John Kerry: „Popírači změny klimatu jsou nebezpečím pro lidstvo“

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

26.8.2023

John Kerry, jinak také nazývaný „klimatický car,“ je čelním podporovatelem klimatických lží, na jejichž základě má být zcela změněn světový řád a mají být zavedeny diktatury v podobě jakéhosi neofeudalismu.

V poslední době se však mnoho lidí probouzí a stále více vědců má odvahu říkat pravdu, která jasně potvrzuje, že k žádné změně klimatu způsobené lidskou produkcí CO2 nedochází.

To je zřejmě i důvod proč opět vystoupil John Kerry, mimo jiné pravidelný účastník srazů WEF, aby na ty, kdo klimatickým lžím nevěří, opět zaútočil.

Bidenův klimatický car John Kerry se ve čtvrtek rozzlobeně obořil na takzvané „popírače změny klimatu“ a obvinil lidi, kteří se odvážili zpochybnit „ustálenou vědu“, že jsou v nebezpečném kultu.

Tento typ dehumanizujícího jazyka by měl být odsouzen.

Kerry to řekl ve čtvrtek ve skotském Edinburghu v knihovně The Signet. Letěl až do Velké Británie, kde přednášel rolníkům o klimatické krizi.

„Bez faktů nebo ekonomiky na své straně kategoricky popírají, co se děje s naší planetou a co musíme udělat, abychom ji zachránili!“ řekl John Kerry.

Kerry pokračoval: „Podněcují hnutí proti tomu, co falešně označují za ‚fanatismus změny klimatu‘, protože pohodlně zapomínají, že slovníková definice ‚kultu‘ je ‚odmítání faktů v oddanosti lži‘.“

„Místo toho útočí na ty, kdo říkají pravdu, a označují nepopiratelné důkazy za hysterii,“ dodal Kerry.

John Kerry řekl, že popírači změny klimatu jsou nebezpečím pro lidstvo.

John Kerry létá po celém světě v soukromých tryskáčích, zatímco poučuje rolníky o výhodách přinášení obětí, aby se omezila změna klimatu.

Velká Británie patří k zemím, kde začínají vyvlastňovat zemědělce a nejspíš právě to byl důvod proč pozvali Kerryho.

Zřejmě předpokládali, že od klimatického cara jeho povídačky o tom, jak je třeba, aby se vzdali svého podnikání, farmáři lépe akceptují.

Nicméně samotný Kerry se svého luxusu v podobě aut, domů a soukromého letadla vzdát nehodlá.

Když John Kerry  v roce 2019 na Islandu převzal cenu, obhajoval fakt, že na místo letěl svým soukromým letadlem tím, že on přece zaplatí uhlíkovou daň.

„Pokud vyrovnáte svůj uhlík, je to jediná volba pro někoho, jako jsem já, který cestuje po světě, aby vyhrál tuto bitvu,“ řekl Kerry.

John Kerry „kompenzuje svůj uhlík“ tím, že vlastní několik sídel, rozsáhlý vozový park a soukromé letadlo…

zdroj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *