, ,

Ľubomíra Bačíková, 12.01.2024, večerní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

12.01.2024: Večerní zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥12.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Členská země aliance NATO čelí uvnitř proti-izraelským protestům; přes 70 finských diplomatů žádá potrestání pachatele u Mezinárodního soudního dvora v Haagu…

Přes 70 finských diplomatů žádá potrestat pachatele, tedy Izrael. Členský národ Aliance NATO přímo vybuchuje proti Izraelským akcím v pásmu Gazy. Přes 70 finských diplomatů podepsalo dopis kritizující pachatele Izrael. Finsko je silným podporovatelem, říká ministryně Elina Valtonen. Finští diplomaté podepsali dopis kritizující Izraelské akce v Gaze, uvádí agentura Anadolu. Zpráva uvádí, že dopis byl podepsán 79. finskými diplomaty. Finští diplomaté v dopise požadovali příměří v pásmu Gazy. Diplomaté také obvinili Izrael z porušování Mezinárodního práva v regionu Středního východu. Podepsaný dopis byl zaslán Finské ministryni zahraničí Elině Valtonen.

(V 90. letech se do Československa dováželi ojeté Finské autobusy. Finské zboží v té době nepodléhalo clu! Ani za komunizmu, ani za nové demokracie.)

Valtonen reagujíc na dopis řekla, že je velmi dobré diskutovat, prezentovat finskou politiku. Finský ministr poznamenal, že země je připravena odsoudit pachatele, Izrael. Valtoneová zdůraznila, že Finsko trvale konzistentně odsuzuje Izraelské akce na Západním břehu Jordánu. Finsko je velmi silným podporovatelem u Mezinárodního soudního dvora v Haagu. To přichází v době, kdy Mezinárodní soud v Haagu teď zrovna má slyšení o případu genocidy proti Izraeli a soud probíhá. Žaloba Jihoafrické republiky v Haagu konstatuje, že Izrael porušil konvenci o genocidě, tedy o zákazu genocidy z roku 1948. Izraelští představitelé vyslovili vážná prohlášení proti Jihoafrické republice kvůli žalobě. (Západní zemi, který slouží i Soudní dvůr v Haagu.) Izrael obvinil Jihoafrickou republiku, že slouží jako právní ruka militantům Hammásu. Izrael prohlásil, že tento vrcholní soud OSN a případ genocidy ze strany Jižní Ameriky hluboce zkreslený.

Tal Becker, nejvyšší právní zástupce Izraele a je přítomný u Mezinárodního soudu: „Pokud je tady místo, kde slova ještě mají váhu, kde pravda má ještě svoji váhu, je to určitě pro soud zpráva. Jihoafrická republika, jako žadatel, který to s politováním předložil k soudu, je to hrubě zkreslený, fakticky právní obraz. Celkový případ visí na úmyslně kurátorem vytržený z kontextu s manipulativním popisem tohoto případu a zkreslenou realitu probíhající války.

(Tím vlastně řekl Jihoafrické republice, že je to celé nesmysl.)

https://youtu.be/_eKL3FvUFaI?si=uVqNIkOhukDJ-oJn

 

📌💥💥💥12.1.2024, BILD: Prezident spěchá proti zvolené vládě. Šílená politická krimi v Polsku! Obležení odpůrci vlády: polský prezidentský palác ve Varšavě. Na plakátech je kabinet premiéra Tuska označován za „zloděje“ a „zrádce“ Showdown ve Varšavě!

Neúspěšná bývalá vládní strana PiS pod vedením předsedy strany Jaroslawa Kaczyńského (74) se všemi prostředky pokouší torpédovat nástupnickou vládu. Dosavadní vrchol mocenského boje: bouřlivé zatýkání bývalého ministra vnitra Mariusze Kaminského a jeho bývalého státního tajemníka Macieje Vasika v úterý. Oba byli pravomocně odsouzeni za zneužití pravomoci a falšování listin, pokud byli policisté vyzvednuti za účelem získání dvouletého trestu odnětí svobody.Kaminski & Wasik byli pravomocně odsouzeni za zneužití pravomoci úřední osoby a padělání dokumentů a měli být zadrženi policisty, aby nastoupili dvouletý trest ve vězení.

Strážníci ale našli jen prázdné byty. Překvapení: Odsouzení politici PiS našli útočiště v prezidentském paláci na recepci pořádané hlavou státu Andrzejem Dudou.

Duda: „Nebudu odpočívat, dokud nebudou Mariusz Kamiński a jeho kolegové na svobodě.“ Ve čtvrtek Duda oznámil, že znovu zvažuje omilostnění svého „přítele“ Kaminského a jeho komplice Wasika.

https://m.bild.de/politik/inland/politik-inland/polens-politik-wie-im-irrenhaus-praesident-hetzt-gegen-regierung-86717900.bildMobile.html

 

📌💥💥💥Polsko: Ve Varšavě se koná rozsáhlý protest na podporu zatčeného bývalého šéfa ministerstva vnitra Kamińského a jeho zástupce Wonsika. Místní média uvádějí, že v ulicích je nyní asi 100 tisíc lidí. Pochod zorganizovala strana Právo a spravedlnost (PiS). Demonstranti protestují proti metodám nové vlády sestavené na příkaz premiéra Donalda Tuska.

https://t.me/absurdnisvet/66282

 

📌☭☆Medveděv: Bombardování a banderovští zloději.

Té noci Američané otevřeli novou frontu proti Húsíům v Jemenu a odvrátili svá problematická obvinění v Kyjevě. A problémy s nimi jsou nehorázné. Dlouho na nás (a na mě osobně na sociálních sítích) křičeli, že banderovské vedení Ukrajiny je bezhříšný, nezaměstnaný lid. Že neukradli ani jeden dolar. Svatí vlastenci. Lžete, nemáte důkazy. Představte si, že by se někde v Afghánistánu našel nějaký kulomet. Ale ne, ukázalo se, že to byli banální a nekompromisní zloději, kteří zpronevěřili obrovské prostředky na zbraně přidělené Ukrajincům. Q.E.D!

Jak uvádí New York Times, Pentagon nesledoval zbraně dodávané na Ukrajinu, takže zmizely zbraně za miliardu dolarů: téměř 40 000 kusů – kamikadze drony, MANPADS a zařízení pro noční vidění. Nyní se američtí loutkáři obávají, že zbraně mohly být ukradeny a předány pašerákům, buď někým z jejich prohnilé kamarilly, nebo kyjevskými vykradači hrobů.

A to je moc dobře…

Krádež mají zkorumpovaní banderaité v krvi na genetické úrovni. Kradli, kradou a krást budou. Pamatuji si, jak byl jeden z Ukropatriotů překvapen, když jsem se zeptal, proč je navolebním lístku moje jméno, protože nemělo šanci. „Cože,“ slyšel jsem překvapeně, „tohle je jeho poslední šance ukrást peníze!“

A to je celá filozofie ukrajinské elity (mimochodem nejen banderovská katastrofa). A tady je takové štěstí, takové štěstí! Tak jim dejte své miliardy, pánové z EU i ze zámoří.

Všechno bude skvělé… ukradeno během chvilky.

https://t.me/absurdnisvet/66259

 

📌Chtějí, abychom si mysleli, že Antarktida není nic jiného než zamrzlá pustina neschopná udržet život. Existuje důvod, proč nám brání v nezávislém průzkumu za 60. rovnoběžkou na jih.  https://t.me/absurdnisvet/66260

 

📌Lidé jsou v ulicích Jemenu a protestují proti agresi USA a Spojeného království.

https://t.me/absurdnisvet/66261

 

📌Americký ministr zahraničí Blinken: Případ genocidy proti Izraeli u Mezinárodního soudního dvora „nepodložený a znepokojující“ — Globe Eye News (https://twitter.com/GlobeEyeNews/status/1745061185664495916?t=BqXPKdQb_S5KHybni0K19Q)

 

📌👶👹„Žid může mít sex s dítětem, pokud je dítěti méně než devět let.“ ~Talmud: Sanhedrin 54b                                                                                  https://twitter.com/realstewpeters/status/1744936786973847730?t=1if4W_mnoKeDHBj_DYRozQ&s=19

 

📌AMERICKÉ ZPRÁVY – Tisíce studentů střední školy v Brooklynu jsou vyhozeny ze své budovy, aby uvolnili místo pro 2000 migrantů evakuovaných z Floyd Bennett Field.                                                                                                                                                                   Elon Musk na svém účtu X napsal: „Tohle se stane, když jim dojdou hotelové pokoje. Brzy městu dojdou školy, aby je vyklidily. Pak si přijdou pro vaše domovy.“

https://t.me/absurdnisvet/66267

 

📌🌧BREAKING – Východní pobřeží USA: Problémy s varováním před bleskovými povodněmi v částech Maine včetně Cumberlandu a York County kvůli nebezpečným pobřežním záplavám.

https://t.me/absurdnisvet/66270

🌧AMERICKÉ ZPRÁVY – Silný déšť mění silnice v potoky v Monroe ve státě Georgia.

https://t.me/absurdnisvet/66271

🌧Portland v Maine v USA

https://t.me/absurdnisvet/66268

❄️USA: Sníh pokrývá zvířata ve stodole v Coloradu, protože zimní bouře tento týden přinesla do částí státu téměř bílé podmínky.

https://t.me/absurdnisvet/66277

 

📌🌪Extrémně podivné jevy nyní hlášeny také v Mexiku, 10. ledna: Nad Tolucou ve státě Mexiko byl spatřen takzvaný lentikulární mrak.

https://t.me/absurdnisvet/66274

 

📌🌋BREAKING – Indonésie: Intenzivní aktivita sopky Mount Lewotobi Lakilaki na ostrově Flores pokračuje 11. ledna 2024.

https://t.me/absurdnisvet/66275

 

📌🥶❄️Švédsko: Oblasti ve Stockholmu, zcela zamrzlé!

https://t.me/absurdnisvet/66276

📌Amerika je největším vývozcem zbraní na světě!

https://t.me/absurdnisvet/66272

 

📌🌧Ekvádor: Silné srážky způsobily částečné záplavy ve městě Guayaquil.

https://t.me/absurdnisvet/66278

🌧Ekvádor: Silné záplavy byly dnes hlášeny v Guayaquilu v provincii Guayas.

https://t.me/absurdnisvet/66280

 

📌 ⚡️⚠️ AKTUALIZACE EKVÁDORU – Poté, co byla armáda po rozsáhlém násilí ze strany drogových kartelů rozmístěna po celé zemi, dorazil do kantonu Durán silný vojenský kontingent, aby provedl kontrolní operace a zajistil bezpečnost občanů a snížil míru kriminality.

https://t.me/absurdnisvet/66279

 

📌🥶❄️Moskva 11.1.2024

https://t.me/absurdnisvet/66281

 

📌Írán: 🦩Návrat plameňáků do Gorgan Bay. Gorganský záliv, známý také jako Gorganský záliv, je největší záliv v Kaspickém moři.

https://t.me/absurdnisvet/66273

 

📌 💫🙏💫 Létající auto, vyrobené v Číně

https://t.me/absurdnisvet/66287

 

📌👹Z dokumentu OČI ĎÁBLA: Za čas strávený 👶s DÍTĚTEM zaplatíte majlant. A vědí, že to dítě nepřežije. Tyto nevěstince mají pobočky po celém světě. Jen málokdo o tom ví. Jsou to místa s vysokou bezpečností. S operačními sály pro odběr orgánů. Vše je profesionálně zorganizované. Jako ve firmě.

Jeffery Epstein, Ghislaine Maxwell & Epstein Island byl jen začátek. Obchodování s dětmi, obchodování s dětskými orgány, obchodování s lidmi jde až na vrchol… a je všude ☠️☠️☠️☠️☠️☠️                                                                                                                                                       https://twitter.com/WallStreetApes/status/1744432296974045379

 

📌👹💥Katt Williams přiznává, že Hollywood řídí pedofilové: „VŠICHNI jsou to obtěžující děti…pedofilové“💥 https://telegra.ph/Katt-Williams-gibt-zu-dass-Hollywood-von-P%C3%A4dophilen-regiert-wird-Sie-sind-ALLE-Kindersch%C3%A4nder-01-09

 

📌💉🎚️🦠Populace Kalifornie klesá na úroveň před COVID 2015, protože počet úmrtí prudce stoupá.  https://telegra.ph/Die-Bev%C3%B6lkerungszahlen-in-Kalifornien-sinken-auf-das-Niveau-von-2015-vor-COVID-da-die-Zahl-der-Todesf%C3%A4lle-in-die-H%C3%B6he-schnellt-01-09

 

📌2,5 metru pod Khan Yunis: IZRAELSKÁ ARMÁDA VYSTAVUJE OBROVSKÝ TUNEL.

Izraelská armáda oznámila, že odhalila obrovský podzemní tunel v Khan Yunis v pásmu Gazy. Tunel je přibližně 2,5 metru pod městem a má rozsáhlou síť tunelů. https://www.ffh.de/video/mediathek/389432-25-meter-unter-chan-yunis-israelische-armee-legt-riesentunnel-frei.html

 

📌💰💎Afrika je bohatá na přírodní zdroje: Okamžik, kdy byl v jedné z afrických zemí nalezen ropný vrt!

https://t.me/absurdnisvet/66293

 

📌V minulosti tady byli Obři.

https://t.me/absurdnisvet/66294  https://t.me/absurdnisvet/66295

Volta známý jako Joseph Dursic 1910.

https://t.me/absurdnisvet/66322

 

📌Žádné zakřivení horizontu!!! https://t.me/absurdnisvet/66296

 

📌VESMÍRNÁ PRAVDA 🤣😂🤣😂 https://t.me/absurdnisvet/66297

Ve „prostoru“ při minus 270 stupních, s plátěnými dveřmi. No, mohli se trochu snažit, aby to bylo věrohodnější, místo použití moskytiér jako dveří.🤣🤣🤣NASA🤡💩

https://t.me/absurdnisvet/66315

 

📌Čtyři měsíce, čtyři slunce, z nichž jedno je pod námi!!! https://t.me/absurdnisvet/66298

 

📌Došlo k mnoha resetům. Většinu doprovázely „přírodní katastrofy“, válečná divadla,

a „mory“…(Jako například podvody používané k manipulaci a prosazování covid očkování)

https://t.me/absurdnisvet/66300

 

📌Podzemní město Neapol je extrémně málo prozkoumané. Nikdo ani nezná jeho skutečnou velikost. Jen v oblasti Stella je kolem 60 jeskyní a umělých jeskyní o celkovém objemu kolem 160 tisíc metrů krychlových. Dalších 86 jeskyní se nachází pod San Carlo all’Arena, 85 v oblasti Avvocata, 34 v oblasti San Fernando a v oblasti Chiaia, 32 pod San Lorenzo a 28 pod Capo Posillipo. A to je jen část velkého seznamu.

https://t.me/absurdnisvet/66307

 

📌Electric Bus a jeho nabíjecí stanice, Londýn 1906. Elektromobily byly přítomny před více než 100 lety – vše nové je dobře zapomenuté staré nebo dobře skryté.

https://t.me/absurdnisvet/66316

 

📌Vzácné záběry z neznámého archivu soukromé filmové sbírky, které údajně ukazují předměty a starověká zařízení, která byla objevena a poté odvezena během nacistických výprav v Egyptě a Antarktidě, které jsou dodnes zahaleny tajemstvím. Víme, že mnoho artefaktů bylo uloupeno v předchozích válkách.

https://t.me/absurdnisvet/66318

 

📌Překlad: Roztavená města minulosti? Zkoumal jsem mnoho z těchto struktur mnohem blíže a do hloubky a z toho, co vám mohu říci, mi to všechno připadá, jako by to bylo zasaženo nějakou energetickou zbraní/bombou, což vedlo k roztavení kamene a struktur.

Například v indických Védách, které jsou považovány za jednu z nejstarších knih, které jsou dnes dostupné (alespoň ve veřejné doméně), je dokonce poetický popis o síle těchto zbraní hromadného ničení, které byly použity v této velké válce. V těchto starověkých textech popisují zbraň, která „rozkvetla jako květina“ a „okamžitě proměnila ptáky v popel“, což v mé mysli okamžitě vykresluje obrázek, když dojde k jadernému/atomovému výbuchu. Co mohlo v dávných dobách roztavit žulové skály, pokud jsme v té době údajně táhli vozy s koňmi?

https://t.me/absurdnisvet/66319

 

📌„Elektřina odebraná ze vzduchu pohání automobil“. Jedná se o elektromobil Pierce-Arrow od Nikoly Tesly z roku 1921 na čistě éterickou elektřinu. Jedná se o auto s vlastním dobíjením, nejede na baterie, olej ani plyn. Elektromobily existují mnohem déle, než si většina lidí uvědomuje. Není to ani mýtus, jen zastírání naší ztracené technologie, aby nám mohli účtovat každý krok a měli nad námi úplnou kontrolu.

Volná energie = nezávislost, svoboda od matrixu, svoboda jít kamkoli chcete, žít mimo síť, mít teplo a elektřinu a žít svůj život šťastně bez vládních zásahů.

https://t.me/absurdnisvet/66320

 

📌🇺🇸 Cesta kolem světa 20. léta minulého století.

https://t.me/absurdnisvet/66321

 

📌Zkáza starého světa. Nahoře to bylo předtím, dole je teď. Všechno zničili.

https://t.me/absurdnisvet/66323

 

📌🕵️‍♀️Co skrývají uvnitř bankovek…..

https://t.me/absurdnisvet/66324

 

📌 Byla to skvělá doba na vymýšlení. Nyní mají pravidla, předpisy a byrokracii nade vším. Kreativní mysl děsí parazity.

https://t.me/absurdnisvet/66325

 

📌 Mocné stěny ledu obklopující naši Zemi.

https://t.me/absurdnisvet/66326

 

📌 Kamera Nikon P1000 odhaluje balónový satelit NASA 😂95 % veškerého komunikačního spojení je přes kabel pod zemí nebo pod moři.

https://t.me/absurdnisvet/66327

 

📌 Podzemní tunely objevené pod synagogou v Brooklynu v New Yorku byly uzavřeny. Žádné skutečné vyšetřování. Žádné mediální pokrytí. Žádné nové aktualizace. A teď bombardují Jemen…

https://twitter.com/ShadowofEzra/

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *