Kampaň OSN a Gates Foundation ’50-za-5′ si klade za cíl zavést do roku 2028 digitální veřejnou infrastrukturu v 50 zemích

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

28.10.2023

Kampaň samozřejmě slouží k urychlení zavádění digitálních koncentráků s 15minutovými a chytrými městy, CBDC, ID, sociálními kredity a počítá i s měřením uhlíkové stopy.

50 zemí světa, které se do kampaně dobrovolně zařadí, tak bude i lídry v zavádění digitální diktatury.

Záštita Billa Gatese v těchto snahách je celkem logická, uvědomíme-li si, že je také de facto vlastníkem WHO, která má již brzy zavádět celosvětovou diktaturu vyhlašováním různých pandemií a klimatických krizí na základě pandemické smlouvy a změn Mezinárodních zdravotních předpisů.

Kampaň 50 za 5 (50 zemí za 5 let) je program sestavený koalicí nevolených globalistů s cílem urychlit technokratickou kontrolu prostřednictvím digitálního ID, CBDC a masivního sdílení dat.

Organizace spojených národů, Nadace Billa a Melindy Gatesových a partneři Rockefellerovy nadace zahajují kampaň „50 v 5“ s cílem urychlit zavádění digitálních ID, digitálních plateb a sdílení dat v 50 zemích pod záštitou digitální veřejné infrastruktury. (DPI) do roku 2028.

„ Digitální veřejná infrastruktura (DPI) – která označuje bezpečnou a interoperabilní síť komponent, které zahrnují digitální platby, ID a systémy výměny dat – je nezbytná pro účast na trzích a ve společnosti v digitální éře .

KAMPAŇ 50 ZA 5

Image

virtuálním zahájením akce, která se bude konat 8. listopadu, se agenda 50 v 5 označuje jako „propagační kampaň vedená zemí. Do roku 2028 pomůže kampaň 50 za 5 50 zemím navrhnout, spustit a rozšířit komponenty jejich digitální veřejné infrastruktury,“ uvádí se v oficiálním oznámení.

DPI, prodávaný jako mechanismus pro finanční začlenění, pohodlí, zlepšenou zdravotní péči a zelený pokrok, je all inclusive fráze aplikovaná na rýsující se technokratický systém řízení poháněný třemi základními komponentami: digitální ID, digitální platby, jako jsou digitální měny centrální banky (CBDC), a masivní sdílení dat.

Zastánci jsou skálopevně přesvědčeni, že DPI je zásadní pro účast na trzích a ve společnosti – stejně jako jsme viděli u očkovacích pasů – pouze v mnohem širším rozsahu.

V případě úspěchu dá DPI vládám a korporacím moc zavádět systémy sociálního kreditu, které mohou určovat, kam a jak můžete cestovat, co smíte konzumovat a jak budete moci obchodovat se svými programovatelnými penězi.

Představte si  jednotlivé sledovače uhlíkové stopy, zóny s ultranízkými emisemi (ULEZ) a  CBDC naprogramované tak, aby omezovaly „méně žádoucí“ nákupy – to vše je prosazováno zastánci velkého resetu.

Stanoveným cílem kampaně 50 za 5 je, že za pět let:

„50 zemí bude navrhovat, spouštět a škálovat alespoň jednu komponentu své digitální veřejné infrastruktury bezpečným, inkluzivním a interoperabilním způsobem“

KAMPAŇ 50 ZA 5

Dosažení tohoto cíle zahrnuje:

  • Demonstrace potenciálu a dynamiky DPI prostřednictvím ukázek různých přístupů k DPI, jejich pokroku a výsledků v zemích s různými úrovněmi příjmů a stavu digitální zralosti.
  • Zkrácení cesty učení a přijetí DPI pro země prostřednictvím usnadnění učení a výměn osvědčených postupů, používání otevřených standardů a specifikací, přijímání – a sdílení – technologií jako digitálních veřejných statků a rozvoje místních inženýrských kapacit a ekosystémů dodavatelů.

I když kampaň 50 za 5 ještě nezveřejnila, které země se zúčastní, webová stránka odhaluje, že půjde o „vyspělé i nově vznikající digitální lídry:“

„Počáteční země, které se připojily k 50-za-5, jsou známé jako první. Země, které přijdou na řadu, jsou jak vyspělí, tak rozvíjející se digitální lídři a jsou majákem pokroku a inspirací pro ostatní, které se od nich mohou učit při budování svých vlastních digitálních základů.

KAMPAŇ 50 ZA 5

Jakmile bude seznam zemí znám (předpokládám, že nás s ním seznámí právě 8. listopadu), samozřejmě jej okamžitě zveřejním.

Kampaň 50 za 5 je výsledkem spolupráce mezi nadací Billa a Melindy Gatesových, Rozvojovým programem OSN, Digital Public Goods Alliance a Co-Develop.

Co-Develop byl založen The Rockefeller Foundation, Bill & Melinda Gates Foundation, Nilekani Philanthropies a Omidyar Network.

Aliance pro digitální veřejné statky uvádí ve svém plánu Gatesovu i Rockefellerovu nadaci spolu s dalšími organizacemi a několika vládami, které podporují digitální veřejné statky.

„Inteligentní města zaměřená na lidi potřebují dostupnou, bezpečnou a spravedlivou digitální veřejnou infrastrukturu, která pohání digitální služby a zajišťuje, aby měl každý stejnou příležitost plně se zapojit do občanského života“

PŘÍRUČKA ORGANIZACE SPOJENÝCH NÁRODŮ, BUDOVÁNÍ A ZABEZPEČENÍ DIGITÁLNÍ VEŘEJNÉ INFRASTRUKTURY, ČERVEN 2022

Příručka  Organizace spojených národů  o digitální veřejné infrastruktuře říká, že digitální ID je základem DPI a uvádí:

Obecně existují tři hlavní typy protokolů, které usnadňují digitální veřejnou infrastrukturu: digitální identita, digitální platby a výměna dat.

Tyto tři protokoly jsou obvykle vyžadovány pro většinu transakcí digitálních služeb, jako je povolování, vydávání licencí nebo poskytování záznamů, které často vyžadují ověření identity uživatele, umožnění výměny dat mezi agenturami a uživateli a nakonec autorizace plateb online.

„Upřednostněním těchto tří protokolů ,“ říká OSN, „mohou místní vlády  připravit půdu pro úspěšný rozvoj celého ekosystému digitálních služeb v souladu s jedinečnými potřebami jejich komunity.“

„ Tato digitální identita určuje, k jakým produktům, službám a informacím máme přístup – nebo naopak, co je pro nás uzavřeno “

SVĚTOVÉ EKONOMICKÉ FÓRUM, 2018

Světové ekonomické fórum (WEF) předpokládá, že digitální identita  bude propojena se vším  od finančních služeb a zdravotních záznamů až po cestování, mobilitu a digitální správu – to vše jsou součásti DPI.

Pro zastánce DPI je Indie zářným příkladem toho, jak vypadá úspěšné zavedení, což dokazují letošní summity G20 a B20.

Na srpnovém summitu B20 v Indii se indický architekt digitální identity Nandan Nilekani pochlubil tím, jak Indie přijala digitální veřejnou infrastrukturu ve velkém a jak ostatní národy mohou následovat a používat DPI pro vše – od očkovacích pasů, výběru daní a plateb mýtného až po adaptaci na klima a posun k  oběhovému hospodářství.

„Co myslíte, jaké jsou nástroje Nového světa? —  Každý by měl mít digitální ID; každý by měl mít bankovní účet; každý by měl mít smartphone. Pak se dá dělat cokoliv. Všechno ostatní je na tom postaveno.“

NANDAN NILEKANI, JARNÍ ZASEDÁNÍ MMF, DUBEN 2023

Začátkem tohoto roku Nilekani hovořil o DPI s MMF a řekl, že digitální ID, chytré telefony a bankovní účty jsou tři „nástroje Nového světa,“ které by měl mít každý.

Vzhledem k tomu, že země G20 se zavázaly k politice nulových čistých emisí uhlíku do roku 2050, mnoho iniciativ DPI je zaměřeno na dosažení tohoto cíle, což znamená, že budou zavedena omezení na to, co můžeme konzumovat, co můžeme nakupovat a kam můžeme jít.

A to díky rozšířené implementaci digitálního ID a CBDC pro sledování a kontrolu každého našeho pohybu v našich 15minutových inteligentních městech.

Kampaň 50 za 5 na urychlení zavádění digitální veřejné infrastruktury nevznikla z vůle lidí.

Ve skutečnosti je kampaň 50 za 5 agendou vytvořenou koalicí nevolených globalistů z Gatesovy nadace, Organizace spojených národů a Rockefellerovy nadace.

Ti všichni už dlouhé roky pracují na urychlení technokratického systému kontroly prostřednictvím digitálního ID, digitálních plateb, a masivního sdílení dat.

A ti všichni opakovaně hovoří o nutnosti razantní depopulace…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *