Francouzský historik: Třetí světová válka již začala

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

13.2,2023

„Nyní jsme ve válce bez konce“

Paul Joseph Watson – Summit News

Francouzský historik, který správně předpověděl pád Sovětského svazu na deset let dopředu říká, že třetí světová válka již začala v důsledku konfliktu na Ukrajině.
Toto prohlásil Emmanuel Todd, jeden z předních francouzských intelektuálů, během rozhovoru pro noviny Le Figaro.

„Je evidentní, že konflikt – původně omezená lokální válka – se vyvinul v globální ekonomickou konfrontaci mezi celým Západem na jedné straně a Ruskem podporovaným Čínou na straně druhé. Stala se z toho světová válka,“ řekl Todd.

Todd dodal, že „odpor ruské ekonomiky tlačí americký imperiální systém k propasti“ a že Biden musí „spěchat“, aby zachránil „křehkou“ Ameriku.

Podle historika je americká kontrola nad světovým finančním systémem ohrožena, protože protitlak ruské ekonomiky vůči sankcím manipuluje „americký imperiální systém“ do propasti, přičemž se Rusko může spolehnout na Čínu, pokud jde o měnovou podporu.

Todd říká, že Amerika „nemůže z konfliktu vycouvat, nemůže se pustit“, protože nemá žádnou  únikovou strategii a sázky jsou příliš vysoko.

„Proto jsme nyní v nekonečné válce, v konfrontaci, jejímž výsledkem musí být kolaps jednoho nebo druhého,“ řekl intelektuál.

Todd je široce respektovaná osobnost, která přesně předpověděla kolaps Sovětského svazu 14 let předtím, než k němu došlo.

Jak jsme zdůraznili minulý měsíc, hlava ruské pravoslavné církve varovala, že jakýkoli pokus „zničit Rusko“ ze strany „bláznů“, kteří se snaží prosadit své hodnoty, povede ke „konci světa“.

„Modlíme se k Pánu, aby ty šílence osvítil a pomohl jim pochopit, že jakákoli touha zničit Rusko bude znamenat konec světa,“ řekl patriarcha Kirill.

Elon Musk také nedávno varoval, že „většina si neuvědomuje nebezpečí“ nového globálního konfliktu.

Donald Trump také nedávno varoval: „Jsme na pokraji 3. světové války“ a v předvolebním videu z minulého týdne tvrdil: „Kdybych byl prezidentem, k válce Ruska s Ukrajinou by nikdy nedošlo… nikdy za milion let.“

Zdroj:SUMMIT NEWS https://summit.news/2023/02/13/french-historian-world-war-iii-has-already-begun/

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte ZDE:  https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail