Jak chytrá města zavřou lidstvo do koncentračních táborů pod širým nebem

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

14.8.2023

Jak inteligentní města uzavřou lidstvo v koncentračních táborech pod širým nebem 

Stop World Control varuje lidstvo před agendou ovládnutí světa. „My jsme 99 %, tyrani jsou jen 1 %. Ale problém je v tom, že většina z nás nedělá nic.“ Argumentují: „Většina dokonce odmítá vidět, co mají přímo před nosem.“

Níže je publikace od Stop World Control, kde zdůrazňují skutečné a bezprostřední nebezpečí Smart Cities a varují, že pokud s nimi nic neuděláme a „zůstaneme v tomto do očí bijícím stavu pošetilosti, spadneme do nejstrašnější noční můry tohoto světa. kdy viděl „

Smart City je městské prostředí s všudypřítomnými technologiemi sledování a sběru dat, které budou monitorovat a zaznamenávat i ty nejintimnější osobní údaje každého.

Cílem je vědět o každém vše: co jíte a pijete, kam chodíte, co kupujete, koho potkáváte, co si myslíte, jak se cítíte, své názory, zvyky, váš zdravotní stav a stav očkování atd. . 

Každý. Málo. Detail. Ospravedlněním tohoto všezahrnujícího dohledu je, že je údajně nezbytné „zachránit planetu“ před změnou klimatu. Zaručují také, že váš život bude propojenější, bezpečnější a zdravější.   

Každý aspekt života v Smart City bude monitorován širokou škálou technologií sběru dat: SMART Lights, SMART Poles, SMART Cars, SMART Neighbourhoods, SMART Homes, SMART Appliances, SMART Energy, SMART Transportation a mnoha dalšími SMART technologiemi. Společně vytvoří všudypřítomnou sledovací mřížku, která bude neustále shromažďovat všechny informace o každém malém detailu života lidí.

Smart Cities vytvářejí internet těl

Tato externí zařízení SMART se synchronizují se zařízeními, která jsou přímo připojena k lidskému tělu, jako jsou SMART hodinky na našem zápěstí nebo SMART telefony v našich rukou.  

Tato zařízení jsou schopna shromažďovat informace o tom, co se děje uvnitř našeho těla, a dokonce mají schopnost měnit funkce lidského těla. V blízké budoucnosti budou implantovány do lidského těla, aby sbíraly ještě více dat a měly mnohem větší vliv na to, co se v nás děje.   

Osobní informace shromážděné těmito miliardami zařízení po celém světě tvoří síť zvanou Internet of Body, nebo zkráceně IoB.  

V současné době všichni známe internet věcí (IoT), který nám umožňuje neomezený přístup k informacím o každé věci . Internet těl bude v podstatě stejný, až na to, že bude shromažďovat všechny osobní, nejintimnější informace o každém těle . Tato data budou v rukou globálních korporací, vlád, bankovních impérií atd.  

  Chytré město omezuje váš pohyb 

Abychom zajistili, že všichni zůstanou v okruhu sběru dat, bude pohyb v Smart Cities omezen na 15 – 20 minut z domova. Tento koncept vytvořil frázi „15 minutová města“ a je propagován jako nejlepší nápad, jak zachránit planetu před změnou klimatu.

Vše, co potřebujete, bude dostupné na krátkou vzdálenost, takže nikdo nemusí nikdy překročit tento okraj. Na delší vzdálenosti bude potřeba povolení. Kromě toho bude uzavřeno 30 % všech oblastí divočiny, aby lidé hledali své štěstí v Smart Cities místo toho, aby se vydávali do majestátní přírody. Virtuální reality vznikají jako alternativa k pobytu v přírodě.

Příkladem je MetaVerse a všechny jeho alternativy. Opět „úžasný nápad zachránit planetu“: uzavřít světovou populaci do Smart Cities, kde si „užívají života“ ve virtuální říši.

V Smart City je nulové soukromí

Světové ekonomické fórum napsalo na Forbes.com článek, který popisuje zkušenost občana v chytrém městě, který ho chválí jako ráj na zemi: „Jak to, že nás to nikdy předtím nenapadlo? Jednou z charakteristik bude, že nikdo nebude nic vlastnit. Vše bude sdíleno: domy, auta, nářadí, auta, dokonce i oblečení. Na konci příspěvku občan vyjadřuje jednu obavu o život v Smart City:

„Jednou za čas mě naštve, že nemám žádné skutečné soukromí. Nikam nemůžu jít a nebýt registrován. Vím, že někde je zaznamenáno vše, co dělám, myslím a o čem sním. Jen doufám, že to nikdo nepoužije proti mně. Celkově vzato je to dobrý život.“

Centrální nervový systém Smart Cities bude 5G. Podle bývalého chilského prezidenta Sebastiána Piñery je 5G nejen schopno číst naše myšlenky, ale dokáže do každého vkládat myšlenky a emoce. Uvedl, že se stane centrálním nervovým systémem společnosti, a zaručil, že se postarají, aby se dostal do každého domova v zemi. Zajímavé je, že všechny pouliční osvětlení v Smart Cities jsou také skryté 5G antény.

Smart Cities shromažďují data všech

Proč chtějí, aby všichni žili ve Smart Cities, a jaká je jejich motivace zaznamenat každý malý detail o nás všech? Odpověď dává izraelský profesor Yuval Noah Harari, který je poradcem Světového ekonomického fóra. Vysvětluje:

„Novými pány světa budou ti, kteří budou vlastnit data.“

Bohatstvím dneška už není zlato ani ropa. Jsou to data. Čím více dat má korporace, vláda nebo bankovní impérium o obyvatelstvu, tím větší moc jim poskytuje. Smart Cities budou bezprecedentním způsobem, jak využít lidstvo jako jedno masivní stádo datových krav.

Osobní údaje od nás budou získávány po celý den, a to i když spíme. Kromě shromažďování obrovského množství dat umožňují tyto technologie také úrovně kontroly, které byly v předchozích civilizacích neslýchané. Bývalý inženýr ze Silicon Valley, Aman Jabbi, bije na poplach, že Smart Cities budou v podstatě otevřenými koncentračními tábory:

„Tím, že jim poskytnete svá data, jim dáte možnost sledovat a vyhodnocovat vaše chování, které lze nyní převést na sociální kreditní skóre. Toto skóre se pak použije k určení, na která privilegia v nové otrokářské společnosti máte nárok a na která ne.“

Toto sociální kreditní skóre se již používá v Číně a během pandemie v roce 2020 mnoho zemí provedlo první kroky k tomuto systému kontroly. Digitální ID a digitální měny budou ve středu této mřížky. Když lidé neuposlechnou nebo kritizují systém, jejich výdaje budou omezeny a přístup k základním aspektům společnosti bude zablokován. Opět se to děje již v Číně, která je testovacím místem pro zbytek světa.

Upraví Smart Cities lidský genom?

Zajímavým  faktem o Smart Cities je, že všechna pouliční světla jsou LED světla, která mají schopnost manipulovat s lidským genomem. Genovou expresi lze vypnout nebo zapnout LED světly, která také mohou aktivovat mRNA uvnitř lidského těla. Vědeckých studií dokumentujících tato fakta je na internetu mnoho. Což vyvolává otázku: je to důvod, proč úřady trvají na tom, aby celému lidstvu byly vstříknuty technologie mRNA, které lze aktivovat prostřednictvím LED světla?  

✔︎ Celému lidstvu je injektována mRNA

✔︎ mRNA lze aktivovat pomocí LED světel

✔︎ Všichni jsou obklopeni LED světly


CO SE TO TU DĚJE?

K laus Schwab, zakladatel Světového ekonomického fóra, prosazuje agendu editace lidských genů. Otevřeně říká, že to změní to, co znamená být člověkem. Poradce WEF Yuval Harari jde dokonce tak daleko, že tvrdí, že finanční elity se oddělí od lidstva, protože budou geneticky upraveny, aby se staly mnohem lepšími než normální lidé. Ekonomická nerovnost se stane biologickou nerovností. Harari říká, že elity se stanou „Homo Deus“: božskými bytostmi nebo bohy.

Kdyby všechny tyto myšlenky nebyly celosvětově propagovány lidmi a skupinami, jako jsou Bill Gates, Barak Obama, CNN, Facebook, Organizace spojených národů, Světové ekonomické fórum a bezpočet dalších odbytišť elit – určitě bychom si mysleli, že je to scénář sci-fi filmu! Ale je to strašná realita, která se prosazuje v obrovském měřítku. Během nedávného summitu světové vlády v Dubaji Klaus Schwab uvedl, že tento vývoj již není v budoucnosti, ale právě nyní se rozvíjí. Jeho přesná slova byla:

„Přijdou jako tsunami.“

A skutečně se rozjíždí na plné obrátky. Například v Rio De Janeiru je 450 000 pouličních osvětlení nahrazeno LED světly vybavenými 5G. Níže uvedený graf ukazuje, jak se velká města v Latinské Americe mění na chytrá města.

Totéž se děje v Londýně, Paříži a všech dalších velkých městech na světě. Miliony a miliony LED 5G pouličních svítidel jsou umístěny každých pár metrů v každé ulici každého města. Bill Gates dokonce investoval do výstavby nového Smart City v Arizoně, které pojme 80 000 lidí, to vše soustředěné kolem masivních datových center.

Zničení 3 000 farem pro mega chytré město

V Nizozemsku vláda nedávno oznámila zničení 3 000 farem, aby uvolnila místo pro monstrózní Smart City zvané TriState City Network, ve kterém bude žít 40 milionů lidí z Belgie, Německa a Nizozemska. Jejich „logika“ pro zabírání půdy a ničení zvířat na 3 000 farmách spočívá v tom, že „vypouštějí příliš mnoho CO2“, což „ničí planetu“. A přesto je nahrazení zelených pastvin monstrózním Smart City dobré pro životní prostředí?! V současné době je většina Nizozemska krásná krajina se zelenými pastvinami, větrnými mlýny, potoky a historickými farmami. Jedinečné na světě, opravdu krásné a plné historie.

Vláda chce přeměnit celou tu nádhernou malebnou krajinu v jedno masivní Smart City s názvem Holland City.

V Austrálii vláda schválila zákon, který umožňuje obyvatelům venkovských oblastí násilně přestěhovat se do Smart Cities, pokud je jejich oblast kontaminována nebezpečnými toxiny. S vykolejením vlaku v Ohiu jsme viděli, jak snadno může být kontaminována obrovská oblast. Vidíme zde precedens? Po zorganizování několika vlakových neštěstí by mohly být miliony lidí odstraněny z venkovských oblastí a vnuceny do Smart Cities.

Lidstvo se musí probudit

Naprosté zlo této agendy je nepopsatelné. Co je ale ještě horší, je přetrvávající neochota veřejnosti uznat něco, co ohrožuje její samotnou existenci. Trvají na tom, že mají zavřené oči, starají se pouze o povrchní zábavu. Zůstat němý a slepý za každou cenu, protože „nevědomost je blaženost“.

Pokud zůstaneme v tomto do očí bijícím stavu pošetilosti, propadneme se do nejstrašnější noční můry, jakou kdy tento svět viděl.

Pokud někdy v dějinách světa nastal čas, abychom otevřeli oči, tak je to jistě nyní. Už nemáme ten luxus schovávat hlavu do písku. Toto není žádná konspirační teorie, protože se celosvětově šíří nepředstavitelnou rychlostí. V rámci pandemie byly v každé zemi světa postaveny miliony věží 5G. Všude se instalují LED světla. 

Všechny  vakcíny se nyní stanou mRNA, i když Mark Zuckerberg, generální ředitel Facebooku, byl zaznamenán během zoom setkání se svými zaměstnanci, když řekl, že mRNA  vakcíny skutečně modifikují lidskou DNA a RNA a že zastánci nemají ponětí, jaké další mutace nebo rizika mohou existovat dlouhodobě.

Agendou elit je zajistit pravidelné injekce s technologií mRNA pro celou světovou populaci po zbytek našeho života. Proto budou stavy vakcín propojeny s našimi digitálními měnami a digitálním ID. Chybějící jedna injekce by mohla zablokovat přístup do společnosti a bankovnictví.

Co můžeme udělat, abychom toto šílenství zastavili?

Existuje způsob, jak zastavit toto šílenství? Ano. V první řadě musíme vzdělávat lidi v našich komunitách. Jediný důvod, proč to tyrani dokážou zvládnout, je nevědomost mas. Lidé nemají nejmenší tušení, co se jim honí nad hlavou. Bezpochyby jdou vstříc všemu, co je nasměruje k této dystopické noční můře. Je naší povinností je jakýmkoli způsobem informovat.

Sdílejte prosím tento příspěvek široce. Pošlete jej svým kontaktům prostřednictvím e-mailu, zveřejněte jej na sociálních sítích a odešlete místním úřadům ve vaší komunitě. Rozšiřte to široko daleko.

My jsme těch 99 %, tyrani jsou jen to 1 %. Problém je ale v tom, že většina z nás nic nedělá. Většina dokonce odmítá vidět, co mají přímo před nosem. Mají jehly v pažích, chytré telefony v rukou, LED světla ve svých ulicích, chytré měřiče ve svých domovech, chytré technologie ve svých autech… a přesto říkají „všechno je to konspirační teorie“. Šílenství tohoto odmítání vidět realitu není nic menšího než přímo psychóza.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *