, ,

Ľubomíra Bačíková, 01.03.2024, dopolední zprávy, Témata: FLORIDA ZAKAZUJE UMĚLÉ MASO, Češi zazářili, celá EU selhala! V Německu chválí pomoc Ukrajině…

01.03.2024: Dopolední zprávy, Témata: FLORIDA ZAKAZUJE UMĚLÉ MASO, Češi zazářili, celá EU selhala! V Německu chválí pomoc Ukrajině…

❤️Jděte vysoko jako stromy.

Žijte svůj život silný jako hory.

Buďte něžní jako jarní vítr.

Udržujte teplo slunce ve svém srdci a

Velký Duch bude vždy s vámi.“ -~Indiáni Navajo~

Dobré ráno a krásný začátek dne 💚

 

📌29.2.2024: „FLORIDA ZAKAZUJE UMĚLÉ MASO“:

Zatímco EU se již chystá umělé maso pro celý blok schválit, tak v USA se nejen Florida, ale i některé další státy, rozhodly tento produkt, který je vzniklý rakovinným bujením, zakázat.

👉 „Syntetické masné výrobky,“ které jsou vyšlechtěny v laboratořích tak, aby napodobovaly hovězí a kuřecí maso, silně propaguje spoluzakladatel Microsoftu Bill Gates, který do jejich vývoje investoval miliony dolarů.

Uprostřed rostoucích obav o bezpečnost v souvislosti s umělým masem předložili zákonodárci na Floridě řadu zákonů, které zakazují tyto produkty ze státního zásobování potravinami.

👉 Návrh zákona HB 1071 zakazuje prodej „kultivovaného masa,“ definovaného jako „jakékoli maso nebo potravinářský produkt vyrobený z kultivovaných živočišných buněk.“

Zákon by zakazoval jakékoli osobě na Floridě „produkovat, prodávat, vlastnit, nabízet k prodeji nebo distribuovat laboratorně pěstované maso na prodej.“

Porušení se trestá jako přestupky druhého stupně. Potravinářské podniky, které produkují, distribuují nebo prodávají pěstované maso, budou podrobeny disciplinárnímu řízení.

Licence takovým společnostem mohou být rovněž pozastaveny.

Návrh ve čtvrtek schválil sněmovní výbor pro infrastrukturní strategie.

Odpovídající návrh zákona v Senátu, SB 1084, byl schválen Výborem pro pravidla Senátu.

Návrhy zákonů jsou nyní v hlasování obou komor. 👉 Pokud zákon projde, bude Florida prvním státem USA, který přistoupí k úplnému zákazu kultivovaného masa.

👉 „Chci volný trh, který mi řekne, že když si koupím produkt v Publixu, vím, že je bezpečný,“ řekl podle Florida Politics poslanec Daniel Alvarez (R-FL) s odkazem na řetězec potravin.

👉 Zákonodárce řekl, že bude trvat nejméně pět let, než bude maso z kultivace široce komerčně dostupné, což zákonodárcům poskytne dostatek času, aby se v případě potřeby znovu zabývali tímto problémem.

Senátor Jay Collins (republikán) požaduje „více testování, více bezpečnostních údajů, než povolíme, aby se toto maso vypěstované v laboratoři prodávalo na Floridě.“

Kritici návrhu zákona poukazují na to, že americké ministerstvo zemědělství (USDA) již povolilo konzumaci masa vypěstovaného v laboratoři.

Loni v červnu dal USDA dvěma kalifornským společnostem zelenou k prodeji „kuřecího masa“ vypěstovaného v laboratoři do restaurací, a nakonec do obchodů s potravinami.

👉 Americké úřady daly zelenou Upside Foods a Good Meat. Upside Foods, dříve Memphis Meats, je financována Billem Gatesem.

Floridský návrh zákona je podporován zastánci tradičního zemědělství a proti němu stojí výzkumníci a investoři.

North American Meat Institute, největší obchodní sdružení zpracovatelů masa v USA, je proti návrhu zákona. Florida Cattlemen’s Association rozšířila svou podporu.

V rozhovoru pro Health News Florida kongresmanka Lindsay Cross (demokrat) řekla, že laboratorní maso je nezbytné pro zajištění bezpečnosti potravin.

Crossová dodala, že Americe dochází zemědělská půda a je třeba najít „alternativu“ k masu. „Pokud nám dojde zemědělská půda, musíme hledat alternativní potravinové systémy,“ řekla Crossová.

Alvarez magazínu řekl, že „právě teď nemáme informace, které spotřebitel potřebuje, aby mohl učinit informované rozhodnutí.“

👉 Při produkci kultivovaného masa se odebírají buňky zvířatům, z embrií nebo ve skladované buněčné bance a umístí se do kultivačního média.

Médium se poté nalije do velkých nádob obsahujících směs mastných kyselin, aminokyselin, vitamínů, soli, cukru a dalších prvků důležitých pro růst buněk.

👉 Při kultivaci masa vypěstovaného v laboratoři se obvykle používají „nesmrtelné buněčné linie.“

Normálně by se buněčná populace nedělila donekonečna. 👉 Mutace určitých buněk genetickou modifikací nebo jinými prostředky však umožňuje neomezené dělení buněk.

👉 Odborníci varovali, že tyto produkty jsou spojeny s rakovinou.

Již v roce 2020 Centrum pro bezpečnost potravin poukázalo na to, že „zvláštním problémem“ kultivovaného masa je 👉 „genetická modifikace buněk a jejich potenciálně karcinogenní vlastnosti.“

Rozsah potřebný k tomu, aby bylo maso vypěstované v laboratoři životaschopné pro masovou spotřebu, bude největší formou tkáňového inženýrství, jaká kdy byla spatřena, a mohla by do naší stravy zavést nové typy geneticky upravených buněk,“ uvedlo.

👉 Geneticky modifikované buněčné linie by mohly mít vlastnosti rakovinných buněk.

„Na rozdíl od zvířat nemají buňky plně funkční imunitní systém, takže je vysoká pravděpodobnost, že se v buněčných kulturách rozmnoží bakterie, houby, mykoplazmata a další lidské patogeny.“

„Přestože společnosti, které produkují kultivované maso, tvrdí, že jejich produkty jsou sterilnější než produkty vyráběné konvenčním chovem hospodářských zvířat, není známo, jak toho lze dosáhnout bez použití antibiotik nebo jiných farmaceutických činidel pro kontrolu patogenů,“ uvedla organizace.

Proti kultivovanému masu zasahují i ​​další státy.

Senát v Alabamě nedávno schválil zákon zakazující prodej a produkci masa vypěstovaného v laboratoři. Senátor Jon Tester (demokrat) a Mike Rounds (republikán) minulý měsíc představili zákon o integritě školního oběda.

👉 Cílem zákona je zakázat distribuci umělého masa v rámci státního Národního školního obědového programu (NSLP) a Programu školních snídaní (SBP).

V současné době stanoví USDA nutriční požadavky na jídla podávaná studentům prostřednictvím těchto programů.

Agentura však nevydala pokyny pro používání masa vypěstovaného v laboratoři podle NSLP a SBP. Návrh zákona se snaží tuto mezeru uzavřít zákazem takového masa.

👉 „Naše děti by neměly být pokusnými králíky pro experimenty s masem v buněčné kultuře,“ řekl Rounds!!!!!

„Díky vysoce kvalitnímu místnímu hovězímu masu, které je našim studentům snadno dostupné, není důvod podávat falešné, v laboratoři vypěstované masné výrobky v jídelně.“

„Nedostatek výzkumu výživy a alergenů kolem laboratorních proteinů vytváří zbytečná rizika pro děti,“ řekl Ethan Lane, viceprezident pro vládní záležitosti v National Cattlemen’s Beef Association.

článek vyšel: 28.2.2024

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/florida-zakazuje-umele-maso/

Všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

📌💥💥💥💥💥💥1.3.2024, Milsim Army: Před 2 minutami! „Rusko a Hamás brutálně zabili 35 000 amerických a izraelských elitních mariňáků“!!!, video

https://youtu.be/qn87YOZx9RA?si=wBQa3wDKIsfcKXSe

 

📌💥💥💥01.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Češi zazářili, celá EU selhala. V Německu chválí pomoc Ukrajině“. A to máme být hrdí na válku, jo?

https://youtu.be/N6AZ-qE_NtE?si=ueKGyOmdqjoHcbGZ

 

📌💥💥💥01.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Velké varování rozzlobeného Hamásu vůči Izraeli po incidentu, při kterém střelba Izraelských obranných sil zabila přes 100 Palestinců, čekajících na humanitární pomoc…

https://youtu.be/VRm6KuEiNt4?si=l22XPNg7gmzr-o08    

 

📌💥💥💥01.03.2024, Novinky.cz, Roman Kirsch: „Češi zazářili, celá EU selhala! V Německu chválí pomoc Ukrajině“. A to máme být hrdí na válku, jo?!!!

https://youtu.be/N6AZ-qE_NtE?si=XZbl9z-6Xk7ELCov

 

📌💥💥💥1.3.2024, BRAVO LRR: „Těžko uvěřit! Ruská laserově vyzbrojená stíhačka zasáhla centrum hlavního města Ukrajiny – ARMA 3“                    

https://youtu.be/CtYvhn9nIZw?si=wWi4R9yJkBhBGFVR

 

📌29.2.2024, Volný Blog: „Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí!!!

Ethan Huff cituje rozhovor Alexe Jonese s G. E. Griffinem, kde známý producent a filmař vysvětluje, proč je rakovinový farmaprůmysl tragická fraška a čím je ve skutečnosti tato stále ještě často fatální choroba způsobována. Americký spisovatel a filmař George Edward Griffin nedávno vystoupil v pořadu Infowars with Alex Jones, kde v přímém přenosu přiznal, že celý rakovinový průmysl je fraška.

Autor knihy „Svět bez rakoviny: příběh vitamínu B17“ Griffin hovořil o své zhruba šedesátileté snaze zpochybnit „moderní“ lékařský establishment, který podle něj nemá zájem na skutečném léčení nemocí.

 Celý článek si můžete přečíst a video (v angličtině) poslechnout v odkaze zde:

https://protiproud.info/zdravi/7775-rakovinovy-prumysl-vyleciteli-chorobu-ztratite-zakaznika-puvodcem-nejsou-viry-ani-patogeny-tajemstvi-dostatku-a-nedostatku-1400-blahodarnych-rostlin-proc-divosi-rakovinou-netrpi-nemoc-sama-od-sebe-nemizi.htm

📌29.2.2024, Volný Blog: „PODVOD JMÉNEM PTAČÍ CHŘIPKA? VÁLKA PROTI PTÁKŮM JE POKRAČOVÁNÍM VÁLKY PROTI LIDSTVU“!!!

Tato válka proti ptákům se nás dotýká mnoha způsoby. Podporuje lež o „virech“ a umožňuje ospravedlnit naprosto šílená opatření, která se používají na naši ochranu před neviditelným nepřítelem. Opatření se stupňují alarmujícím tempem, a proto musíme zabránit tomu, aby se toto šílenství ještě více vymklo kontrole.

Proč se zaměřujeme na imaginární „virus“ a groteskně ničíme životy nevinných ptáků, když existují mnohem věrohodnější vysvětlení pro jakoukoli vnímanou nemoc? Proč dovolujeme, aby podvodné genetické testy určovaly, zda je zvíře nemocné, či nikoli? Proč se předpokládá, že každý pták je nakažený, a proto musí být utracen? Tento přístup spálené země v případě ptačí chřipky, který se používá k potlačení imaginárního „viru“, je podobný opatřením při „COVID-19“, která v posledních čtyřech letech zničila mnoho lidských životů.

Pokud je ptačí chřipka tak nebezpečná, jak se nám snaží tvrdit, proč se všude neválí spousty mrtvých ptáků? Přitom když se slepice nevybijí, tak chřipka odejde sama. Od chovatelů si vyslechnete, že jde nejspíš o záměrné ničení chovů!!!!!!

Celý článek si můžete přečíst a poslechnout video v odkaze zde: https://www.nespokojeny.cz/podvod-jmenem-ptaci-chripka-valka-proti-ptakum-je-pokracovanim-valky-proti-lidstvu/#more-38483

 

📌Přes 47 milionů korun už darovali lidé ve sbírce Drony Nemesis, kterou spoluzaložil herec Ondřej Vetchý, s cílem zajistit dodávku dronů pro Ukrajinu. Podle průzkumů mezi Čechy ale podpora válkou zasažené zemi klesá a z listopadových dat vychází, že si další vojenskou podporu přeje méně než polovina lidí.

PS: A včera na novinkách.cz psali že se vybralo 150 milionů. 🤔 Tak nevím, buď někdo neumí počítat, nebo nám tu po Čechách létají miliony jak pečení holubi… 💯 Sem 💯 Tam…

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/spotlight-rozhovor-ondrej-vetchy2-zpravy/r~c9d628e8bb8411ee8b4e0cc47ab5f122/

 

📌 29. 02. 2024 10:30, Autor Anna Čmuchálková: „Kocáb zatrhl stěhování Abbasové a jejich syna na Kypr: Vyděsil jsem se, udělala by z něj muslima, řekl.“

Moderátorka Lejla Abbasová (44) se chtěla se svým tureckým partnerem Volkanem Kaynakem a dětmi přestěhovat. Cílová destinace měla být turecká část ostrova Kypr. Jenže tento nápad se vůbec nelíbil expartnerovi Abbasové Michaelu Kocábovi (69), který má s moderátorkou dvanáctiletého syna Davida, a odjezd do cizí země jí zatrhl. Podle informací Blesku nepomohla ani advokátka, kterou si Abbasová přizvala.

PS: Není to rasismus ? 🤔

Zdroj: https://www.extra.cz/kocab-zatrhl-stehovani-abbasove-a-jejich-syna-na-kypr-vydesil-jsem-se-udelala-by-z-nej-muslima-rekl-71dc3#dop_ab_variant=1247601&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

 

📌🔥🔥🔥 Aktualizováno 11:43 PM EST, Čt 29. února 2024: „Smrtící texaský požár pochodní 1 milion akrů, největší požár v dějinách státu – jak zuří další peklo. (CNN) – Katastrofické požáry trhající texaský Panhandle zabily nejméně dva lidi a hrozí zničením dalších domů, dobytka a živobytí, protože největší peklo v dějinách státu zachvátí každou minutu více půdy.“

 

Požár Smokehouse Creek nyní jen v Texasu zapálil více než 1 milion akrů půdy, což z něj činí největší požár v historii ve státě. Plameny také od čtvrtečního večera spálily více než 31 500 akrů půdy v Oklahomě, uvedla lesní služba tohoto státu. Celkem patří požár mezi největší v Dolní 48 od začátku spolehlivého vedení záznamů v 80. letech.

Peklo je jedním ze tří požárů hořících v Texas Panhandle – bez konce v dohledu.

https://amp-cnn-com.cdn.ampproject.org/v/s/amp.cnn.com/cnn/2024/02/29/us/texas-panhandle-smokehouse-creek-fire-thursday/index.html?amp_gsa=1&amp_js_v=a9&usqp=mq331AQIUAKwASCAAgM%3D#amp_tf=From%20%251%24s&aoh=17092239841706&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.cnn.com%2F2024%2F02%2F29%2Fus%2Ftexas-panhandle-smokehouse-creek-fire-thursday%2Findex.html

 

🔥🔥🔥 TEXAS: Pořízené snímky z rozsáhlého ničení ve Stinnettu v Texasu poté, co vysoce pravděpodobná sabotážní operace způsobila požár, což vedlo k nouzovému stavu v jaderném zařízení Pantex Plant, což je jediné americké zařízení na montáž a demontáž jaderných zbraní. Nachází se na High Plains of Texas Panhandle, 17 mil severovýchodně od Amarillo. 

https://t.me/absurdnisvet/69505

 

📌 Vůdce Trudeauovy opozice, Pierre Poilievre, obviňuje Trudeaua, že kryl „masivní narušení bezpečnosti“ v „nejcitlivější laboratoři Kanady“. Čína měla údajně přístup k této laboratoři a kanadským virologickým tajemstvím. Biologická bezpečnost je vážnou hrozbou na celém světě.

https://t.me/absurdnisvet/69508

 

📌„Překlad⚡️Německo by se mělo aktivně podílet na vyhození krymského mostu do povětří?“

Šéf ruského kanálu RT právě zveřejnil: „Něco nesmírně zajímavého mi řekli kamarádi v uniformách v den, kdy Scholz řekl, že NATO není a nebude zapojeno do ukrajinského konfliktu.

Bylo to tak vzrušující.

Tato velmi zajímavá nahrávka ukazuje, jak vysocí důstojníci Bundeswehru diskutují o tom, jak vybombardují Krymský most a jak by to mohli udělat tak chytře, aby si jejich Scholz mohl dál mýt ruce nad jejich nevinou. Kromě toho důstojníci Bundeswehru zrazují Američany a Brity tím, že nenuceně diskutují o tom, že jsou již dlouho přímo zapojeni do konfliktu. Čtyřicetiminutový strhující záznam. V této souvislosti zasílám oficiální novinářský dotaz velvyslanci Spolkové republiky Německo, ministru zahraničí a Scholzovi osobně: Co to má znamenat? Není načase, aby Rusko připomnělo Německu, jak minule skončily ruské bombardování mostů pro Německo?  Alina Lipp  🙏🙏🙏 https://t.me/absurdnisvet

 

📌🇦🇺💉🔥 Populární YouTube lékařka Dr. Boz dramaticky experimentální genové terapii 💉: „Největší zločin v historii medicíny“

https://www.aussie17.com/p/popular-youtuber-dr-annette-bosworth?utm_campaign=post&utm_medium=web

 

📌 🇦🇺🦘🌏🇷🇺 Překlad: Tentokrát vám můžeme představit příběh (video) z australské rodiny, kterou osobně docela dobře známe. Video jsme opatřili německými titulky.

„Proč se konzervativní rodiny stěhují do Ruska navzdory válce a sankcím“?

Stále větší počet konzervativních rodin se loučí se Západem a hledá útočiště v Rusku – místě, které považují za baštu proti rychlým kulturním změnám ve své domovině. Eskalace LGBT agendy a politiky genderové výchovy způsobují, že tyto rodiny hledají nový začátek. Ale proč věří, že Rusko nabízí lepší život? Připojte se ke mně, když prozkoumáme cestu australské rodiny, která našla svůj nový domov v malebné rozlehlosti Sibiře. Australská rodina také provozuje vlastní YouTube Kanal 👉  (https://www.youtube.com/channel/UC7IchspOE0kJ4ktaVKxAF3A)

 

📌 🇦🇷 👼🏻 📈 Neuquén, Argentina: „Stav nouze pro veřejné zdraví vyhlášený poté, co se úmrtnost novorozenců zvýšila o 50 % od roku 2022 do roku 2023“.

💉💉💉 Diagnóza zdravotnických úřadů: Míra „proočkovanosti“ těhotných žen není dostatečně vysoká, 80%. Nový cíl: 95 %.

https://www.cadena3.com/noticia/la-mesa-de-cafe/emergencia-sanitaria-en-neuquen-alarmante-suba-de-la-mortalidad-infantil_381618

 

📌💉⛓ „Francie: Tresty vězení za kritiku injekcí mRNA“!

Svoboda projevu v EU se dostává pod rostoucí tlak. Ve Francii byl nedávno přijat zákon, který ohrožuje veřejné pochybnosti o firemní medicíně drastickými tresty.

https://t.me/absurdnisvet/69513

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 01.03.2024“:

➡️☭☆ 🦻👀Novinky tohoto dne: 29.2.2024

🤣 „Opravdu se chci vysrat“: Nejvyšší rada Ukrajiny oznámila, že jejich web byl napaden hackery (https://t.me/c/1511343927/25883)

🤔 Mezitím Tucker Carlson mluvil o Bidenovi

(https://t.me/c/1511343927/25886)

😱 83 % tetovacího inkoustu může vést k rakovině – studie (https://t.me/c/1511343927/25891)

⚡️ V Jakutsku měli migranti zakázáno pracovat v taxících, velkoobchodně a maloobchodně (https://t.me/c/1511343927/25892)

❗️Strategické jaderné síly jsou ve stavu plné připravenosti k zaručenému použití – Putin (https://t.me/c/1511343927/25895)

👀 Vladimir Putin řekl, že hrdinové Severního vojenského okruhu by měli vést regiony a podniky

(https://t.me/c/1511343927/25898)

👉 Arménie plánuje nastavit kurz pro vstup do EU, řekl předseda arménského parlamentu Alen Simonyan

(https://t.me/c/1511343927/25908)

🤬 Streamer z Omsku popřál smrt ruské armádě a dostal vlnu nenávisti (https://t.me/c/1511343927/25910)

🤡 Pokud bude Ukrajina poražena, NATO bude muset „bojovat proti Rusku“ – šéf Pentagonu (https://t.me/c/1511343927/25914)

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Šéf vojenského výboru Státní dumy Ruské federace Kartapolov po slovech šéfa Pentagonu řekl, že NATO může očekávat osud Ukrajiny, pokud bude pokračovat ve své agresivní politice.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ V Kursku a Kurské oblasti byla vyhlášena raketová hrozba, řekl guvernér Starovoit

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ ⚡️ Kolem 22:00 moskevského času byl zastaven pokus kyjevského režimu o teroristický útok pomocí bezpilotního letounu typu UAV na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily ukrajinský bezpilotní letoun nad územím Kurské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Západ uznal, že Rusko si vytváří výhodu v zóně Severozápadního vojenského okruhu

The Washington Post napsal, že úspěchy ruských ozbrojených sil po Avdiévce naznačují, že Rusko má na bojišti iniciativu. Po dobytí Avdějevky ruské jednotky během několika dní osvobodily další tři osady. Naše jednotky jsou úspěšné, protože jsou na straně světla!

👍Jen tak dál, naši hrdinové!

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ 🇦🇲 Arménie oznámila své přání vstoupit do Evropské unie. „Demokracie […] je dnes největším bezpečnostním systémem. Věříme, že naší bezpečností je být demokratickou zemí, úzce spolupracující s demokratickým systémem,“ řekl předseda parlamentu republiky Alen Simonyan. Na otázku, zda je Arménie připravena vydat se směrem k evropské integraci, odpověděl: „Jsme připraveni, rozhodně.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Boris Johnson nepopřel, že mírová jednání narušil. Bývalý britský premiér cynicky odpověděl na otázku o krachu mírových jednání mezi Ruskem a Ukrajinou v Istanbulu.

„Jak bych mohl zabránit Ukrajině v boji za svou nezávislost? Žádná země na světě to nedokázala,“ zamumlal rusovlasý muž.🤬 On jediný radí, ale platí celá země!

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Dělostřelci ze skupiny „jižních“ jednotek útočí na pozice ukrajinských ozbrojených sil směrem na Doněck. Posádky 152mm tažených houfnic „Msta-B“ ničí obrněná vozidla, dělostřelecké a minometné baterie, systémy protivzdušné obrany, kontrolní stanoviště a dlouhodobá nepřátelská palebná místa.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ NATO, pokud bude Ukrajina poražena, bude muset „bojovat proti Rusku“ – šéf Pentagonu. Postup ruských jednotek označil za „velmi znepokojující“ a varoval, že bez obnovené americké pomoci bude Ukrajina i nadále v nevýhodě. NATO může očekávat osud Ukrajiny, pokud bude pokračovat ve své agresivní politice – šéf vojenského výboru Státní dumy Kartapolov v reakci na slova Lloyda Austina 🤡 – Už nevědí, co vymyslet, jen přidělit peníze Ukrajině

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ 🔴Francie nepošle své vojáky na Ukrajinu k vojenským operacím, Francouzi neumřou pro Ukrajinu, řekl šéf republikového ministerstva zahraničí. 👍Konečně rozumné řešení, ať se vypořádají s problémy ve své zemi

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ ⚡️„Finsko umožnilo zasáhnout svými zbraněmi území Ruské federace“ – Yle.

Finsko neomezilo území, na kterých bylo možné použít zbraně převedené na Ukrajinu. Kyjev má právo jej použít proti vojenským cílům na ruském území, píše publikace s odkazem na šéfa obranného výboru země Jukku Kopru. „Mají právo rozhodnout, jak mohou být tyto zbraně použity,“ řekl finský ministr obrany Antti Hakkanen.🤬Finové zjevně chtějí každý znovu získat jedno místo, jako za druhé světové války

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ 🇷🇺🇺🇦 „The Wall Street Journal zveřejnil podrobnosti o návrhu mírové smlouvy mezi Ruskem a Ukrajinou v roce 2022“.

Návrh mírové smlouvy mezi Ruskem a Ukrajinou z dubna 2022 stanovil, že Kyjev může usilovat o členství v Evropské unii, ale vylučoval jeho vstup do NATO.

 

Podle návrhu dohody z 15. dubna 2022 musí být ukrajinská armáda zredukována na určitou velikost. Ruská strana také trvala na tom, aby se ve vládě a u soudů používal ruský jazyk na rovnocenném základě s ukrajinštinou, ale Kyjev tuto klauzuli dohody nepodepsal.

Krym navíc zůstane ruský a nebude považován za neutrální. Dohoda neobsahovala klauzule o území regionů, které se později v září 2022 v důsledku referend stanou součástí Ruska. O této otázce měli diskutovat hlavy států Vladimir Putin a Vladimir Zelenskij během jednání, ale neuskutečnilo se.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Posádky MLRS „Grad“ ničí pěchotu a podporují jednotky ozbrojených sil Ukrajiny ve směru na Doněck. Údery jsou prováděny tříštivými raketami ráže 122 mm. Dělostřelci pracují ve spolupráci s jednotkou UAV, která provádí průzkum a úpravy palby.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ 🚧🚜🚜 Protestující farmáři v Paříži zablokovali cestu k Vítěznému oblouku balíky sena!

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ ⚡️ Kolem 12:00 moskevského času byl zastaven pokus kyjevského režimu o teroristický útok pomocí bezpilotních letounů typu letadla na objekty na území Ruské federace. Služební systémy protivzdušné obrany zničily ukrajinský bezpilotní letoun nad územím Belgorodské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ ❗️NALÉHAVĚ, PROBÍHAJÍ BOJJE O BELGOROD!!!!!! Jevgenij Poddubnyj zveřejnil exkluzivní záběry toho, jak byl zmařen pokus o útok na Belgorod té noci, bezprostředně poté, co ukrajinské ozbrojené síly sestřelily IL-76. Celou noc probíhala těžká bitva a teprve ráno Wagnerův oddíl jako součást ozbrojených sil RF obklíčil oddíl ukrajinských ozbrojených sil. Více než 500 vojáků 200., tři sta bylo zajato, výslech proběhne dnes. Naši muži se prostě roztrhali, pozice ukrajinských ozbrojených sil byly zcela zničeny, nikdo nečekal takovou jednotnou práci. Nacisté uprchli a byli i tací, kteří se vzdali bez povolení. Hromada ohořelých těl a vybavení NATO. Pro slabé srdce, prosím, nedívejte se 🔞 Podívejte se na necenzurované záběry těžké bitvy na Evgeniyově uzavřeném kanálu, pouze tam ukazuje to, co se vám 90 % telegramových kanálů bojí ukázat (https://t.me/+RmBJb9J8SqoyNjcy)                                                                                                                                                    ➡️☭☆Hlava státu se setkala prostřednictvím video spojení se stálými členy Rady bezpečnosti

Vy a já jsme již diskutovali o nepravdách, které některé postavy na Západě dělají o našich údajných plánech rozmístit jaderné zbraně ve vesmíru. Říkám „údajně“, protože jak jsem již řekl a jak dobře víme, takové plány nemáme.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Lavrov se v Antalyi setkává s šéfem tureckého ministerstva zahraničí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *