Navrhovaná legislativa v Montaně by zakázala očkovaným lidem darovat krev

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

5.3.2023

V Montaně (USA) se navrhuje zákon, který by zakázal lidem, kteří byli očkováni kovidovou „vakcínou“, darovat krev nebo orgány. Návrh zákona by také zakázal lidem, kteří mají vysoký počet proteinů hrotu, „dlouhý covid“.

Zastánci zákona uvedli, že jde o lékařskou autonomii a právo přijímat krev od dárců, kteří nebyli očkováni proti covidu. Další zastánci návrhu zákona uvedli, že příjemci krve by se neměli obávat nežádoucích účinků v případě nouze.

Zástupce Greg Kmetz, předkladatel návrhu zákona, uvedl, že hovořil s voliči, kteří říkali, že nechtějí, aby „očkovaná krev ještě zhoršovala zdravotní stav pacienta“.

Kromě toho, že ve státě vznikne vážný nedostatek krve, odpůrci návrhu zákona uvedli, že neexistuje žádný způsob, jak testovat krev jak na dlouhý kovid, tak na „vakcíny“.

Návrh zákona č. 645, který byl oficiálně předložen zákonodárnému sboru státu Montana 17. února, navrhuje přestupek s pokutou až 500 USD pro každého, kdo vědomě daruje nebo použije krev nebo orgány obsahující izoláty zavedené farmaceutickými biotechnologiemi mRNA nebo DNA nebo proteiny s vysokým počtem hrotů z long covid-19:

(1) Osoba nesmí vědomě darovat plnou krev, plazmu, krevní produkty, krevní deriváty, lidské tkáně, orgány nebo kosti obsahující proteiny měnící geny, nanočástice, proteiny s vysokým počtem hrotů z dlouhého kovidu-19 nebo jiné izoláty zavedené vakcínami s mRNA nebo DNA, chemoterapiemi s mRNA nebo DNA nebo jinými novými farmaceutickými biotechnologiemi s mRNA nebo DNA.

(2) Osoba nesmí vědomě používat, přijímat, přijímat, zasílat, převádět nebo podávat plnou krev, plazmu, krevní produkty, krevní deriváty, lidské tkáně, orgány nebo kosti obsahující proteiny měnící geny, nanočástice, proteiny s vysokým počtem hrotů z dlouhého kovidu-19 nebo jiné izoláty zavedené mRNA nebo DNA vakcínami, mRNA nebo DNA chemoterapiemi nebo jinými novými farmaceutickými biotechnologiemi mRNA nebo DNA.

Návrh zákona č. 645, předložený G. Kmetzem
V § 3 návrhu zákona se uvádí, že za předpokladu, že osoba nebyla shledána vinnou z porušení § 1, nesmí být krevní banka nebo tkáňová banka činěna odpovědnou za jakákoli zranění vzniklá v důsledku transfúze krve nebo transplantace orgánů, pokud

krevní produkty nebo tkáňové produkty byly testovány nejnovějšími zkušebními postupy a bylo zjištěno, že nejsou nebezpečné pro zdraví příjemce; a,
krevní produkty nebo tkáňové výrobky byly podrobeny screeningu a testům a bylo zjištěno, že neobsahují proteiny měnící geny, nanočástice, proteiny s vysokým počtem hrotů z dlouhého kovidu-19 nebo jiné izoláty vnesené mRNA nebo DNA vakcínami, mRNA nebo DNA chemoterapiemi nebo jinými novými farmaceutickými biotechnologiemi mRNA nebo DNA.
Odpůrci zákona mírně převažovali nad jeho zastánci, uvedl deník Daily Montanan. Mezi odpůrce patřily Montanská asociace sester, Montanská asociace nemocnic, Montanská asociace lékařů a Montanská asociace primární péče.

Hlavní lékař Amerického červeného kříže v západní části USA Dr. Walter Kelley uvedl, že tento návrh zákona by „zdecimoval“ krevní zásoby v Montaně, protože 80 % státu dostalo alespoň jednu dávku vakcíny.

Cliff Numark, senior viceprezident neziskové organizace Vitalant zabývající se odběrem krve, uvedl, že neexistuje způsob, jak testovat složky uvedené v návrhu zákona, včetně proteinů měnících geny, nanočástic, proteinů s vysokým počtem hrotů z dlouhých kovidů 19 a dalších chemoterapeutik DNA, a dalších omezení souvisejících s kovidem 19. „Neexistuje žádný test, který by to umožnil, takže bychom nebyli schopni vyhovět, abychom zjistili, zda ji lidé dostali, nebo ne,“ řekl.

Bylo nám řečeno, že v „očkovacích látkách“ byl zakódován protein SARS-CoV-2 spike. A mRNA vakcíny dává tělu očkovaných pokyn k výrobě proteinu SARS-CoV-2 spike. Bylo nám také řečeno, že covidové testy detekují specifický genetický materiál a byly upraveny tak, aby testovaly genetický materiál specifický pro různé varianty SARS-CoV-2.

CDC na svých webových stránkách uvádí: „Test amplifikace nukleových kyselin neboli NAAT je typem virového diagnostického testu na SARS-CoV-2, virus, který způsobuje covid-19. Testy NAAT se provádějí v souladu s pravidly pro testování virů. NAAT detekuje genetický materiál (nukleové kyseliny). NAAT pro SARS-CoV-2 specificky identifikuje sekvence RNA (ribonukleové kyseliny), které tvoří genetický materiál viru.“

Clevelandská klinika tvrdí, že test PCR je „zlatým standardem pro diagnostiku covid-19 … Je přesný a spolehlivý … Testuje přítomnost skutečného genetického materiálu viru nebo jeho fragmentů při jeho rozpadu … Test by také mohl odhalit fragmenty viru i poté, co již nejste nakaženi.“

Testy Covid jsou prý tak přesné a spolehlivé, že od počátku „pandemie“ platí, že pozitivní test je „případ“. A počet „případů“ se používá k ospravedlnění ničení životů a živobytí zavíráním ekonomik, zavíráním škol a odebíráním našich nezadatelných práv a svobod. Přesto Numark tvrdí, že neexistuje žádný test, který by u dárců odhalil protein spike a další genetický materiál – pravděpodobně proto, že testy NAAT a PCR jsou bizarně přesné a spolehlivé pouze při odhalování „případů“.

Zdroje tohoto článku zahrnují:

Zákon zakazující dárcovství očkované krve by podle odpůrců „zdecimoval“ zásoby krve, Daily Montanan, 27. února 2023.
Návrh by zakázal dárcům s vakcínami Covid darovat krev, WND, 2. března 2023.

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *