, ,

Ľubomíra Bačíková, 04.01.2024, dopolední zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

04.01.2024: Dopolední zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

❤️ „Oheň může zahřát i pohltit, voda může zavlažit nebo utopit, vítr může polaskat nebo zlomit. A tak je to i s lidskými vztahy: můžeme tvořit i ničit, vychovávat i terorizovat, traumatizovat i uzdravovat se navzájem“ — Bruce D. Perry americký psychiatr 1955

 

📌💥💥💥💥💥💥💥03.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Ruská armáda plní Putinovo prohlášení; členská země aliance NATO Polsko posílá stíhačky ke svým hranicím s Ukrajinou v době, kdy ruské rakety buší do kyjevských arzenálů zbraní…

Dávám tohle video, aby jsme to zkonfrontovali, co říká Zelenskij a co jeho lidé.

Ruská armáda realizuje Putinovu výzvu. Členská země aliance NATO posílá stíhačky v době, kdy rakety buší do Kyjevského arzenálu. Poláci posílají stíhačky F 16 hlídkovat UA hranici

Putin: „Z naše strany, my budeme zintenzivňovat naše útoky. Samozřejmě, žádné kriminální činy, nebo válečné zločiny vůči civilistům, zůstanou nepotrestané. To je jisté. Budeme pokračovat v intenzifikaci útoků. Možná jste si všimli, že další den po UA sobotním útoku na Ruské město Bělgorod, který byl proveden, my budeme pokračovat v útocích dnes i zítra také.“

Zelenskij: „Dosud téměř 100 raket různých typů bylo vypuštěno a nepřítel to plánoval takovou treaktory raket, aby udělali největší škodu. To je předem připravený teror. Během několika posledních dní od 29.12.2023, do teď, Rusko použilo a vystřelilo téměř 300 raket a přes 200 dronů Šahit proti UA. Žádný jiný stát nikdy neprovedl takový masivní útok, kombinovaný s drony a raketami. (Jak mohlo Rusko provést tak masivní útok, když nemá zbraně, myslím, od května minulého roku, podle všech expertů. Našich zejména a podle dalších západních expertů. Tak to se nedá pochopit.) Včetně balistických raket, vypouštěných ze vzduchu, z letadel. 10 Kindžálu bylo sestřeleno dnes protivzdušnými silami UA. 🤣 (To je zvlášť úsměvná a je to opět jejich lež. Já vám to hned dokážu. Podívejme se sestřihem na vyjádření se Jurije Ignata, což je UA mluvčí, podíváme se, čeho a co on říká o těch Kindžálech. Je to mé video před 3. dny. Titulek: Dokonce i Americký systém protivzdušné obrany selhal. Velké přiznání u Ruské raketové síle.)

Jurij Ignat, mluvčí Ukrajinských leteckých sil: „Ukrajina nemůže, není schopná porazit Ruské rakety. Kyjevské síly nebyli schopné sestřelit dolu jedinou raketu, nadzvukovou, nebo s plochou dráhou letu KH 22, nebo KH 32 Kindžály, asi 30 vypálených raket tohoto typu Ruskem.

(Vraťme se k frázím pro médi celého světa, tak, jako to Zelenskij umí. Herecký výkon.)

Během několika hodin po Putinovém slibu, rakety, drony bušili do UA. Přes 300 raket a 200 dronů zacílilo na UA arzenál během 5. dnů. 5 lidí zabito, 130 zraněno v době, kdy Rusko bombarduje Kyjev a Charkov.

Zelenskij: „Zkrátka, úplně připravený teror!“ říká Zelinskij uprostřed série těch útoků. „Dvě rakety a 7 střel bylo sestřeleno nad Ruským Bělgorodem.“

Ruská armáda je zaneprázdněná prováděním rozkazů od Vladimíra Putina, v tomto novém roce. Za posledních 5 dnů Rusko vypálilo přes 300 raket a 290 dronů směrem k UA. Ruský prezident 1.1.2024 vyhlásil, že zvýší útoky na UA, a to následkem bezprecedentního Ukrajinského útoku na Ruské město Bělgorod.

ESKALACE: Smrtící útoky zasáhli rezidenční budovy na UA a Belgorodu 2.1.2024. Rusko bombardovalo zejména Kyjev a severovýchodní Charkov při svých odvetných útocích. Z 99 Ruských raket UA armáda prohlásila, že sestřelila 72. 5 lidí bylo zabito a 130 zraněno, říkají představitelé pro tiskovou agenturu APF. Uprostřed série útoků UA prezident urgoval rychlejší dodávky západních zbraní. (Tak si poslechneme další krasořeč Zelenského.)

Zelenskij: „Více obranných systému, více raket pro protivzdušné ochranné systémy. To je to, co přímo ochraňuje životy. (On to řekne obecně, ale ty rakety, které se vystřelí na Rusko asi moc životů neušetří. To jsou asi ty mírové rakety, jak jsme byli zvyklí z dob komunizmu, si dělat z toho srandičky.) A je to snadnější s naší obranou nebe na UA. My musíme zajistit, že demokracie je schopná. (Od kdy je na UA demokracie??? 🤣) Je schopná ochrany životů všech forem teroru. Když to nyní neuděláme na UA, tak potom naneštěstí Ruský teror bude pokračovat a bude se šířit napříč Evropou. (Tady vidíte, že to už je patologická snaha vystrašit Evropu. To, co Lipavský říká o Rusech, tak tady přesně je to zrcadlově. Lipavský neustále děsil lidi, říkal, že nás Rusko chce vyděsit a to nedávno, sdílel jsem to ve videu a tenhle ten člověk, pochopitelně Evropu neděsí! Už mně nebaví tohle poslouchat a tyhle žvásty překládat.) Beztrestnosti Ruskými vládci byl zformován za desetiletí jejich neomezené moci, a to způsobilo mnoho smrti a utrpení. Rusko se musí naučit, co znamená zodpovědnost za ničení životů.

(Jaj ty vocas mezi nohama, Ty jsi byl tátovi ještě v pytlíku, když pán prezident Putin už byl po škole a agentem tajné služby KGB! Ty mu nešaháš ani po kotníky, klaune. Měl si zůstat raději u toho tvého herectví, protože ani nic jiné neumíš, lhát a hrát divadélko. Už jenom čekám, kdy začneš brečet, nebo bručet!

🔹 Putin: narozen *7.10.1952, Putin ukončil v roce 1975 studium práv na Leningradské státní univerzitě. Již v průběhu studia na vysoké škole se stal členem sovětské tajné služby KGB a Komunistické strany Sovětského svazu (KSSS).

🔹 Zelenskij: narozen *25.1.1978. Běž už někam do k‘análu, nenávidí a nesnáší tě celý svět!)

https://youtu.be/L1GmjCSr4GQ?si=oCQo5gNgh1936Fpw

 

📌💥💥💥💥💥💥💥04.01.2024, Ski News, Roman Kirsch: „Tajemno obklopuje bombový útok v íránském městě Karmán, při kterém bylo zabito více než 100 lidí…“

Podívejme se do Iránu, kde proběhl teroristický útok u příležitosti 4. výročí smrti jejich nepopulárnějšího místního generála Sulejmaního, kterého zabili Američané. Tady někdo umístil minimálně 💣2 bomby do plastových pytlů a dal je do kontejneru, nebo do koše, které vybuchli a🎚zabili přes 100 lidí. Tenhle čin se stal včera, 3.1.2024. Bomby byli položené do koše, nebo do kontejneru, a to vedle silnice. 1.bomba vybuchla mezi davem lidí, který se soustředil u hrobky generála Sulejmání, který byl velice známý a oblíbený, generál, který vedl revoluční gardy – místní elitní jednotku v Iránu. 2.bomba byla odpálená o pár minut později a byla zacílená na ty, kteří se snažili pomoci těm zraněným při prvním výbuchu. Nálože byli odpáleny na dálku, je možné, že mobilem a zanechaly tucty těl roztrhané na kusy. Počet mrtvých nyní překročil 100. Já jsem stál naproti tomu koši na odpadky, když explodoval, každý byl šokován a snažil se utéct, zůstali tam ležet těla na zemi se spoustou krve, nebylo jasné, jestli někdo dýchá, nebo nedýchá už. Dav vzpomínal naživo na Sulejmaního, u příležitosti 4. výročí jeho smrti, byl považován za otce Iránských vojenských aktivit a vytvořil militantní skupiny, jako Hizballáh, vedle revoluční gardy Iránu. Také vedl místní pobočku Hammásu a dalších islámských organizací. A to je důvod, proč ho pravděpodobně Američané zabili za použití dronu, na letišti v Iráckém Bagdádu, 3.1.2020. Zatím se nikdo nepřihlásil k zodpovědnosti za tento krvavý útok, který se odehrál ve městě Karmán, v Iránu, ale všeobecné již byli obvinění Izraelci. Už na tom hřbitově občané vyjádřili svoji zlobu, nebo přímo zuřivost a volali: „SMRT AMERICE!“ Nástupce Sulejmaního v revolučních gardách Ismail Qaani ukázal jasně prstem na Spojené státy americké. „Naši otcové, ženy děti a tak dále byli obětí krvežíznivých nepřátel, financovaných Spojenými státy.“ Iránský režim má dlouhý seznam svých nepřátel. Analytici ale myslí, že je nepravděpodobné, že by Irán chtěl válku s Izraelem. Bez zpravodajského zajištění a množství dobrých zbraní, si ředitelka Chatham domu pro program středního východu Dr. Sanam Vakil myslí, že táto přímá válka není pravděpodobná proti Izraeli. Samozřejmě, Irán zůstane vedle v přímém konfliktu, ale bude nadále podporovat své satelity, protože potřebuje odpovědi na tuto provokaci.“ Takže ten širší konflikt tam hrozí. Tento čin přichází v nevhodnou dobu, v době nepokojů, problémů a rostoucího napětí na celém středním východě. Je tady vysoké riziko eskalace konfliktu a rozšíření

https://youtu.be/w65Hhl8EVI4?si=5wvC4ZaDc1UF8Z-G

 

➡️ (HlídacíPes: „V reakci na americký útok, při němž 🎚zemřel 3. ledna 2020 Kásim Sulejmání, velitel íránských jednotek Kuds, exministr zahraničí a poslanec 🤬Karel Schwarzenberg prohlásil, že Trumpovy skutky jsou zločinné a překračují mezinárodní právo. Schwarzenberg se však mýlí. Zabití Sulejmáního bylo v souladu s mezinárodním právem. Svoji případnou kritiku by tak měl exministr zaměřit spíše na normy mezinárodního práva. Podle Charty OSN musí státy urovnávat své mezinárodní spory mírovým způsobem a zdržet se hrozby nebo užití síly proti územní integritě nebo politické nezávislosti jiného státu.

🔹 Článek VII Charty OSN ale z této zásady dává dvě výjimky. První z nich je ta, že Rada bezpečnosti OSN označí nějaké jednání jako hrozbu míru, narušení míru nebo akt agrese. V takovém případě mohou státy podniknout vojenské kroky, aby obnovily mezinárodní mír a bezpečnost. Rada bezpečnosti OSN tedy může přijmout rezoluci, která bude opravňovat některý z členských států použít sílu.

 

Druhá výjimka se vztahuje na případy sebeobrany.

 

🔹 Zásahy proti teroristům

Rada bezpečnosti OSN v listopadu 2001 přijala rezoluci č. 1368, která umožňuje státům užít sílu v sebeobraně v případě teroristických útoků. Tato rezoluce se pak stala mimo jiné právním základem pro americkou intervenci v Afghánistánu. Rezoluce stanoví, že akt mezinárodního terorismu představuje hrozbu pro mezinárodní mír a bezpečnost.

Z pohledu mezinárodního práva tak byla vojenská akce v Afghánistánu zcela příkladně v souladu se všemi normami. Rada bezpečnosti OSN stanovila, že teroristický útok z 11. září 2001 opravňuje použití síly v sebeobraně.

USA a NATO poté podnikly vojenskou akci, která trvala, dokud Rada bezpečnosti nezajistila mezinárodní mír a bezpečnost pověřením mezinárodních sil, které OSN vytvořila záhy po zahájení amerických vojenských akcí.

Zmíněná rezoluce má ale širší dosah a uznává, že jakýkoli akt mezinárodního terorismu dává právo členskému státu OSN užít sílu v sebeobraně, respektive podniknout potřebné kroky k zabránění teroristických útoků. Rezoluce je tedy právním základem pro ozbrojené zásahy USA proti teroristům v Pákistánu, Jemenu či Somálsku. Je i právním základě pro užití dronů při zabíjení teroristů.

 

🔹 Užití síly v sebeobraně

Je ovšem pravdou, že rezoluce přináší řadu problémů. Charta OSN totiž stanoví, že užití síly v sebeobraně je možné pouze do doby, než Rada bezpečnosti OSN podnikne opatření k udržení světového míru a bezpečnosti.

To znamená, že právo užít sílu v sebeobraně je časově limitováno a má být pouze dočasné. Poté, co odpadne naléhavá nezbytnost sebeobranného použití síly, předpokládá Charta OSN, že buď bude obnoven mír, nebo že Rada bezpečnosti podnikne potřebné kroky k zajištění dlouhodobého bezpečí. Rada bezpečnosti je však ve většině případů terorismu nečinná. I bez tohoto ustanovení je celkem zřejmé, že právo na sebeobranu je časově limitováno. Je například nepochybné, že USA nemají po téměř 80 letech od útoku na Pearl Harbor právo použít sílu v sebeobraně proti Japonsku. Je tedy otázkou, zda útoky z 11. září stále Spojeným státům toto právo dávají. Mezinárodní právo totiž hovoří o bezprostřední hrozbě budoucího útoku.

Užití síly v sebeobraně také musí být dále nezbytné a proporcionální. Síla může být užita pouze jako poslední prostředek, když se ukáže, že všechny ostatní prostředky byly neúčinné. Vzhledem k tomu, že údaje o útocích dronů jsou více méně tajné, je obtížné nezbytnost a proporcionalitu posoudit.

Není například jasné, zda by místo útoku dronů v některých případech nepostačovalo k odvrácení teroristických útoků narušení finanční a komunikační infrastruktury teroristů.

Není také jasné, zda USA při útocích dronů rozlišují mezi různými stupni teroristických hrozeb. Pokud by takový útok odvrátil teroristickou akci srovnatelnou s útokem z 11. září 2001, asi nebudou o její legálnosti žádné pochyby. Nevíme ale, zda nejsou podnikány útoky i proti teroristům, kteří nejsou schopni způsobit USA vážnější škody.

Další otázkou je, zda útoky amerických dronů a další způsoby cíleného zabíjení, představují každý samostatný případ užití síly, který musí být posuzován nezávisle, nebo zda se jedná o kontinuální použití síly s mnoha jednotlivými útoky, které je nutno posuzovat společně.

🔹 USA: soudce i popravčí

Pokud uznáme fakt, že USA jsou ve válce se teroristickými organizacemi typu Al-Káida, je možné podniknout útok na jakéhokoli kombatanta již na základě pouhé skutečnosti, že přísluší k nepřátelským bojovníkům.

Pokud by mezinárodní právo tento fakt neuznalo, bylo by možné užít sílu proti jiným osobám pouze tehdy, jestliže by tím bylo eliminováno bezprostředně hrozící nebezpečí.

Vzhledem k tomu, že USA jsou jedinou světovou vojenskou supervelmocí, jsou také jediným soudcem svých vlastních akcí, které jsou pro ostatní netransparentní. Spojené státy tak vystupují v roli soudce i popravčího.

Rozhodují o tom, jak bude interpretováno právo, rozhodují o tom, jaké důkazy budou připuštěny, a následně tyto důkazy hodnotí. To nečiní cílené útoky proti nepřátelským osobám protiprávní, ale ukazuje to na slabiny mezinárodního práva, které nedokázalo adekvátně zareagovat na změněnou situaci ve světě, kdy existuje mnoho konfliktů, které nevedou státy mezi sebou, ale státy s nestátními entitami.

To destabilizuje již tak otřesený systém kolektivní bezpečnosti vytvořený Chartou OSN. Ukazuje se totiž, že mezinárodní právní systém je anachronický a často nefunkční.

Americké útoky dronů nejsou porušením mezinárodního práva, ale ukazují, že mezinárodní právo samo je narušeno. Jasným příkladem je například paralýza Rady bezpečnosti OSN způsobená anachronickým složením a hlasovací procedurou.

Mezinárodní právo by proto mělo upravit stav, který panuje mezi válkou a mírem, kontinuální užití síly v menším rozsahu a další otázky, které vyplývají z technologických změn posledních desetiletí.)

 

📌💥💥💥3.1.2024, ABJ, Jana Bobošíková: Čapí hnízdo 2024: zneužijí politici a novináři opět nemocného syna Andreje Babiše? Dnes se budeme věnovat tomu, čeho všeho jsou politici a média schopni, aby se zbavili konkurence. Jak možná víte, usedne Andrej Babiš 14. února znovu na lavici obžalovaných v kauze Čapí hnízdo. V Aby bylo jasno jsme se rozhodli, že připomeneme, co všechno v této kauze zaznělo v soudní síni před rokem. Že připomeneme propojení novinářů s pětikoaličními politiky a jejich odpornou a bezostyšnou manipulaci s nemocným synem Andreje Babiše. Důrazně upozorňujeme, že hlavní aktéři nadále působí v žurnalistice i v politice. A pozor, někteří z nich se budou letos ucházet ve volbách o Vaše hlasy. Připomeňme si, čeho všeho jsou schopni a mějme na paměti, že obětí nemusí být jen syn Andreje Babiše, ale také potomek každého z nás. Zde je kauza Babišova syna, tak jak zazněla před rokem na jednání soudu.

https://youtu.be/iiH5OJeOGp4?si=Kizqewzyh1hyh-wf

 

📌💥💥💥Jak se vysávají peníze z národa? (https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-majitel-ostravskych-huti-gupta-se-topi-v-problemech-a-to-nejen-v-cesku-242916) 🤑

Byla to mimochodem právě Greensill Bank, komu musela českým státem ovládaná exportní pojišťovna EGAP vyplatit kolem 1,5 miliardy korun za úvěr Liberty Ostrava, když hutě přestaly půjčku splácet.

Je to ale ještě pikantnější:

Konflikt mezi Guptou a Mittalem se zprostředkovaně dotkl také České republiky. ArcelorMittal je totiž polovičním vlastníkem firmy Tameh Czech, která je hlavním dodavatelem energií pro ostravské ocelárny.

Takže si to shrneme: Dva druhově cizí zulukafři, Gupta a Mittal, se jako pijavice přisáli k „národnímu majetku” a cucají ho, jak se dá. A když už mají docucáno, tak za to český daňový otrok zaplatí finální účet.

Kdopak to hnědo-byznysmenům umožnil? Správně: český, parlamentně-demokratický vepř zaprodaný internacionalistickému kapitalismu, pro nějž je dukát všechno a krev (vulgo národ) nic. On schválil zákony, které umožňují druhově cizím zulukafrům přisávat se na národní majetek (suroviny, klíčový průmysl, energie atd.) a ještě jim za jejich plenění platit z národní kasy.

Takhle vypadá typický „krevní oběh” demokraticko-kapitalistického systému, jak jsem o něm psal v Radixu 5. (https://eshop.nassmer.cz/radix-5)  Tamtéž popisuji, že v „přirozenistickém” systému by něco takového nebylo možné a proč.

➡️t.me/pavelkamas (https://t.me/pavelkamas)

➡️www.casopisradix.cz

➡️www.pavelkamas.cz (http://www.pavelkamas.cz/)

 

📌☭☆Dmitrij Medveděv se ostře vyjádřil ke slovům francouzského ministerstva zahraničí o úderu na Belgorod. „Nikdy jsme neměli rádi Francouze. … A teď jsme se o tom přesvědčili. Napsalo francouzské ministerstvo zahraničí. Útok na Belgorod s použitím kazetové munice je „právo na sebeobranu“… Šílenci,“ napsal zástupce šéfa ruské bezpečnostní rady.

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌4.1.2023, Roman Kirsch: Dodatek k minulému videu „NYT: Ukrajinci se straní televizních zpráv, lakují válku narůžovo“. To, co vybudoval za své prezidentské kariéry Volodymyr Zelensky, se v normální civilizované společnosti demokratického typu nazývá budování kultu osobnosti. Naposledy ho před Zelenským vybudoval na ukrajinském území J. V. Stalin…

https://youtu.be/-1ThH5dcrps?si=sAZhDubyRA7w07rg

 

📌💥💥💥 04.01.2024, Redacted, Roman Kirsch: Děti jsou PRODÁVÁNY přímo před našima očima tady ve Spojených státech, odhaluje skrytý INFORMÁTOR, našeptávač, člověk, který v tom oboru pracuje a rozhodl se to tajemství propíchnout.

Nechutné těma, co se děje v USA, se zprostředkovanými nevládními organizacemi, těmi takzvanými nevládkami, tak doufám, že my to nebudeme kopírovat i tady, i když tendence od likvidační demolice už jsme náznaky, jak viděli, tak slyšeli!!! Je to od Kleitna Morrise. Dáme si jenom 1. část, protože pak je to zdlouhavé, jenom diskuze kolem toho. Zásadní informace jsou na začátku videa.

Kleitn Morrise: „Spojené státy jsou největší pašerák dětí na světě. Děti jsou ilegálně neprávně uneseny přes Mexicko- Americké hranice a pak jsou prodány většinou bohatým rodinám, které je pak používají jako sexualní otroky. Co jsi můžete představit horšího. To se stává a ty korporátní média samozřejmě ignorují tyhle příběhy. Odmítají se dotknout těchto příběhů. A když se o to pokusí, tak všechny informace záhadně zmizí, nebo i ti autoři. Pokud se rozhodnou zveřejnit v médiích tyto příběhy, tak mají smůlu. Děti jsou před prodejem drženy ve skrytých koncentračních táborech, ano, já jsem to řekl, ve skrytých koncentračních táborech ve Spojených státech. (My už víme, že i jinde! UA, Polsko, Německo…) Před několika měsíci jsem Vám ukázal, kde je jeden takový koncentrační tábor. Je to bývalý objekt Walmartu, kde jsou sklady, v obci Branswil v Texasu. Tam jsou drženy tisíce dětí, před tím, než jsou prodány. Našeptávač, který pracoval v jednom tom zařízení, které se jmenuje NWN, přišel s tím, že to odhalil, je to Karlos Aliano, je tu se mnou, je to bývalý imigrační kontraktor Spojených států. Vítej Karlosi. Díky, že jsi přišel, aby ses podělils námi o svůj příběh.“

Karlos Aliano: „Díky, že jsi mně sem pozval. Je to tak, jak jsi řekl. Je mnoho ďábelského v pozadí, za tím pašováním dětí. Lidé nechtějí se dotýkat těchto příběhů, vstupovat do nich, nebo vstoupí do nich jenom krátce a je jasné, že za tím je noho ďábelského. To jsou za tím obchodem mocní lidé, kteří zůstávají skrytí ve tmě.“

Kleitn Morrise: „My můžeme odhalit ten příběh, už jsme to tady nakousli, tak můžeš teď sdílet, zveřejnit svůj příběh k lidem, kteří to můžou rozšířit dále, aby byla ukončená tato hrozná kapitola, což je zločin proti lidskosti nejen ve Spojených státech, ale i v ostatním světě. Karlosi, máš něco více specifického o té záležitosti? Můžeš se s námi podělit o pozadí těch obchodů? Protože ty jsi pracoval jako imigrační kontraktor. Celá ta záležitost je ve vztahu přímo s vládními organizacemi? Nebo je celý ten problém oddělený od vlády Spojených států?

Karlos Aliano: „No tak situace je taková, že vláda Spojených států si myje ruce nad tímto problémem a předává masivní počet těch kontraktů organizacím, které jsou nazvané MGO, to znamená, (nevládní organizace, u nás zvané nevládky) že tyto nevládní organizace dávají kontrakty na potravinové služby, jídelní služby, prací služby, služby prádelen, nebo vzdělávací služby pro frekventanty – pro ty děti. To všechno stojí stovky milionů dolarů, ty kontrakty, které jsou za potřeby kvůli zajištění a výtěžek samozřejmě je z prodeje dětí. Čili, ty služby jsou poskytovány zdarma těm imigrantům, potažmo těm dětem. Společnost, pro kterou já jsem konkrétně pracoval, tak to je společnost, která drží největší podíl toho, největší kontrakt, napříč celými Spojenými státy Americkými, takže můj džob byl přesouvat děti z bodu A do bodu B, pak vyzvednout děti na hranicích a pak je doručit sponzorům. Dodával jsem většinou na Floridu z jižních hranic. Florida a New York City jsou nejpopulárnější místy pro umístnění dětí a nejbližší státy k Floridě. Další džob, který jsem dělal, byl jsem členem menežmentu, že jsem obvolával potencionální klienty.“

Pokusím se ještě v další části rozebrat, o co tam jde, ale si myslím, že to už nebude tak důležité.

https://youtu.be/_bOZIKlpbEA?si=eKNsGs0SjDtkpp3V

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *