Součást plánů NWO: Bez zemědělství nebude žádné jídlo

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

28.10.2023

Nedílnou součástí klimatické agendy je také likvidace zemědělství. To nyní vidíme zejména v Holandsku, kde již více než 3000 zemědělců dostalo oznámení o likvidaci jejich farem.

V EU byl pak schválen zákon, podle něhož by se mělo úplně stejně jako v Holandsku vyvlastňovat i v dalších evropských zemích. Záminkou je nutnost snížení produkce CO2 a dusíku.

Takové razantní omezení zemědělství by samozřejmě vedlo k nedostatku potravin a hladomoru. Jde tak o ideální depopulační politiku.

Zelené politiky po celém světě, které se zaměřují na vše od přílišného množství dusíku po ochranu ohrožených druhů, jsou součástí plánu, jak vypudit malé farmáře z půdy, připravit půdu pro totalitní kontrolu nad zásobováním potravinami – a pro stanovení hmyzu jako součásti naší každodenní stravy.

Roman Balmakov, reportér Epoch Times a moderátor Facts Matter, klade tyto a další obtížné otázky v pořadu „Žádní farmáři, žádné jídlo: Budete jíst brouky?“ (vidz video pod článkem) Balmakov říká:

„Vůdci některých z nejmocnějších světových organizací zjistili, že zemědělství, zejména chov dobytka, je odpovědné za globální oteplování a že globální oteplování je odpovědné za vysoké ceny potravin a nedostatek potravin.

Takže pokud změníme naši stravu z hovězího, kuřecího a vepřového masa na cvrčky a moučné červy, můžeme zastavit rostoucí teploty, snížit ceny potravin a možná dokonce zachránit planetu.“

Ale rozhovory s farmáři z celého světa, včetně Holandska a Srí Lanky, vyprávějí úplně jiný příběh, který začal mnoho desetiletí starými environmentálními politikami.

V roce 1972 se konalo setkání Organizace spojených národů o změně klimatu s cílem vypracovat plán udržitelného hospodaření s planetou.

Vznikla tak Agenda 21 (Agenda pro 21. století) – inventarizační a kontrolní plán pro veškerou půdu, vodu, nerosty, rostliny, zvířata, stavby, výrobní prostředky, potraviny, energii, informace, vzdělání a všechny lidi na světě. .

Agenda 21 byla v roce 2015 přetransformována na Agendu 2030, což je rok, ve kterém se očekává dosažení cílů plánu.

V roce 2019 vstoupilo Světové ekonomické fórum (WEF) do strategické aliance s Organizací spojených národů, která vyzvala OSN, aby využívala partnerství veřejného a soukromého sektoru jako model pro téměř všechny politiky, které zavádějí, zejména pro provádění 17. cílů Agendy 2030.

Agenda 2030 se skládá ze 17 cílů udržitelného rozvoje se 169 konkrétními cíli, včetně ukončení chudoby a dosažení rovnosti žen a mužů, kterých má být celosvětově a v každé zemi dosaženo do roku 2030.

„Velmi obsáhlý dokument, když ho čtete,“ říká mezinárodní novinář Alex Newman. „Mluvíme o stovkách stránek, které skutečně upravují každý aspekt života, vše od vzdělávání přes politiku, využívání půdy – až po ekonomiku a právo.“

Dá se v něm najít každá oblast života. Ale za těmito zeleně znějícími iniciativami by se podle Newmana mohl skrývat temný motiv:

„Neexistuje absolutně žádný způsob, jak implementovat, sledovat a monitorovat Cíle udržitelného rozvoje, aniž by došlo k úplnému zničení individuální svobody. 

Některé z cílů zní dobře – konec hladu, kdo by mohl být proti konci hladu? Problém je, že když si stanovíte takový mlhavý cíl, potřebujete k jeho dosažení celkovou moc státu.

A toho samozřejmě nikdy nedosáhnou, že? Neexistuje způsob, jak doslova vymýtit chudobu z povrchu země, ale dává vládě a globálním institucím, jako je OSN, snadnou záminku, aby si pod rouškou splnění těchto cílů dělaly, co chtějí.“

Je dusíková krize skutečná?

Nizozemští farmáři jsou v krizi, protože jejich vláda zintenzivnila plány, jak je vyhnat z půdy. Nizozemská investigativní novinářka Elze van Hamelen o tom informuje ve své zprávě a podcastu pro Solari Report – Holandští farmáři a rybáři: Lidé, kteří nás krmí.

„V roce 2021 zveřejnila síť Natura 2000 Evropské unie mapu zobrazující oblasti v Nizozemsku, které jsou nyní chráněny před emisemi dusíku. Každý nizozemský zemědělec, který působí v okruhu 5 kilometrů od chráněné oblasti Natura 2000, by nyní musel přísně omezit emise dusíku, což by zase omezilo jeho produkci,“ vysvětluje Balmakov.

Zóny Natura 2000 jsou určeny nejen v Nizozemsku, ale v celé EU. V těchto zónách a 5 km kolem nich se má zemědělství rušit všude – a postupně bude v těchto zónách dokonce zakázáno i bydlení.

Nizozemská chovatelka mléka Nynke Koopmans z Fóra pro demokracii věří, že problém s dusíkem je vymyšlený. „Je to velká lež,“ říká.

„Dusík nemá nic společného s životním prostředím. Jde jen o to zbavit se farmářů.“ Jiný farmář řekl, že pokud nová pravidla pro dusík vstoupí v platnost, bude muset zredukovat své stádo 58 dojnic na šest.

Totéž si myslí i holandský farmář Bert z Twente, který navíc upozorňuje na úmysl vytvoření megaměsta, kam by se měli všichni časem nastěhovat.

„Pokud si tato vláda myslí, že bychom měli z Nizozemska udělat jednu vesnici nebo město plné domů, pak by nám to měla říct. Pak by neměli říkat, že existuje problém s dusíkem, a využívat to k tomu, aby se zmocnili půdy od farmářů a postavili na ní domy,“ řekl Bert.

Vědec zabývající se dusíkem Jaap C. Hanekamp pracoval pro vládní výbor studující dusík a měl za úkol analyzovat vládní model dusíku. Řekl Balmakovovi:

„Celá politika je založena na modelu depozice, jak se vypořádat s emisemi dusíku v přírodních oblastech. A podíval jsem se na ověřovací studie a uvědomil jsem si, že ten model je vlastně svinstvo. To nefunguje.

A je to jedno. Stejně jej nadále používají, což je v některých ohledech znepokojivé. Opravdu můžeme něco takového v politice udělat? Používáte model, který nefunguje? Nikdy to není o inovacích, vždy jde o to zbavit se farmářů.“

Konečný program: Žádné vlastnictví půdy pro obyvatelstvo

Pokud se zemědělci vzdají, vláda může zasáhnout a půdu zabrat, a možná o to ve skutečnosti jde. Podle Evy Vlaardingerbroek, bývalé členky Fóra pro demokracii a politické komentátorky:

„Vždy jsem říkala, že dusíková krize je primárně vymyšlená krize. Je vymyšlená a jediným navrženým řešením je nucené vyvlastnění.

Takže je to vláda, kdo zabírá jejich půdu… V Nizozemsku máme bytovou krizi, jak víte, je to velmi malá země. Máme hodně lidí a naše populace roste kvůli imigraci. A my potřebujeme místa pro ubytování těchto imigrantů.

A věřím, že i proto vláda chce tuto zemi. Potřebují domy a musí stavět domy, což je legrační, protože při stavbě domů se zjevně také uvolňuje dusík. Ale to nejsou lidé, po kterých jdou. 

Cílí hlavně na farmáře, protože chtějí půdu. Takže to je skutečný cíl.“

Postiženi ale nejsou jen farmáři v Nizozemsku. V roce 2020 se Kalifornie stala prvním státem USA, který se zavázal k cíli „30 na 30“ a zavázala se, že do roku 2030 dostane 30 % své půdy a vody pod federální kontrolu.

Ale jak říká Margaret Byfield, výkonná ředitelka American Stewards of Liberty, toto připravuje cestu k zániku soukromého vlastnictví půdy:

„Konceptem v Americe je samospráva. My lidé budeme řídit naši vládu a naši otcové zakladatelé pochopili, že malý vlastník půdy je nejdůležitější součástí státu. 

Myšlenka byla, že země bude rozdělena mezi lidi, aby mohli vždy kontrolovat svou vládu. Kalifornie vyvinula plán 30 na 30. Po celém státě prosazují 30 až 30…

Konečným programem je, že neexistuje žádné vlastnictví půdy, takže už nic nevlastníme. Buď vlastníme majetek, nebo jsme majetkem. To je to, proti čemu skutečně bojujeme z pohledu globálního vládnutí. 

Musí odstranit naši schopnost ovládat naši vládu, což znamená, že nám musí vzít naši zemi.“

Do tohoto plánu mohou být zapletena i další zdánlivě udržitelná vládní nařízení. Zástupce Doug LaMalfa, farmář a kalifornský montážník, vysvětluje:

„Mnoho z toho vzniklo na začátku 70. let se zákonem o čisté vodě, zákonem o čistém ovzduší, což byly dobré věci, a zákonem o ohrožených druzích, ale bylo to zneužito, což byl původní záměr.

Záměrem Kongresu nebylo, aby byl zneužit a manipulován tímto způsobem. Kdyby věděli, jak se dnes zneužívají, nikdy by tyto zákony nepřijali, když je psali.“

Globalisté vše naplánovali

Velká část plánů nového světového řádu je založena na krizovém managementu a myšlence, že dojde k velké krizi, která povede k velkému přechodu, do kterého vstoupí globalisté, aby zachránili situaci a přeměnili společnost na slibovaný ráj.

„V určitém okamžiku se příběh změnil a nyní je o klimatu,“ říká Balmakov.

Předtím to byla studená válka, ale to se změnilo po schůzi Římského klubu v roce 1991. Jak Rockefellery, tak první spojení s WEF lze vysledovat zpět k Římskému klubu, think-tanku, který se hlásil k neomalthusianismu – myšlence, že příliš velká populace by zdecimovala zdroje.

Římský klub si dal za cíl zavést globální agendu depopulace.

„Přišli s tímto neuvěřitelným dokumentem, ve kterém ve skutečnosti řekli: Potřebujeme nové ospravedlnění pro tento všemocný stát,“ říká Newman. „Takže novou omluvou bude, že bude poškozeno životní prostředí a že to poškodí klima.“ Balmakov pokračuje:

„Nemohl jsem uvěřit tomu, co jsem právě slyšel, že světoví vůdci v roce 1991 předložili tento globalistický plán ve fyzické knize v jednoduché angličtině.

Šel jsem na Amazon. A bylo to tam. 

Cituji: „Hledali jsme společného nepřítele, který by nás mohl sjednotit, přišli jsme s myšlenkou, že znečištění, hrozba globálního oteplování, nedostatek vody, hladomor a podobně by tomu odpovídaly. Takže skutečným nepřítelem je lidstvo samo.“

Při čtení mezi řádky je jasné, kdo jsou klíčoví hráči v této globalistické agendě. Newman říká:

„Světové ekonomické fórum bylo skutečně zásadní součástí realizace této agendy OSN. Před několika lety se stala strategickým partnerem Organizace spojených národů při implementaci Agendy 2030. A pak se podíváte na spojení mezi Světovým ekonomickým fórem a Čínou. Klaus Schwab a Si Ťin-pching jsou jako staří kamarádi.

Vydávají tiskové zprávy o tom, jak moc se milují. Takže jsou tu superkapitalisté reprezentovaní Světovým ekonomickým fórem a na vládní straně jsou komunisté. Poté, co byla Agenda 2030 přijata, byla šířena  Čínou prostřednictvím všech jejích propagandistických orgánů.

Jezte brouky

Globalisté tvrdí, že jedení hmyzu chrání planetu, protože eliminuje potřebu dobytka, snižuje zemědělské využití půdy a chrání životní prostředí. Konzumaci hmyzu a potravin na bázi hmyzu podporuje také Organizace OSN pro výživu a zemědělství (FAO).

V červnu 2021 WEF také publikoval článek pod názvem „Bezpečnost potravin,“ ve kterém obhajuje používání hmyzu a píše, že musíme poskytnout hmyzu roli, kterou si zaslouží v našich potravinových systémech. Tento návrh odůvodňují tím, že je určen k boji proti hrozící potravinové krizi.

V roce 2021 Evropská komise schválila moučné červy jako potravinu a v tiskové zprávě vychvalovala rostoucí roli, kterou bude hmyz hrát jako součást zdravější a udržitelnější stravy, a také přínosy pro životní prostředí v nadcházejících letech. Victor Davis Hanson, vojenský historik a pěstitel mandlí, uvádí:

„Existuje taková globalistická myšlenka shora dolů, že některé západní země mají dietu, kterou neschvalují. Jinými slovy, jsou více na maso. A věří, že lidé nepotřebují bílkoviny na bázi masa. 

A buď chtějí donutit lidi, aby se řídili jejich paradigmaty nebo chtějí kupovat či hromadit zemědělskou půdu. A takhle to budou obhospodařovat. Je to trochu jako Sovětský svaz nebo Maova kulturní revoluce. Jde to shora dolů. A vede to ke katastrofě.“

Bez farmářů není jídlo

Pokud jsou vlády a korporace schopny převzít kontrolu nad zemí, mohou také kontrolovat zásobování potravinami, a tedy i lidi.

„Všude vidíte malé a střední farmy, jak jsou požírány těmito mega farmami, protože už nestíhají držet krok. Nemohou již tyto nekonečné proudy předpisů dodržovat,“ říká Newman.

„Právě to vidíme v Číně, kde tyto obrovské mechanizované, vládou kontrolované megafarmy vytlačují všechny malé rodinné farmy, které rodiny provozovaly stovky let – v některých případech i déle. Bez půdy lidé ztrácejí své samostatnost, svobodu a nezávislost,“ říká Hanson:

„Když byl založen americký národ, 95 % lidí byli občané Homesteadu. Vlastnili vlastní půdu a byli zcela nezávislí a soběstační. Pěstovali si vlastní jídlo. Byli otevření, byli ekonomicky životaschopní. Zemědělství slouží dvěma účelům. Vyrábí nejen potraviny, ale také občany.“

Válka proti farmářům je nakonec válkou proti celému lidstvu, která ohrožuje smysl svobody.

„Myslím, že se dostáváme do období výrazného nedostatku potravin. Můžeme v příštím roce očekávat masivní nárůst cen potravin? Bez pochyb,“ říká Newman a dodává:

„Myslím si, že konečným cílem války proti farmářům, které jsme svědky, vedené na každém kroku pomocí Cílů udržitelného rozvoje a Agendy 2030, bude úplná konsolidace zemědělství, úplná konsolidace dodávek potravin. A jak každý diktátor za posledních 100 let pochopil, když ovládáte jídlo, ovládáte i lidi. To je nakonec cíl.“

zdroj

článek vyšel: 28.10.2023

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2023/10/soucast-planu-nwo-bez-zemedelstvi-nebude-zadne-jidlo-video/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *