Policie ČR přestává být záruka bezpečnosti národa – stává se totalitní hrozbou! Jak pracuje Rakušanovo Gestapo

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

4.1.2024

ČESKO: Právníci jsou drazí, brát si ho tak třeba kvůli něčemu takovému, jako je přestupek, nikoliv trestný čin, je nesmysl. Základem je, tak jako jsem si to již velmi dávno vyzkoušel s STB za komunistů, že řekneš, že využíváš svého zákonného práva dle § 100 tr.ř., že využiješ svého zákonného práva a odmítneš vypovídat, jelikož by sis tím způsobil újmu sobě a svým blízkým! Tenhle paragraf se od komunistů nezměnil a funguje i dnes! Několikrát jsem se, v dávné minulosti, na něj při výsleších u STB odvolal a vždycky to, i tenkrát, fungovalo.

A dneska je to totéž. Čím méně jim řekneš, tím lépe. A pak nechť si to řeší magistrát nebo soud, když to tam budou chtít dotáhnout. Ale i tam vědí, že tu stále ještě máme platnou nějakou ústavu a její ustanovení o svobodě slova a nepřístupnosti cenzury! Však o tom po roce 1989 pořád dokola řvali!

Takže, jestli jsi někde na sociální síti třeba napsal, že chápeš, proč Vladimír Putin v únoru 2022 musel zahájit vojenskou operaci proti západní Ukrajině, tak je to tvůj svobodný názor, který ani neprovokuje k válce a genocidě, ale prostě ho takový máš a máš na to právo, pramenící z naší současné, stále ještě doposud platné ústavy!

A pokud toto překročí, tak stále ještě platí paragraf – zneužití pravomoci veřejného činitele! Tak u policajtů je tohle stoprocentně funkční, jak je tomu u soudců a státních zastupitelů, nevím, ale mám dojem, že ti jsou zcela nepostižitelní….

Víš, co je skutečná tragédie? Že policie, která měla opravdu nasměrováno to určení pomáhat obyčejným lidem, třeba okradeným lidem atd., byla od covidu nasměrována na slouhu momentálních politických a mocenských zájmů! V tu chvíli z ní přestává být záruka bezpečnosti národa, ale stává se součástí jeho totalitní hrozby!

Marcela Lemanová vs. Kriminální policie ČR. Zásah kriminálky kvůli komentu na FB aneb Jak pracuje Rakušanovo „Gestapo“.

AUTOR: Zdeněk Bálek

ZDROJ

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *