, , ,

Občanský řetěz svobody – úvod ke spolupráci stran a hnutí

Občanský řetěz svobody – úvod ke spolupráci stran a hnutí

Dne 16.10. se ve SKI Areálu Vaňkův Kopec sešli představitelé stran a hnutí (např. Volný blok, Domov, Moravané, Občanský řetěz svobody, Občan v odporu, aj.), aby se dohodli na společném postupu a začali vyvíjet zákonný tlak na jednotlivé okresní a krajské představitelé. Cílem tohoto tlaku, je přimět tyto zastupitelé, aby naše návrhy, dále prosazovali v parlamentu a ve vládě.

Součástí tohoto projektu je rovněž vytvoření koncepru 3 Referend, na které je v každém kraji potřeba vybrat aspoň 1 tisíc pospisů. Doufám, že do sběru podpisů, se zapojí všichni aktivně.

Své názory a připomínky pište Petru Bílému na mejl…… 👉 petr.bily.dotazy@gmail.com


ZDROJ: KTVlive 

1 reply
  1. Kevin
    Kevin says:

    Dobrý! Poprvé vidím konstruktivní a tvořivou diskusi o způsobu jak změnit fungování společnosti směrem ke skutečné lidovládě. Záměrně nepoužívám slovo demokracie, neb je značně zprofanované. Na náměstí se skutečně žádná změna nestane. Zvláště, když tam pořád bojujeme proti něčemu, nebo na něco, nebo někoho nadáváme a tím to vlastně posilujeme. To vede jen k upuštění páry-uvolnění sociálního napětí. Jiný výsledek to nemá. Ale demonstrovat za projednání zákona, to už je jiná.

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *