, ,

Ľubomíra Bačíková, 28.12.2023, ranní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

28.12.2023: Ranní zprávy, Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

❤️ „Svět je nebezpečné místo k životu, ne kvůli lidem, kteří jsou zlí, ale kvůli lidem, kteří s tím nic neudělají.“ —  Albert Einstein

 

📌💥💥💥27. 12. 2023, Roman Kirsch: „Teflonový premiér unylým hlasem sdělil NIC“/ „Je to povídkář“. Dnešní „hlas lidu“ aneb „vox populi“, letem světem po článcích na českých serverech.

➡️ČT24: Fialův projev o naději –„Nekonkrétní a nudné pohlazení po hlavách mezi pohádkami,“ zní od expertů – Zdroj je IN.

➡️ČTK Novinky: Premiér Petr Fiala (ODS) je odtržen od běžných lidí a odmítá si připustit odpovědnost za současnou situaci, zhodnotil šéf stínové vlády opozičního hnutí ANO Karel Havlíček premiérův, úterní vánoční projev.

➡️Ekonom Kovanda: Premiér slibuje konec zdražování, jenž však nenastane. Ani veřejné finance v příštím roce „zdravě“ nebudou, jak tvrdí Fiala.

➡️ČTK: policejní inspekce se zabývá případem střelby na filozofické fakultě. Praha“ Čtvrteční tragickou střelbou na filozofické fakultě univerzity Karlovy (FFUK) v Praze se zabývá Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Nyní analyzuje informace a vyhodnocuje podněty od veřejnosti, sdělila dnes ČTK mluvčí inspekce Ivana Nguyenová. Ohledně zásahu na univerzitě se objevila kritika zejména na sociálních sítích. Lidé upozorňovali například na možné podcenění situace ze strany policie. (To jsi mnoho lidí myslí a říká a je to na „odvolání“ Ministra vnitra!!!)

➡️Extra.cz: Kajínek o zásahu na univerzitě. Nechali ho střílet do lidí minimálně 14 minut, tvrdí.

➡️Globe 24.cz: Nejhorší rok máme za sebou. Příští rok bude lepší, řekl Fiala

➡️Blesk.cz: EU kuje plán, jak obejít Orbána. Potřebné miliardy Ukrajině poskytne šikovným fíglem. (Tak vidíme, jak to jde podvést. Ty pravidla jsi přece vytvořili sami!)

➡️Newsbox.cz:  Šojgu: Rusové potlačili Ukrajinskou protiofenzívu a postupují na všech frontách.

➡️ČTK: Příští rok nabízí podle Fialy naději, poklesne inflace a skončí zadlužování země. (Kdyby u něj lež kvetla jako růže, tak je samý trn!)

➡️Diskuze: Fialův projev o naději. „Nekonkrétní a nudné pohlazení po hlavách mezi pohádkami“, zní od expertů.

🔹 Jarmila Vavrochová: „Teflonový premiér unylým hlasem sdělil nic. Několikrát sevřel ruce v pěstí (Musíme být silní), upřímnost a vstřícnost farizejsky signalizoval otevřenými dlaněmi. Umělecký dojem. Mlha ve větru.“

🔹 Ivan Kazimov: „I kdyby finance v roku 2024 byla ta slíbená 2 – 3%, což ale nebude ani omylem, stále je tu těch 34% o které se snížila kupní síla našich úspor. Tím lidé ztratili důvěru v ukládání peněz na důchod, nebo horší časy. Vládě už nevěří snad nikdo. Jsem zvědav, jak se předvede pán prezident. ( Je to povídkář. Očekávat něco jiného…iluze?)

https://youtu.be/tpAmo3UYbts?si=imX5XdcsTn7cQevc

 

📌💉🎚️ 🦠Plandemie byla mimo jiné testem, jak moc jsme schopni tolerovat, kam až nás mohou dotlačit. Špatnou zprávou je, že naprostá většina tolerovala nesnesitelné.

Mocní nyní vědí, že když nás budou dostatečně krmit strachem, dobrovolně vejdeme do své vlastní vězeňské cely, zamkneme dveře a zahodíme klíč. Tedy ne všichni, ale velké procento z nás by to udělalo.

Jediným pozitivem pandemie je to, že si díky ní spousta lidí uvědomila, jak daleko se věci dostaly a jak rychle nás mohou rozdělit, odcizit, zavřít a donutit k užívání nevyzkoušené genové terapie maskované jako vakcína.

Taktika vyvolávání strachu se stala zjevnější a hanebné důvody, které se za ní skrývají, byly zřejmější, alespoň pro ty, kteří mají pár funkčních neuronů!

Je načase je poučit, že nebudeme tolerovat, aby se s námi zacházelo jinak, než jak si zasloužíme; jako se svobodnými a suverénními bytostmi s právy danými Bohem.

Právě o to usiluje stále více lidí; stanovují si nové osobní hranice, vytvářejí nová, plně nezávislá společenství, vzdělávají sebe i ostatní v oblasti zvykového práva, posilují své duchovní základy, přebírají odpovědnost za své zdraví a blaho, chrání své děti před velkou farmou a státní indoktrinací, žijí v harmonii a spolupráci s přírodou, zkrátka: vystupují z matrixu.

https://t.me/absurdnisvet/64922

 

📌💉🎚️ 🦠Antiilluminaten TV 26. prosince 2023: 42 % Američanů se pravděpodobně připojí ke skupinové žalobě proti společnosti Big Pharma kvůli vakcínám Covid. Stovky milionů Američanů se „pravděpodobně“ připojí k velké hromadné žalobě proti velkým farmaceutickým společnostem Moderna a Pfizer kvůli katastrofálním následkům vakcíny Covid mRNA.

Podle nedávného průzkumu Rasmussen Reports se 42 % Američanů „pravděpodobně nebo velmi pravděpodobně“ připojí k hromadné žalobě proti Moderně a Pfizerovi, zatímco 11 % je nerozhodných.

Průzkum také zjistil, že znepokojující počet Američanů zná někoho, o kom si myslí, že zemřel v důsledku zavedení vakcíny Covid, přičemž 41 % respondentů ztratilo milovaného člověka.

U dospělých mladších 40 let byla pravděpodobnost, že budou znát někoho, kdo zemřel na Covid, výrazně nižší, zatímco mnohem častěji uvedli, že se chtějí připojit k hromadné žalobě proti velkému farmaceutickému průmyslu.

Začátkem tohoto měsíce byla společnost Fox News první hlavní zpravodajskou stanicí, která otevřeně přiznala, že vakcíny Covid-19 mRNA jsou příčinou obrovského nárůstu nadbytečných úmrtí, protože dřívější „konspirační teorie“ se stává hlavním proudem.

Moderátorka Laura Ingrahama a host Dr. Pierre Kory diskutovali o nedávném přiznání FDA, že pokles střední délky života po roce 2020 dosáhl „katastrofální“ úrovně. Podle nové studie je také alarmující nárůst výskytu rakoviny u mladých lidí a o 158 000 neočekávaných úmrtí více v USA než ve stejném období v roce 2019.

Ingraham poukázal na to, že to je více než počet obětí v každé americké válce od Vietnamu.

„Zdá se, že každý den se objevují tragičtější příběhy o tom, jak mladí lidé, zejména mladí muži padají mrtví,“ řekl Ingraham. „Tato čísla jsou otřesná.“

„Musíme odpovědět na otázku,“ řekl Dr. Kory, „proč nejzdravější prvky společnosti, to jsou mladí, pracující lidé s životním pojištěním, náhle zemřou rychlostí, kterou jsme nikdy předtím neviděli v roce 2021. A jdeme dál. Vyvstává otázka, co se stalo v roce 2021 na americkém pracovišti, což vedlo k této bezprecedentní úmrtnosti.“

https://telegra.ph/42–der-Amerikaner-werden-sich-wahrscheinlich-einer-Sammelklage-gegen-Big-Pharma-wegen-Covid-Impfstoffen-anschlie%C3%9Fen-12-26

 

📌👶🙋‍♀️Tvrdí se, že tunely pod Alcatrazem jsou součástí Yellow Brick Road. Tunely vedou do San Francisca…a tedy na Yellow Brick Road! Hedvábná stezka se také nazývá Yellow Brick Road. Elton John zpíval „Goodbye Yellow Brick Road“. Všechno je to o dětech. https://twitter.com/Nancy023922191/status/1739813645008470290?s=19

 

📌Islamistická vánoční masová vražda křesťanů v Nigérii. O Vánocích došlo v Nigérii k dalšímu, pravděpodobně islamistickému, masakru křesťanů. Podle současných znalostí zemřelo při tomto novém barbarství 113 lidí, většinou žen a dětí a 300 bylo zraněno. Tato tragédie se jako obvykle v médiích neobjevila. Téměř nic není slyšet ani z kostelů. Násilné excesy islámu, které lze znovu a znovu pozorovat v Evropě a po celém světě, by měly být co nejvíce zakryty, aby se dále nezvyšoval odpor vůči masové muslimské imigraci.

Die Zeit však dokázal přinést nový nízký bod v levicovém probuzeném popření reality s kusem tovaryšského ideologického sebeomámení o tomto strašlivém vánočním zločinu – a přitom neoznačil za příčinu islamismus, ale změnu klimatu ne barbarství. Původně v článku Hamburger Linkspostille na toto téma nebyla zmíněna jediná slabika o islamistickém pozadí útoku. Toto bylo pak vytvořeno v opravené verzi; Stále však uvádí, že konflikt mezi muslimskými pastevci z etnické skupiny Fulani a křesťanskými farmáři „je vyhrocený změnou klimatu“. Na Twitteru si stále můžete přečíst: „Podle oficiálních informací zaútočili ozbrojenci v Nigérii na Štědrý den na 17 vesnic. V regionu probíhají pozemní konflikty, které klimatická krize zhoršuje.“

https://journalistenwatch.com/2023/12/27/islamistischer-weihnachts-massenmord-an-christen-in-nigeria-fuer-die-zeit-eine-folge-des-klimawandels/

 

📌21.12.2023, XTV: „Umírali lidé, od vazby mě dělil milimetr. Na Slovensku lze objednat trestní stíhání.” – Robert Fico. Jak hodnotí slovenský premiér Robert Fico dosavadní vládnutí? Počtvrté je premiérem, popáté vyhrál volby, jak náročná byla povolební jednání? Dá se na Slovensku objednat trestní stíhání? Pokud by kandidoval Peter Pellegrini na prezidenta, podpořil by ho? Může se stát, že vládní koalice bude mít dva prezidentské kandidáty? Jak pohlíží na to, že mu po vítězství ve volbách nepoděkoval nikdo z českých ústavních činitelů? A co říká na současné protivládní protesty na Slovensku?   https://youtu.be/UhokuDwkPQY?si=2RgmPZiWL7xeiWIz

 

📌Fox News: 🔥🔥🔥Podle FDA došlo v USA od roku 2021 ke katastrofálnímu poklesu průměrné délky života – dokáže někdo hádat proč? „Proč nejzdravější členové společnosti, mladí s životním pojištěním, náhle umírají bezprecedentním tempem od roku 2021 a pokračuje to?

https://t.me/absurdnisvet/64925

 

📌Antiilluminaten TV 26. prosince 2023: Tisíce kamionů přísahají bojkotovat Colorado, dokud se Trumpovo jméno nevrátí na volební lístek. Tisíce řidičů kamionů se zavázaly bojkotovat stát Colorado, dokud se na hlasovacím lístku neobjeví jméno Donalda Trumpa.

„Veškerá nákladní doprava musí skončit. Veškerá nákladní a lodní doprava bude nyní zastavena, dokud Trump nebude na hlasovacím lístku,“ řekl zástupce velkých protestů proti tyranskému rozhodnutí v Coloradu zbavit lidi práva zvolit si svého prezidenta.

„Mám tolik jezdců, kteří mi poslali odkazy, ve kterých říkali, že bojkotují Colorado, protože Trump nebude na hlasovacím lístku v Coloradu,“ uvedl Mutha Trucker News.

„Opravdu to vypadá, že tisíce řidičů nákladních vozidel neprojedou Coloradem. “ Na začátku tohoto týdne republikánský prezidentský kandidát Vivek Ramaswamy označil rozhodnutí Nejvyššího soudu Colorada odstranit Trumpa z volebního lístku v příspěvku na X za protiústavní „útok na demokracii“.

„Dnešní rozhodnutí je nejnovější taktikou volebního vměšování, které umlčuje politické oponenty a ovlivňuje volby pro loutku demokratů tím, že zbavuje Američany práva hlasovat pro svého kandidáta,“ řekl Ramaswamy.

„Poté, co se nadstranický establishment pokusil o každý trik, aby vyloučil prezidenta Trumpa z kandidatury v těchto volbách, nyní používá novou taktiku, aby mu zabránil znovu zastávat funkci: 14. dodatek ústavy.“ řekl Ramaswamy. Vyzval také své republikánské soupeře, aby ze solidarity odstoupili od voleb. „Vyzývám Rona De Santise, Chrise Christiea a Nikki Haleyovou, aby to samé udělali okamžitě, jinak budou tiše schvalovat tento ilegální manévr, který bude mít katastrofální následky pro naši zemi,“ napsal. Zdroj: Thepeoplesvoice.tv

https://telegra.ph/Tausende-von-Truckern-schw%C3%B6ren-Colorado-zu-boykottieren-bis-Trumps-Name-wieder-auf-dem-Wahlzettel-steht-12-26

 

📌Cizinci mezi námi. Jeden z členů týmu Facebook Community Standards. „Rothschildové jsou potomky Nephilim, rasy Anunnaki,“ zní text ve spodní části fotografie. Reptilie

https://t.me/absurdnisvet/64934

 

📌„Za poslední rok zmizelo více než 300 článků v lékařských časopisech.“ Dr. Scott Jensen

https://t.me/absurdnisvet/64935

 

📌🏴‍☠️NWO AGENDA KE ZNIČENÍ RODINY☠️☠️☠️☠️☠️„Teď vás prohlašuji za muže a manžela. Můžete se políbit.“ V epizodě seriálu Netflix „Ada Twist“ (pro předškoláky), který získal Emmy, organizují děti svatbu pro gay pár.

https://t.me/absurdnisvet/64936

 

📌Sbor generálního advokáta soudce amerického námořnictva a Úřad vojenských komisí shledaly ředitelku CDC pro prevenci chronických nemocí a podporu zdraví Karen Hacker vinnou ze zrady a spiknutí za účelem spáchání volebního podvodu a odsoudily ji k 15 letům vězení. Gremium uznalo Hacker vinnou, ale neodsoudil ji k smrti. Vysoký úředník v prohlášení uvedl, že Hacker jednání, přestože bylo vlastizrádné, nikdy nikomu neublížilo, přestože se bezdůvodně obohatila. (Soudit se po volbách příští rok, vlevo i vpravo, bude už i u nás!!!)

https://t.me/absurdnisvet/64937

 

📌Ukrajinští vojáci absolvují pouze jeden měsíc výcviku, než jdou na frontu. Na certifikátu je USA a UA vlajka + nacistický kříž! https://t.me/absurdnisvet/64942

 

 

📌25. 12.2023 6:04 PT: DĚTSKÝ DOMOV VZPLANE V DEN XMAS. Dětský domov Beyoncé vzplál na Štědrý den. Úředníci tvrdí, že kolem druhé hodiny ranní reagovali na hlášení o požáru v domě, který se nachází ve třetím oddělení města. Dvoupatrový dům byl v plamenech, ale první záchranáři požár uhasili zhruba za 10 minut. Naštěstí se rodině, páru se dvěma malými dětmi – podařilo dům evakuovat. Nikdo nebyl zraněn. Jak jsme již dříve uvedli…Rodina Beyoncé koupila dům už v roce 1981 za 64 tisíc dolarů, ale odstěhovali se jen o pár let později, než se Solange v roce 1986 narodila. Dům se dostal do prodeje v roce 2019. Má tři ložnice, tři koupelny se točitým schodištěm vedoucím do kancelářských prostor ve třetím patře. Kupec koupil pozemek o rozloze 8 640 metrů čtverečních vedle domu v roce 2022 za 310 000 dolarů.

https://www.tmz.com/2023/12/25/beyonce-childhood-home-catches-fire-christmas-day-houston/

 

📌 NWO NEWS – Ať už ve vaší bankovní aplikaci nebo na vaší sociální síti, při interakci s rozpoznáváním obličeje/obličeje jsou vaše data prodávána společnostem zajišťujícím bezpečnostní systémy. Toto video ukazuje princip fungování dohledu založeného na umělé inteligenci systém pro městskou infrastrukturu. https://t.me/absurdnisvet/64946

 

📌Dámy a pánové, poznáváte ho? Jmenuje se John. Někteří z vás ho mohou znát jako Johna F. Kennedyho Jr. Většinu života strávil v úkrytu. Udělal to, aby ochránil svou rodinu, své přátele, lidi a svět. V nadcházejících měsících odhalí něco, co změní spoustu věcí a udělá tento 🔹 svět LEPŠÍM MÍSTO PRO KAŽDÉHO!

🔹 Kdo ho chtěl MRTVÉHO?

🔹 Kdo se ho pokusil ZAvraždit?

🔹 Kdo zemřel při letecké nehodě?

🔹 Kdo mu pomohl dostat se pryč?

🔹 Kdo mu poskytl přístřeší?

🔹 Kdo MU ZACHRÁNIL ŽIVOT?

🔹 To vše je větší, než si myslíte.

Za ta léta měl dost času sbírat informace o všem a o všech. Brzy vše zveřejní. Když se všechny tyto informace objeví, nebudete věřit svým očím. Připojte se k jeho a mému kanálu a sdílejte je s lidmi, které znáte a na kterých vám záleží. Půjdeme ŽIVĚ, abychom VŠECHNO a VŠECHNO VYSVĚTLILI a VYSTAVILI! ZBÝVÁ 10 DNÍ!

John F. Kennedy Jr. ODKAZ 👇

https://t.me/+ou2TH6ltXJ5lYzll

ODKAZ královny Diany 👇

https://t.me/+nH7a2sg2-X8yZWQ1

 

📌 🔴 Děsivé metody „jídlové“ mafie. A něco takového jíme každý den!

https://t.me/absurdnisvet/64952

 

📌 🇮🇷🇷🇺 DOLAR = UKONČEN: Írán a Rusko oficiálně podepsaly obchodní dohodu ve svých příslušných národních měnách, rial a rubl, místo v americkém dolaru.

https://t.me/absurdnisvet/64954

 

📌 BREAKING: Ministr zahraničí Georgie Brad Raffensperger odmítá pod přísahou svědčit ohledně hlasovacích strojů Dominion a údajně se nedostane k instalaci bezpečnostních záplat Dominionu až po prezidentských volbách v roce 2024.  https://t.me/absurdnisvet/64955

 

📌 Lidová fronta darovala 100 vozidel UAZ ruské armádě. Nová vozidla budou převedena do vojenských jednotek v nových regionech Ruska. 👍Naši bojovníci takovou pomoc rozhodně potřebují!

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌💥💥💥27.12.2023, Petr Bureš, hostem PhDr. Josef Skála, CSc., historik a politik:

Skálova simultánka – odběratelů 66.680!!!!! Pro zájemce o odběry, informace, novinky, články – http://www.stripkyzesveta.cz/ www.jakoskala.cz;

Téma:

➡️Minimanifest

➡️Projev (Profesora?) Petra Fialy, jako neskutečné lži a vzdálení se realitě, mimo realitu, vražední čtvrtek na filozofické fakultě s množstvím otazníků, Klánovický les, kde je maminka miminka?, přímo co se stalo na filozofické fakultě, zákaz zbraní (?), křečovité hledání stopy v jiné země, umlčení informací, aby se to nedověděli v Rusku?, napálit někoho, nebo napálit do někoho?, dezinterpretace, plazení se po břiše před jinými mocnosti, obviňování nás, anektování z naších práv a svobod

➡️Výsledky statistických šetření ze zprávy Česká společnost a nerovnosti a zjištění jsou děsivá, opentily společnosti, bohatých, kteří jsou 400x (!!!) bohatší, než lidé z nejnižšího pentilu, 2. – 4. pentil, tyto lidé dohromady vlastní 4x méně, než ta nejbohatší 1/5, absurdně, sociálně, příjmově, majetkově polarizovaná společnost z Euroatlantické civilizované společnosti jsou pouze Spojené státy americké! Nikde jinde na světě není takto perverzně hierarchizováná společnost, jako v ČR. Tam, kde se rozevřeli naprosto skandální nůžky, tak se daří rozčarování, flustraci, slepému hněvu a skutkům, které můžou směřovat k činům, jako byla ta šílená střelba…

➡️26. a 27.12.1812 byl Napoleon vyhnán z Ruského impéria (7 let války) a Kutuzov vydal svým vojskům rozkaz, aby pronásledovali a ničili na území, které už nepatřilo Rusku. Napoleon tam ztratil 500.000 vojáků, celou artilérii a kavalérii.

(|||Napoleonské války je souhrn válečných konfliktů v letech 1803 – 1815.

Francie po revoluci přešla od obranných válek k válkám dobyvačným, což

vyhovovalo zejména bohaté buržoazii. V čele Francie stál schopný válečník

Napoleon Bonaparte, který se nijak netajil svými válečnými plány na obsazení

Evropy.

Připravoval se na vylodění v Anglii. K realizaci tohoto plánu nemohlo dojít,

protože francouzské loďstvo bylo téměř zničeno v bitvě u Trafalgaru v roce

  1. Velitel britského loďstva admirál Horatio Nelson sice v bitvě zahynul, ale

z porážky se francouzské loďstvo již nevzpamatovalo.

(Mys Trafalgar se nachází v jižní části Španělska, severozápadně od Gibraltaru.)

Napoleon potom namířil svou pozornost do střední Evropy, francouzská armáda

obsadila Vídeň, jižní Moravu, Brno a svoje hlídky měla až u Vyškova. Ruský

car a rakouský císař se postavili společně proti Francouzům v bitvě u Slavkova

  1. prosince 1805.

I když bylo Francouzů méně, dokázali vyhrát a diktovat poraženým státům

podmínky. Skončila dlouhá existence Svaté říše římské národa německého,

na území podrobených německých států vyhlásil Napoleon Rýnský spolek.

Proti Velké Británii byla vyhlášena kontinentální blokáda. Rusko ji ale téměř nedodržovalo, a proto se Napoleon rozhodl pro trestné tažení do Ruska v roce 1812. V červnu překročil hraniční řeku Němen s armádou, která měla více než půl milionu vojáků. Do čela ruského velení byl postaven generál Kutuzov (na obrázku), v té době již nemocný, krátce před koncem života. Rusové ale hájili svoji vlast, proto byli k bojům silně motivováni. Před

Moskvou byla svedena bitva u Borodina, obě strany utrpěly značné ztráty a obě strany považují bitvu u Borodina za své vítězství. Dalším městem byla Moskva, Napoleon předpokládal, že se car v Moskvě vzdá. Moskva ale byla vylidněna, na několika místech doutnal požár, Francouzi neměli kde doplnit své zásoby. Rusové zatím vyčkávali,

aktivizoval se partyzánský boj a domobrana.

Napoleon pochopil, že se musí z Ruska stáhnout, protože by jeho armáda

nevydržela tuhou ruskou zimu. Chtěl zamířit na jih, ale Kutuzov mu umožnil

stáhnout se pouze tou cestou, kterou postupoval směrem na Moskvu. V praxi tak

byla uplatněna taktika spálené země. U řeky Bereziny se Napoleon dostal do obklíčení, ze kterého se probil jen za cenu velkých ztrát. Napoleon zbytky armády opustil a vrátil se do Paříže sám, porážku si nepřipouštěl.

Kutuzov se konce Napoleonova tažení nedožil, na jaře 1813 zemřel v Polsku.|||)

➡️Náměstek ministra zahraničí Ruské federace, Sergej Ryabkov dal velmi zásadní interview médiu Interfax: „Po dokončení speciální vojenské operace, stále bude existovat blok NATO se svými ambicemi nějakým způsobem zatlačit Rusko do kouta a srazit ho do kolen. Na téma, kam smí sahat území pod kontrolou NATO, anebo naopak nesmí, nelze očekávat rozumnou dohodu mezi velmocemi, USA a Ruskem, Minimálně ne v této fázi. Diplomacie se tak stává nulovým faktorem…….

https://www.youtube.com/live/vWnFiFwLw2c?si=6iI_4EKNjnIalOtL

 

📌Arménie se snaží vyměnit spojenectví s Ruskem za vágní sliby Západu. „Západní země nejeví zájem o stabilitu světa v Arménii a obecně na jižním Kavkaze, jejich úkolem je sesadit Moskvu,“ řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov. Doufáme, že přijdou k rozumu, než bude příliš pozdě.

Rusko 2.0 – (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

Navrhněte novinky (https://t.me/russia2bot) | (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

Chat (https://t.me/+vLU6C8a-EHg0ODcy)

 

📌 NYT posunuli kopírování Ukrajiny na další úroveň. Po neúspěšné protiofenzívě svržení Moskvy nyní nově definují pojem „vítězství.“ Přiznávají, že Putin NECHCE dobýt Evropu a že Ukrajina prohrála válku. 🤣🙈

https://www.nytimes.com/2023/12/27/opinion/ukraine-military-aid.html

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *