, ,

Ľubomíra Bačíková, 10.01.2024, ranní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

10.01.2024: Ranní zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

❤️ „Když budete stále dělat, co jste vždycky dělali, dostanete pouze to, co jste vždycky dostávali.“ — Susan Jeffers

 

📌📢 📢 📢 📢 📢 KONEC OTROCTVÍ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

https://t.me/absurdnisvet/66044

 

📌☣️☣️☣️Tv Zprávy January 09. 2024, www.n- tv.de – N-

Nanoplasty jsou zvláště toxické, protože mohou proniknout ještě snadněji a hlouběji do lidského těla, varují vědci.

Ať už v mozku, v krémech na ruce nebo žvýkačkách: Plasty jsou všude. Také ve vodě z plastových lahví se hromadí bezpočet plastových částic – dokonce více, než se dosud myslelo. Výzkumní pracovníci poprvé zkoumají vodu v lahvích na nanoplasty a zjišťují něco děsivého.

Kdo pravidelně pije vodu z plastových lahví, konzumuje velké množství mikroplastů. O tom, že se ve stolní nebo minerální vodě nachází mnohem více plastových částic, než se dosud předpokládalo, svědčí nová americká studie publikovaná v časopise Proceedings of the National Academy of Sciences. Voda v lahvích může obsahovat více než 200 000 nanoplastových částic na litr.

„Je to desetkrát až stokrát více než podle dřívějších odhadů, které byly primárně zaměřeny na větší mikročástice,“ uvedla spoluautorka studie Naixin Qiaová. Nanoplastika, dosud neviditelná běžnými metodami, představuje podle analýzy v průměru dokonce 90 procent všech zjištěných plastových částic.

Nanoplasty se dostanou hlouběji do těla

Nanoplasty jsou částice o průměru menším než jeden mikrometr. Vzhledem ke své malé velikosti zůstaly malé částice převážně neobjevené. Díky speciální výzkumné metodě se Qianovi a jejímu týmu podařilo přesněji určit rozsah kontaminace balené vody.

Za tímto účelem nejprve analyzovali nanočástice pomocí speciální mikroskopické metody, která poskytuje informace o typu plastu. Následně tým vycvičil učící se algoritmus pro detekci nanočástic ze sedmi různých plastů. Dále výzkumníci zkoumali stolní vodu z PET lahví od tří různých amerických výrobců.

Na rozdíl od toho, co se očekávalo, většina detekovaných nanočástic nebyla vyrobena z PET (polyetylentereftalátu) – ačkoli zkoumané láhve s vodou jsou vyrobeny z této látky. Největší podíl na nanoplastech tvořil polyamid. Tento plast by se pravděpodobně dostal do vody úpravou vody a filtrací, protože v tomto místě se často používají plastové membrány, říkají výzkumní pracovníci.

Kontaminace může být ještě větší

„Nanoplasty jsou obzvláště toxické, protože jejich menší velikost usnadňuje pronikání hluboko do lidského těla,“ varuje Qian a její kolegové. Díky tomu mohou částice ještě snadněji pronikat do lidských tkání a orgánů a vést k poškození buněk.

Možná je kontaminace stolní a minerální vody nanoplasty ještě větší. Navzdory nové metodice se Qianovi a jejímu týmu podařilo identifikovat pouhých 10 procent zjištěných nanočástic jako plastové částice, a tak určit 200 000 částic na litr. Vědci se však domnívají, že zbývajících 90 procent nanočástic je tvořeno nanoplasty.

Zdroj   www .n-tv.de

http://te.legra.ph/Unmengen-an-Nanoplastik-verunreinigen-Flaschenwasser-01-09

💉👉 MSM hlásí: Spike protein migruje do jiných orgánů 💉Krátké video, které stojí za to: Pitvy ukazují, že spike protein nezůstává v místě vpichu, ale migruje dále do orgánů a způsobuje tam zánět. Co může vést ke smrti. Zdroj: MDR  !!!

Kód = Covid-19.

Proč je spike protein nebezpečný? Spike protein se váže na receptorové proteiny, které jsou exprimovány na většině buněk. Takže spike protein napadá všechny typy buněk, zejména endoteliální buňky ve vaskulatuře, a může vést ke srážení. Když se endoteliální buňky navážou na spike protein, spustí se srážení. Program mRNA očkování proti Covidu. Messengerová RNA je citlivá a musí se v těle rychle rozložit. Tato vakcína je pozměněna a upravena tak, aby byla stabilní a začleněná do nanočástic.

Druhým problémem jsou 👉 „nanočástice“, protože jsou vždy začleněny do jakéhokoli typu buňky, zejména do kmenových buněk, protože jsou velmi důležité při opravě jakéhokoli typu buňky. Třetím problémem je nedostatečná specifičnost doručení. Tato mRNA je injikována do těla a cestuje po celém těle, aby exprimovala proteiny. To je velký problém. Spike protein je velmi nebezpečný.

https://dailysceptic.org/2023/01/01/unprecedented-vaccine-disaster-an-interview-with-professor-masanori-fukushima/

👉Rakovina je kaskádovitý rad zlyhaní homeostázy cytoplazmy a imunitného systému, ktorý sa prejavuje ako nekontrolovaný rast nádoru. Všetci máme rakovinu, neustále. Bunky sa stávajú rakovinovými neustále a náš cytosolový imunitný systém aj širší humorálny a vrodený imunitný systém ich spravidla zlikviduje skôr, ako si to vôbec všimneme, a to pomocou neuveriteľne zložitého homeostatického systému kontrol a rovnováh. Až keď dôjde ku kaskádovitému zlyhaniu týchto systémov v dôsledku nespočetných potenciálnych etiológií od otravy žiarením, cez toxicitu ťažkých kovov až po starobu, rakovinový vývin je schopný zakoreniť sa a stať sa patogénnym. 👉Bunky sa vyskytujúce rakovinu neustále a náš cytosolový systém kontrolují aj širší humorální a rodený 👉systém ich obvykle zlikviduje dříve, stejně jako si to vůbec všimneme, pomocí kterých se objeví možné homeostatického systému. Až když dojde ke kaskádovitému 👉poškození těchto systémů v 👉 👉nespočetných potenciálnych etiologií od otravy žiarením, přes toxicitu těžkých až po starobu, rakovinový vývin je schopný zakorenit sa a stát se patogenním.

 

📌📢🌞Sluneční světlo léčí tělo prostřednictvím vitamínu D, který je syntetizován reakcí v kůži, která je spuštěna vystavením ultrafialovému záření B (UVB), a vitamín D je nejdůležitější výživa potřebná pro tělo. Proto s HAARP systémy nám neustále zasílají bouřky, chemotraills nám zasílá do vzduchu toxiny, chemikálie a kovy, čím i zabraňují proniku slunečných paprsků a světla a když jsme to slunce nejvíc potřebovali, zavřeli nás, lockdown!!!😡😡😡

 

📌„Globální oteplování“ zasáhlo Norsko. Hlavní město Oslo vytvořilo nový teplotní rekord -31,1 °C – nejchladnější teplotu zaznamenanou v zemi za více než 150 let.

https://t.me/absurdnisvet/66033

 

📌09.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Útok Hútiů v Indickém oceánu? Dvě izraelské lodě „zacíleny“ krátce po zabití zástupce šéfa Hamásu…

Izrael na tom není moc dobře. Měli velké oči, vzali si velké sousto, podpora Západu, najednou podpora Západu už není, zrcadlově jak na Ukrajině, nebo je neschopná a už i slabá, navíc tentokrát se proti Izraeli, po mnoha válkách tvoří ze strany Arabských zemí, velmi silná koalice, se kterou si nebudou vědět rady ani Izraelci, ani profláknutý Západ.

https://youtu.be/0x0p0d-wCoE?si=PNhJ0IJy4vSIXC4j

 

📌10.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Dochází nám protiletecké zbraně“: zoufalá žádost Kyjeva v době, kdy☭☆Rusko stále buší do Ukrajiny.

Krásné mrazivé ráno. Máme tady mínus 12°, ale podívejme se na Ukrajinu, kde je horko.

Kyjevské volání 🆘na západ v době, kdy☭☆ buší do UA. Vyčerpali jsme se, už nemáme protivzdušné letecké rakety. (Které jste použili na území☭☆, na 🎚️ zabíjení civilního obyvatelstva! Bravo! Západ, USA Vás už hodili přes palubu! Kongres Vám zablokoval bohatý příjem! Co tak konečně mír s Ruskem, místo nesmyslného pokračování zabíjení vlastních lidí, kteří se Rusům hromadně na bojišti vzdávají? )

https://youtu.be/j6NsZbaNlvg?si=otTeGkTZEcpYmo6E

 

📌10.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Putinovy „klouzající bomby“ vyvolávají strach mezi ukrajinskými vojáky; „Produkují zvuk jako útočící tryskové letadlo“, říkají pro New York Times. Jsou slyšet, jako kdyby přilétala stíhačka, říká UA voják New York Times. S nimi RU armáda otevřela brány pekla pro Zelenského muže. RU armáda používá klouzavé bomby na likvidaci UA opevnění. Některé z nich se datují k použití již od roku 2014, kdy vypuklo nepřátelství poprvé na Donbasu. UA jim řekli, že od letošního jara trpí dodateční devastující silou klouzavých bomb, které, které zvrhávají RU letadla. Klouzavé bomby jsou schopné ničení UA podzemních bunkrů, dodali vojáci. Tyto RU zbraně, podle zpráv, obsahují až ½ tuny výbušnin. Není jasné, jaký specifický typ bomb jde, ale RU Ministerstvo obrany uvedlo, že s nasazením bomb FAB- 500, vybavené klouzacím a korekčním modulem, jsou proti UA obraně. Dolet těchto bomb je odhadován na 40 km, ačkoliv to číslo se může měnit. Oni je posílají po dvou, a další dvě a další dvě, 8/hodinu. Ten zvuk je, jako by přilétalo tryskové letadlo dolu na Vás. Zní to jako by se otevírala brána do pekla. Zprávy jsou z New York Times, které noviny získali od vojáka 14. Národní gardy Cheryona Kalina. UA vojáci řekli, že nikdy nebylo nic tak nebezpečného poblíž fronty. Poznamenali také, že RU přešlo k extenzivnímu využití dronů, takzvaných FPV, dronů 1. pohledu, což je dron, který má na čumáku kameru, takže snímá pro toho, kdo ho vypustil, přesný obraz v reálném čase, kam ten dron letí. Ty drony byli použité na lovení cílů a koordinaci RU dělostřelecké palby. To významně zúžilo manévrovatelnost pro UA armádu. UA vojáci se pohybují hlavně pěšky a schovávají se v krytech, prohlásili noviny. Ukrajinští vojáci prohlásili, že oni byli první, kdo použil tuto taktiku těch dronů FPV, avšak dodali, že RU se také rychle přizpůsobilo tomuto využití. RO prohlásilo, že UA ztratila už 215.000 vojáků a 28.000 kusů vojenského vybavení za celý rok 2023.

https://youtu.be/hSu7gur28A8?si=LTWcNgPe1DyH4cBL

 

📌 Američtí vyšetřovatelé Navy JAG zatkla v neděli liberálního moderátora zpráv Mehdiho Hasana na základě obvinění z velezrady a  že zneužil svou autoritu v MSNBC ke zhoršení plandemického hoaxu šířením prokazatelně falešných COVID-19 a očkovacích metrik k důvěřivým milionům diváků, řekl zdroj Pensacola JAG Real Raw News.

https://t.me/absurdnisvet/66016

 

📌🔹Tunely všude…. https://t.me/absurdnisvet/66019

🔹Pamatujete si, jak pastor Greg Locke ve svém kázání řekl, že pod Kapitolem a Bílým domem jsou „tunely“ pro obchodování s dětmi? Obvinil Joe Bidena, Oprah Winfrey a Toma Hankse, že jsou gang pedofilů. Mimochodem, nikdy nebyl žalován za pomluvu.

https://twitter.com/ShadowofEzra/status/1744743429639426136

🔹Průchod do Neuschwaben nalezen Podle nového dokumentu, který se objevil v roce 1939. Mezi Německem a Antarktidou docházelo k pravidelnému zrání. Přepravováno: Kolejnicemi, vozíky a obřími mlýny na ražení tunelů. Jsou to nové a neznámé věci.

https://t.me/absurdnisvet/66029

 

📌Byly zveřejněny další Epsteinovy dokumenty. Existují údajné sexuální nahrávky Billa Clintona, na kterých je jasně vidět jeho tvář.

V pondělí ráno byla zveřejněna další várka soudních spisů proti Jeffreymu Epsteinovi. Gateway Pundit obdržela v pondělí 17 nových dokumentů a jsou výbušné! Soudkyně Loretta Preska ve středu rozpečetila první várku dokumentů ze soudních sporů souvisejících se zneužíváním Jeffreyho Epsteina, která může obsahovat jména více než 150 lidí.

🔹První série dokumentů popisuje techniky náboru Ghislaine Maxwellové, zneužívání obětí obchodování s lidmi princem Andrewem a preference Billa Clintona pro „mladé“ dívky.

🔹Druhá část Epsteinových dokumentů byla odpečetěna ve čtvrtek. V něm oběť Epsteina, nezletilá teenagerka známá jako „Jane Doe 3“, uvedla, že byla prodána významným americkým politikům, aby získala potenciální informace, které by mohly být použity k jejich vydírání.

🔹Gateway Pundit obdržela v pátek 3. číslo dokumentů. Ukazují, že údajně existují sexuální videa Billa Clintona, prince Andrewa a Richarda Bransona.

Podle svědectví byly počítače údajně odstraněny také z Epsteinova sídla v Palm Beach předtím, než FBI provedla prohlídku nemovitosti. https://www.thegatewaypundit.com/2024/01/breaking-another-round-jeffrey-epstein-documents-released-there/

 

📌🔥🔥🔥Odborníci bijí na poplach ohledně hlavních nebezpečí, která představují lithium-iontové baterie v elektrických vozidlech💣🔥

https://t.me/absurdnisvet/66024

 

📌📢Poslouchejte pozorně… Trump informuje všechny bývalé prezidenty o omezení, a pokud nemá imunitu, nemá ji nikdo👀“Mimochodem, promlčecí lhůta sahá 6 let a někdy i více. Pak můžou odsoudit všechny bývalé prezidenty USA🔥🔥🔥🔥

https://t.me/absurdnisvet/66032

 

📌📢Vyzýváme k celosvětovému bojkotu McDonald’s kvůli jejich podpoře izraelské armády, která páchá válečné zločiny proti civilistům v pásmu Gazy!

https://t.me/absurdnisvet/66036

 

📌💥💥💥Ekvádor: Ve městě Quevedo kartely aktivně útočí na policejní auta a policejní stanice. Dochází k prudkým střetům. Hrozí, že policie ztratí kontrolu nad městem a musí zasáhnout armáda💥

https://t.me/absurdnisvet/66037

Ekvádorský prezident Daniel Noboa podepsal exekutivní dekret, který prohlašuje, že v této zemi probíhá vnitřní ozbrojený konflikt. Uvedl, že označil velký počet skupin organizovaného zločinu za teroristické organizace a dodal, že nařídil ozbrojeným silám provést vojenské operace k neutralizaci těchto skupin. 💥

https://t.me/absurdnisvet/66038

Ekvádorský vůdce gangu na útěku, který způsobil chaos v bezpečnosti země, byl zatčen.

https://t.me/absurdnisvet/66042

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *