Holandsko: Ve středu začne soudní proces k žalobě proti státu, Bourlovi, Gatesovi a dalším zločincům z vlády i médií

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

20.11.2023

Jak již víte, tak mezi několika žalobami na covidové zločince se chystá i soudní proces proti holandským politikům, kteří lidem vnucovali škodlivé genové injekce, ale i proti propagandistickým médiím či globálním zločincům jako Bill Gates a šéf Pfizeru Albert Bourla.

Soudní proces začíná ve středu a lze předpokládat, že potrvá nějakou dobu.

Jak tedy bude slyšení ve středu probíhat?

Skupina RechtOprecht povede soudní řízení před soudem v Leeuwardenu, ve kterém sedm žalobců s poškozením očkováním proti COVID-19 žaluje 17 obžalovaných – včetně nizozemského státu, premiéra Rutteho, Billa Gatese a šéfa společnosti Pfizer Alberta Bourly – podle občanského práva – o náhradu škody.

Tento postup je první na světě, ve kterém žalobci podrobně vysvětlují a zdůvodňují, že COVID-19 není nemoc, ale součást Velkého resetu.

Právník Arno van Kessel říká, že se k soudu přihlásili tři právníci, kteří zastupují obžalované.

Státní zástupkyně Pels Rijckenová oznámila soudu, že zastupuje 12 ze 17 obžalovaných, včetně Jaapa van Dissela, Marion Koopmansové, Rutteho, ministrů Kaagové, De Jongeho a Kuiperse a bývalého ministra Hoekstry.

Přihlásil se také právník, který bude zastupovat Paula Jansena, který 1. června odstoupil z funkce šéfredaktora deníku De Telegraaf, a šéfredaktorku NOS News (veřejnoprávní televize, obdoba naší ČT)  Giselle Van Kesselovou. Kromě toho se přihlásil právník ředitelky Lareb Agnes Kantové.

Bill Gates si najal svého vlastního právníka v Americe, aby mu pomohl s přijetím předvolání. Bourla se rozhodl, že nebude v žádném případě spolupracovat, říká právník Peter Stassen.

Pokusy předat předvolání Bourlovi prostřednictvím soudního vykonavatele se setkaly s odporem. Soudní vykonavatel neprošel ochrankou ředitele společnosti Pfizer. Přesto bylo možné zajistit, aby Bourla o žalobě věděl.

„V tom jsme zašli hodně daleko,“ říká Stassen. „Domníváme se, že máme dostatečné důkazy, že Bourla o této záležitosti ví.“

Řízení proti nim pokračuje, i když se u soudu v Leeuwardenu zatím nepřihlásil žádný právník Gatese nebo Bourly. Nyní jsou formálně součástí postupu.

Co se bude dít u soudu ve středu? Proběhne tzv. roll session, kde není přítomno žádné publikum. Soud poté bude řízení projednávat v prvním stání. Poté bude stanoveno datum s pokynem pro advokáty, kteří se dostaví k soudu.

Van Kessel zdůrazňuje, že se jedná o záležitost velkého společenského významu.

Mezitím jeden z klientů poškozený očkováním zemřel. Jedná se o zdravotnickou pracovnici, která si nechala aplikovat injekce proti COVID-19 kvůli povinnému nařízení očkování zdravotníků. Bylo jí 51 let.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *