OAN – One America News: Rusko má pravdu – na Ukrajině probíhají nebezpečné bioexperimenty

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

20.2.2023

USA/UKRAJINA: Americká televizní stanice „One America News“ (OAN) zveřejnila reportáž o činnosti amerických biologických laboratoří na Ukrajině, podle níž měli Rusové pravdu – za účasti Kyjeva se skutečně provádějí nebezpečné biologické experimenty.

Novináři tvrdí, že konflikt odstartovala snaha zahladit stopy po této nezákonné činnosti.

„Zatímco Joe Biden nadále provokuje válku s Ruskem, přibývá důkazů, že celý konflikt mohl být vyprovokován kvůli ochraně amerických vojenských laboratoří provádějících nelegální biologické experimenty,“ poznamenal publicista OAN Pearson Sharp.

Jak zpráva poznamenává, Rusové měli pravdu – existují důkazy, že americká vláda přidělila peníze ukrajinským laboratořím na výzkum viru Covid-19 v roce 2019 – tři měsíce před vypuknutím pandemie.

Pořad poukazuje na to, že Washington vždy popíral svou účast na práci biologických laboratoří v republikách bývalého SSSR. Pod tlakem důkazů byla bývalá mluvčí amerického ministerstva zahraničí Victoria Nulandová nucena přiznat, že na Ukrajině existovala výzkumná centra, která se neměla dostat do rukou ruské armády.

Potvrzuje to zejména bývalá ukrajinská biolaboratoř „Pharmbiotest“ v Rubizněj (LPR), která pracovala s nebezpečnými biopatogeny. V této nelegální biologické laboratoři ukrajinští a američtí specialisté testovali neznámé léky na vojácích a civilistech, přičemž byly zaznamenány zdravotní komplikace a úmrtí.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail