Putin varuje „globálního teroristu“ Klause Schwaba, že „dny jsou sečteny“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

5.10.2023  Baxter Dmitry

Zakladatel Světového ekonomického fóra (WEF) Klaus Schwab je „globalistický terorista“ , který „drží lidstvo jako výkupné“, řekl ruský prezident Vladimir Putin, který elitu varoval, že jejich Nový světový řád selhal a jejich „dny jsou sečteny“.

Ruský prezident Vladimir Putin přednesl projev 5. října na plenárním zasedání 20. zasedání Mezinárodního diskusního klubu Valdai v Soči a zdůraznil tektonické a nevratné posuny, ke kterým dochází v globálním řádu.

Podle Putina jsou globalisté včetně Schwaba a jeho blízkých poradců „legitimními vojenskými cíli“, protože se aktivně pokoušeli ilegálně uchvátit moc prostřednictvím globalistického státního převratu.

Před šestnácti lety, na Mnichovské bezpečnostní konferenci v roce 2007, Putin řekl západním vůdcům, že přirozeným typem mezinárodního systému je multipolarita, což jasně ukázalo, že Rusko by se postavilo proti vytvoření Nového světového řádu založeného na mezinárodním liberálním řádu založeném na pravidlech agresivně prosazovaném. globalistickou elitou a jejich liberálními politiky v západních demokraciích.

Okamžik pravdy podle Putina nadešel a plány globální elity na Nový světový řád se před našimi zraky vzdalují, zatímco nový multipolární svět, v němž si tradiční kultury uchovávají své dědictví ve svých vlastních hranicích, stoupá jako fénix.

Putin nastiňuje šest civilizačních principů pro svět po NWO

Během svého Valdajského projevu Putin nastínil šest zásad, kterých se chce Rusko držet, a nabízí dalším národům, aby se k němu připojily. Přes Sputnik :

„ Za prvé , chceme žít v otevřeném, propojeném světě, ve kterém se nikdo nikdy nebude snažit stavět umělé bariéry pro komunikaci lidí, jejich kreativní realizaci a prosperitu. Musí tam být bezbariérové ​​prostředí,“ řekl Putin.

Druhým principem je rozmanitost světa, která by měla být nejen zachována, ale měla by být i základem univerzálního rozvoje .

Třetí zásadou je podle ruské hlavy státu maximální reprezentativnost: „Nikdo nemá právo a nemůže vládnout světu za druhé nebo jménem druhých Svět budoucnosti je světem kolektivních rozhodnutí,“ zdůraznil prezident.

Začtvrté je všeobecná bezpečnost a trvalý mír, který bere v úvahu zájmy velkých států i malých zemí stejnou měrou. Aby toho bylo dosaženo, je podle Putina důležité osvobodit mezinárodní vztahy od blokové mentality a temného dědictví koloniální éry a studené války.

Pátým principem je spravedlnost pro všechny: „Éra vykořisťování kohokoli – už jsem to řekl dvakrát – je minulostí. Země a národy si jasně uvědomují své zájmy a schopnosti a jsou připraveny spoléhat se samy na sebe, a to znásobuje jejich sílu. Každý musí mít přístup k výhodám moderního rozvoje,“ zdůraznil Putin.

Šestým principem je rovnost: nikdo by podle ruského prezidenta neměl být nucen poslouchat ty, kdo jsou bohatší nebo mocnější za cenu vlastního rozvoje a národních zájmů .

Zdá se, že ‚civilizační model‘, o kterém se mluví v Putinově projevu, je ukotven na ‚principech‘ – jako jsou nekoloniální vztahy; nepatronizující postoje; respektování rozmanitosti zakořeněné v rozmanitých tradicích – to bude vyžadovat obrovskou práci, abychom vytvořili nové sdílené mezinárodní normy,“ říká Paolo Raffone, strategický analytik a ředitel nadace CIPI v Bruselu.

„Západní ‚liberální mezinárodní řád založený na pravidlech‘ je jednostranný a mohl by být zaveden v určitém historickém období s využitím moci a postavení malé skupiny koloniálních mocností, které po liberální modelové krizi a občanské válce (1914- 1945) zdědila vzdálená, ale supermocná země (USA).

„V kostce mohu říci, že přístup ‚civilizačního modelu‘ se pravděpodobně zaměřuje na strukturování ‚softwaru‘ sdíleného světa, zatímco ‚pořádek založený na liberálních pravidlech‘ se zaměřuje na vybudování vnuceného ‚hardwaru‘ hájeného ‚pravidly‘. sloužící finanční a vojenské hegemonii.“

Baxter Dmitry

Baxter Dmitry

Baxter Dmitry je spisovatelem The People’s Voice. Zabývá se politikou, obchodem a zábavou. Od té doby, co se Baxter naučil mluvit pravdu, procestoval více než 80 zemí a v každé vyhrál argumenty. Žijte beze strachu.
E-mail: baxter@thepeoplesvoice.tv
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *