, ,

Ľubomíra Bačíková, 22.12.2023, odpolední zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

22.12.2023: Odpolední zprávy, Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

📌Po střelbě v Praze chce Rakušan miliony pro policii na „monitorování sociálních sítí“,

především Telegramu a X !!! 👹 🙈

 

📌 Texaský guvernér Dan Patrick navrhuje v roce 2024 odstranit Bidena z hlasování v Texasu.

Patrick řekl: „Věříme v demokracii, ale možná bychom měli odstranit Joe Bidena z hlasování v Texasu, protože od té doby, co se stal prezidentem, umožnil osmi milionům lidí překročit hranice.“😁

https://t.me/absurdnisvet/64545

 

📌 Ukrajina přidala na seznam „válečných sponzorů“ čínskou společnost China Railway Construction Corporation. Kyjev vysvětlil, že společnost „staví metro, mosty a silnice v Rusku“. Čínské ministerstvo zahraničí odpovědělo, že se „rozhodně staví proti“ takovému rozhodnutí a vyzvalo Ukrajinu, aby chybu okamžitě napravila.

https://t.me/absurdnisvet/64546

 

📌💥💥💥22.12.2023, Global News, Roman Kirsch: „Ukrajinská armáda na frontové linii čelí nedostatku nábojů do děl a omezuje operace“, říká velitel.

Oleksandr Tarnavskyi, ukrajinský brigádní generál: „Potřebujeme více vojáků, je problém s munici, obzvláště s postsovětskými, což jsou 122 mm a 152 mm náboje do děl a dnes tyto problémy jsou napříč celou frontovou linii. Neřekl bych, že pomoc není poskytována. Dostáváme ji. Ale objem, který máme dnes k dispozici není dostatečný pro nás, v současné době, na základě našich současných požadavků nejsou dostatečné. Taky musíme přemísťovat. Redistribuovat. Musíme přeplánovávat úkoly, které jsme měli sami pro sebe a zmenšujeme je, protože potřebujeme je zajistit je vším potřebným. V současné době mohu říci, že nás nepřítel zastavil. V některých oblastech jsme přešli do obrany.  Nemůžeme udržet naší sílu ve všech frontových oblastech, nejsme bezohlední. (Ta informace, která zazněla z těch amerických, západních zdrojů, které jsem Vám tady nabízel byla, že za poslední měsíc Rusové uskutečnili 65 ofenzivních operací, Ukrajina 2, nebo 3.) Takže v některých oblastech se přesunujeme do obrany a v některých pokračujeme v ofenzivních akcích. Manévry, palbou a postupem vpřed😂. Nevzdáváme se našich záměrů, připravujeme naše rezervy na naši další akce velkého rozsahu. 😂 Dnes máme určité potíže s personálem, který máme na frontových líniích. (Mně se zdá, že tenhle generál mluví rusky. Neznám sice ukrajinštinu, ale zdá se mi, že on mluví Rusky.) Vojáci nejsou dostatečně odpočinutí. Ale když zvážím současnou situaci, tak každá brigáda pracuje na obnovení své bojové kapacity. Probíhá rotace v každém praporu a zajištění je poskytováno. (Ono rotují na směny? Jedna směna s amputovanými nohami a druhá s amputovanými rukami a třetí těhotné ženy?) Jedna jednotka vždy opouští bojiště.🙏⚰️ To víte, v zimě je těžší bojovat, než v létě pro oba, pro nás i Ruské okupanty. No, a to je způsobeno teplotou, špatným počasím, (před měsícem byla jaká výmluva?), létajícím sněhem🛰, nedostatkem místa na maskování a další zimní faktory, které nás nutí, abychom lépe připravili naši další akce.

(Jo, jo, to si myslel i Napoleon a zimička byla hoodně nepříjemné taky i pro Aďu Hitleríka.

🔹 Počet obyvatelů Ruské federace: 146 milionů + uprchlíci z UA, to jste tak hloupí, že neumíte počítat přesilu Ruska, které nikdy nikdo neporazil a ani neporazí?

🔹 Počet obyvatel Ukrajina 2023: Před válkou v zemi podle odhadů žilo přibližně 41 milionů obyvatel, v současnosti jich na Ukrajině zůstává přibližně 35 milionů a podle některých prognóz by jejich počet mohl v následujících letech klesnout až pod 29 milionů.

Tak jak se chtějí rovnat silou Rusku, které má ještě a své straně mnoho jiných států???????? Sebevrahové!)

Ale máme mnoho let provádění vojenských operací za sebou v zimních podmínkách. Musíme připravit naše bojovníky, není nic horšího, než špatně vycvičení lidé na bojovém poli. (Tak kde jsou ty vycvičení se bohatými zkušenosti, jak povídáš.) Logistika, evakuace a pohyb. Vybaveni personálu jsou komplikované. S přítomností stihaček F16, to bude úplně rozdílné. Každý doufá, že dostaneme ty F16!!!“

(F 16 jsou jako mercedes ve srovnání se Záporožcem, starý Sovětský typ auta, který se vyráběl na UA. Dovážel se do východního Německa, bylo to tedy hrozné auto, do Československa se nedovážel, ale v Německu vznikl krásný vtip o těch Záporožcích. Že Záporožec, bylo to malé autíčko, že získal 3 medaile na Lipském veletrhu. Dostal 3 medaile. Nadělal méně kraválu, než kombajn, , byl rychlejší, než traktor,  a nedal se ten plech prostřelit revolverem. To auto mělo milimetrový plech, takže jak bylo malé, tak bylo hodně těžké a neprůstřelné.

https://youtu.be/Fca2D_7jMZ8?si=DKhW19t7iyC28l5M

 

📌 DUMBs: V hlubinách berlínského podzemí. Tunely jsou po celé planetě, kterou zatím poznáme.

https://wp.me/p5eM0T-D3s

 

📌 8. ledna 2024 Generální stávka v Německu bude obrovská! Vnitrozemská lodní doprava nyní potvrdila svou celostátní účast a uzavře zdymadla a kanály 👍 Nebude to demonstrace.

Dojde k povstání společnosti, které v Německu od roku 1989 neexistuje.🙏

https://t.me/absurdnisvet/64549

Generální stávka v Německu (8. ledna 2024) Uzavřou se dálnice, ale i města, zavřeno bude všechno.

https://t.me/absurdnisvet/64559

 

📌🎚️🦠💉🇪🇺 Uniklé soubory EU odhalují „Fast Vax“ ve vývoji pro „příští pandemii“ způsobenou „Nemocí X“. Evropská unie (EU) přiznala, že naléhavě pracuje na vývoji špičkové „rychlé vakcíny“, která by předvídala „pandemie na obzoru“, včetně záhadné „nemoci X“, která je na seznamu „patogenů, které jsou analyzovány“. “

https://thepeoplesvoice.tv/leaked-eu-files-reveal-elites-developing-fast-vax-for-next-pandemic-caused-by-disease-x/

 

📌 🇦🇷V Argentině nyní lidé vycházejí do ulic Buenos Aires již 10. den v řadě po inauguraci Javiera Fauleseiho.

https://t.me/absurdnisvet/64551

 

📌💥KDYŽ DEMOKRATI Z EU PŘEVEZMOU MOC💥V Polsku bude rozhlas a televize uvedena do souladu s EU do 24 hodin.

Nově zvolený premiér Tusk včera večer odvolal generální ředitele a dozorčí rady nejen televizní stanice TVP, ale i Polského rozhlasu a tiskové agentury PAP a jmenoval nové dozorčí rady, které by zvolily nové ředitele. Stalo se tak zřejmě bez upozornění a bez dodržení platných výpovědních lhůt, jak uvedli přímo dotčení. Zde můžete vidět, co se stane, když se konzervativní země dostane do rukou levicových, rudozelených a levicových liberálů a je rychle uvedena do souladu s mainstreamem EU, aby získala názorovou a interpretační suverenitu.

https://www.spiegel.de/ausland/polen-neue-regierung-entlaesst-fuehrungsriegen-der-staatlichen-medien-a-11a0a5c8-9d5e-40b9-8457-c71248a6f1b4

 

📌 Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov jedná v Tunisu o bilaterálních vztazích se svým tuniským protějškem Nabilem Ammarem.

https://t.me/absurdnisvet/64553

 

📌 🇳🇮🇨🇳 Nikaragua rozšiřuje vztahy s Čínou, hledá finanční podporu uprostřed západních sankcí. Xi řekl, že dohoda o volném obchodu mezi Čínou a Nikaraguou vstoupí v platnost 1. ledna. Čínské ministerstvo zahraničí uvedlo, že „silně podporuje Nikaraguu v neustálém prosazování její domácí agendy a důrazně se staví proti zasahování vnějších sil do vnitřních záležitostí Nikaraguy“.

https://www.reuters.com/world/nicaragua-upgrades-ties-with-china-seeks-financial-support-amid-western-2023-12-20/

 

📌 🇫🇷 Farmáři z Deux-Sèvres včera večer vysypali tuny hnoje a odpadu před supermarkety a státní budovy v Niortu a Parthenay. To bychom potřebovali taky u nás, na Úřad vlády

https://t.me/absurdnisvet/64556

 

📌🇭🇺🇨🇳 Maďarský Orbán si naklonil Čínu a vyhrál záplavu investic do čistých aut. Maďarsko se brání požadavkům Evropské unie na uvolnění vazeb s Čínou – a vyplácí se mu to. Maďarsko údajně usiluje o hostování první evropské továrny čínského výrobce automobilů BYD; Očekává se, že společnost zveřejní prohlášení do konce roku. Čínský výrobce baterií CATL se loni rozhodl postavit továrnu na baterie v hodnotě 7,3 miliardy eur ve východním městě Debrecen. Ostatní čínské společnosti v dodavatelském řetězci elektrických vozidel – Nio, Eve Energy, Huayou Cobalt, BYD a Ningbo Zhenyu Technology – všechny oznámily nové tovární projekty v posledních měsících. Maďarská vláda tvrdí, že Čína je od roku 2020 hlavním zahraničním investorem země a Budapešť chce víc – proto politici zajišťují, aby vztahy s Pekingem zůstaly hladké. Maďarský premiér Viktor Orbán byl jediným lídrem EU, který se v říjnu zúčastnil fóra iniciativy Belt and Road Initiative. Čínský prezident Si Ťin-pching ho nazval „přítelem“ Pekingu.

https://www.politico.eu/article/hungary-pm-viktor-oran-china-ties-ev-clean-car-investments-tensions-eu/

 

📌 Kážou: Nezabiješ. Ale žehnají zbraním za zabíjení. https://t.me/absurdnisvet/64565

 

📌 🇩🇪🇺🇦 Ukrajinci budou odváděni do války přímo z Německa. Ukrajinští uprchlíci žijící v Německu ve věku od 18 do 60 let jsou nyní povoláni do ukrajinské armády.

https://t.me/absurdnisvet/64566

 

📌 👇👇👇👇👇 Argentina bude prodaná. Argentina – Milei připravuje státní podniky na privatizaci. Prezident Javier Milei učinil dalekosáhlým dekretem první krok k privatizaci argentinských státních společností a dal soukromým společnostem příležitost převzít kontrolu nad klíčovými průmyslovými odvětvími. „Zrušíme pravidla, která brání privatizaci státních podniků,“ řekl Milei v televizním projevu a vyjmenoval reformy v několika odstavcích. Dodal, že se musí změnit právní struktura všech státních podniků, aby se plně otevřela cesta k privatizaci. Milei označil národní leteckou společnost Aerolineas Argentinas SA, železniční síť, státní mediální společnosti a vodárenskou a odpadní společnost AySA za aktiva, která by měla být prodána soukromým provozovatelům. Řekl také, že po „přechodném období“ se zaměří na státního producenta ropy a rafinerie YPF SA a energetickou společnost Enarsa. Jedinou společností, kterou Milei ve svém prohlášení zmínil, byla společnost Aerolineas, na kterou vláda utrácí stovky milionů dolarů ročně. Řekl, že povolí převod akcií – pravděpodobně na zaměstnance – a zároveň poskytne úlevu argentinskému leteckému průmyslu. Milei by se mohl pokusit o privatizaci společností prezidentským dekretem, ale pravděpodobně bude čelit odporu v Kongresu, kde je jeho strana v menšině, a bylo by obtížné získat dostatek hlasů k prosazení privatizace.

https://t.me/absurdnisvet/64572

 

📌 🔥🔥⚠️🔥🔥Tento účet spojený s Q tvrdí, že „Epsteinův ostrov“ (s odkazem na jeho klienty) „srazí Kongres“, přičemž velké „D“ odkazuje na Demokratickou stranu. Vzhledem k tomu, že tato zpráva přichází ve stejný den, kdy nejvyšší soud v Coloradu zakázal Trumpovu kandidaturu kvůli blížícímu se zveřejnění seznamů Jeffreyho Epsteina, je jasné, že mnoho demokratických zástupců ví, že jejich jméno je na těchto seznamech se objeví a budou se bát o své životy. Od RAFA

https://t.me/absurdnisvet/64578

 

📌22.12.2023., Roman Kirsch: Senátos Bernie Sanders: „Spojené státy a Izrael jsou osamocené“, svět silně požaduje příměří v době, kdy počet zabitých Palestinců překračuje úroveň 20.000…    https://youtu.be/ffZyfadiW-I?si=YvlAxMuxMQe1E3eW

 

📌 💥 Zde jsou návštěvníci ostrova Jeffreyho Epsteina:

 

▪️Adam Perry Lang

▪️Akon

▪️Al Gore

▪️Alan Dershowitz

▪️Albert Pinto

▪️Alee Baldwin

▪️Allison Mack

▪️Alyssa Rogers

▪️Anderson Cooper

▪️Andrea Mitrovich

▪️Andres Pastrana

▪️Angelina Jolie

▪️Anthony Kiedis

▪️Anthony Weiner

▪️Barack Obama

▪️Ben Affleck

▪️Bernie Sanders

▪️Beyonce

▪️Bill Clinton

▪️Bill Gates

▪️Bob Saget

▪️Bruce Willis

▪️Casey Wasserman

▪️Callum Hudson-Odoi

▪️Celine Dion

▪️Charles Barkley

▪️Charlie Sheen

▪️Charlize Theron

▪️Chelsea Handler

▪️Cher

▪️Chris Tucker

▪️Chris Wagner

▪️Chrissy Teigen

▪️Cyndi Lauper

▪️Claire Hazel

▪️Courteney Cox

▪️Courtney Love

▪️Demi Moore

▪️Dan Schneider

▪️David Koch

▪️David Spade

▪️David Yarovesky

▪️Dolores Zorreguieta

▪️Donovan Mitchell

▪️Doug Band

▪️Drew Barrymore

▪️Ed Buck

▪️Ed Tuttle

▪️Ehud Barak

▪️Ellen DeGeneres

▪️Ellen Spencer

▪️Eminem

▪️Emmy Tayler

▪️Fleur Perry Lang

▪️Francis X. Suarez

▪️Freya Wissing

▪️Gary Roxburgh (pilot)

▪️George Clooney

▪️Ghislaine Maxwell

▪️Glenn Dubin

▪️Greg Holbert

▪️Gwen Stefani

▪️Gwendolyn Beck

▪️Hank Coller (pilot)

▪️Heather Mann

▪️Heidi Klum

▪️Henry Rosovsky

▪️Hillary Clinton

▪️James Franco

▪️James Gunn

▪️Jay-Z

▪️Jean-Luc Brunel

▪️Jean-Michel Gathy

▪️Jeffrey Jones

▪️Jim Carrey

▪️Jimmy Kimmel

▪️Joe Biden

▪️Joe Pagano

▪️John Cusack

▪️John Legenda

▪️John Podesta

▪️John Travolta

▪️Joy Behar

▪️Juan Pablo Molyneux

▪️Juliette Bryant

▪️Justin Roiland

▪️Justin Trudeau

▪️Kathy Griffin

▪️Katy Perry

▪️Kelly Spam

▪️Kevin Spacey

▪️Kirsten Gillibrand

▪️Kristy Rogers

▪️Lady Gaga

▪️Larry Summers

▪️Larry Visoski (pilot)

▪️Laura Z. Wasserman

▪️Lawrence M. Krauss

▪️Linda Pinto

▪️Lisa Summers

▪️Lynn Forester De Rothchild

▪️Madonna

▪️Mandy Ellison (assistant)

▪️Mare Collins-Rector

▪️Marina Abramovic

▪️Mark Epstein

▪️Mark Lloyd

▪️Melinda Luntz

▪️Meryl Streep

▪️Michelle Obama

▪️Michelle Wolf

▪️Mikel Arteta

▪️Miley Cyrus

▪️Nadine Dorries

▪️Naomi Campbell

▪️Naomi Watts

▪️Natalie Blachon De Perrier

▪️Nicole Junkermann

▪️Olga Kurylenko

▪️Oliver Sacks

▪️Oprah

▪️Orlando Bloom

▪️Paris Hilton

▪️Patton Oswatt

▪️Paul Mellon

▪️Paula Epstein

▪️Paula Hall

▪️Peter P. Marino

▪️Pharrell Williams

▪️Prince Andrew

▪️Prince Charles

▪️Quentin Tarantino

▪️Rachel Maddow

▪️Rainn Wilson

▪️Ralph Ellison

▪️Ray Barzana (pilot)

▪️Ricardo Legorreta Vilchis

▪️Rihanna

▪️Rita Wilson

▪️Rob Reiner

▪️Robert DeNiro

▪️Robert Downey Jr.

▪️Rodney E. Slater

▪️Ronald Burkle

▪️Rudy Gobert

▪️Sander Burger

▪️Sarah Kellen (assistant)

▪️Sarah Silverman

▪️Seth Green

▪️Shelley Harrison

▪️Shelley Lewis

▪️Sophie Biddle-Hakim

▪️Sophie Trudeau

▪️Stephen Collins

▪️Stephen Colbert

▪️Steven Spielberg

▪️Steven Tyler

▪️Svetlana Glazunova

▪️Teala Davies

▪️Tiffany Gramza

▪️Tom Hanks

▪️Tom Pritzker

▪️Tyler Grasham (deceased)

▪️Victor Salva

▪️Wanda Sykes

▪️Whoopi Goldberg  (Ezra A. Cohen)

https://t.me/absurdnisvet/64584

 

📌PRVNÍ DOJMY ZE STŘELBY V PRAZE, Jen telegraficky:

➡️celé to páchne vyšším zájmem, pravděpodobně politickým scénářem;

➡️není to (pouze) tak, jak to prezentují média, nebyl to (pouze) útok magora;

➡️spojení s Ruskem (útočníkovy aktivity na Telegramu) je extrémně křečovitý konstrukt, který má splnit nějaký účel;

➡️existují indicie, které nasvědčují tomu, že ho to policajti tak trochu “nechali udělat”;

➡️Česko má jeden z nejliberálnějších zbraňových zákonů na světě po USA; jeho obyvatelstvo patří k nejozbrojenějším v Evropě. Pro rok 2024 jsou plánovány další gigantické mocenské operace, mnohem větší, než byly Covid Games. Je potřeba nejvyzbrojenější civilní obyvatelstvo v Evropě pro jistotu nejprve odzbrojit?

Zatím jen soupis MÝCH ÚVAH, nic víc, nic míň. Další dny ukážou. Ale moje intuice mi říká, že bych se v některých výše uvedených bodech mohl klidně i vsadit. Uvidíme….

https://t.me/absurdnisvet/64585

STŘELBA V PRAZE – HLASY DO HLAVY – BUDOVA FILOZOFICKÉ FAKULTY PLNÁ ZBRANÍ –  BAREVNÁ REVOLUCE A ODEBÍRÁNÍ ZBROJNÍCH PRŮKAZŮ VEŘEJNOSTI ZA POUŽITÍ 5G SMART WIFI TECHNOLOGIE?

Allen Frey experimentoval s mikrovlnami a snažil se přenést mluvené slovo přímo do sluchového kortexu prostřednictvím pulzního mikrovlnného analogu vibrace reproduktorů. Freyova práce dala vzniknout tzv. Freyovu efektu, který je znám jako mikrovlnné slyšení. Freyova práce měla zjevné využití v tajných operacích.

V roce 1995 Dr. Persinger zveřejnil studii O možnostech přímého přístupu ke každému lidskému mozku pomocí elektromagnetické indukce základních algoritmů.

Lidská rasa  je kontrolována za použití elektromagnetického signálu přilepeného k televizním, mobilním nebo rádiovým přenosům.   Ve spojení s nanotechnologiemi dochází ke kontrole z genetické úrovně …

https://stop5g.cz/ovladani-mysli-psychotronicke-elektronicke-zbrane/

https://stop5g.cz/seznam-patentu-kontrola-a-zmena-mysleni-chytra-sit-o-vas-bez-vas/

 

📌💥BQQQQQQQM💥DEFENDER OF THE REPUBLIC:  BARACK OBAMA – ANTICHRIST – RENEGADE – THE GREAT DIVIDER 💥🍿🐸🇺🇸 SHARE! JOIN: https://t.me/QNewsOfficialTV

 

📌 Nejen,že je hezká ale i chytrá👏👏👏Nizozemská politička Eva Vlaardinerbroek:

Amerika a Evropa čelí velmi podobným problémům. A to vše proto, že jsme napadeni stejným nemocným globalistickým programem. V důsledku toho se můj kontinent ocitá v obtížných podmínkách. A to je mírně řečeno. Evropa je plná imigrantů z nezápadních zemí. Naše národní identita je ničena a nahrazována. Naše suverenita byla předána byrokratům. K nikým nevoleným byrokratům v Bruselu. Naše církve zavírají své dveře a utrácíme miliardy eur za neexistující klimatickou krizi a válku na Ukrajině, která ani není naší válkou. Vlastně bych řekla ,že platíme za vlastní zničení.

https://t.me/absurdnisvet/64588

 

📌Čína: V této 15minutové městské zóně v provincii Hunan žije přes 100 000 lidí. Je tam všechno: školy, restaurace, obchody a tělocvičny, ale rozpoznávání obličeje je povinné pro vstup a výstup do každé budovy a této oblasti. Úřady vědí, kde jste v reálném čase! 🤬

https://t.me/absurdnisvet/64594

 

📌Sesuvy půdy a silné záplavy, největší katastrofa v historii Pákistánu. Třetina jejich území byla zaplavena a zasaženy byly miliony lidí. Mainstream říká, že je to všechno kvůli změně klimatu. Někteří lidé jdou dokonce tak daleko, že říkají, že je to proroctví, biblická potopa, ale nyní víme, že jde o řízení počasí neboli technologii HAARP. Manipulace s klimatem se používá k destabilizaci ekonomiky, ekosystému a zemědělství. Je to přesně totéž, co se stalo v Tartarii, lidově nazývané bahenní záplava, katastrofa, ke které došlo v 19. století a zaplavila zemi vodou a bahnem.

https://t.me/absurdnisvet/64595

 

📌 Špičkový vědec připouští, že „klimatická krize“ je podvod s vylidňováním. Přední klimatický vědec, který dříve pracoval na Světovém ekonomickém fóru (WEF), učinil kontroverzní tvrzení, když tvrdil, že environmentální agenda WEF je ve skutečnosti záminkou k vylidňování planety pod rouškou ochrany životního prostředí. Dr. Judith Curry je klimatolog a publikovala přes 140 vědeckých knih a článků.

„Tato vědkyně, kdysi prominentní postava v klimatické vědě, přiznává, že vymyslela své studie, které falešně spojovaly změnu klimatu s nárůstem vážných povětrnostních jevů. Její zapojení do klimatické vědy mělo významný dopad, často citovaný jinými odborníky, „což dává více váhu jejího nedávného přiznání a obvinění proti motivům WEF.“ https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1737116828747583785?t=_r70SIcUfa1HmIKu6TCWew&s=19

 

📌 VÁŽNÉ POŠKOZENÍ INFRASTRUKTURY V SEVEROVÝCHODNÍCH SPOJENÝCH STÁTECH – 20.12.2023…po extrémních bouřích, které v pondělí přinesly silný vítr a masivní déšť napříč několika americkými státy!

https://t.me/absurdnisvet/64596

 

📌Pokaždé, když uslyšíte termín „fosilní paliva“ v televizi, rádiu, zprávách atd., lžou vám. Na Ženevské úmluvě v roce 1892 nejchytřejší muž ropného průmyslu, JD Rockefeller, zaplatil vědcům, aby nazvali ropu „fosilním palivem“, aby vytvořili myšlenku nedostatku a stanovili tak „světovou cenu ropy“. Pravdou je, že ropa je ve skutečnosti po vodě druhou nejrozšířenější kapalinou na Zemi a v zemi se regeneruje rychleji, než se vůbec podaří vyčerpat. Palivo bylo jednou zdarma, ale Rothschild a BlackRock podvádějí lidi.

https://t.me/absurdnisvet/64597

 

📌🦠Japonsko zveřejnilo nezvratné důkazy, že VŠECHNY varianty COVID jsou vytvořeny člověkem

https://telegra.ph/Japan-ver%C3%B6ffentlicht-unwiderlegbare-Beweise-daf%C3%BCr-dass-ALLE-COVID-Varianten-menschengemacht-sind-12-19

 

📌❤️❤️❤️👏🙌 Vladimir Putin naznačuje vrácení územních separací posledních světových válek, které nezákonně vyvolali západní spojenci, vracíme se do ústavního stavu z roku 1871. Všichni vlastenci vědí, co to znamená!

https://t.me/absurdnisvet/64606

 

📌Migrační pakt EU otevírá stavidla pro ještě „větší nelegální migraci“

»Přijímání azylu se tak přesouvá z národní na unijní úroveň. To umožňuje bezplatnou imigraci téměř ze všech problémových míst na světě, protože každý, kdo může někde teoreticky zažít diskriminaci nebo násilnou konfrontaci, získá práva na azyl, tedy právo na přístup do EU a sociální dávky. Zpravodaj parlamentní skupiny AfD pro migrační pakt EU Norbert Kleinwächter kritizuje kompromis EU v oblasti azylu: »Pakt EU o migraci otevírá stavidla pro ještě větší nelegální migraci a podnikání převaděčů. Postupy na hranicích existují pouze pro příchozí ze zemí původu s mírou uznání nižší než 20 %. Všichni ostatní, včetně těch, kteří pocházejí z bezpečné oblasti nebo nemají důvod utíkat, budou přerozdělováni EU a členské státy budou nuceny je přijmout nebo zaplatit….

https://www.freiewelt.net/nachricht/eu-migrationspakt-oeffnet-die-schleusen-fuer-noch-mehr-illegale-migration-10095315/

 

📌Taliban vyhrává válku proti zákazu opia. Důvod je jednoduchý. Nejsou spojenci překupníků drog, nenechají se uplatit mafií a především nejsou svobodnými zednáři. To je jediný způsob, jak vyhrát válku proti obchodu s drogami.

https://t.me/absurdnisvet/64608

 

📌🐜🦟🦗⚡️Výrobci potravin tajně pumpovali hmyz do dětského jídla.

Každý, kdo se zajímá o zdraví své rodiny a nechce do své stravy zavádět brouky, hmyz a cvrčky, musí začít číst etikety na potravinách velmi přesně.

Hlavní výrobci potravin byli přistiženi, jak tajně propašovali brouky a různé druhy hmyzu do seznamů přísad pro populární, každodenní občerstvení pro děti, zatímco postup, který nutí lidstvo k nucenému krmení hmyzem, dosahuje regálů supermarketů.

V posledních letech Klaus Schwab a Světové ekonomické fórum prohlásili, že lidstvo musí přestat konzumovat červené maso a místo toho jíst brouky, hmyz a cvrčky . Tyto plány jsou nyní velmi pokročilé.

E120 a E904 jsou přísady, které jsou obsaženy v mnoha potravinách získaných z hmyzu. V současné době existuje více než sto produktů, které obsahují tyto přísady. Znepokojující je, že většina těchto produktů je určena pro děti.

Úřady pro bezpečnost potravin zjistily, že tyto přídatné látky založené na hmyzu mají mnoho vedlejších účinků a negativních důsledků pro člověka a potvrdily jejich dopad na různé zdravotní aspekty, včetně hyperaktivity u dětí, alergií, alergických reakcí, astmatu a genotoxicity.

Desítky milionů Američanů se konečně začínají probouzet a uvědomovat si skutečnost, že mainstreamová média se snaží normalizovat stravování brouků jako součást agendy Wef ‚ Great Reset‘.

Přesvědčit masy, aby jedli červy, cvrčky a další brouky, se v posledních měsících  změnilo z obskurní „konspirační teorie “ na oficiální projekt . Ale pro ty, kteří dávali pozor, se tento krok nestal přes noc. V průběhu času mnoho mainstreamových médií využilo své zdroje k tomu, aby masy vymyly mozky, aby přijaly a věřily, že konzumace hmyzu je dobrá pro jejich zdraví a planetu. Také celebrity jako  Robert Downey Jr . , Nicole Kidman  a  Kim  Kardashian  se připojily k vlaku brouků. Přesvědčují své silně liberální publikum o výhodách těchto proteinových alternativ. Zatímco prodávají myšlenku, že změna není monumentální v boji proti nárůstu nákladů na zboží a naší vznikající energetické krizi. A to vše pod rouškou zdravotních a environmentálních důvodů.

Američané, kteří nechtějí jíst hmyz, jsou k celé iniciativě stále skeptičtější. Zvláště poté, co se dozvěděl, že občerstvení se nyní vyrábí s hmyzem (často bez vědomí spotřebitelů) jako hlavní složkou.

Například kanadská značka potravin s názvem ActuallyFoods uvádí bio grilovanou mouku  jako jednu ze svých složek. Kanada nedávno oznámila, že  dokončila  výstavbu největšího kriketového výrobního závodu na světě .

Velké společnosti, jako je PBS America, uspořádaly různé akce o zdravotních výhodách grilování. Spolu s otázkou, jak může konzumace brouků namísto masa pomoci „naší ohřívající se planetě“.

Jak Edward Snowden nechvalně varoval na Twitteru : „Budete jíst cvrčky.“ Zatímco tedy mainstreamová média a celebrity nadále naléhají na normalizaci hmyzí stravy, zároveň pomlouvají své kritiky jako konspirační teoretiky, kteří míjejí podstatu a zastiňují výhody trendových alternativ.

A to vše, zatímco ti samí lidé, kteří tvrdí, že „nebudete vlastnit nic a být šťastní“, chtějí, abychom konzumovali hmyz z takzvaných ekologických důvodů.

Věnujte pozornost tomu, jak bude hmyz vstříknut do běžné americké stravy v nadcházejících měsících, kdy se objeví další příběhy, jako jsou červí „hamburgery“ a cvrčková mouka.

Mainstreamová média chtějí, aby se tento přechod cítil postupně. Naštěstí však stále více spotřebitelů začíná  otevírat oči zadním myšlenkám , které stojí za tímto pohybem.

Zdroj:  Thepeoplesvoice.tv

https://telegra.ph/Lebensmittelproduzenten-haben-heimlich-Insekten-in-Kindernahrung-gepumpt-12-16

 

📌 Překlad: Námořní pěchota Spojených států amerických zatkla na základě obvinění z vlastizrady ve středu jednoho ze čtyř soudců nejvyššího soudu v Coloradu, kteří hlasovali pro odstranění jména prezidenta Donalda J. Trumpa z hlasování státu v roce 2024, uvedl zdroj z kanceláře generála Erica M. Smitha pro Real Raw News.

Generál Smith poslal námořní pěchotu do Colorada poté, co viceadmirál Crandall přirovnal 230stránkové rozhodnutí soudu k oddílu 3 14. dodatku, který říká: „Žádná osoba nesmí…zastávat žádnou funkci, civilní nebo vojenskou, pod Spojenými státy… kdokoli poté, předtím složil přísahu… jako důstojník Spojených států…, že bude podporovat ústavu Spojených států, účastnil se jakéhokoli povstání nebo vzpoury pod ní, nebo poskytoval pomoc nebo útěchu nepřátelům“

Vzhledem k tomu, že Trump nebyl ani obviněn, ani odsouzen za povstání, admirál Crandall rozhodl, že úskoky soudu překroutily text 14. dodatku tak, aby vyhovoval agendě – aby Coloraďanům odepřeli jejich ústavou chráněné právo volit kandidáta dle vlastního výběru, čímž se dopustili zrady proti občané Colorada a Spojených států amerických. Po sestavení obžaloby požádal admirál generála Smithe, aby zatkl čtyři trestní soudce.

Brífink tajných služeb však odhalil, že tři ze čtyř soudců „zmizeli“ na prázdninovou přestávku bezprostředně poté, co byl Trump diskvalifikován z účasti na primárkách v roce 2024. Mariňáci, kteří dorazili do Colorada ve středu odpoledne, zprávu potvrdili poté, co provedli dohled nad domy Richarda Gabriela, Melissy Hart, Moniky Marquez a Williama Hooda. Tato čtveřice uvedla, že nemá „žádné potíže“ určit, že události J6 byly povstáním a povstáním zahájeným prezidentem Trumpem.

Ze všech čtyř byla ve svém významném sídle pouze soudkyně Monica Marquez, „lesbička“ a členka Coloradské LGBT advokátní komory a absolventka Yale Law School. Mimochodem, mluvila během „Drag Queen Storytelling Hours“ v dětských knihovnách v Auroře a Denveru. Domy ostatních tří soudců byly tmavé, opuštěné, hlásili mariňáci kanceláři generála Smithe.

„Generál chtěl zatknout všechny čtyři najednou,“ řekl náš zdroj, „ale rozhodl se, že jeden je lepší než žádný, a nařídil mariňákům, aby zatkli Marqueze.“ Předpokládal, že je zatkne  později. https://t.me/absurdnisvet   https://t.me/absurdnisvet/64610

 

📌 Překlad: Překvapení: Sorosovy dolary stojí za rozhodnutím Colorada odstranit Trumpa z hlasování Dvě neziskové skupiny, Občané za odpovědnost a etiku ve Washingtonu a Svobodný projev pro lidi, jsou zapojeny do tohoto právního případu. Financování těchto neziskových organizací je však dost šokující: „Obhájci odpovědnosti a etiky ve Washingtonu a Svoboda projevu pro lidi jsou podporováni organizací ActBlue přidruženou k demokratům, která umožnila získávání finančních prostředků na prezidentskou kampaň Joea Bidena. Oba nevyhnutelně také peníze od Open Society Foundations, klenotu v koruně mnohamiliardové organizace Open Society Foundations George Sorose.                                                                                                  https://t.me/absurdnisvet    https://t.me/absurdnisvet/64611

 

📌Neočkovaní pacienti, kteří jsou odkázáni na transfuze, mají stále přístup k „čisté krvi“ (bez složek mRNA) díky službě zvané „Bezpečné dárcovství krve“, kterou vytvořil švýcarský naturopat jménem George Della Pietra. 🙏 https://safeblood.ch/en/

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *