, ,

Ľubomíra Bačíková, 23.02.2024, odpolední zprávy, Témata: 30 let postkomunismu, PRŮHLEDNÝ MĚSÍC…..

23.02.2024: Odpolední zprávy, Témata: 30 let postkomunismu, PRŮHLEDNÝ MĚSÍC…..

📌„30 let postkomunismu …Kde jsou Vaše světové výrobky, pánové?“ Jsem antikomunista, ale zajímají mě jen fakta a čísla. Výše civilizace a kultury člověka je právě taková, jak vysoká je mzda, kterou jim vynáší jejích denní práce.

Volby jsou vlastně střídání současných neschopných s bývalými neschopnými, na které jsme už skoro zapomněli. Hrát si na demokracii, lidská práva, multikulturní společnost a při tom ohrožovat a omezovat život, lidská práva původních obyvatel bezbřehou podporou zájmů nadnárodního kapitálu, vytváření společnosti, která nepodporuje vlastní populační růst a nahrazuje ho importem jiné kultury je cesta do pekel. Jinak, než masovým vražděním to neskončí. Těch lidí je mi líto, ale můžeme si za to sami, když tu sebranku, která nám vládne pomáháme udržet u moci…

👉„A tak se tedy ptám, páni postkomunisté“:

Když komunisté dělali všechno špatně, socialistické podniky byly špatné, jaké jsou Vaše úspěchy za 30 let Vaší vlády?

🔹 Kde jsou ty vzorové, vzorné (ale české, ne německé, viz Volkswagen) kapitalistické

podniky, kde jsou ty světové výrobky, světové značky, moderní výrobní technologie,

vývojová oddělení, zastoupení po světě?!

🔹 Kde to všechno je za 30 roků!!!

Skutečností je, že za 30 let Vaší vlády a Vašeho podnikání, vůbec žádné takové úspěchy prostě … NEEXISTUJÍ!!! Za 30 let jste dokázali tak akorát všechno rozkrást, uplatit, zkorumpovat, zašantročit a přivést ke krachu! (té malé menšině slušných podnikatelů má slova určena nejsou). Tak buďte tak laskaví a přestaňte nadávat (těm slušným a schopným) komunistům, když jste se za 30 let nedokázali dostat ani na jejich úroveň!!!

👉 „Škody za 22 let vlády ZLOČINCŮ dosahují cca 5,5 bilonu“!!!

🔹 A toto je vlastně jen malá část, zlomek, kde se ještě musí přičíst rozprodané prosperující fabriky, pozemky a jeden z největších podvodů na naši zem – církevní restituce! Všechny peníze nám tito politikové rozkradli a mají stále málo! TENTO VÝČET JE JEN MALÝ VZOREK.

👉 Václav Klaus vše vysvětlil. Klíčová je jediná věta. Když se Jakub Železný ptal na nezvládnutou privatizaci 90. let: podvody bank, kampeliček a fondů, které připravily o peníze tisíce střadatelů.

👉 Klaus odmítl kriminalizaci těchto dějů a událostí. „Vše jsme se učili, všichni jsme se tehdy učili – nedělejme z toho kriminalizaci.“ Podle Klause dnes kriminalizujeme lidi, kteří se pouze učili zbohatnout, a protože jsme byli všichni začátečníci, chybička se holt vloudila. Proto přišel s amnestií. Pouze naplno projevil, co si celou dobu myslí!

🔹 Zahájil provoz 1.10.1970 ročně zpracoval 300 000 t cukrové řepy. Moderní cukrovar – Hrochův Týnec, který koupila francouzská firma a zlikvidovala! PRAVDA A LÁSKA ZVÍTĚZILA!

Ukázka, jak v české republice zahraniční firny likvidují náš majetek a tím konkurenci!!!!!

🔹 Tak dopadl i cukrovar Kojetíně a v Němčicích na Hané!!! A další!!! Nyní se cukr do ČR dováží!!!

KONEC JEDNÉ LEGENDY – OP PROSTĚJOV. TOTO JE JEN JEDEN PŘÍKLAD Z MNOHA DESÍTEK JINÝCH!!!

👉 „Padesátníci, začněte konečně říkat svým dětem a vnukům pravdu“!

🔹 Kdo vybudoval školní budovy s tělocvičnami a hřišti?

🔹 Kdo zajistil opravdu bezplatné školství na všech stupních?

🔹 Kdo vybudoval pionýrské domy a staral se o aktivity mládeže ve volném čase?

🔹 Kdo postavil rekreační zařízení?

🔹 Kdo postavil zimní stadiony na hokej, fotbalové stadiony, sportovní haly, plovárny a jiná sportovní zařízení?

🔹 Kdo vybudoval bezprašné cesty tak, aby bylo spojení do každé vesnice?

🔹 Kdo vybudoval železniční tratě, kdo je elektrifikoval?

🔹 Kdo zajistil levné spojení do každé vesnice od rána do půlnoci?

🔹 Kdo poskytoval slevy na dopravu pro studenty a pracující?

🔹 Kdo elektrifikoval zemi? Kdo nastavěl vodní a tepelné elektrárny?

🔹 Kdo plynofikoval zemi? Padesátníci, začněte konečně říkat svým dětem a vnukům pravdu!

🔹 Kdo postavil fabriky v každém městě? Kdo vybudoval zemědělská družstva ve většině vesnic a měst? Kdo nastavěl směšné králíkárny pro lidi, co dnes mají hodnotu milionů?

🔹 Kdo umožnil bydlet mladým rodinám v levných nájemních bytech?

🔹 Kdo zajistil, že věci pro malé děti byly za směšné nízké ceny?

🔹 Kdo zajistil, že nebyli bezdomovci?

🔹 Kdo zajistil, že lidé vydělávali tolik, aby každý mohl vyžít?

🔹 Kdo dával nevratné půjčky rodinám na koupi zařízení a stavbu rodinných domů?

🔹 Kdo vybudoval v obcích vodovody, regulaci potoků?

🔹 Kdo vybudoval i ve větších obcích kina, knihovny, kulturní domy, požární zbrojnice, obchody?

🔹 Kdo dokázal mobilizovat lidi, aby zlepšovali stav své obce bez nároku na odměnu?

🔹 Kdo dokázal dát práci všem svým občanům?

🔹 Kdo poskytl mladým rodinám nenávratné, novomanželské půjčky?

🔹 Kdo zajistil bezplatnou zdravotní péči pro všechny?

🔹 Kdo poskytoval pracujícím rekreace na zotavenou zdarma?

🔹 Kdo postavil nemocnice a zdravotnická střediska?

🔹 Kdo vybudoval telekomunikační systémy, rozhlasové a televizní vysílání?

🔹 Kdo zajistil, že lidé se nebáli chodit v noci po městech a vesnicích a cítili se bezpečně? Kdo zajistil, že všichni cikáni museli chodit do zaměstnání?

🔹 Kdo zajistil, že když do práce nechodili, nedostali výplatu ani rodinné příplatky?

 

Je mnoho otázek, které by bylo třeba doplnit, ale není to až tak důležité. Je však třeba připomenout, za jakých podmínek se vše dělo.

👉 Socialismus začínal v zemi zdevastované válkou, kde byla zničena nebo poškozená většina infrastruktury. Neexistovala pomoc ze zahraničí, ba naopak.

👉 Západní státy dělaly všechno možné, aby brzdily hospodářský růst naší země.

👉 USA vstoupily do války v Evropě, Asii a Africe, čímž je to „povýšilo“ na světovou jen proto, aby na ní vydělaly. Země se musela trápit i s vnitřním nepřítelem, který se snažil zevnitř škodit, podívejme se na to, kolik lidí se dnes hlásí k tomu, že aktivně bojovali proti bývalému režimu. Vše se budovalo bez velkých zahraničních investic, bez pomoci z eurofondů, z nichž 40% rozkradou politici, a my je musíme pak vracet. Navzdory všemu krajina prosperovala, hospodářství rostlo a nehrozil její krach, jako nás dnes straší novodobí politici.

👉 Co dokázal kapitalismus se slušně vybudovanou krajinou, může vidět každý. Jen srovnání nemůže udělat každý. Studenti, kteří v roce 1989 měli 18 – 22 let, mají dnes 40 – 45 let. Takže generace do 45 let neumí porovnávat a snadno se jim vědomě každodenně vtloukají i nepravdy do hlavy, podle nové a lepší politické filozofie pravdy a lásky. Sprosté a tendenční oblbování mladých!!!

👉 Cikáni, kteří se narodili po roce 1989, mají dnes více než dvacet osm let, nikdy nepracovali a ani nikoho pracovat neviděli. Jediné, co vědí, je jít jednou za měsíc na úřad po peníze, které jim kapitalismus vyplácí zdarma z peněz lidí, kteří poctivě pracují. Poctivě pracující lidé jsou vykořisťováni zaměstnavatelem a kapitalistickým státem okrádáni. Socialistický stát Vám bral z hrubé mzdy 20%. Strašíme lidi politickými vězni, kteří byli za komunismu.

👉 Ale co jsou „tykadláři„?  Například, v Olomouci, kteří si dovolili zhanobit naše politické představitele? Jsou za to soudně trestáni nejen podmínkami, které soudci bohatcům udělují za vraždy, za zabití, za korupci, za miliardové rozkrádání státního majetku. Tito „malůvkáři“ jsou potrestáni vězením. To jsou přece političtí vězni jak vyšití!!!

👉 Já jsem komunisty nemusel, ale ten marast kriminality a korupce po velké „něžné“ havloidní revoluci byl prolezlý i do politických špiček, kdy zrádci vlasti rozprodali a rozkradli republiku a učinili ji závislou na diktátu Bruselu!!!!!! Dnes tu není skoro nic českého. Proti takovým byli komunisté jen malí hoši na písečku….

👉 164 atomové, 23 tepelných a 26 vodních elektráren, téměř 400 km dálnic, elektrifikovat železniční tratě, postavit hutní, strojírenské, chemické, potravinářské a jiné podniky a továrny, zmodernizovat zemědělská družstva a dosáhnou téměř 100% soběstačnosti v základních komoditách, provozovat flotilu námořních lodí, položit stovky a tisíce kilometrů energovodů, plynovodů a ropovodů, zavést zcela nové výroby niklu, hliníku a umělých hmot, postavit a provozovat jesle, školky, školy, odborná učiliště, polikliniky, nemocnice, kulturní a společenské domy, sportovní stadiony, rekreační střediska. Od základu bylo území republiky pokryto TV signálem, ne sice ideálně, ale přesto se udržovaly kulturní a historické památky, podporovaly se divadelní a umělecké soubory a soubory lidové tvořivosti. Vybudovala se podstatná část pražského metra s 38 stanicemi, obrovské prostředky se vynakládaly na industrializaci Slovenska.

👉 Takové bohatství byli lidé schopni vytvořit. Kam se vše podělo? Zahraničním majitelům a několika domácím podnikatelům. Jen na ty, kteří je svojí prací vytvářili, se stále nedostává.

👉 V roce 1989 měla SBČs k dispozici 105 tun měnového zlata v hodnotě 15 – 17 miliard Kčs, hotovost ve výši 85 mld. Kčs a žádné vnitřní dluhy. Státní dluh činil pouhých 124,2 mld. Kčs, v roce 1993 již 158,8 miliard a letos astronomických 1.412.900.000.000 Kč! Ani za tisíc let se nepodaří ho splatit. Opravdu je tedy současný „blahobyt“ díky naší skvělé novodobé vládě a měli bychom se stejně, kdyby se komunisti, taky takto zadlužili? Ne všechno se dělalo správně, taky jsme nebyli se vším spokojeni a také jsme si zanadávali. Také proto mnoho z nás zvonilo klíči a s nadšením přivítalo Pražský podzim. Kam to dojde, však nikdo netušil, a že kdyby to věděli… Jenže historie žádné „kdyby“ nezná. Těm, co špatně chápou, připomínám: mým cílem není zlehčování nebo zastírání špatného, nevolám po návratu „starých dobrých časů“!

👉 Ve zbrani byla udržována 200 tisícová armáda v mnoha desítkách vojenských útvarů, 16 výcvikových prostorech s 407 bojovými letadly, 101 vrtulníkem, 4.585 tanky, 4.900 obrněnými transportéry a BVP, 3.445 děly a raketomety a 77 zařízeními odpalovaní raket. Pro případ války a v rámci Civilní obrany byly vybudovány objekty, které by dnes bylo naprosto nemožné postavit. A ještě zbylo dost prostředků pro zahraniční pomoc rozvojovým zemím. Nízké platy byly vyváženy dotovanými cenami potravin, bydlení, hromadné dopravy, lékařské péče, kultury, umění, sportu a mnoha jiného.

👉 A ptám se dál: Jaké mají lidé v ČR platy a důchody ? — Jsou solidní, umožňují slušnou existenci srovnatelnou se Západní Evropou a USA, jak naši představitelé Havel a Klaus v roce 89/90 lidem slibovali?!

🔹 A jaká je úroveň cen zboží? — Je adekvátní příjmům?

🔹 A jaká je kvalita výrobků od potravin až po domy? — Je to lepší než za komunistů?

🔹 A jaká je úroveň kriminality? — Je nízká jako za komunistů? Nebo se občané bojí vyjít večer na ulici?

🔹 A co lichva a exekutoři, je to dobré, jsou s tím lidé spokojeni? A co mezinárodní postavení naší země, je důstojné? Nestali jsme se z kolonie Sovětského Svazu opět jen prachsprostou kolonií západních zemí a USA?

🔹 A co postkomunističtí politici, jsou lepší než komunisté, chovají se k lidem slušně, nejsou arogantní, plní své předvolební sliby, neberou úplatky a jsou kompetentní?

🔹 A co zaměstnavatelé, chovají se k lidem slušně, nešikanují je, nevykořisťují, nediskriminují, je dostatek volných, adekvátních vzdělání, pracovních míst pro mladé i starší?!

👉 Něco zničit, pomluvit, očernit, přivést ke krachu je primitivní a dovede to každý hlupák, který má moc! Ale něco vylepšit, zdokonalit, vybudovat to je zásluha!

🔹 Zaprvé, v České republice se přestává rozhodovat u voleb. Již minulé volby byly zcela ovlivněny policejními a mediálními akcemi, tunami zlata, špionážemi a podobně. Že z toho nakonec zbyla nezdaněná luxusní kabelka paní Nagyové – je jiná věc.

🔹 Pomalu se posouváme k rozvojovému světu, soubojům oligarchů, převratům. To je obecně tragédie pro tuhle zemi – bez ohledu na to – jestli to Nečasovi, potažmo Babišovi, přejeme, či nikoli. Bez ohledu na to – jestli to sami pomáhali roztáčet, či nikoli. Přesto z této atmosféry nemůže nic dobrého vzejít – jen diktatura. Přijde někdo, kdo zaručí „klid“?

🔹 Naše další spása všemi milovaná EU a Evropské dotace. Je to zlodějina sama o sobě od A do Z.

👉 „Pohled do kuchyně, jak se míchají“. 👉 Česká republika sebere peníze daňovým poplatníkům. Sestřičkám v nemocnici, učitelkám, penzistům, co si kupují v obchodě nákup s DPH … Lidem a firmám na svém území. Poté je několika příkazy k úhradě posílá v mnohamiliardové výši do Bruselu. Tam se k tomu (teda oni to říkají) přidá ještě něco od švédských a holandských učitelek. Pak se za dozoru velkých hráčů, megalobbistů a eurokmotrů nastavují operační programy, aby se peníze nevrátily občanům, ale využily se na ty „správné programy“ se správnými dodavateli a se správnou ideologií. Takže se třeba podporuje inkluze ve školách. Nebo genderové audity. Nebo poloteroristické ekologické happeningy a akce. Nebo do škol ultradrahé dotykové tabule. Samotné programy se vždy záhadně jmenují. Třeba VSIRI32 – Vzdělání Stabilita Inovace Regionální Implementace. Je tam jen pro legraci a aby vše bylo ještě více záhadné, tajemné a hlupáčkům skryté. Toto není vtip!!!

👉 „Kam mizí české peníze“?

🔹 Když koupíš benzín, jdou Arabům…

🔹 Když koupíš televizi, jdou Korejcům…

🔹 Když koupíš nábytek, jdou Švédům…

🔹 Když koupíš čokoládu, jdou Polákům…

🔹 Když koupíš elektronické blbinky, hračky, nebo světýlka, jdou Korejcům…

🔹 Když koupíš hadry, jdou Vietnamcům

Jedině, zač je správné a hezké utrácet a podporovat tak českou ekonomiku, je pivo, špek a slivovice.

Jenže, jak vysvětlit vlastní ženě, že denně sedím v hospodě pouze a jenom Z LÁSKY K VLASTI???!!!

👉 „V OBCHODĚ JSEM KOUPILA“:

🔹 Brambory (Polsko)

🔹 Rajčata (Španělsko)

🔹 Česnek (Čína)

🔹 Křen (Maďarsko)

🔹 Kedlubnu (Itálie)

🔹 Mrkev (Francie)

🔹 Okurku (Nizozemí)

🔹 Ředkvičky (Německo)

A u nás kromě cen, co vlastně roste? (💩 + debilizmus)

„Alojz Mikusiak“ <a.mikusiak@centrum.sk>

 

📌🚧🚜🚜22.2.2024, v 10:05, Vidlákovy Kydy: Děkujeme Michalu Gulyášovi a Rádiu Universum za nádherný text, který jsme nemohli nepřevzít. 😂😂😂😂😂

https://fb.watch/qocOS0Y4rI/

 

📌„PRŮHLEDNÝ MĚSÍC“…Vtipné je i to, že přes tmavou část Měsíce můžete vidět modrou oblohu.A máme to na očích. Pokuď člověk netrpí kognitivní disonanci.A tak to je.🙃🙄🧐

https://t.me/absurdnisvet/69268

 

📌„Rasové profilování“: Podle Strassburgu je kontrola totožnosti osoby tmavé pleti považována za rasistickou, pokud policista neprokáže, že nebyla rasově motivována.

Policista požádal Mahameda Shee Wa Bailea, švýcarského občana tmavé pleti, o jeho průkaz totožnosti. Protože muž tvrdil, že nemá průkaz totožnosti, policista ho dočasně zadržel a prohledal. Shee Wa Baile lhal, měl u sebe průkaz totožnosti.

Po potvrzení jeho totožnosti policie Wa Baileho propustila. Muž se ale cítil jako oběť rasového profilování. A Evropský soud pro lidská práva (ESLP) mu nyní dal za pravdu. Švýcarsko mu musí zaplatit odškodné 23 975 eur.                                    https://weltwoche.ch/daily/racial-profiling-gemaess-strassburg-gilt-die-ausweiskontrolle-eines-dunkelhaeutigen-als-rassistisch-sofern-der-polizist-nicht-beweist-dass-er-nicht-rassistisch-motiviert-war-es-gilt-di/

 

📌BILD: Londýn – Cliff Mitchell (24) používal průkaz k ohavným zločinům. Ještě před svou kariérou londýnského policisty Mitchell nerušeně znásilňoval ženy poté, co nastoupil k Metropolitní policii, jednoduše pokračoval v sérii systematických zločinů. Nyní ho Croydon soud uznal vinným. Má na svědomí celkem 13 znásilnění, včetně tří případů znásilnění dívek mladších 13 let. U soudu oběti živě popsaly své utrpení. Mitchell prý řekl jedné ze svých obětí: „Potkala jsi ďábla.“ Bezbrannou ženu pak svázal a znásilnil. ← příšera nelhal! Jak dlouho bude muset Mitchell za své činy strávit za mřížemi, zatím není jasné. Trest bude stanoven až po dalších jednáních.

https://t.me/absurdnisvet/69271

 

📌 DE/ Syřan v psychiatrické péči. Dirigent zbit, pes zabit, žena obtěžována: Muž tyranizuje kraj. Bezprecedentní série násilí: přepadení, loupež, žhářství…

Podle svědků měl muž křičet na obsluhu v supermarketu, který je blízko nádraží, udeřil čekajícího zákazníka a hodil po prodavači dortový talíř. Na parkovišti u supermarketu pak prý napadl 23letého mladíka a vyhrožoval mu rozbitou skleněnou lahví. Mladík utrpěl lehká zranění a pachatel poté utekl v autě oběti. https://m.focus.de/panorama/welt/verbrechensserie-in-baden-schaffnerin-verpruegelt-hund-getoetet-frau-belaestigt-mann-tyrannisiert-eine-region_id_259683139.html

 

📌„Obchodní model falešných otců“: Mezera v zákoně způsobuje tisíce zneužívání: muži uznávají otcovství k cizím dětem, které nejsou jejich. Na oplátku dostávají děti a jejich matky povolení k pobytu a sociální dávky. Autor: Chris Humbs a Olaf Sundermeyer, rbb Jonathan A. pózuje s luxusní flotilou německých aut v Nigérii a rozhazuje kolem sebe bankovky. Říká si tam: „Pan Cash Money“. Úřady v Dortmundu, kde je registrován, ho ale považují za nemajetného.                                                                                            https://www.tagesschau.de/investigativ/rbb/missbrauch-vaterschaftsanerkennung-100.html

 

📌👶Traunstein (Bavorsko)- Neklidní lidé v Bavorsku a Česku počínaje rokem 2003: Muž se vydával za fotografa a malým holčičkám (4 a 6 let) dal pět eur, aby se svlékly, nechaly se vyfotit a ohmatávat. Tentýž muž v roce 2014 unesl v Čechách jedenáctiletou dívku v dřevěné bedně a nechal ji svázanou v lese.

Za tyto činy prý může kvalifikovaný psycholog, který působil v dětských domovech a výchovných poradnách AWO. Od čtvrtka se Bernd W. (58) musí před krajským soudem v Řezně zodpovídat ze zneužívání a únosu dětí. https://www.bild.de/regional/bayern/regional/prozess-in-bayern-kinderschaender-soll-maedchen-in-kiste-verschleppt-haben-87253832.bild.html

 

📌👶Podezření na zneužívání ve školce Holzwickeder

Dortmundská policie to vyšetřuje poté, co vyšlo najevo podezření ze sexuálního zneužívání dětí. Poskytovatel jeslí vypověděl podezřelou osobu bez předchozího upozornění. Údajný pachatel byl zaměstnán ve školce v Holzwickede a staral se tam o děti. Zda šlo o ženu nebo muže, nechtěla policie s ohledem na citlivou povahu případu sdělit. Poskytovatel denní péče, Německý Červený kříž (DRK), také na dotaz WDR mlžil. Chtějí postižené dítě co nejvíce ochránit, a přitom zůstat transparentní – i přes probíhající řízení. https://www1.wdr.de/nachrichten/ruhrgebiet/missbrauchsverdacht-kita-holzwickede-100.html

 

📌Šest let vězení: Fotbalový trenér Duisburgu odsouzen za vážné sexuální zneužívání.

Oblastní soud v Duisburgu poslal šestačtyřicetiletého fotbalového trenéra na šest let do vězení. Na začátku února se přiznal k opakovanému sexuálnímu zneužívání tří chlapců.

https://www1.wdr.de/nachrichten/ruhrgebiet/urteil-duisburg-fussballtrainer-sexueller-missbrauch100.html

 

📌💥💥💥23.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Hovořte s Putinem…“: mrazivé varování člena německého parlamentu v době požadavku Ukrajiny na dodání německých raket Taurus…

https://youtu.be/8A_mfD0EQ9E?si=2s2hwmnqDjkXVDmF

 

📌💥💥💥23.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Opět Biden proti Netanjahuovi? Izraelské velké prohlášení o nových osadách na západním břehu Jordánu rozzuřilo prezidenta Spojených států…

https://youtu.be/6KjtU6QyuEo?si=vOEfn-fPerUt7l5d

 

📌23.02.2024, Vojenské zprávy: Děsivé!! Putin předvádí továrnu na supersonické bombardéry Tu-160M, která šokovala svět. Tupolev Tu-160M, běžně označovaný jako „Bílá labuť“, je důkazem ruské zdatnosti ve strategickém letectví. Tento nadzvukový strategický bombardér ztělesňuje kombinaci nejmodernější technologie, impozantní palebné síly a bezkonkurenčních schopností, což z něj činí základní kámen ruské vojenské síly…

https://youtu.be/zgbHP9hHX_0?si=DQ1ZuwkwFwVbf_Ep

 

📌💥💥💥23.02.2024, V 15:15, Vojenské zprávy: Masivní oheň!!“ Rusko jede! Měli x možností s Ruskem se dohodnout! Teď už jim Rusko nedá nadechnout! Jak řekl Putin už před týdnem, čas vypršel! TOS-1A Solntsepek a KA-52 Assault ukrajinské armády. Video

https://youtu.be/1Rcj_9zDXag?si=y1MbyIEw6p51VQOy

 

📌☣️🥩🍖Falešné maso může u lidí způsobit „turbo rakovinu“. Maso vypěstované v laboratoři, které všichni od Světového ekonomického fóra po hollywoodské velikány jako Leonardo DiCaprio propagují jako „bezkruté“ jídlo budoucnosti, může mít podle nové zprávy Bloomberg fatální problém. Problém je v tom, že materiály použité k výrobě produktu – „nesmrtelné buněčné linie“ – se množí navždy, stejně jako rakovina. To znamená, že jsou vlastně rakovinou. Přestože jsou tyto buněčné linie široce používány ve vědeckém výzkumu, nikdy nebyly použity k výrobě potravin.

https://tkp.at/2024/02/23/kunstfleisch-kann-turbokrebs-bei-menschen-verursachen/

 

📌 Zpráva X22 z 22. února 2024 – Epstein zpět ve zprávách – Výpadky mobilních telefonů – Jsme ve fázi 2 – Fáze 3 se blíží – Epizoda 3289b, (automatické titulky)

https://t.me/absurdnisvet/69278

📌 🇷🇺 Ruské ministerstvo obrany zveřejnilo video (namluvené hercem Alexejem Kravčenkem?) o duchu ruského vojáka. „Jsem Rus, Čečenec, Osetin a Inguš. Jsem Tatar a Dargin, Žid, Kazach, Lakh a Mordvin.”🇷🇺🔥

https://t.me/absurdnisvet/69279

 

📌🌐Moderátor diskuse Světového ekonomického fóra s názvem „Vytváření sdílené budoucnosti: Vytváření metaverze“: Bohatí budou moci cestovat, ale chudí budou používat náhlavní soupravy pro virtuální realitu, aby cestovali na stejné místo ze své vlastní pohovky. „V mnoha ohledech to vytvoří ještě větší vzdálenost mezi těmito dvěma lidmi.“☠️☠️☠️

https://t.me/absurdnisvet/69280

 

📌💥💥💥23.2.2024, @Arma3USMC: PŘED 2 MINUTAMI! Velká jemenská skupina HOUTHIS nečekaně zaútočila na americkou vojenskou základnu poblíž Íránu!

https://youtu.be/V0-3iTXtu9I?si=qU2-JCVyzeX66lcg

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 23.02.2024“:

➡️☭☆ Ruský ministr obrany Sergej Šojgu a moskevský starosta Sergej Sobyanin zkontrolovali připravenost budovy velitelství moskevského vojenského okruhu. Ministr obrany Ruské federace, armádní generál Sergej Šojgu a starosta Moskvy Sergej Sobyanin zkontrolovali průběh velké rekonstrukce budovy velitelství Moskevského vojenského okruhu na Kosmodamianském nábřeží v Moskvě. Šéf ruského vojenského oddělení poděkoval moskevskému starostovi za již vykonanou práci na rekonstrukci budovy historického velitelství Moskevského vojenského okruhu. „Skvělá práce, Sergeji Semenoviči, skvělá práce.“ A naše slova vděčnosti. Toto je oživení moskevského vojenského okruhu,“ řekl Sergej Šojgu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ 🇷🇺🇷🇺 23. února – „Den obránce vlasti“. Dnes naši bojovníci brání svou vlast v zóně Severního vojenského okruhu na Ukrajině. Pochodují za svobodu vlasti a mírové nebe nad našimi hlavami. Překonávání bolesti, strachu a chladu, znovu a znovu ruští vojáci mlátili nepřítele ve všech směrech! 👍 Vítězství bude naše!

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

​➡️☭☆Ruské ministerstvo zahraničí označilo nové sankce EU za nezákonné, čímž podkopávají mezinárodní právní výsady Rady bezpečnosti OSN, a poznamenalo, že nepřátelské akce západních zemí dostanou včasnou a adekvátní odpověď. Rusko rozšířilo seznam zástupců evropských institucí a členských států EU, kteří mají zakázán vstup do země, uvedlo ministerstvo.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Šéf Čečenska Ramzan Kadyrov ohlásil schůzku s Vladimirem Putinem v Kremlu a informoval prezidenta o nejdůležitějších oblastech rozvoje republiky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)                                                                                                                                                      ➡️☭☆EU uvalila sankce na předsedu Rady lidu DLR Artema Zhogu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Raketové síly Ozbrojených sil Ruské federace v důsledku skupinového úderu vysoce přesnými zbraněmi zasáhly: odpalovací zařízení, tahač, munici a transportní nakládací vozidlo protiletadlového raketového systému Patriot vyrobené v r. Spojené státy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Spojené státy uvalily sankce na ruské banky, podniky a šéfa IK-3 „Polární vlk“, kde zemřel Alexej Navalnyj*. 😁

Na novém seznamu sankcí:

🔹 Operátor MIR karty;

🔹 Developer PIK;

🔹 Výrobce automobilů AURUS;

🔹 Stejně jako Elbrus Capital, Modulbank, RostFinance Bank, St. Petersburg Bank a Avangard Bank, Mechel Mining Company, Siberian Coal Energy Company a Rosgeologia. *Zařazeno Rosfinmonitoringem na seznam extremistů a teroristů

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *