, ,

Ľubomíra Bačíková, 03.03.2024, odpolední zprávy, Témata: MÍR NA UKRAJINĚ JE PŘÍLEŽITOSTÍ PRO SLOVENSKÉ DIPLOMACII ZDRAVÉHO ROZUMU, Španělská chřipka …

03.03.2024: Odpolední zprávy, Témata: MÍR NA UKRAJINĚ JE PŘÍLEŽITOSTÍ PRO SLOVENSKÉ DIPLOMACII ZDRAVÉHO ROZUMU, Španělská chřipka …

 

📌3.3.2024, Smer, Sociálna demokracia (SSD): „MIER NA UKRAJINE JE PRÍLEŽITOSŤ PRE SLOVENSKÚ DIPLOMACIU ZDRAVÉHO ROZUMU“.

👉 Robert Kaliňák v USA a Juraj Blanár v Turecku na setkání s ruskou diplomacií jsou naprostým vyvrácením konspirací o izolaci Slovenska, které se snaží za pomoci vybraných médií živit naši opozici.

Právě naopak, žádné klanění, ale suverénní postoje a zdravý rozum v těžkých časech, to je způsob, jakým získáváme respekt a respekt na mezinárodních fórech.

Nerámujeme, nepolitizujeme, protože máme jediný cíl, co nejdříve ukončit vzájemné zabíjení Slovanů na Ukrajině. Mír je cesta, jak co nejrychleji zvrátit hospodářský úpadek Evropy a Slovenska.

Držme palce!

👉 Novinár: „Samozrejme, chápeme, že Slovensko okrem suverénneho štátu aj členom Európskej únie NATO. Existujú určité obmedzenia. O to viac si však ceníme schopnosť premiéra Fica a vlády vyjadriť svoj názor na prebiehajúcu situáciu.“

👉 Juraj Blanár, minister zahraničných veci, rozhovor s novinármi: „Je oveľa lepšie byť pri stole a snažiť sa nájsť nejaké riešenie, než sa navzájom zabíjať. A nie je tam svetlo na konci tunela. Preto sme sa ako nová vláda na Slovensku rozhodli, že na Ukrajinu nebudeme dodávať žiadne zbrane zo skladov ozbrojených síl SR na Ukrajinu. Zastavujem ďalší balík, ktorý predstavoval niečo ako 40 miliónov euro na Ukrajinu. Pretože ako som povedal, v tejto veci nevidíme žiadne vojenské riešenie. Naše pozícia premiéra Róberta Fica, minulý pondelok v Paríži je veľmi jasná: nepošleme žiadne jednotky, vojakov na územie Ukrajiny, pretože by to mohlo tento konflikt ešte viac eskalovať a to nechceme. Veríme, že EU je stále založená na mierových základoch. A tiež veríme, že pluralita postojov je stále v rámci Európskej únie.“

https://youtu.be/FubMqiCmxHU?si=J4n0DLJFbsXQW7QM

 

📌💉🎚️Očkování proti HPV! Očkování proti rakovině děložního čípku!“ Největší nebezpečí pro život a zdraví dětí! Očkování nemůže ochránit vaše dítě před rakovinou, ale můžete své dítě chránit před poškozením vakcínou. Přestaňte jim věřit a začněte se informovat. Kdekoli na světě! Pokud dojde v důsledku očkování proti HPV k velkému počtu poranění způsobených vakcínou, jsou přirozeně zakryta. Chcete-li, aby vaši zdraví synové a dcery zůstali zdraví, pak se důkladně informujte, aby náhle vážně neonemocněli nebo trvale nezpůsobili invaliditu kvůli injekci, která je k ničemu.

👉 Nenechte své děti ve štychu a chraňte je konečně před farmaceutickou mafií a jejich loutkami!

https://t.me/absurdnisvet/69639

 

📌💉 „DE/TV WDR hlásí poškození vakcínou HPV“: 15letá dívka na invalidním vozíku po injekcích, vždy stejný příběh po OČKOVÁNÍ proti HPV.

https://t.me/absurdnisvet/69645

 

📌💉Přednáška Dr. med. Johann Loibner: AZK 27. listopadu 2010: „Původ a historie očkování“: Kvůli závažným vedlejším účinkům očkování proti TBE, Dr. Loibner kritik očkování.

👉 Sportovec, který šel k Dr.  ze strachu z klíšťat se chtěl nechat očkovat a asi 2 hodiny po očkování dostal meningitidu. Tedy přesně to, před čím má očkování vlastně chránit.                                                                                                                                       👉 U dítěte se po očkování proti TBE vyvinula neurodermatitida. U dalšího dítěte se po očkování proti TBE rozvinulo astma. U dalšího dítěte došlo po očkování proti TBE k paralýze a krátce nato zemřelo.

Po těchto incidentech Dr. Loibner začal zpochybňovat očkování a teorii a intenzivně studoval historii a teorii očkování. Po této studii zjistil, že očkování nepomáhá, ale vždy škodí!!!

https://t.me/absurdnisvet/69646

 

📌💉Přestože následné škody a vedlejší účinky poslední očkovací kampaně ještě nebyly řádně vyřešeny (klíčové slovo: náhlé a neočekávané…), lékaři se chtějí k našim dětem vrátit: Pediatr a viceprezident DIVI 🤬 Florian Hoffmann volá po výrazném rozšíření standardního očkování dětí. Aby Stálá očkovací komise (Stiko) omezila zimní vlny infekce a zmírnila zátěž pro zdravotní systém, musí rozšířit svá doporučení pro ochranu proti chřipce a viru RS, řekl Hoffmann novinám mediální skupiny Funke (sobotní vydání).

🤬 „Všechny děti starší 24 měsíců by mohly být každý podzim očkovány proti chřipce nosní vakcínou.

🤬 Všichni kojenci v prvním roce života by také měli být na podzim očkováni proti RS viru,“ říká Hoffmann. Tato pasivní imunizace pomocí jedné dávky protilátek trvá šest až devět měsíců.

…Jak je známo, viry jsou velmi všestranné a nelze je skutečně porazit vakcínami. To dokáže pouze dobrý, „trénovaný“ imunitní systém.                                                                                                                                                                                                 https://journalistenwatch.com/2024/03/02/werden-bald-alle-unsere-kinder-zwangsgeimpft/

 

📌💉AZK 27. listopadu 2010: Úryvek z přednášky Dr. med. Johann Loibner.

„Prodlouženou rukou farmaceutického průmyslu jsou ministerstva zdravotnictví, RKI, PEI a zdravotnické úřady, které jsou neustále obsazeny většinou lobbisty.“

👉 Ovládané lóžemi, které v pozadí nechrání zdraví pacientů, ale zisky farmaceutické mafie, i když jde jako například o očkovací kampaně na úkor zdraví pacientů.

https://t.me/absurdnisvet/69649

 

📌💉AZK 23. února 2008, Přednáška Anity Petek-Dimmer: „Očkování – smysl nebo nesmysl?“

Očkování – kriminální příběh?

Historický přehled, popis složek a jejich škodlivosti.

Zde se dozvíte pravdu o očkování. Možná zásadně přehodnotíte svůj předchozí názor a budete překvapeni, pravděpodobně i šokováni.

Anita Petek-Dimmer (zemřela v září 2010) byla považována za velkou odbornici na očkování. Prostřednictvím četných publikací a aktivního přednášení doma i v zahraničí laikům i lékařům byla uznávanou a uznávanou osobností jak mezi kritiky očkování, tak mezi zastánci očkování.

https://www.youtube.com/watch?v=Rlj6SREDgtE

 

📌💉(Dr. Eleanor McBean): „Španělská chřipka byla otrava vakcínou“

Výňatek z „Očkování – Tichý zabiják“

👉 „Velmi málo lidí ví, že nejhorší epidemie, která kdy zasáhla Ameriku, španělská chřipka z roku 1918, byla důsledkem masivní celonárodní očkovací kampaně. Lékaři řekli lidem, že nemoc byla způsobena choroboplodnými zárodky. Bakterie, spíše než viry, nebyly známy tenkrát, jinak by za to byli obviňováni. Bakterie jsou spolu s některými dalšími neviditelnými organismy obětními beránky, které lékaři rádi obviňují z věcí, kterým nerozumí.“

https://de.stolenmedicine.net/threads/die-spanische-grippe-war-eine-vergiftung-durch-impfstoffe-dr-eleanor-mcbean.52/

👉💉 Zemřeli jen ti, kteří byli očkovaní, španělská chřipka historická lež!

https://t.me/absurdnisvet/69652

👉💉 Španělská chřipka: Historie se opakuje 1:1 – tehdy museli odmítači masek do vězení!

🔹 Odmítající masky v Kalifornii byli buď pokutováni, nebo uvězněni až na 10 dní! Byly tam zákazy vycházení a nařízení ventilace a také strašení se zvýšeným počtem případů.

🔹 Tehdy také existoval organizovaný odpor vůči požadavku na masku.

🔹 Příslušníci vojenské služby by měli být očkováni proti chřipce jako první! (Podle očitých svědků v té době zemřeli pouze ti, kteří byli očkovaní.)

https://t.me/absurdnisvet/69653

👉💉 Takzvaná „španělská chřipka“: Podívejme se na tyto obrázky a nechme se překvapit, jak přesně stejné divadlo se hraje o 100 let později! Jedna věc je jasná, miliardy lidí byly tentokrát oklamány „Covidem“

https://t.me/absurdnisvet/69655

👉💉🎚️ SMRT mladých“. Rozhovor s Marcelem: Podvádí Spolkový statistický úřad ve své komunikaci? Proč se tam v roce 2020 změnila metoda analýzy dat? A proč v letech 2021 a 2022 zemřelo tolik mladých lidí?

Hrubá data odhalují pravdu. A vypadá to jinak, než si mnozí myslí. Datový analytik a odborník na obchodní informace Marcel Barz se podíval na původní data – ne poprvé.

S úžasnými výsledky. Ohromující počet lidí zemřel v letech 2021 a 2022, a to i ve skupinách, kde se to nepředpokládalo.

⚠️ ZDE CELÁ PŘEDNÁŠKA ⚠️👇

Marcel Barz: „Umírání v nezpracovaných datech“ https://t.me/impfschaede/17253)

STÁTNÍ ZDROJE DAT VYHODNOCENY!

👉💉24. března, se ve Vídni na Mariahilfer Straße konal 21. ročník Vaccine Victims Gallery

Výstavu opět navštívily tisíce lidí a stovky byly aktivně informovány. Je důležité neustále upozorňovat na oběti očkování a masivní nadúmrtnost politického povinného očkování.

Již brzy: GALERIE OČKOVÁNÍ v GRAZU!‼️ Pokud máte zájem přenést galerii obětí očkování natrvalo do GRAZU a chtěli byste se zapojit lokálně, kontaktujte prosím info@impfopfer.info . Na tomto kanálu najdete tisíce příběhů o obětech očkování💉💉💉

👉💉 Gigantický podvod v AJ• Dr. David Martin nás ujišťuje, že Tedros jen hraje svou roli jako loutka. Podle doktora Davida Martina sám Bill Gates financoval do roku 2023, 88 procent nákladů Světové zdravotnické organizace! 👉Bill Gates není filantrop. Když tedy tvrdí, že očkování může pomoci snížit světovou populaci až o 20 %, nejde o tvrzení, ale spíše o stanovené cíle kasty techoligarchů a finančních magnátů

https://t.me/absurdnisvet/69658

👉💉 Vždy stejná hra. Po staletí se smáli hlouposti mas. Rozděl a panuj. Jak dlouho ještě?

https://t.me/absurdnisvet/69659

 

📌2.3.2024, 16:19: Norský král Harald podstoupil po pádu v Malajsii operaci srdce.

https://t.me/absurdnisvet/69660

 

📌 „Během lesních požárů v Texasu byl na video zaznamenán záhadný zelený laser.“ @AsgardIntel

https://t.me/absurdnisvet/69661

 

📌 Velká Británie🔊 – „Tři lidé byli v Londýně zastřeleni žadatelem o azyl“…

https://t.me/absurdnisvet/69662

 

📌 2.3.2024, Volný Blog: „EU SCHVÁLILA NÁSTROJ DIGITÁLNÍ DIKTATURY EID. TOTAL CONTROL GLOBALISTŮ JE ZASE O NĚCO BLÍŽ.“

Salámová metoda k zavedení total control po vzoru čínského velkého bratra v Evropě ukrojila další kolečko z veřejně deklarovaných rádoby demokratických svobod. Samozřejmě vám to neřeknou otevřeně, samozřejmě to skryjí za nabízené výhody, které prostě nejde odmítnout (podobnost s covidem není náhodná).

👉 Jakmile bude hýkající stádo ovcí dost velké, bude pro EU pastýře snadné mít situaci pod kontrolou. Těm zlobivým se potom třeba vypne přístup k digitální měně, která bude jen jako odměna pro poslušné. Pořád se vám to zdá jako konspirační teorie nebo sci-fi? Už je to v chodu, děje se to právě teď.

Evropský parlament odhlasoval zavedení digitální identity eID, která bude využívána i online. 👉 To ale znamená, že kdokoli může doslova nabourat do vašeho života, protože eID nemá obsahovat pouze vaše základní identifikační údaje, které máte nyní v občance, ale také adresu, telefon, zdravotní kartu, zaměstnání, očkovací průkaz, informace o rodině, vzdělání atd. Toto hlasování rozhodlo o jejím velmi širokém využívání, to znamená i automatické napojení na CBDC.

Celý článek i s videem si můžete přečíst a poslechnout ZDE:

https://www.nespokojeny.cz/eu-schvalila-nastroj-digitalni-diktatury-eid-total-control-globalistu-je-zase-o-neco-bliz/#more-38581

ZDROJ: https://www.nespokojeny.cz/eu-schvalila-nastroj-digitalni-diktatury-eid-total-control-globalistu-je-zase-o-neco-bliz/#more-38581

📌2.3.2024, Volný Blog: Rhoda Wilson: „Brzy nebudou žádné farmy (je to součást jejich děsivého plánu)“. 

👉 Dr. Vernon Coleman: Nevinní a naivní lidé věří, že se vše děje náhodou. Mstivá, nesmyslná, krutá, ničivá, šílená, byrokratická, nebezpečná a prostě zmatená vládní politika v zemědělství se neděje náhodou. Zdá se, že zemědělci na celém světě jsou neustále zmateni a dezorientováni politikami a rozhodnutími, které mají uspokojit nadšence, volající po uzavření farem, aby uklidnili psychopaty volající po čisté nule. V článku v jednom britském časopise (který, jak se zdá, stejně jako ostatní, propadl zeleným mýtům s bezmyšlenkovitou oddaností zamilovaného teenagera) jeden z předních zelených akademiků nedávno prohlásil: „Zemědělství nemá na výběr – bude muset být udržitelné, jinak se neudrží.“ A mnoho zelených hlav nepochybně přikyvovalo, i když já se přiznám, že jsem zůstal jen zmatený.

Zmatení zemědělci popisují nové vládní politiky jako mstivé, nesmyslné, kruté, destruktivní, šílené, byrokratické, nebezpečné a prostě zmatené. Zemědělci jsou povzbuzováni, aby se řídili „biodynamickými“ zemědělskými metodami, při nichž se používají bylinné a minerální přípravky spolu s astronomickým kalendářem, který určuje termíny setí a sklizně. (Nedělám si legraci.)👉 Nikde není tolik nesrozumitelného žargonu, jaký se nyní vtírá do světa zemědělství. Mnozí zemědělci byli dotlačeni k podpoře absurdního programu znovudivočení, který s takovým nadšením propagují vyznavači klimatických změn. Plán spiklenců spočívá ve snížení množství půdy, která je k dispozici pro pěstování potravin, s cílem vyvolat nedostatek potravin, hladomor a následné nevyhnutelné snížení počtu světové populace. Cílem je nechat třetinu až polovinu veškeré půdy pustnout. Dokonce i v parcích se povoluje divoký růst a zahrádkáři jsou vyzýváni, aby nechali trávu růst po celé léto. Opětovné zdivočení vede k tomu, že se tráva na okrajích, veřejných místech i soukromých zahradách ponechává dlouhá a neposečená.

👉 Jaký je tedy hlavní důvod? (Vždycky mají nějaký důvod.) No, dlouhá a neposečená tráva dramaticky zvyšuje šíření klíšťat a výskyt boreliózy!!!!! Zvýší se také počet lidí pokousaných zmijí! Pokud zmiji nevidíte a šlápnete na ni, pravděpodobně vás kousne. A všechna ta dlouhá tráva dramaticky zvýší počet případů senné rýmy. Dlouhá neposekaná tráva na okrajích silnic a dopravních ostrůvcích navíc zvyšuje pravděpodobnost dopravních nehod. Opětovné zdivočení je součástí plánu, který má všechny znepříjemnit, 👉 zničit všem zdraví, vydělat peníze farmaceutickým společnostem a zabít pár lidí.

👉 Aby se zajistilo, že zemědělci ani veřejnost nebudou zasahovat do pozemků, které byly vyčleněny pro opětovné zdivočení (první program opětovného zdivočení zavedla Evropská unie před několika lety v rámci programu, který se nazýval „vyčlenění“), vypouštějí se divoká zvířata! Například v Anglii byli vysazeni zubři, vodní buvoli, divoká prasata a bobři s předvídatelně katastrofálními výsledky. Naivní lidé se domnívají, že když se o půdu nebude pečovat, z polí se stanou divoké louky plné sedmikrásek, tulipánů, pomněnek, netřesků, fialek a dalších nádherných potěšení. Ve skutečnosti se ovšem pole, která jsou ponechána programu opětovného zdivočení, jednoduše 👉 se stanou chaotickou a nepříjemnou směsicí kopřiv, ostružiníku, orobince a obrovské křídlatky s ohnisky křídlatky japonské, která se v následujících letech rychle rozrůstá.

Většina zemědělců dnes vidí, že jejich problémy vznikají v důsledku hlouposti, neznalosti nebo nepochopení jejich potřeb. To, co se jim děje, však nemá nic společného s hloupostí, neznalostí nebo nepochopením – 👉 vše je záměrné a zcela chladnokrevné. Stále více evropských zemí je dnes z velké části závislých na dovozu potravin a energie. 👉 A většina našich potravin se bude vyrábět v továrnách vlastněných miliardáři.

Pointa, kterou je nezbytné si uvědomit, je, že se nic neděje náhodou nebo shodou okolností!!!

Výše uvedené informace byly převzaty z knihy „Their Terrifying Plan“ od Vernona Colemana.

ZDROJ: https://expose-news.com/2024/03/03/soon-there-will-be-no-farms-its-part-of-their-plan/

📌🧑‍🏫👩‍🏫 „Škola = otroctví“: Cíl vzdělávacího systému = výchova vojáků a zaměstnanců a chov otroků. Nikdy vám nebylo souzeno, abyste se za žádných okolností stali vědomými , celý vzdělávací systém má lidstvu pouze vymýt mozek, aby nikdy nenašlo schopnost používat své vědomé vědomí. My lidé se rodíme jako vizionáři, zvědaví a kreativní, když uplyne prvních sedm let našeho života, jsou aplikovány znetvořující vakcíny a podmínkou vstupu do globálního otrokářského systému je injekce poslední dětské vakcíny.Jeho kreativní mysl se zhoršuje.

https://t.me/absurdnisvet/69663

 

📌 FRANCIE – Demonstranti v centru Paříže strhávali a likvidují vlajky NATO a Evropské unie: „Francouzi neumřou pro Ukrajinu“

https://t.me/absurdnisvet/69665

 

📌 „Americká armáda přesouvá svou vojenskou techniku směrem k východní frontové linii přes Německo“!

https://t.me/absurdnisvet/69666

 

📌💉🎚️ „Ursula von der Leyen ráda uzavírá tajné dohody prostřednictvím textové zprávy, kterou poté smaže. Například při „společném zadávání zakázek“ EU na smrtelnou vakcínu Pfizer.“ Nyní to bezostyšně vychvaluje jako vzor pro zbrojení EU. …Vyslovila se pro „společné zadávání zakázek v obranném sektoru“ a jako pozitivní příklad uvedla svůj přístup k pořizování vakcín. Ano, to opravdu řekla. Pamatujeme si: V květnu 2021 von der Leyen zařídila nákup 1,8 miliardy dávek vakcíny Covid-19 prostřednictvím soukromé a tajné SMS výměny s generálním ředitelem společnosti Pfizer Albertem Bourlou. Dodnes se tento obchod nepodařilo vyřešit, protože von der Leyen již nemůže najít předmětné textové zprávy. Ani ombudsmanka EU Emily O’Reilly nedostala žádnou odpověď na svůj dotaz, co bylo ve smlouvách o SMS mezi von der Leyen a Bourla. A na zeď mlčení narazil i Evropský účetní dvůr a Úřad veřejného žalobce EU (EPPO).                                                            https://www.achgut.com/artikel/ursula_von_der_leyen_uuups_sie_versucht_es_schon_wieder

 

📌 „Guvernérka New Yorku Kathy Hochul nyní prosazuje, aby nelegální přistěhovalci mohli přijímat vládní místa…Podívejte se na její krk!“

https://t.me/absurdnisvet/69670

 

📌 „UI ukazuje deti v minulosti, pritomnosti a v budoucnosti“………

https://t.me/absurdnisvet/69671

 

📌 C19, „Vynálezce PCR testu, laureát Nobelovy ceny, Dr. Kary Mullis, o zneužití jeho testu pro podvod jménem HIV, o podvodu jménem virologie a o zločinci jménem Fauci.“

Všimněte si nádherného Ukrajinského fact checku, který s obsahem videa nemá vůbec nic společného! Co víc, neobsahuje ani vysvětlení, kde ty falešné informace jsou. Prostě to něčím zalepit museli, aby se slabomyslní covidisti nevyděsili, protože tohle je pro jejich náboženství a covid PCR věštírnu smrtící atomovka.

https://t.me/absurdnisvet/69672

 

📌⚠️‼️ ALERT – Waken Up: Peklo od 1.5.2024: WHO zavádí TOTÁLNÍ KONTROLU, aby potlačila suverenitu států v „pandemické situaci“. WHO proto nemusí poskytovat důkazy o pandemii (Ghebreyesus často říkal, nemoc X je NEVYHNUTNÁ!), aby nařídila zákaz vycházení po celém světě.

https://t.me/absurdnisvet/69673

 

📌💥💥💥📢 Medveděv: „Německo se připravuje na válku s Ruskem.“ „Zejména na vrcholu tohoto vedení je mírumilovný chlapík (aka uražený Leberwurst/jelito) Scholz, který odmítá předat rakety dlouhého doletu banderovcům.“ „Ale i kdyby nic takového nevěděl a nenařídil, historie zná mnoho příkladů, kdy se armády mohly rozhodnout, zda rozpoutat války nad hlavami svých civilních šéfů. Přišli za Scholzem a řekli: „Pane (říšský) kancléři, na Ukrajině byla vypuštěna raketa. Podle svého typu a trajektorie byla na cestě do Berlína.“ Co na to řekne Scholz, hmm? Jasné jako facka.“

https://pressefreiheit.rtde.live/russland/198154-medwedew-deutschland-bereitet-sich-auf-krieg-vor/

 

📌 NATO je distribuční síť pro americké výrobce zbraní, kteří prodávají americké zbraně členům NATO. Poptávku vytváří CIA, která ve světě neustále produkuje chaos a krize. Obchodním modelem mafie je vytvářet ochranu před hrozbami a prodávat je. Zločinci.

https://t.me/absurdnisvet/69675

 

📌 „Dost zvěrstev! Dost bylo izraelské beztrestnosti!“ – apeluje na mezinárodní společenství Miguel Diaz-Canel, prezident Kuby.

https://t.me/absurdnisvet/69681

📌💥Mezinárodní soud v Haagu: 💥 Pozoruhodná prezentace! Dr. Ralph Wildes, právní zástupce Arabské společnosti národů, popírá předpoklad existence Izraele. Extrémně informativní!

https://t.me/absurdnisvet/69683

📌 „Bývalý šéf CIA, bývalý ministr obrany USA Robert Gates, vyzývá k útoku na Krymský most.“

https://t.me/absurdnisvet/69684

 

📌 My White House -Mission Impossible: „Jak jsem já, první žena maskovaná šéfka divize CIA, oklamala tajnou službu, infiltrovala se do Oválné pracovny a šokovala prezidenta… tím, že jsem sloupla MŮJ obličej…před 30 lety…představte si, co mají teď…všechno herci“.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13136783/cia-disguise-mask-white-house-jonna-mendez.html

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 03.03.2024“:

➡️☭☆ Vojenský personál skupiny vojsk Vostok obdržel další zásilku nákladu od charitativní nadace Peresvet. Zástupci organizace předali bojovníkům sady profesionálního nářadí, motorové pily, zvedáky, šroubováky, plynové lahve a vařiče, topidla, elektrické svítilny a další věci potřebné na frontu. „Jménem celého personálu bych chtěl nadaci vyjádřit poděkování za pomoc, kterou opakovaně poskytuje. Je obrovským přínosem pro společnou věc – pro naše vítězství,“ řekl voják ze skupiny Vostok.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Shehbaz Sharif, který vedl zemi v letech 2022-2023, se stal novým premiérem Pákistánu, uvádí místní televize.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Protiteroristická operace v Ingušsku skončila. Všichni teroristé byli zlikvidováni.

FSB nemá žádné ztráty. Pouze tři utrpěli drobná poranění střepinami.👍Skvělá práce. Výborně, kluci!

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ 👉 🇺🇸Elon Musk přemýšlel o smyslu existence NATO. 👍Podnikatel Elon Musk se na sociální síti X vyjádřil k příspěvku amerického miliardáře Davida Sachse, že po rozpadu SSSR mělo být NATO rozpuštěno. Podle Sachse musela být aliance po rozpadu SSSR rozpuštěna. Západní lídři zároveň přišli s novým posláním organizace – totální expanzí. Zdůraznil, že právě tento nový účel organizace kolem ní vytvořil nepřátelství nezbytné k ospravedlnění její existence. „Je to pravda. Vždy mě zajímalo, proč NATO nadále existuje, přestože jeho úhlavní nepřítel a důvod jeho vzniku, Varšavská smlouva, přestal fungovat,“ uvedl Musk v komentářích. 👍Je nejvyšší čas rozpustit NATO

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Německo se připravuje na válku s Ruskem. Po důstojnících Bundeswehru k tomu dospěl místopředseda ruské bezpečnostní rady Dmitrij Medveděv. „Pokusy představit rozhovor důstojníků Bundeswehru jako hru s raketami a tanky jsou zlomyslnou lží. Německo se připravuje na válku s Ruskem,“ napsal politik.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Režim ČTÚ byl v Ingušském Karabulaku zrušen po likvidaci 6 ozbrojenců, informovalo operační velitelství

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ 👉 👉 👉 Medveděv: „Pokusy prezentovat rozhovor důstojníků Bundeswehru jako hru s raketami a tanky jsou zlomyslná lež. Německo se připravuje na válku s Ruskem.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ „Zbraně a vojenské vybavení budou vráceny do provozu co nejdříve“. Opravárenské a restaurátorské jednotky vzdušných sil průběžně udržují, opravují a modernizují techniku ​​v zóně speciálního provozu. Mechanici jsou díky svým zkušenostem a profesionalitě schopni rychle a efektivně provádět opravy jakékoliv složitosti i v polních podmínkách.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Michail Mišustin bude jednat s novým premiérem Kazachstánu 4. března v Moskvě. Uvedl to kabinet ministrů Ruské federace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ „Migranti musí respektovat ruský lid, ruskou kulturu a vždy si pamatovat, do jaké země přišli.“ Na Světovém festivalu mládeže byl patriarcha Kirill dotázán na jeho „tvrdý postoj“ k otázce migrace. Odpověď hlavy ruské pravoslavné církve byla lakonická.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ V Chersonské oblasti skončilo předčasné hlasování v ruských prezidentských volbách, uvedla předsedkyně regionální volební komise Marina Zacharovová.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ ❗️Tucker Carlson: Na žádost mých přátel z Ruska budou nyní všechna moje obsahová videa, rozhovory a publikace denně zveřejňovány s překladem do ruštiny na Telegramu.

Pět důvodů, proč se přihlásit k odběru ruského kanálu Tuckera Carlsona:

  1. Jednoduchým jazykem ničí americkou propagandu namířenou proti Rusku.
  2. Nejodvážnější a nejčestnější západní novinář, který se nestal loutkou velkých médií.
  3. Tvrdě zesměšňuje Bidena, Zelenského a ukrajinskou propagandu způsobem jemu jedinečným.
  4. Jeho nezávislá politická analýza je právem uznávána jako jedna z nejlepších na světě, za což je blokován YouTube, Facebookem a Twitterem.
  5. Je pro nás věcí cti podporovat našeho velkého přítele Rusko!

Odkaz na kanál: t.me/+1MIZFjG41aM1OTgy

(http://t.me/+1MIZFjG41aM1OTgy)

P.S. DŮLEŽITÉ! Toto je jediný spolehlivý kanál Tucker Carlson (http://t.me/+1MIZFjG41aM1OTgy)  v ruštině.

➡️☭☆ ⚡️Maďarský ministr zahraničí Szijjártó: Čím později začnou jednání o mírovém urovnání na Ukrajině, tím hůře to bude pro Kyjev, protože v posledních týdnech a měsících je úspěch Ruska na bojišti každému zřejmý. 👍Přesně tak. Ještě není pozdě změnit názor

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Ruská armáda vyřadila na Ukrajině další 1 tank Abrams. 👍Skvěle hoří

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Desítky lidí byly zabity a zraněny při izraelském úderu na kruhovém objezdu v pásmu Gazy, uvedlo ministerstvo zdravotnictví Gazy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Ukrajinský voják se dobrovolně vzdal ruským ozbrojeným silám s cílem další služby v ruských ozbrojených silách.👍Správná volba, doporučujeme ostatním, aby udělali totéž

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *