, , , , , ,

Nejvyšší správní soud SR vynesl verdikt nad soudcem Daliborem Milanem, který se odmítl podřídit pandemické diktatuře

Harabín u soudu

Nejvyšší správní soud SR vynesl verdikt nad soudcem Daliborem Milanem, který se odmítl podřídit pandemické diktatuře. Ve funkci zůstává, ale potrestal jej snížením platu o 60 procent na jeden rok. \“Tři půjdou sedět do Leopoldova,\“ reagoval na rozhodnutí soudců poměrem hlasů 3:2 exministr spravedlnosti Harabin, který přišel k soudu podpořit svého kolegu i s dalšími občany

22.11.2022

Senát Nejvyššího správního soudu pod vedením Zdenky Reisenauerové uznal vinným soudce Dalibora Miľana za to, že uplatňoval základní lidská práva. Během covidové hysterie, které podlehli i ti, kteří je měli chránit z titulu své funkce. V rámci striktního dodržování lidských a občanských práv. Bez ohledu na politický nebo společenský nátlak.

Nejvyšší správní soud uznal vinným zvolenského soudce Dalibora Miľana, který odmítal opakovaně respektovat totalitní proti pandemická opatření.

Potrestal ho srážkou z platu 60 procent na jeden rok. Disciplinární senát návrhu předsedkyně Okresního soudu ve Zvolenu. Mariany Philadelphyové vyhověl jen částečně, jelikož  žádala odvolání Dalibora Miľana z funkce soudce.

Hlasování senátu předsedkyně Zdenky Reisenauerové nebylo jednomyslné, skončilo poměrem hlasů 3:2

členy senátu byli soudci Michal Novotný, Juraj Vačok a jako přísedící Eva Kováčechová a Marianna Leontiev.

Soudce Dalibor Miľan od června loňského roku nepojednával. Od té doby měl totiž přerušený výkon funkce soudce.

Rozhodnutí není pravomocné, odvolat se může předsedkyně soudu. Má na to 15 dní.

Dokud nebude rozhodnutí pravomocné, nemůže se vrátit k soudu. V odvolacím řízení by rozhodoval pětičlenný senát složený ze soudců Nejvyššího správního soudu.

Soudce senát potrestal za to, že v době covidovy pandemie nenosil roušku ani respirátor odmítal se prokazovat i výsledkem testování, když to bylo při vstupu do budovy soudu povinné.

„Je to cílená perzekuce za to, že jsem si dovolil chránit své zdraví a život,“prohlásil Miľanu soudu

  Vzápětí tvrdil, že nošení roušky vede k problémům jako je snížená koncentrace, malátnost či dokonce zvyšuje výskyt pracovních úrazů.

Senát neměl pochybnosti o tom, že se skutek stal. Úmyslně podle něj porušil povinnost soudce zdržet se všeho, co by mohlo narušit důvěryhodnost soudnictví. Zároveň úmyslně porušil povinnost soudce jednat tak, aby neznemožňoval výkon soudnictví. Podpora od Štěpána Harabina a občanů Slovenska

„Hanba ji fackuje,“  reagovala část veřejnosti v soudní síni na předsedkyni senátu Zdenku Reisenauerovou při čtení rozhodnutí.

Soudce Miľana přišel kromě občanů podpořit i exministr spravedlnosti SR a bývalý soudce Nejvyššího soudu SR Štefan Harabin. „Tři půjdou sedět do Leopoldova,“ reagoval na rozhodnutí Harabin.

I on se odmítal během pandemie podrobovat proti pandemickým opatřením. Stejně jako jeho syn, bratislavský soudce Branislav Harabin.

Video zaznamenané po vynesení rozsudku nad soudcem Miľanem u Nejvyššího správního soudu Slovenska, ve kterém na verdikt reagoval rozzlobený exministr spravedlnosti SR Štefan Harabin . Bývalý šéf ÚBOK a policejní inspekce  generál Ivan Ševčík, který byl svého času policejním přidělencem na Velvyslanectví SR v Praze:

Advokát Weis: Neprokázání se Antigonovým testem je trestem

Dnes ve věci soudce Dalibora Miľana předsedkyně dvakrát použila větu, že se neprokázal Antigonovým testem v práci. Inu, co dodat? Antigonu dal Kreon zavřít do hrobu, aby zemřela hladem. Soudce Miľan bude rok na almužně. Asi to nebyl brept. Účel trestu nám je tímto jasný,“ komentoval stručně verdikt soudu Milanův advokát JUDr. Peter Weis na svém Telegramovém účtu .

Dalibor Miľan několikrát odmítl pojednávat a rozhodovat s použitím prostředků na překrytí dýchacích cest. Dne 31. května 2021 nerespektoval příkazy předsedkyně Okresního soudu Zvolen.

Zároveň jí na jednání uložil pořádkovou pokutu 300 eur za to, že ho žádala, aby pojednával s překrytými dýchacími cestami.

V tomto řízení pokračoval navzdory třem zákrokům policie. V březnu a v květnu 2021, kterým dokonce na jednání 31. května 2021 uložil za výkon jejich policejní pravomoci pořádkové pokuty ve výši 66 eur.

Přečtěte si také článek Dr. Weisa o politickém rozhodování Soudní rady SR, která ovlivňovala složení Nejvyššího správního soudu SR.  Otázce nezávislosti disciplinárních senátů TU .

Info Válka v této souvislosti upozorňuje, že politická rozhodnutí soudů ovlivňovaná globálním zločineckým Syndikátem. Tlakem vlád, korporátních a státních médií, která byla ovlivňována penězi ze strany farmaceutické mafie. Aby veřejnost manipulovala hlásáním vakcinační propagandy a soustavné rouškové. .

Německý právník Reiner Füllmich začátkem roku 2022 informoval o zahájení řízení. Před velkou porotou ohledně zločinů spojených s operací Covid-19 a experimentálním očkováním poškozujícím zdraví lidí . O chystaných soudních žalobách informoval TU a TU .

Advokátka JUDr. Krajníková: Tyto zločince z řad úředníků a politiků je třeba postavit před tribunál a potrestat

„Těchto zločinců z řad úředníků a politiků, kteří děti a dospělé dusili a odebírali jim protiprávně biologický materiál. Je třeba nejprve postavit před tribunál a potrestat. Teprve potom můžeme na Slovensku budovat právní stát!,“ prohlásila na nedávném protivládním protestu v Košicích známá advokátka JUDr. Adriana Krajníková , která na adresu slovenských soudů v čele s Ústavním soudem SR a jeho předsedou Ivanem Fiačanem uvedla, že se během korona-hysterie postavili na stranu zločinů proti vlastním občanům.

Krajský soud v Žilině advokátce Krajníkové dal za pravdu, když nově zrušil trestní rozsudek okresního soudu v Martině. Který byl vydán z důvodu neuzavření provozu během nouzového stavu.

Více o tom v článku ZDE .

Zdroj: InfoVojna

Zdroj:https://www.infovojna.bz/article/video-najvyssi-spravny-sud-sr-vyniesol-verdikt-nad-sudcom-daliborom-milanom

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *