RF KENNEDY JR.: FAUCI MUSÍ BÝT OBVINĚN Z ÚKLADNÉ VRAŽDY. VĚDĚL, ŽE REMDESIVIR VÁS ZABIJE

USA: Anthony Fauci (americký Mikas) věděl, že používání plicních ventilátorů a podávání léku remdesivir pacientům s covidem je zabije ve velkých počtech, čímž se přispěje ke snížení populace světa.

Toto tvrzení vydal prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr., který zveřejnil důkazy podporující svá tvrzení, že bývalý šéf amerického Národního institutu pro alergie a infekční choroby (NIAID) byl zapojen do depopulační operace.

Podle Kennedyho juniora musí být Fauci obviněn z úkladné vraždy a zodpovědný za všechna úmrtí v nemocnicích během pandemie Covid-19, protože věděl, že jeho doporučení zabijí miliony lidí.

Tu je twít s videom Kennedyho juniora:

Překlad twitu do češtiny:

„Tony Fauci věděl, že remdesivír vás zabije. Jak vás zabije? Selhání ledvin, srdce, kolaps všech tělesných orgánů. Říkali to všichni lékaři. Poslouchali jste to pořád dokola. Nikdy jsme neviděli virus, který napadá ledviny. To proto, že to nebyl virus. Byl to remdesivir.“

Při diskusi o tom, jak léčit pacienty s covidem, Kennedy Jr. řekl:

„Měli byste je léčit doma. Dejte jim věci, o kterých víme, že zastavují replikaci virů. Zinek a cokoli, co zvyšuje účinnost zinku. Například hydroxychlorochin, ivermektin a sto dalších věcí, o kterých víme, že dramaticky snižují šíření této nemoci.“

Místo toho Fauci zavedl protokol, který byl navržen tak, aby zabíjel.

„A jaký byl náš protokol? Naším protokolem bylo nedělat nic z toho,“  řekl Kennedy Jr.

„Žádná léčba, dokud nepůjdete do nemocnice. Pak vaší léčbou byly dvě věci, které vás jistě zabijí. Plicní ventilátory a remdesivir. A Tony Fauci věděl, že remdesivir vás zabije.“

Fauci věděl, že remdesivir zabije miliony lidí, protože jen dva roky předtím dohlížel na studii, ve které remdesivir zabil 54% pacientů.

„V roce 2019 se Fauci pokusil použít remdesivir na ebolu a do pěti dnů od léčby dosáhl smrtelných vedlejších účinků pro 54% lidí.

Oddělení monitorující bezpečnost léků nařídilo Faucimu ukončit užívání remdesiviru. Potom během pandemie covidu vytáhl falešnou, vykonstruovanou a absolutně podvodnou studii, kterou zmanipuloval a zosnoval opětovné zavedení tohoto smrtelného léku.

„Je to vražda.“

Kennedy Jr. vysvětlil, že vláda USA dávala peněžní bonusy nemocnicím, které nasadily lidem kombinaci plicních ventilátorů a remdesiviru, a to navzdory mimořádně vysoké míře zabíjení.

ZÁVĚR

Na Slovensku byl remdesivir zaveden na výjimku Ministerstva zdravotnictví SR v listopadu 2020. Neléčení doma a nemocniční protokoly byly ministerstvem také převzaty z USA. V té době byl ministrem zdravotnictví nominant hnutí OĽaNO Marek Krajčí. Proto stejné trestní stíhání jako v USA se musí uskutečnit iu nás.

Marek Krajčí má toho na rovášu mnohem víc…

Jako ministr zdravotnictví se podílel na největším pandemickém zločinu – „dobrovolně povinném“ plošném testování, které podle lékaře MUDr. Lakotu stálo život minimálně 12 000 lidí, co se během testování nakazili a zemřeli.

Nátlak na lidi je nejen porušením pravidel medicínského žurnálu, ve kterém Marek Krajčí jako spoluautor publikoval svou studii o plošném testování, ale jde io porušení Norimberského kodexu, který zakazuje nutit lidi do jakéhokoli medicínského úkonu.

Pokud by na Slovensku fungovala spravedlnost, seděl by dnes Marek Krajčí spolu s dalšími spolupachateli na lavici obžalovaných čelíc doživotnímu trestu odnětí svobody a děkoval by Duchu Svatému za to, že Československo v roce 1990 zrušilo trest smrti.

AUTOR: Baxter Dmitrij

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *