měli vědět lépe. Mnohé z nich budou celý život bojovat s traumatem způsobeným během jejich formativních let.

spustit video ZDE:

#17 Lidé byli přesvědčeni, že masky budou skutečně fungovat. Od dubna/května 2020 si vyvážené a věcné mediální zpravodajství vzalo dovolenou. Společenský dopad? Přinejmenším katastrofální.

spustit video ZDE:

# 18 Ironická část? Masky měly nulový vliv na míru infekce, jak jasně ukazuje tento graf:
Severní Dakota: Uzamčení a mandát pro maskování
Jižní Dakota: Svobodná společnost
#19 Dokonce i vědecké metaanalýzy naznačovaly, že masky způsobují více škody než užitku. Tato data byla veřejně přístupná, ale Big Tech a mainstreamová média zavíraly oči a politici je následovali.
#20 Přemýšleli jste někdy o fyziologické a psychické zátěži masek? Sebekontaminace, imunosuprese, chronický stres a deprese. Vysoká hladina kortizolu vede k předčasnému úmrtí. Přesto byla tato „léčba“ předepsána!
#21 Sociální média se stala strážci „pravdy“. Odvažte se zpochybňovat masky nebo zveřejňovat odkazy na recenzované metaanalýzy masek a byli byste dehonestováni. Dnes @LinkedIn, @YouTube,@Meta a spol. nadále umlčují pravdu, která by mohla denně zachránit tisíce lidí.
#22 Postoj Bidenovy administrativy? Pokud si dovolíte sdílet „dezinformace“ o maskách, ivermektinu, vitamínu D nebo vakcínách Covid, jeden zákaz nestačí. Měli byste být vykázáni ze všech sociálních sítí.
#23 Socialističtí učitelé jako @Marcel_Hopp s potěšením trápili studenty maskami a PCR testy, dokonce se tím chlubili na internetu. Vzdělání nebo tyranie?
#24 Studie Nature ( go.nature.com/3HNf67J ) potvrzuje dávno známou pravdu: masky jsou útočištěm patogenních bakterií a plísní. Delší používání znamená více plísní, Petriho misku ulpívající na vašem obličeji.
#25 Zvažte zřídka uváděné riziko vdechnutí mikroplastů z masek. Chirurgické, bavlněné, módní masky nebo masky s aktivním uhlím zvyšují toto riziko vdechnutí.
#26 Mikroplasty nepředstavují jen zdravotní riziko, ale i ekologickou katastrofu. Každý měsíc se vyhodí přibližně 129 miliard jednorázových masek. Z každé z nich se denně uvolní do moří až 173 000 mikrovláken. ( bit.ly/42uSZL4 ). Ekologická katastrofa, která nemá obdoby.
#27 V tomto videu se podívejte, jak maskovaní lidé, kteří jsou pod tlakem, ospravedlňují svou volbu. „Raději bezpečně než litovat“, „nosím je uvnitř i venku“, papouškují repliky ze sociálních sítí. Není divu, protože kritické hlasy byly umlčeny.
#28 Dospělí, kteří se rozhodnou maskovat, jsou jedna věc, ale trápení dětí je věc druhá. Staňte se svědky radosti těchto dětí, když se dozvědí, že se mohou zbavit těch omezujících nepohodlných masek. Psychická úleva je hmatatelná.

#29 Souhrnně řečeno, obličejové masky fungovaly dokonale: sloužily k zastrašování a manipulaci veřejnosti. Stejně jako v případě testu Covid PCR by bez masek žádná pandemie nebyla – sloužily pouze jako každodenní připomínka naší údajné smrtelné situace. Přestože si takzvaní odborníci neustále protiřečili, žádná kritika se ze strany novinářů ani vědců neobjevila. Mnozí se přiklonili k narativu, protože se buď stali obětí psychologické operace, nebo nechtěli riskovat svou kariéru. Ti, kteří se odvážili vyjádřit nesouhlas, byli umlčeni, očerněni, nahlášeni a zrušeni.

Zda dojde k důkladnému společenskému zúčtování, nebo zda společnost na Covida zapomene, protože se blíží další psychologická operace, klimatická krize, zůstává nejasné. Další z takzvaných odborníků, ať už Drosten, Walensky nebo Fauci, se stahují z veřejného života. Stačí, aby se obávali následků, pokud budeme nadále vyvíjet tlak a odmítneme zapomenout na jejich činy. Právě proto jsem napsal toto vlákno. Musíme si tyto zločiny proti lidskosti denně připomínat a ukazovat na viníky prstem, dokud se věci neujme spravedlnost. Jinak se pod rouškou klimatu stane totéž, ale na úplně jiné, katastrofální úrovni. Sociální kreditní skóre, uhlíkové kredity, patnáctiminutová města, omezení masa a cestování a digitální měny jsou na spadnutí.

Prosím, sdílejte toto vlákno, a pokud považujete moje vlákna a tweety za cenné, zvažte přihlášení k odběru mého účtu na Twitteru nebo objednání dalšího produktu s vitamínem D prostřednictvím @sunfluencer

Jen tak si mohu zachovat nezávislost a plnit svou roli občanského novináře.

Děkuji vám! Simon

spustit video ZDE:

 

ZDROJ: celé Tweetové vlákno k zobrazení ZDE: https://twitter.com/goddeketal/status/1654570633878011909?s=52&t=LVy60toQxVH9wHl1R1Tu_w

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podporujeme nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *