Dr. Kevin Stillwagon: Proč testování, roušky a „vakcíny“ nefungují proti žádnému viru?

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

26.8.2023

Dr. Kevin Stillwagon ve čtvrtečním rozhovoru vysvětlil, proč bychom se nikdy neměli nechat testovat a proč bychom nikdy neměli nosit roušky, abychom se pokusili zabránit nebo zastavit šíření nakažlivé nemoci. Vysvětlil také, co je to stádová imunita.
„Řeknu vám něco o testování. Je to naprosto směšné. Hledáte virový materiál ve vašem smrkání a ve vašich slinách. To nic neznamená,“ řekl doktor Kevin Stillwagon Nicku Caturanovi a Rebece Ricksové.

Stejně otevřeně hovořil o neúčinnosti roušek a škodlivosti jejich nošení:

„Je naprostá pravda, že rouška zachycuje kapénky, a to je právě ten problém, protože si dáváte příležitost to svinstvo neustále znovu vdechovat… Pokud nosíte roušku delší dobu, zvyšujete tím třináctkrát pravděpodobnost, že se u vás vyvine infekce horních cest dýchacích jakéhokoli druhu.

„Nemůžete se vyhnout vdechování virových částic, ať už nosíte roušku, nebo ne, ať už stojíte na místě vzdáleném šest metrů od někoho jiného, ať už se zavřete doma, je to jedno – stejně ty věci budete dýchat.“

Dr. Stillwagon vysvětlil, že v našich sliznicích se přirozeně nachází malé množství chlornanu a peroxidu vodíku, které neutralizují viry. Poté vysvětlil, proč je používání nosní irigace proti virům účinné:

„Pokud jste tak vyděšení, a myslíte si, že byste mohli onemocnět, a myslíte si, že jste vdechli příliš mnoho těchto virových částic, pak si vypláchněte nos, protože jediný způsob, jak vás mohou tyto virové částice negativně ovlivnit, je, že se musí dostat přes epitelovou bariéru …. musí se dostat hluboko do sliznice, musí se napojit na buněčný receptor, buňka musí ten virus vtáhnout dovnitř a začít vytvářet jeho kopie … Tomu nezabráníte tím, že budete nosit roušku … Tomu zabráníte, pokud jste z toho tak vyděšení, tím, že si ty věci vymyjete z nosu, z horních cest dýchacích – to je zdravý rozum. “

Podle Dr. Stillwagona není příčinou propuknutí symptomatického onemocnění šíření viru. To, zda člověk onemocní, nebo ne, souvisí se silou jeho imunitního systému:

„Onemocnění není závislé na přítomnosti viru ve vašich smrcích a slinách, onemocnění je závislé na stavu vašeho imunitního systému. Onemocní tedy pouze vnímaví lidé.

„Takže tato myšlenka testování lidského smrkání a slin nic neznamená, hledáte ji na špatném místě. Jediný způsob, jak zjistit, zda jste nakaženi, je najít důkaz genetického materiálu viru uvnitř vás … v krvi nebo v lymfě. To je jediný způsob, jak zjistit, zda byl člověk nakažen.“

A lži sdělované veřejnosti nekončí u testů, roušek a sociálních distančních opatření:

„Po desetiletí se vás snažili přesvědčit, že když si něco vstříknete do těla, ochrání vás to před nákazou a zastaví to šíření a ochrání to další lidi. No, nedávno přiznali o injekci kovidu, že to byla naprostá lež. Vždycky to byla lež.

„Ochrana před infekcí nespočívá v protilátkách, je buněčná. Máte velmi specializované buňky, které střeží epiteliální bariéru … které vás skutečně chrání před infekcí. Dokážou detekovat viry, když se dostanou dovnitř této epitelové tkáně, když jsou v buňkách, a okamžitě zastaví jejich replikaci.“

Když je replikace zastavena, a to okamžitě nebo „mrtvě“, člověk se nenakazí. Dr. Stillwagon vysvětlil, že takto populace dosahuje stádové imunity, což je schopnost určité části populace se nenakazit. „Tato ochrana aby se nenakazili je buněčná – nemá vůbec nic společného s protilátkami, které se vytvářejí pomocí těchto injekcí zvaných vakcíny,“ řekl.

Dodal, že tzv. vakcíny vyvolávají protilátky, které nemohou zabránit tomu, aby se něco dostalo přes epitelovou bariéru. „Je to fyzikálně nemožné, vakcíny to nedokážou.“ Ve skutečnosti podle něj mohou injekce infekci zhoršit, zesílit proces onemocnění a zhoršit příznaky.

„Takže tito lidé, kteří běhají kolem a nechávají si píchat injekce zvané vakcína a myslí si, že tím chrání sebe a ostatní, se šeredně mýlí. Jsou to superrozšiřovatelé. Jsou to ti, kteří se budou neustále infikovat, protože si zničili svou ochranu T-buněk … doslova ji zničili; nemají tuto ochranu vůbec.“

Výše uvedené bylo převzato z rozhovoru Caturana & Ricks s názvem ‚ Nedávejte si další posilovač nebo noste roušku! ‚. Celý rozhovor v délce 57 minut můžete zhlédnout ZDE .

Další zdroje:

Kdo je Dr. Kevin Stillwagon?

Dr. Kevin Stillwagon byl vychován v chiropraktické rodině a nikdy nedostal žádnou vakcínu. Vždy chtěl být pilotem a začal létat v 15 letech.

Šel ve stopách svého otce a v roce 1980 se stal chiropraktikem s licencí ve státech Florida a Pennsylvania. V roce 1984 sám vydal knihu o lékařské svobodě a nebezpečích vakcín a od té doby je bojovníkem za svobodu medicíny. V roce 1985 vynalezl a patentoval termografické zařízení a učil jej používat po celém světě.

V roce 1987 se stal pilotem letecké společnosti. Začátkem roku 2020 viděl známky toho, že ztráta svobody může být horší než virus, a začal mluvit ve své letecké společnosti, což ho přimělo odejít do důchodu, protože odmítl nosit masku jako součást svého jednotný. Pokračoval v projevech na schůzích školní rady a schůzích okresního komisaře v okresech Volusia, Orange, Osceola, Hillsborough a Pinellas. Většina z nich byla videa, a tak je zveřejnil na sociálních sítích, z nichž některá se stala velmi populární.

Dr. Stillwagon publikuje články na své stránce Substack, kterou můžete sledovat ZDE .

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *