Vládní dokumenty dokazují, že Bill Gates je hlavním sponzorem britského regulátora léčiv, přestože vlastní obrovské akcie společnosti Pfizer.

15.7.2023

Agentura pro regulaci léčiv a zdravotnických výrobků (MHRA) prodloužila mimořádné povolení pro mRNA injekci společnosti Pfizer / BioNTech ve Spojeném království, aby ji bylo možné 4. června 2021 podávat dětem ve věku 12-15 let.
Výkonná ředitelka MHRA doktorka June Raineová tehdy uvedla, že MHRA „pečlivě přezkoumala údaje z klinických studií u dětí ve věku 12 až 15 let a dospěla k závěru, že vakcína společnosti Pfizer je v této věkové skupině bezpečná a účinná a že její přínosy převažují nad případným rizikem“.
Zůstáváme zvědaví, zda si doktorka June Raineová a MHRA vůbec přečetli výsledky extrémně krátké a malé studie. Pokud ano, pak by zjistily, že 86 procent dětí ve studii trpělo nežádoucími účinky od mírných až po velmi závažné.
Studie se zúčastnilo pouze 1 127 dětí, avšak studii dokončilo pouze 1 097 dětí, přičemž 30 z nich se studie nezúčastnilo poté, co jim byla podána první dávka injekce společnosti Pfizer. Výsledky neuvádějí, proč těchto 30 dětí studii nedokončilo.
Tyto informace jsou veřejně dostupné a jsou obsaženy v informačním listu FDA, který si můžete prohlédnout zde (viz strana 25, tabulka 5 a dále).
Nikdy nebylo pochyb o tom, že MHRA vydá mimořádné povolení k použití vakcíny Pfizer / BioNTech u dětí, když uvážíte, že jistý pan Bill Gates vlastní akcie společností Pfizer i BioNTech a je hlavním sponzorem MHRA.
Nadace Billa a Melindy Gatesových koupila akcie společnosti Pfizer již v roce 2002 a ještě v září 2020 se Bill Gates postaral o zvýšení hodnoty svých akcií tím, že v rozhovoru pro CNBC oznámil mainstreamovým médiím, že za lídra v závodě o vakcínu Covid-19 považuje vakcínu společnosti Pfizer.
„Jediná vakcína, která by, pokud by vše šlo perfektně, mohla do konce října usilovat o licenci pro mimořádné použití, by byla společnost Pfizer.“
Nadace Billa a Melindy Gatesových také „shodou okolností“ v září 2019, těsně předtím, než údajná pandemie vakcíny Covid-19 udeřila, koupila akcie společnosti BioNTech v hodnotě 55 milionů dolarů.
MHRA obdržela v roce 2017 grant od Nadace Billa a Melindy Gatesových ve výši 980 000 liber na „spolupráci“ s touto nadací. Žádost o svobodný přístup k informacím, na kterou MHRA odpověděla v květnu 2021, však odhalila, že současná výše grantových prostředků obdržených od Gatesovy nadace činí 3 miliony dolarů a pokrývá „řadu projektů“.
Můžeme skutečně věřit, že MHRA zůstane nestranná, když jejím hlavním sponzorem je Nadace Billa a Melindy Gatesových, která rovněž vlastní akcie společností Pfizer a BioNTech? To si nemyslíme.
Čtěte více : Vládní dokumenty dokazují, že Bill Gates je hlavním sponzorem britského regulátora léčiv, přestože vlastní obrovské podíly ve společnosti Pfizer

1 reply
  1. aamater
    aamater says:

    Pomaly sa začína odkrývať pravda o tom, kto stál a stojí za zločinmi proti ľudskosti. Otázkou je čo s tým narobíme? Vinníkov by bolo dobre postaviť pred súd!!! A to čím skôr!!!

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *