, ,

Ľubomíra Bačíková, 31.12.2023, večerní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

31.12.2023: Večerní zprávy, letos poslední. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

31.12.2023: 🍾🍸🥂Silvestrovská noc je krátká, nechme si otevřená zadní vrátka.

S pitím to není radno přehánět, jinak hrozí jater zánět. 🍖 🍺🍗

Příliš jídla zase škodí břichu, tak jej nahraď množstvím smíchu. 😂🤩😁

Odšpuntujme lahvinky a nadělujme pusinky. 💋

Ať starosti se zruší a nahradí je klid a pokoj v duši.

Ať splní se ti vše, co se ti hlavou honí, a ve tvých očích se jen slzy radosti a štěstí rojí.

Přeji vám 12 měsíců úspěchu, 52 týdnů smíchu, 365 dní zábavy, 8760 hodin radosti, 525600 minut štěstí a 31536000 sekund štěstí. 🎉🎊💝

 

📌😂🤩😁 🤣31.12.2023, Roman Kirsch: Přeji vám všem veselého Silvestra a ať se zase sejdeme ve zdraví v roce 2024. 🍀🍀🍀                                                 https://youtu.be/TmHRpNarKQQ?si=iYS-pYiZ0O7gR5RJ

 

📌 30.12.2023: Už si pro nás chodí tajní!!🤮

Sprostě porušují ONI sami Ústavu ČR, NE MY!:

Ústava České republiky

Listina základních práv a svobod

Článek 17

1)Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny

2)Každý má právo své názory vyjadřovat slovem, písmem, tiskem, obrazem, nebo                     jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu

3)Cenzura nepřípustná

Co pane Rakušane, jak to že porušujete Ústavu ČR i s Vašimi otroky, kteří na kameru sami tvrdí, že není svoboda projevu, zastrašujete a vyhrožujete lidu, který Vás platí ze svých peněz??? Vy jste na DEMISI!!! Uvědomujete jsi vůbec Vaše počínaní?

https://fb.watch/pgYITZKVQL/

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥31.12.2023, Hindustan Times, Roman Kirsch: Putin „potrestá“ Spojené státy a Spojené království kvůli „asistování“ Ukrajině při smrtících útocích na Rusko; zabito přes 20 lidí…Takže, likvidační četa nás pěkně zatáhla do války. Bez nás, o nás‼️‼️‼️ 🤬

Ukrajinské odvetné útoky proti Rusku zabili 22 lidí. Rusko cítí západní roli při smrtících útocích na svou půdu. Budou potrestání, vyhlašuje Putin pomstu proti západu. Přinejmenším 22 lidí bylo zabito při Ukrajinských útocích na Ruské hraniční město Bělgorod 30.12.2023. Bělgorodský guvernér prohlásil, že 3 děti byli mezi mrtvými i mezi zraněnými, kterých bylo 100. (Západ ovšem nebere vůbec v úvahu a nevzpomene ty mrtvé děti, když se to týká Ruska.) Ukrajina však opět lživě prohlásila, že cílila pouze na vojenská zařízení při svých útocích. Podle UA Rusové cílí pouze na civilní objekty a civilisty. Útoky přicházejí po tom velkém Ruském útoku na UA města den předtím a ty útok zabili 39 lidí. Obou stran, Ukrajinské a Ruské útoky byli označeny jako největší od začátku války. Moskva obvinila Spojené státy a Británií, že mají svou určitou roli v tom ukrajinském útoku na Ruskou půdu. Při nouzovém zasedání Rady bezpečnosti OSN, Moskva vyzvala k potrestání těch, kteří stojí za útokem na Rusko.

Prohlášení Vassily Nebenzia, ruský velvyslanec u OSN, 30.12.2023: „Západ je komplicem v těch kriminálních činech, provedených gangem, který je u moci v Kyjevě. Víme, že Britští a Američtí konzultanti byli přímo zapojeni do organizace tohoto teroristického aktu. Organizátoři a pachatelé kvůli útoku budou potrestáni.“

‼️‼️‼️📢Rusko také vyhlásilo, že „rakety vyrobené v České republice byli použity při Ukrajinském útoku‼️‼️‼️ (A to chtějí poslat velvyslance do Moskvy. Ať tam, pošlou generálního ředitele, toho si tam pán Putim může rovnou nechat v útulném hotelu 5X5 Sibiř! Ten to tam zná dobře od svého školení.) Ukrajina použila Čechy dodané multiraketové systémy RM 70 Vampire (Upír), prohlásila Moskva‼️‼️‼️ Praha však nebyla přítomná při urgentní schůzce rady OSN, aby odpověděla na Ruské prohlášení. (No, vždyť oni oslavovali tady vraždu 15 studentů, pak přece museli dospat svou opici, nemohli být přece v práci‼️‼️‼️) Moskva prohlásila, že Aliance NATO je komplicem, takže se bála zúčastnit se té schůzky Rady bezpečnosti OSN. (Má velice čisté svědomí, jako uhel‼️‼️‼️ To jenom tady jsi na nás vyskakují‼️‼️‼️ Se polekali, ale mohli si vzít se sebou plenky, hrdinové‼️‼️‼️) Český ministr zahraničí zaútočil zpět na Moskvu, říkajíce, odmítáme být předvolávání Ruskem. (Bravo‼️‼️‼️ Jsme největší velmoc planety‼️‼️‼️ 👏 👏 👏) 👹 🙈

Ty útoky tam a zpět, Ruskem a UA by se mohli stát nejnovějším ohniskem té války.

https://youtu.be/1KOlJcVJ36g?si=80fEgQl8j0V99WxD

 

📌Nejdůležitějším vodítkem pro profesora fyziky je symetrie v každodenním světě.

Ale jedním z nejpřesvědčivějších vodítek je symetrie, kterou pozorujeme v každodenním světě, od motýlů a květin po sněhové vločky a hvězdice. Symetrie je všudypřítomná, protože ukazuje, jak stroje reprodukují digitálně vytvořený svět, řekl Vopson Daily Mail. Vědec chce svou teorii dokázat experimentem. Aby fyzik potvrdil svou teorii, plánuje srazit elementární částice a „antičástice“ v zařízení. Pokud částice při srážce a anihilaci vyzařují určité spektrum světelných frekvencí, mohlo by to znamenat, že částice obsahují informace, které chtějí uniknout. Pokud částice obsahují informace, řekl Vopson, naznačovalo by to, že naše realita je pravděpodobně počítačový program a my žijeme v simulaci.                                                           https://www.focus.de/panorama/welt/figuren-in-einer-fortgeschrittenen-virtuellen-welt-physik-professor-behauptet-dass-wir-alle-in-einer-simulierten-realitaet-leben_id_259535433.html

 

📌26.12.2023: ⚡️Biden: „Jsem Rus.“ Co se děje v rámci tajného RT projektu „Dědeček na vodítku“ a jak se připravujeme na „zasahování“ do amerických prezidentských voleb – v našem novoročním videu. Sledujte a sdílejte s přáteli.

https://youtu.be/3mNtXOzhMYE?feature=shared

 

📌Podle jihoafrického vyslance se počet zemí BRICS zdvojnásobí, 1. ledna se připojí Saúdská Arábie, Írán, Spojené arabské emiráty, Etiopie a Egypt.

https://t.me/absurdnisvet/65224

 

📌Ariel ~

Uzamčení: Hádej co? Přes 45 000 cestujících zrušilo novoroční lety kvůli stávce pozemního personálu na letišti ve Španělsku. Iberia Group na začátku ledna ruší 444 letů.

Věděli jste, že? Hádej co? Děti „v slzách“ a stovky lidí uvízlých, když vlaky St Pancras byly zrušeny kvůli zaplavení tunelu – novoroční výlety do Francie a Disneylandu „zničily“. Lockdown!

Věděli jste, že? Hádej co? Varování „Nejezděte“ na severu, protože na šesti trasách není žádný provoz. Vládou kontrolovaný vlakový dopravce uvedl, že to bylo kvůli „nedostupnosti vlakového personálu“.

Věděli jste, že? Lidé, když vám něco řeknu, přijde to bez ohledu na to, co čtete nebo co vám říká vaše rodina a přátelé. Pokud jsou mé údaje nesprávné, příspěvek odstraním.

Hádejte, co se ještě děje? Chápu, myslel jsi, že v den vydání uvidíš všechno? NE.

To byl váš čas vyhovět a připravit se na vše, co již začalo. Po prázdninách tolik letů neruší. Co jsem ti řekl? Dostanete krycí příběhy. Osoba, se kterou jsem v kontaktu, má zdroj ve vládě Spojeného království. Evropa je v uzamčení. To bude pokračovat.

Varovali vás všechny před měsícem v tomto článku. gavi.org/vaccineswork/w…

Hádej co? Tentokrát vám nejprve vytvoří podmínku, abyste ji nezbylo, než ji splnit tím, že vám sdělí, že se jedná o stávku, o technickou poruchu nebo o stavbě potrubí.

Všichni už víme, že žádný virus neexistuje.

Všichni už víme, že nemocnice nebyly přeplněné.

Všichni už víme, že to byla vakcína, která nás zabila.

Všichni už víme, že úmrtí způsobená vakcínami neměla nic společného s přílišným cvičením nebo nedostatkem vody a živin.

Tak proč proboha dostáváte články o dalším uzamčení kvůli vymyšleným případům Covid-19 a pak se rozhlížíte, kolik vlaků a letadel bylo zrušeno? Cílem je vytvořit iluzi o skutečném důvodu, proč se to děje, a vy to právě teď vidíte.

Chápete velikost těchto voleb v roce 2024?

Myslíte si, že si s vámi tito lidé hrají? Chápete, jak naléhavé je, aby se něco stalo, aby se volby úplně zrušily? Nechtějí, aby se Donald Trump vrátil k moci „jakýmikoli nezbytnými prostředky“.

Podceňujete, jak jsou tito lidé zoufalí.

Připravit. Zvláště pokud jste v Evropě. Protože brzy uvidíte všechny druhy falešných vlajek. Uzamčení se blíží. 🚨

https://x.com/prolotario1/status/1741220253961511413?s=46

 

📌☭☆Regiony Ruska ruší novoroční ohňostroje jeden po druhém ze solidarity s postiženými obyvateli Belgorodu. Petropavlovsk-Kamčatskij a Vladivostok jako první opustily slavnostní ohňostroje. „Ohňostroj v takový okamžik je samozřejmě nevhodný, ale novoroční program se bude konat v centru města,“ poznamenal starosta Petropavlovska-Kamčatského Konstantin Bryzgin. 👍 Toto rozhodnutí podporujeme!

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌 ☭☆Rusko: Počet obětí ukrajinského masivního ostřelovacího útoku na Belgorod vzrostl na 18; 111 lidí bylo zraněno                                                                     https://twitter.com/tassagency_en/status/1741190245415047442?t=ASxEXhbomtDxwD8v95SHGA&s=19

 

📌☭☆Člen Národní gardy Stavropol, příslušník Severního vojenského okruhu, zachránil tříleté dítě z hořícího domu V Michajlovsku začal hořet soukromý dům. Ruský gardový voják Arťom, který bydlí vedle a přijel na dovolenou ze zóny Severního vojenského okruhu, slyšel volání o pomoc od obětí požáru. Muž přispěchal na pomoc.

Budova byla zcela pohlcena plameny. Majitel ruské gardě řekl, že v domě zůstalo tříleté dítě. Téměř naslepo prošel Arťom domem, když za zavřenými dveřmi uslyšel dětský pláč a kašlání. Voják Národní gardy se násilím dostal do místnosti, našel dítě a vyvedl ho ven.

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

Za debilizmus a chamtivost minimálního procenta lidí této planety, trpí mnoho bezbranných dětí, starých lidí, bezmocných, i obyčejných, umírají rukami vrahů, kteří jsou jako loutky na provázku 😭😢 🤮 🤬

 

📌🌧BREAKING – Německé záplavy v důsledku silných srážek v Helmstedtu, Dolní Sasko, 31. prosince 2023.

https://t.me/absurdnisvet/65236

Povodňová situace v Německu zůstává napjatá. Četná měřidla udávají nejvyšší stupeň varování na řekách. V noci navíc sever opět zasáhly dešťové přeháňky. V některých regionech se očekávají zvýšené záplavy kvůli očekávanému dešti, uvedla dolnosaská ministryně vnitra Daniela Behrens. „To, co nás velmi znepokojuje, je stav hrází,“ řekla v pátek prezidentka Technické záchranné agentury Sabine Lackner. Hráze byly masivně oslabeny. V postižených oblastech je každý den v pohybu kolem 1000 záchranných složek.

https://t.me/absurdnisvet/65237

 

📌🌧BREAKING – Mnoho motocyklů bylo uvězněno povodněmi v okrese Jehrang, Cianjur, Západní Jáva, Indonésie, 31. prosince 2023

https://t.me/absurdnisvet/65240

 

📌Záběry „nekonečného“ vojenského hřbitova v Charkově se šíří online. Místní blogger poukázal na to, že jeho záběry ukázaly pouze jeden z 18 takových hřbitovů, než dodal: „Za koho bojujeme?“ „Zemřelo jeden milion dvě stě tisíc chlapců,“ napsal jeden komentář, zatímco druhý se zeptal: „A kdo bude žít v naší zemi? Země bez našich lidí – pro koho?“ (RT) FLASHBACK https://t.me/absurdnisvet/65241

„NEZBYLI ŽÁDNÍ MUŽI A TEĎ PŘIJÍMAJÍ ŽENY, ABY BOJOVALY“

https://rumble.com/v3fkyem-ukraine-has-no-men-left-and-now-theyre-recruiting-women-to-fight.html

 

📌 Papež František odvolal afrického kardinála Roberta Saraha z úřadu, protože co nemůže být, nemůže být: kardinál Sarah odsoudil imigraci jako invazi a plánovaný zločin proti Evropě a Africe. „Jako biskup je mou povinností varovat Západ před nebezpečím,“ řekl kardinál Robert Sarah, dříve vatikánský prefekt Kongregace pro bohoslužbu a kázeň svátostí, v rozhovoru s francouzským novinářem Nicolasem Diatem. Známý svým konzervativním postojem k sociálním a morálním otázkám zaútočil na takzvané pokrokové katolíky a prohlásil, že „je falešnou exegezí [výklad Písma] používat Slovo Boží k podpoře imigrace. Bůh toto nikdy nechtěl.“ Kardinál tvrdil, že imigrační krize poškozuje nejen Evropu, ale i samotné migranty: „Všichni migranti, kteří přijdou do Evropy, jsou nemajetní, nezaměstnaní, bez důstojnosti. … Církev nemůže spolupracovat s touto novou formou otroctví, kterou se masová imigrace stala.“  https://unser-mitteleuropa.com/entlassener-kardinal-islamische-einwanderer-sind-die-neuen-barbaren/

 

📌Během 48 hodin bylo zatčeno 5 nikaragujských kněží. Exilová právnička Martha Patricia Molina tvrdí, že od pátku, kdy byli zatčeni další dva z diecéze Managua, byli v Nikaragui zadrženi další tři kněží. Šéf OSN pro lidská práva vyjádřil znepokojení nad „novou vlnou náboženského zatýkání“ po „nuceném zmizení“ biskupa Isidoro del Carmen Mora Ortega 20. prosince 2023. Prezident Daniel Ortega prohlásil, že členové katolické církve jsou opoziční síly, jejichž protesty proti jeho vládě se rovná „pokusu o převrat“.

https://t.me/absurdnisvet/65245

 

📌🔥🔥🔥 Auta už hoří v Berlíně…💥Silvestr ještě nezačal

V Berlíně už hoří auta. 31.12.2023 – 12:33

Berlín – V noci na neděli hořela v několika částech Berlína auta. Vychází se ze žhářství – jak zlé to bude o silvestrovské noci?

Krátce po půlnoci bylo v plamenech mitsubishi na Großgörschenstraße v Berlíně-Schönebergu. Hasiči dorazili rychle kolem 0:20, ale nemohli zabránit totálnímu poškození vozidla. Podle prvních informací se předpokládá žhářství. V 1.10 hod. byli hasiči povoláni k zásahu na Vulkanstraße/Elli-Voigt-Straße v Lichtenbergu. Na parkovišti bylo několik aut v plamenech.

Navzdory hašení vyhořela dvě auta, třetí vůz byl poškozen horkem. I v tomto případě se předpokládá žhářství.

V ulici Holzmarktstraße uprostřed kolem 2.10 hodiny hořelo na parkovišti několik vozidel. Při příjezdu záchranářů vzplanuly plameny z VW a Mercedesu, obě auta shořela.

Ve čtvrti Gesundbrunnen se policistovi podařilo zabránit většímu požáru automobilu. Kolem 2:50 si všiml hořící pneumatiky na mostě Swinemünder Brücke u carsharingového transportéru. Oheň uhasil hasicím přístrojem. I v tomto případě je žhářství považováno za pravděpodobnou příčinu.

Ve čtvrti Fennpfuhl hořelo kolem 3:10 na náměstí Antona Saefkova v Mercedesu. Hasičům se však podařilo alespoň zabránit šíření plamenů na další auta. V Tegelu hořelo auto v rue Dominique Larrey kolem 3:30, v Haselhorstu bylo vozidlo zničeno požárem v Malé ledové silnici kolem 3:40.

Ve všech případech vyšetřuje podle informací bildu brandkommissariat berlínské policie. Zda došlo v Berlíně k dalším automobilovým požárům, nebylo zpočátku jasné – i to, do jaké míry by žhářství mohlo být předzvěstí silvestrovské noci. Policie je v každém případě zneklidněna…

 

https://m.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/vorgeschmack-auf-silvester-nacht-berlinweit-brennen-autos-86585238.bildMobile.html

 

31.12.2023📢 Přeji si nový svět, ve kterém jeden člověk drží druhého.

Kde láska hoří v srdcích a radost rezonuje existencí.

Kde se oči setkávají v lásce a my se setkáváme bez posuzování.

Kde chamtivost, nenávist, závist opustí místo a lidé už nikoho nenávidí.

Také si opět vážíme přírody a jsme vděční za její dary.

V souladu s tím a se vším životem, který nám život dá.

Nyní necháváme staré za sebou a vědomě tvoříme nové.

Nyní ať každý přidá svá přání, pro nový svět svobody – vy také!

Přeji všem…… Mír na světě 🕊❤️

(Bohužel to nejsou moje slova, ale jsou nádherná)

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *