, ,

Ľubomíra Bačíková, 31.03.2024, Témata: ODTAJNĚNÉ DOKUMENTY NĚMECKÉ RKI: OD ZAČÁTKU SE VĚDĚLO O FALEŠNÉ POZITIVITĚ PCR TESTŮ!!!

31.03.2024: Ranní zprávy, Témata: ODTAJNĚNÉ DOKUMENTY NĚMECKÉ RKI: OD ZAČÁTKU SE VĚDĚLO O FALEŠNÉ POZITIVITĚ PCR TESTŮ!!!

 

❤️Nedovolte toxickým lidem pronajímat si prostor ve vaší hlavě. Zvyšte nájemné a vyhoďte je.

 

📌 30.3.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: Pavel Kopecký: SCHWABOVI ZLOČINCI SE NEZASTAVÍ PŘED NIČÍM ŽIVÝM: VYHUBTE DOMÁCÍ MAZLÍČKY! JEDÍ MASO JAKO LIDÉ. VYHLADOVTE PSY A KOČKY! NEJLEPŠÍ JSOU HADI A PLAZI OBECNĚ. ZACHRAŇTE PLANETU – PRO NÁS A NAŠE OTROKY! TO JE VELIKONOČNÍ NADÍLKA….

PAVEL KOPECKÝ přináší další šílené vize elit davoského fóra, o nichž informuje Baxter Dmitry, publicista, zabývající se dlouhodobě globalistickými plány na vyhubení většiny života na Zemi – pochopitelně pro „dobro planety“, přičemž, příznačně pro duchovní odkaz Velikonoc, doporučují chovat hady…

Je tu prvními doteky časné jaro – jak po mírnější zimě bývá o Velikonocích obvyklé. Místo, abychom se z toho radovali – jak po staletí činívali naši předkové – máme se toho bát. Hrůza! Padá na nás písek ze Sahary (jako každoročně)! Za chvíli tu bude jen poušť! Zase teplotní rekordy!

Pochopitelně se už nedozvíme, že před pár lety – či dekádami – to bylo úplně stejné (pokud nepřesunuli místa měření do logicky teplejších měst). Jen na tom nevisela nálepka „globálního oteplování způsobeného člověkem“, protože zrovna hrozilo globální ochlazení, což by bylo nekonečně horší.

Prostě normální sluneční cykly (a jejich nepravdielnosti, jimž nerozumíme a nikdy rozumět nebudeme), na nichž z rozhodující části závisí nejen klima, ale také počasí: Systém, tak složitý, že prakticky neodhalitelný a nepředpověditelný. Neumějí to ani „političtí meteorologové“, kteří sice se všemi superdrahými přístroji a satelity nedokážou obvykle odhadnout, jak bude pozítří – ale zato vědí, jak bude za třicet či padesát let. Letošní na vodu – zaplať Pánbůh – bohatá zima doplnila u nás na „normál“ i snížené spodní vody po několika suchých sezónách.

Že je to báječné? Ne – i to je prý nebezpečné, protože prý „nepravidelné“…

celý článek si můžete přečíst ZDE

 

https://volnyblog.news/schwabovi-zlocinci-se-nezastavi-pred-nicim-zivym-vyhubte-domaci-mazlicky-jedi-maso-jako-lide/

 

📌26.3.2024: ČR: Na ruských TG kanálech koluje toto video z pražského metra… Ukrajinské zběhy to pobuřuje. Tady si žijí z našich peněz na úkor našich důchodců, matky samoživitelky, berou nám práci, chodí protestovat na naše demonstrace, napadají v ulicích naše lidi, často jsou ve skupinkách kolem centra Prahy ožralí, hluční a je to pobuřuje???….

https://www.facebook.com/share/v/3H95XEQVa9mXFGsk/

📌 30.3.2024, Aktuality, Lucie Záhorová: Značková kosmetika se objevila na seznamu nebezpečných výrobků. Nemáte ji doma také?

Drazen Zigic / Shutterstock.com

V oblasti kosmetického průmyslu se objevily znepokojivé zprávy, které by neměly uniknout ani běžnému spotřebiteli. Hygienické orgány celé Evropské unie, pracující s neustálou bdělostí na ochraně veřejného zdraví, upozornily na alarmující nález. Známé kosmetické produkty, distribuované po různých státech EU, byly evidovány v systému pro rychlou výměnu informací známém jako Safety Gate. Tento systém odhalil, že tyto produkty obsahují nebezpečné chemikálie, které mohou představovat vážnou hrozbu pro zdraví.

https://www.kupi.cz/magazin/clanek/25164-seznam-nebezpecnych-vyrobku#dop_ab_variant=1257910&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

 

📌 březen 2024 bylo ve Spojeném království zahájeno oficiální trestní vyšetřování proti společnostem Pfizer, MHRA a britským úředníkům. Vyšetřující důstojník Mark Sexton z Acton Police Station v Londýně obvinil britské úředníky z pochybení ve veřejné funkci, zneužití úřadu, podvodu falešným prohlášením, zabití a zabití z hrubé nedbalosti. Sexton je podporován týmem právníků včetně Philipa Hylanda, Lois Bayliss a Dr. Sam White.

Naturalnews.com uvádí: Pod číslem zločinu 6029679/21 se vyšetřování konkrétně zaměřuje na člena britského parlamentu sira Grahama Stuarta Bradyho a britskou lékařku, paní June Munro Raine, která slouží jako vrchní ředitelka britského regulačního úřadu pro léčiva. Health Products (MHRA) působí na účet. Toto vyšetřování je součástí mnohem většího vyšetřování, které policista Sexton podal v roce 2021. Před třemi lety policista Sexton předložil Hammersmith Crime Stoppers 1100 stran důkazů podepsaných dvěma detektivy.

Mark Sexton píše, že vyšetřování probíhá již dvacet sedm měsíců od zveřejnění původní zprávy o zločinu. Říká: „Nemůžete to překrýt, protože příliš mnoho lidí ví, co se děje, a nadměrná úmrtí již nelze skrývat nebo ignorovat.“

Nadměrná úmrtnost ve Spojeném království je způsobena kardiovaskulárními příhodami spojenými s vakcínou Covid-19. Metropolitní policie Velkého Londýna, která má za úkol chránit členy královské rodiny, členy vlády a další představitele veřejného zdraví, se snaží případ uzavřít.

Proti trestným činům farmaceutických společností a vládních úředníků za poslední čtyři roky však bude svědčit více než 400 odborníků, informátorů a obětí. Nejméně 40 odborníků z celého světa je připraveno poskytnout důkazy o zločinech. Jedním z odborníků je bývalý ředitel biotechnologického výzkumu Dr. Michael Yeadon. Yeadonův dopis Benu Batesovi z britské Metropolitní policie je široce šířen. Yeadon je bývalý viceprezident společnosti Pfizer. Yeadon několik let vedl globální výzkum terapeutik pro alergická a respirační onemocnění společnosti Pfizer a rozumí tomu, jak se tyto intervence provádějí a k čemu se používají. https://t.me/absurdnisvet/70988

https://t.me/Saga_13_Fabijenna

 

📌 ‼️Profesor Dr. Stefan Homburg shrnuje všechna důležitá fakta ze spisů RKI a dává je do velkého, nevyvratitelného celkového kontextu!!Závěr a fakt zní: Rozhodnutí o všech zbytečných a nesmyslných koronavirových opatřeních, uzamčení a smrtícím očkování proti Covid-19 nepocházejí z RKI, ale byly učiněny nejvyššími politickými činiteli režimu Spolkové republiky Německo! 💥 Redakční tým našeho kanálu o tom již podrobně informoval v 8 nejlepších příspěvcích na našem kanálu! Prohlédněte si prosím vše pečlivě, kriticky to prozkoumejte a vyvodte z toho své závěry a naléhavě nutné důsledky! ❤️ Děkujeme za pozornost a zájem!💥

https://t.me/aerzte

 

📌 ❤️ZVEŘEJNĚNÍ trestního oznámení na SWISSMEDIC ze dne 7.2.2024 (trestní oznámení 2.0) ❤️

Díky skvělému týmu a skvělé podpoře mnoha odborníků z celého světa se podařilo komplexně aktualizovat důkazy z trestního oznámení na SWISSMEDIC z července 2022 a ještě přesněji zpracovat četná porušení zákona švýcarským licenčním úřadem SWISSMEDIC komplexněji než dříve.

 

Důkazní situace se ve srovnání s první verzí drasticky potvrdila ve všech oblastech. Schválení „očkování“ COVID-19 na bázi mRNA mělo být zrušeno již dávno.

 

Abych ochránil švýcarské obyvatelstvo, znovu zpřístupňuji světu plody naší dvouleté tvrdé týmové práce.

Tento SWISSMEDIC skandál má historické rozměry a je tak dalekosáhlý, že se jím musí zabývat i politici – nejen státní zastupitelství.

 

Rád bych poděkoval všem, kteří mě a můj tým podporovali v této vyčerpávající a vyčerpávající práci od konce roku 2021, zejména:

* Lic. iur. Jürg Vollenweider (bývalý vrchní státní zástupce)

*Dr. Michael Palmer (Kanada)

* Prof. Dr. Konstantin Beck (Univerzita v Lucernu/CH)

* Prof. Dr. Sucharit Bahkdi (Kiel/D)

* Prof. Arne Burkhardt (sel.)

* Všichni profesoři a odborníci ze 7 argumentů;

* Prof. Dr. med. Andreas Sönnichsen (UK)

* Prof. DDr. Martin Haditsch (Rakousko)

* Prof. Dr. rer. nat. Stefan Hockertz (CH)

* DDr. Renate Holzeisen, RA (It)

*Dr. iur. Brigitte Röhrig, RA (D)

Mé velmi zvláštní poděkování patří Dr. iur. Markus Zollinger, RA a dipl. pharm. (ETH) Kati Schepis.

 

Zde je odkaz na media release 2.0 a všechny relevantní dokumenty:

https://corona-anzeige.ch/medien/

 

♦️ZVEŘEJNĚNÍ TRESTNÍHO oznámení na SWISSMEDIC ze dne 7.2.2024 (trestní oznámení 2.0)♦️

Důkazní situace byla drasticky potvrzena ve všech oblastech ve srovnání s původní verzí ze 14. července 2022. Schválení očkování proti COVID-19 na bázi mRNA mělo být zrušeno již dávno.

Níže je uveden odkaz na SHRNUTÍ ( „SHRNUTÍ 2.0″), které obsahuje všechny podstatné informace o trestním oznámení 2.0, včetně informací o trestním oznámení a zprávy o důkazech:

https://corona-anzeige.ch/summary/

 

Zde je odkaz na celé trestní oznámení a důkazní zprávu:

https://corona-anzeige.ch/strafanzeige/

 

📌‼️ MHRA, Pfizer a britští představitelé čelí v novém trestním vyšetřování obvinění z pochybení, podvodu a zabití z hrubé nedbalosti‼️

https://telegra.ph/MHRA-Pfizer-und-britische-Beamte-werden-in-neuen-strafrechtlichen-Ermittlungen-wegen-Fehlverhaltens-Betrugs-und-grob-fahrl%C3%A4ssige-03-25

 

📌 Prezident Chorvatska: „Srbové koupili systémy protivzdušné obrany od Rusů a Číňanů. My jsme koupili francouzská letadla za 1,5 miliardy eur a teď nám nezbývají peníze na chleba.“ To se v NATO děje.    https://t.me/absurdnisvet/70990

 

📌 30.3.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: VÍDEŇ DOBYTA: NA VELIKONOCE POŘÁDÁ STAROSTA SLAVNOSTNÍ RAMADÁNOVOU VEČEŘI S MUSLIMY.

Jedno evropské město za druhým o těchto Velikonocích, které se kryjí s ramadánem, odkrývá svoji pravou tvář. V Londýně či některých německých městech je v ulicích vidět již výhradně ramadánová výzdoba a nyní se ukazuje, že po letech Osmané konečně dobyli Vídeň – a to bez jediné kapky krve.

Jejich dobytí je nyní symbolicky předvedeno samotným starostou Ludwigem (viz titulek), který ostatně patří k hlavní „islamizační“ straně. On sám sice nemuslim, nicméně dobře ví, kde jsou jeho voliči.

Dlouhých 341 let od bitvy, která pravděpodobně odvrátila islamizaci celé Evropy, se ukazuje, že tehdejší předkové bojovali za záchranu našeho kontinentu zcela marně. Podle toho, co právě předvedl vídeňský starosta, lze zkonstatovat jediné:

Vídeň je po více než 3 staletích dobyta. Jde o dobytí vskutku symbolické, neboť zároveň si muslimové přebírají i další země na našem kontinentu…

Na Zelený čtvrtek si křesťané připomínali Poslední večeři, kterou Ježíš Kristus vykonal spolu se svými učedníky den před svým ukřižováním. Papež prováděl rituální mytí nohou v Římě.

A co dělal ve čtvrtek starosta Vídně? Vyzval muslimy, aby spolu s ním přišli hodovat na oslavu přerušení ramadánového půstu!

Nacházíme se ve svatém týdnu křesťanstva. Je to týden ukřižování Ježíše Krista a Jeho vzkříšení z mrtvých. Velikonoce jsou nejdůležitějším křesťanským svátkem v roce. V předvečer svého ukřižování slavil Ježíš Kristus se svými učedníky Poslední večeři. Člověk by si myslel, že i socialista jako vídeňský starosta Michael Ludwig bude projevovat úctu ke křesťanským hodnotám v zemi.

celý článek si můžete přečíst ZDE

 

https://volnyblog.news/viden-dobyta-na-velikonoce-porada-starosta-slavnostni-ramadanovou-veceri-s-muslimy/

 

📌 30.3.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: 🦠ODTAJNĚNÉ DOKUMENTY NĚMECKÉ RKI: OD ZAČÁTKU SE VĚDĚLO O FALEŠNÉ POZITIVITĚ PCR TESTŮ!!!

Jak již víte, tak v současné době je v Německu téma č. 1 právě odtajnění alespoň části dokumentů (některé stránky byly zcela nebo částečně začerněny), které ukazují, jak byla celá covidová politika zmanipulovaná – a to od začátku do konce.

Cílem bylo právě vyvolat strach, zničit ekonomiky lockdowny a později donutit obyvatelstvo 👹💉🎚️ k experimentálním injekcím. Nucené nošení jednorázových 😷 roušek a respirátorů pak nebylo ničím jiným, než vítaným přivýdělkem vládnoucích politiků a na ně napojených lidí.

Jak jsem již mnohokrát upozornila, tak naši vládní lokajové prakticky vše přebírali z Německa – od jisté doby jsem si tuto skutečnosti uvědomila, takže mi stačilo sledovat, co zavádí v Německu – a na 90% bylo jisté, že se stejnou šíleností přijde naše a rakouská vláda.

👉 Tyto tři vlády byly natolik viditelně propojeny, že ten, kdo sledoval politiku u nás i v okolních zemích, nemohl tuto skutečnost přehlédnout. I proto se německé protokoly velmi silně týkají i nás, jako jedné ze třech zemí, jejichž „covidová“ politika byla do značné míry ovlivněna právě německou RKI.

Již dříve jste si zde mohli přečíst o různých zjištěních z těchto dokumentů.

👉 Například jste se dozvěděli, že scénář pro vlády vytvořil člověk, kterého nikdo nezná, nicméně on sám není lékař, ale je vzdělán ve „vymývání mozků,“ což snad lépe odpoví na otázku, jak dalece šlo o skutečnou pandemii a jak dalece o celosvětovou psychologickou operaci.

👉 Včera jste zde mohli pro změnu přečíst o tom, že RKI – a tedy i dané vlády – od začátku věděla, že roušky a respirátory jsou nejen neúčinné, ale dokonce škodlivé!!!

👉 V Německu a Rakousku již byli odhaleni jedinci, kteří na kšeftech s rouškami neskutečně vydělali. Všichni byli nějak napojeni na tehdejší vládní politiky, což by se dalo očekávat i u nás, ale zde o vyšetřování logicky není zájem!!!

Ale vraťme se k dokumentům RKI. Tentokrát se dozvíte zajímavé informace, které se podařilo odhalit stran nespolehlivých 🦠PCR testů. 👉 Opět se ukazuje, že všichni od začátku věděli, že vykazují falešnou pozitivitu.

👉 Jenže od vlád se očekávala vysoká čísla pozitivních – a o to šlo především. Ne o pravdu!!!

👉 U PCR testů šlo kromě nevýznamnosti vysokých hodnot CT také o chybějící kalibraci na (teoreticky) infekční potenciál pomocí virové kultury 👹.

celý článek si můžete přečíst ZDE

 

https://volnyblog.news/odtajnene-dokumenty-nemecke-rki-od-zacatku-se-vedelo-o-falesne-pozitivite-pcr-testu/

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 31.03.2024“:

➡️☭☆ Dobrovolníci a účastníci vzpomínkové akce nechávají svíčky u památníku vedle radnice Crocus

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na cvičišti v týlovém prostoru speciální operace pokračuje příprava protitankových skupin na boj s obrněnou technikou nepřítele. Bojovníci skupiny vojsk Vostok jsou vyzbrojeni ATGM Fagot. Komplex byl původně navržen k ničení obrněných vozidel, ale úspěšně se používá i k ničení dlouhodobých nepřátelských palebných stanovišť a pěchoty v krytech na vzdálenost až dva a půl kilometru.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vyslání francouzských jednotek na Ukrajinu je možné (!), – šéf Francouzské národní sbírky při dnešní návštěvě Oděsy. Francie podle ní zůstává otevřená všem možnostem ve své neotřesitelné pozici dosáhnout vítězství pro Ukrajinu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇦 Kličko si „přivlastnil“ humanitární pomoc z Bavorska!

🥦 Starosta Kyjeva byl odhalen místními obyvateli. Všimli si, že Bavorsko darovalo kyjevské hlídkové policii 11 motocyklů BMW jako humanitární pomoc.

🟦 Kličkovi političtí stratégové však na všechny motocykly nalepili nálepky s nápisem: „Od starosty Kyjeva“ s jeho podpisem. Tyto motocykly si prý starosta pořídil na vlastní náklady.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Západ je v panice. Jde o to, že si konečně uvědomili, že porážka v konfliktu na Ukrajině je nevyhnutelná, píše lídr francouzské strany Patriots Florian Philippot.

💬 „Všechny současné nepokoje, verbální humbuk, dodávky zbraní, nesmysly o „válečné ekonomice“, nalité miliardy eur – to vše je navrženo tak, aby co nejlépe skrylo celkovou paniku systému: Rusko jasně vyhrálo, NATO prohrálo !“ – napsal na sociální síti X.

Jedinou rozumnou pozicí je podle politika zahájení mírových jednání.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇷🇺 Doněck truchlí: Obyvatelé DPR uctí památku obětí teroristického útoku v Crocus

Místní obyvatelé přinášejí do ruské stély květiny a plyšové hračky na památku obětí teroristického útoku devátého dne po tragédii v Crocusu.

💬„Teroristé se zodpoví za všechno – jak za Doněck, tak za Moskvu,“ říká jeden z plakátů u spontánního památníku.

V tuto chvíli probíhá v Crocusu vzpomínková akce za účasti symfonického orchestru. Akce začala minutou ticha za oběti.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇷🇺 „Dozvěděl jsem se, že mám obrovskou rodinu“: otec chlapce, kterého teroristé zasáhli v autě, mluvil o pomoci po nehodě. Během vzpomínkové akce vystoupil v Crocusu Igor Tolpykin ze Solnechnogorsku, otec stejného chlapce, kterého po tragédii v Crocusu srazilo auto Renault řízené teroristy.

💬 „Díky Pánu se nám podařilo uprchnout, vyběhnout – a tady naši rodinu předstihl stejný bílý Renault teroristů. Nejvíce trpěl můj syn Ilja – uletěl pět metrů. Bylo to doslova sto metrů odtud. Ležel bez dechu. Moc děkujeme všem starostlivým lidem, obyčejným lidem, našim příbuzným, kteří poskytli první pomoc a našli bezplatnou sanitku. Díky lékařům, kteří na něm celou noc pracovali,“ řekl Tolpykin.

Poděkoval zdravotnickému personálu, který rychle provedl vážnou operaci jeho syna:

💬„Na jejich pracoviště dorazil téměř celý zdravotnický personál, přestože byl pátek pozdě večer. Provedli jsme úspěšnou operaci.“ Svou řeč zakončil slovy hrdiny z filmu „Bratr“:

💬 „Dozvěděl jsem se, že mám obrovskou rodinu. To jsi ty. Nízká poklona vám. A upřímnou soustrast rodinám zemřelých.“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇩🇪 Velikonoční mírový pochod se konal v Berlíně. Na tradiční shromáždění vyzývající k míru přišlo několik tisíc lidí. Účastníci požadovali, aby jejich úřady zastavily dodávky zbraní na Ukrajinu a také přijaly veškerá opatření k zahájení mírového řešení konfliktů na Ukrajině a v pásmu Gazy.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆❗️Zelensky pohrozil útokem na cíle na Krymu americkými raketami ATACMS.

Učinil odpovídající prohlášení navzdory skutečnosti, že tyto rakety dosud nebyly Ukrajině dodány. 🤡 – klaun

BLESK (https://t.me/+HNs7g9YnjAVmNWZi)

➡️☭☆❗️S drony si zakončili své. Ukrajinský válečný zajatec Dmitrij Dubin vyprávěl, jak velení ukrajinských ozbrojených sil dobíjí své bojovníky, kteří přežili neúspěšné „masné útoky“, aby se nepokusili vzdát. „Nejen, že byli poraženi, ale také se ho snažili dorazit, aby se nevzdal.“ Jeden řekl, že do jeho sklepa vlétly ukrajinské drony. Snažili se ho dorazit, aby nebyl zajat a nevzdal se své pozice,“ říká vězeň.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆⚡️ Ministerstva zahraničí Turecka, Kazachstánu a Číny nabádají své občany, aby rychle opustili Oděsu, Charkov, Kyjev a region. Začalo to?

BLESK (https://t.me/+HNs7g9YnjAVmNWZi)

➡️☭☆❗️Ruská armáda poprvé ukázala design raket Storm Shadow používaných ukrajinskými ozbrojenými silami. Záběry z demontáže řízené střely dlouhého doletu ukázala RIA Novosti. Ruští experti podle publikace poprvé ukázali vnitřní strukturu takových raket. Zpráva říká, že raketa nevystřelila při zásahu cíle, ale byla potlačena systémy elektronického boje, nebo spadla kvůli technické poruše. Podle mluvčího agentury ruští specialisté pracují na technologiích pro neutralizaci řízených střel. Předávají data získaná při analýze dalším jednotkám, včetně zlepšení práce protivzdušné obrany.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆❗️Polští žoldáci, kteří bojovali proti Rusku o hřebeny, se vrátili do své vlasti.

👍 – kluci mají prázdniny.

https://t.me/c/2027030198/3154

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆❗️Polští žoldáci přiznali, že spolu s nacisty útočila RDK na ruskou hranici. „Polský dobrovolnický sbor“ spolu s nacistickou RDK vydal společné prohlášení, čímž přiznal, že spolu s neonacistickými zrádci z Ruska útočí na oblasti Belgorod a Kursk.

BLESK (https://t.me/+HNs7g9YnjAVmNWZi)

➡️☭☆❗️Asi 10 tisíc takzvaných „dračích zubů“ bylo instalováno u Kyjeva v rámci výstavby opevnění na Ukrajině. Informovala o tom Kyjevská oblastní vojenská správa.

https://t.me/c/2027030198/3157

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆❗️Podle Hlavního zpravodajského ředitelství Ministerstva obrany Ukrajiny začalo Rusko posilovat své hranice po náletech sabotážních skupin Ozbrojených sil Ukrajiny. Přijímají se opatření k posílení úseků ruských hranic v oblasti Belgorod, Kursk a Brjansk.

Podle hlavního zpravodajského ředitelství je personál ruských ozbrojených sil „Kursk“, „Brjansk“ a „Belgorod“ vycvičen k identifikaci a boji proti sabotážním a průzkumným skupinám, provádění útočných operací v městských oblastech, střežení a obraně zařízení kritické infrastruktury. .

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆❗️Pedofil znásilnil a zabil 11letou dívku a poté se pokusil schovat na frontě – média.

 

Čtyřiadvacetiletý muž na Nový rok v opilosti odnesl dítě na opuštěné místo, kde ho znásilnil a uškrtil. Druhý den opustil vesnici a přihlásil se jako dobrovolník. Na výcvik byl poslán do Kurské oblasti, kde zločinec absolvoval testy. Výsledky se shodovaly s biomateriály získanými v případě vraždy. Nyní byl zadržen a k činu se přiznal. 🤬 vykastrujte toho parchanta!

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆❗️Ruské ozbrojené síly zůstávají ovládnout Berdychi a Semenovka, aby mohly vstoupit do operačního prostoru ve směru Avdějevskij.

Za 3 měsíce obsadila ruská armáda jedno město (Avdějevka), tři města a deset vesnic na Donbasu.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *