, , ,

Mozek je bitevní pole budoucnosti. Stanoveným cílem WEF je „Změnit lidskou bytost“

Mozek je bitevní pole budoucnosti. Stanoveným cílem WEF je „Změnit lidskou bytost“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Řízená energie je ozbrojována. Mozky jednotlivců mohou být zaměřeny mikrovlnami

Autor Peter Koenig

3.12.2023

Neurolog DARPA a vedoucí programu neuroetických studií na Georgetownské univerzitě ve Washingtonu DC Dr. James Giordano, který je také expertem na zbraně, zahájil svou prezentaci na vojenské akademii West Point NY slovy: „Mozek je a bude 21 . Bojiště století. Konec příběhu.“ 

 

DARPA je zkratka pro Defense Advanced Research Projects Agency, think-tank Pentagonu.

Dr. Giordano mluví o tom, jak může být řízená energie a jak je vyzbrojována. Mozky jednotlivců mohou být zaměřeny mikrovlnami typu 5G a brzy přijdou i 6G , jejichž antény rostou jako houby po celém světě.

Říkají vám, že je to proto, aby byl váš internet a stále důmyslnější počítače a chytré telefony rychlejší, s větší dosahovou kapacitou – a aby pomohla pokročit v digitalizaci.

To vše může být do určité míry pravda, ale skutečným důvodem těchto mikrovlnných věží je zacílit na VÁS, jednotlivce.

Proč? Z jiných zdrojů víme, že čtvrtá průmyslová revoluce je v plné realizaci.

Klaus Schwab , věčný generální ředitel Světového ekonomického fóra (WEF), vydal svou knihu „Tvarování čtvrté průmyslové revoluce“ již v roce 2018.

Píše v něm o tak významných tématech, jako je Embedding Values ​​in Technologies; Internet věcí; datová etika; Umělá inteligence a robotika ; a zvláštní kapitolu „ Změna lidské bytosti “.

V této kapitole se Schwab zabývá biotechnologiemi a neurotechnologiemi, transhumanismem – přesně tou vědou, o které dr. Giordano hovořil v roce 2018 na Vojenské akademii ve West Pointu a která je v plné implementaci.

Pokud spojíme tečky, uvědomíme si, že „Mozek jako bitevní pole budoucnosti“ je TEĎ  a že jsme byli varováni daleko dopředu. Podle Dr. Giordana věda o neurotechnologiích začala asi před 40 lety a on, Giordano, je její součástí již nejméně 35 let. Proto se všude objevila varování, nejpozději od „Čtvrté průmyslové revoluce“ Klause Schwaba (dostupné na Amazonu).

Kult smrti opět dal lidem varování podle svých „pravidel“ – hodně dopředu, takže mohou být úspěšní.

Čím to je, že taková varování nikdy nebereme na vědomí?

Protože nevěříme v tolik zabudované zlo v lidstvu? Nebo proto, že nechceme opustit naši „komfortní zónu“, náš dystopický pohled na „bezpečný svět“? Oni to vědí. A my MUSÍME prolomit tu hranici mezi pohodlím a realitou. Pokud ne, jsme odsouzeni k záhubě.

„Pokud se na vás zaměří, nemůžete prakticky nic dělat,“ říká William Binney, bývalý technický ředitel a informátor NSA. NSA je americká Národní bezpečnostní agentura, jedna z 15 amerických zpravodajských agentur.

 

&

;

 

Pokud chcete, aby hlavní demonstrátor přestal demonstrovat, zacílíte na jeho mozek ultrakrátkými vlnami.

Nyní je známe jako 5G. Uděláte je v depresi, takže už nechtějí demonstrovat; uděláte z nich sebevraždu a problém je vyřešen. Děláte to tolikrát, kolikrát chcete, a vytváříte atmosféru deprese. Toto jsou parafrázovaná slova Barryho Trowera, bývalého vědce a informátora MI5 pro mikrovlnné trouby.

Pan Trower dodává, že nízkoúrovňové mikrovlny mohou způsobit nejrůznější druhy rakoviny a leukémií, a dále vysvětluje, že za posledních zhruba 40 let vláda Spojeného království a v podstatě všechny anglosaské vlády lhaly svým lidem, chránit nejen vysoké zisky těchto „průmyslů smrti“, ale možná ještě důležitější je, aby neprozradili zlý cíl úplného sledování a zotročení, který plánovali.

Dnes postupně vidíme, co tento „plán“ obnáší.

Prostřednictvím „Elektronické telepatie“, dodává Trower, jsme schopni monitorovat mozek. Pokud v jednu chvíli technologie předvídala, že v mozku jsou nezbytné drobné, stěží viditelné čipové implantáty, aby bylo možné elektronicky přistupovat k myšlení jednotlivců – odtud vysoce magnetický oxid grafenu v mnoha injekcích covid vaxx –, už to nemusí být nutné.

Jinými slovy, všichni jsme zranitelní – ať už se jedná o vadu nebo ne – vůči rušení prostřednictvím celosvětového pokrytí krátkými vlnami 5G. A nejhorší je, že si ani nevšimneme, když nás to „zasáhne“.

Manipulace mysli může mít mnoho podob. Jedním z nich je, že lidé fyzicky slyší hlasy – není to tak, že by si lidé hlasy představovali, ale mohou je fyzicky slyšet… může to být cokoliv, cokoli, co chcete slyšet, nebo se bojíte slyšet, andělské hlasy nebo ďábelské hlasy ; opakovat slova neurovědců.

Tato technologie mohla být aplikována na personál velvyslanectví USA v Havaně, o čemž jako první informovali pracovníci velvyslanectví USA a Kanady v Havaně na Kubě. Takzvaný Havanský syndrom z roku 2016. Může se jednat o shluk idiopatických symptomů, které zažívají většinou v zahraničí američtí vládní úředníci a vojenský personál. Příznaky se pohybují v závažnosti od bolesti a zvonění v uších až po kognitivní dysfunkci.

Havanský syndrom nyní očividně hlásili také pracovníci americké ambasády v Číně.

DARPA uzavřela v letech 2011/2012 několik smluv s Kalifornskou univerzitou na to, čemu se říká „elektronická telepatie“, aby bylo možné na dálku sledovat mozky lidí a určit, co si myslí.

Na základě samostatné smlouvy měla univerzita prozkoumat vysílání signálů do mozku člověka, doslova jim posílat zprávy, které říkají , co si musí myslet – a co dělat. Zde je dnes technologie.

Toho lze využít ve svém soukromém životě i v profesním životě. Znamená to, že už dnes vás mohou přimět dělat a chovat se, jak by chtěli. Mohli by z vás udělat vraha, podvodníka nebo prostě jen poslouchat rozkazy, které mohou následovat.

Opakuji: „Co musíte vědět, je, že mozek je a bude bojištěm 21. století ,“ říká Dr. James Giordano, neurolog DARPA, během své přednášky na Institutu moderní války ve West Point NY.

Je důležité si pamatovat, zejména proto, že bychom měli věnovat více pozornosti svému okolí, chování lidí, než na co jsme zvyklí. Můžeme odečíst mnoho lekcí. Abychom mohli pokračovat a rozšiřovat pole spojování teček.

Ve videu níže uvidíte graf, který naznačuje, že neurověda, neurotechnologie v divizi narkotik a speciálního vyšetřování (NSID), součást DARPA, je „platná, hodnotná a již od roku 2014 používána NSID“.

 

Tato technologie by mohla být použita k tomu, aby vás přiměla spáchat masovou vraždu. Jsou některé z „náhlých a nečekaných“ masových střeleb ve školách a nákupních centrech spouštěny takovými mechanismy?

To je jasná možnost, protože ve většině případů není střelec zadržen a postaven před soud, ale okamžitě na místě zabit policií, aby si nevzpomněl, co se mu stalo, a neprozradil u soudu tajemství, použití NSID mozek jako bitevní pole. Ve většině případů policie jednoduše řekne, že „viník“ byl policii znám a/nebo již měl policejní záznam. To vás má zamaskovat od dalšího přemýšlení.

proč to dělají ? Jsou to „monstra“, která nelze snadno nazvat lidmi.

Vyvolat hrůzu, neustálý strach, udržet vás ve střehu. Zvyknout si na teror a násilí, protože horší, mnohem horší přijde, pokud mají svou cestu. A my jen vyhovíme, staneme se depresivními a pasivními, místo abychom se bouřili v jednotě a míru, ale důrazně odmítli nadvládu několika nad námi, mnoha.

Je zvláštní, že čtvrtá průmyslová revoluce neuvádí jediný platný důvod, proč je veškerá digitalizace, transhumanismus, úplná kontrola lidstva dobrá pro lidstvo a pro Matku Zemi; ani Velký reset, ani Agenda OSN 2030.

Musíme zastavit toto zneužívání lidskosti, lidské zotročení ve prospěch několika lidí. Můžeme tak například učinit mimo jiné tím, že společně a solidárně deaktivujeme antény 5G / 6G; tím, že se budete co nejvíce vyhýbat vaxxům, lékům, které mění vaše mozkové aktivity, jako způsobují deprese a extrémní veselí. Drž se dál od běžných léků a zejména od krátkovlnných antén.

Pamatujte, že vyděšení lidé se snáze manipulují. A to je jeden z konečných cílů, manipulovat s vámi podle jejich vůle.

Expert DARPA Giordano, který je také významným vědcem v americkém ministerstvu zdravotnictví a lidských služeb – to mluví samo za sebe – hovoří také o neinvazivních technologiích, jako je takzvaný „program N3“, neurochirurgické, neuromodulační a narkotický program.

„Cílem je umístit do mozku elektrody minimální velikosti, aby bylo možné číst a zapisovat do mozkových funkcí pouze minimální zásahy. V reálném čase. Vzdáleně… ovlivňování kinetickými a nekinetickými způsoby postoje, víry, myšlenky, emoce, aktivity; podívejte se na sílu a nástroje, které vědy o mozku poskytují.“

To byla úroveň vědy v roce 2018, kdy Dr. Giordano pronesl svůj nechvalně známý projev ve West Pointu. Mezitím neurověda poskočila kupředu, takže implantáty již nejsou nutné.

Bývalý mikrovlnný vědec z MI5, Barry Tower , vysvětluje, jak ničí cílenou osobu. On říká,

„Pokud chcete způsobit konkrétní psychiatrické onemocnění, měli byste mikrovlnný paprsek vždy zacílit na konkrétní žlázu nebo konkrétní část mozku, oko nebo srdce…“ A nemůžete nic dělat. „Pokud to nefunguje, vždy mohou poslat FBI, vyfotografovat a pak vás odvést jinými způsoby.“

Zpravodajské komunity, dokonce i ty ve vládách, se s pomocí svých sledovacích nástrojů podporovaných algoritmy stávají tak mocnými, že unikají hranicím státu, pro který pracují, stávají se nezávislými a kontrolují stát, který by je měl ovládat.

Pohybujeme se warpovou rychlostí směrem k nacistickému státu Stasi , který vidíme přicházet, ale nejsme schopni proti němu nic udělat, protože nejsme vzájemně propojeni, jsme odděleni jako jednotlivci s našimi malými individuálními výhodami a speciálními lahůdkami. – držet nás na individuálních vodítkách, cíleně daleko od spojování s ostatními.

„Stasi“ – pro ty, kteří jsou příliš mladí na to, aby si to pamatovali, je hovorový termín pro označení východoněmeckého ministerstva státní bezpečnosti.

To má vliv nejen na Spojené státy, ale i na země po celém světě, zejména na západní svět, který má stále v úmyslu zůstat Impériem  , vynořujícím se do Jednoho světového řádu (OWO).

To se může stát pouze s (i) masivně sníženou populací, aby se snížila odolnost; (ii) s k smrti vyděšenou populací; a nakonec, (iii) s přeživšími přeměněnými na snadno manipulovatelné transhumany.

Jak to funguje, je velmi výmluvně demonstrováno ve videu výše. Níže je souhrnná verze, ale stejně explicitní (23 min. video).

 

 

 

 

 

 

Je to budoucnost, která nás čeká?

Určitě to tak vypadá, zvláště když většina lidí, možná až 99,999 % lidí, nemá ponětí a jsou naprosto zranitelní, ale jako takoví perfektní pokusní králíci, aby zdokonalili své „mozkové bitevní pole“, takže mluvit.

Tohle není život, který stojí za to žít. Ale sebevražda není řešení. Naopak, vystoupit z tohoto ďábelského systému, který je otevřeně propagován Světovým ekonomickým fórem (WEF) s „Velkým resetem“; WHO, s mezinárodním QR kódem založeným na vaxx a cestovním certifikátu zotročení; a Agendu OSN 2030, kterou lze číst na stejné úrovni jako Velký reset.

OSN, čemu nejméně věříte, OSN se svou Agendou 2030 , s cíli a cíli prakticky identickými s Resetem WEF, přestala být tím, čím všichni věříme, že je a pro co byla údajně vytvořena – podpora a umožnění světového míru. .

Toto ukončení „Tvůrce míru“ systému OSN začalo postupně, již před desítkami let. Ve skutečnosti, již od „Limity růstu“ Římského klubu (1972), kdy byla inspirována bratry Rockefellerovými, měla OSN postupně následovat agendu Limity růstu , která měla co do činění s masivní depopulací a – ano, klimatem . změna .

Základním kamenem změny byla první Konference Organizace spojených národů o životním prostředí a rozvoji (UNCED), známá také jako „Summit Země“, v brazilském Rio de Janeiru v červnu 1992. Od té doby následoval téměř každý rok neblaze proslulý Konference COP sponzorované OSN (COP – Conference of the Parties).

Poslední, COP27, se konala v listopadu 2022 v Egyptě. Každoroční opakování COP je dobře prostudovaná metoda sociálního vymývání mozků, manipulace à la Tavistock – dokázala zázraky. Dnes je těžké najít mezi obyčejnými lidmi někoho, kdo nevěří v CO2-emisní změny klimatu způsobené člověkem . Bez ohledu na to, jaké důkazy o opaku jsou předloženy.

Výprodej OSN zkorumpované elitě udělal se začátkem Dekády 2020, tj. s Agendou OSN 2030, viditelný a obrovský krok vpřed . To vše se musí nejdříve ponořit do mozku většiny lidí, než vůbec začneme vzdorovat a přesuneme se do jiné sféry vibrací.

Avšak jako u všeho duchovního a dynamického, jakmile kritická masa začne s kritickým myšlením, může být přechod do Světla rychlý.

Stěhování do Světla je to, co se předpovídá pro roky 2023/2024. V žádném případě by tato předpověď neměla být brána jako „opírání se“ a povzbuzení pozorování toho, co se děje  . Být SVOBODNÝ je právo pouze tehdy, pokud ho budeme bránit a bojovat za něj. Nenechávejme trhliny pro ďábelské svádění.

Než budeme moci vystoupit, musíme rozpoznat tyto ďábelské „iluminátské“ metody a jednotně se proti nim postavit.

Toto psaní je o šíření těchto informací v „ mozku jako probíhajícím a příštím bojišti “. Mnohým to bude připadat tak mimo jejich nynější myšlení, že budou jen nevěřícně kroutit hlavou nebo nazývat taková fakta a zprávy „dezinformacemi“. Mnozí z nás tam byli. Na tom nezáleží. Musíme pokračovat v urážce s pravdou.

Pole těch, kteří začínají myslet samostatně, roste; z těch, kteří docházejí ke stejným závěrům, že jsme zotročeni malou, ale mocnou elitou, a důkazy, že je nejvyšší čas tomuto zotročení uniknout, jsou zdrcující.

Skutečně, proti době, kdy je náš mozek dalším bojištěm, je třeba bojovat se vší vervou.

Nechceme žádná bojiště. Chceme MÍR.

*

Poznámka pro čtenáře: Klikněte prosím na tlačítko sdílení výše. Sledujte nás na Instagramu a Twitteru a přihlaste se k odběru našeho telegramového kanálu. Neváhejte znovu zveřejňovat a sdílet články o globálním výzkumu.

Peter Koenig  je geopolitický analytik a bývalý hlavní ekonom Světové banky a Světové zdravotnické organizace (WHO), kde působil více než 30 let po celém světě. Přednáší na univerzitách v USA, Evropě a Jižní Americe. Pravidelně píše do online časopisů a je autorem knihy  Implosion – Ekonomický thriller o válce, ničení životního prostředí a korporátní chamtivosti; a  spoluautorka knihy Cynthie McKinneyové „Když Čína kýchne:  Od koronavirového uzamčení po globální politicko-ekonomickou krizi“ ( Clarity Press – 1. listopadu 2020).

Peter je vědeckým pracovníkem Centra pro výzkum globalizace (CRG). Je také nerezidentem Senior Fellow Chongyang Institute of Renmin University v Pekingu.

Vybraný obrázek je z americké armády

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *