Francie: Klimatická alarmistka Greta podpořila zakázanou ekoteroristickou skupinu

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

BlackRockem objevená Greta teprve nedávno – i s minimální návštěvností školy – složila maturity, takže nyní se zřejmě propagandě klimaalarmistických vizí bude věnovat již coby profesionálka.

A v tomto ohledu se neštítí podpořit ani velmi radikální skupiny, které se při vymáhání klimatických opatření neštítí zajít i daleko za hranice zákona, tedy k sabotážím a ničení majetku.

Klimatická extremistická organizace byla ve Francii zakázána a obviněna z „ekoterorismu“. Nyní Greta Thunbergová odcestovala do Francie, aby ukázala svou podporu tomuto uskupení.

Ekoteroristická skupina SLT (Les Soulèvements de la Terre) byla ve středu zakázána francouzskou vládou.

Podle vlády se krajně levicová organizace zabývá sabotážemi, násilím a podněcováním k násilí, které vedly k velkým krvavým střetům mezi levicovými extremisty a policií.

Ministr vnitra Gérald Darmanin označil členy uskupení za „ekoteroristy“.

Když ve středu přišla zpráva o rozpuštění SLT, švédská klimaalarmistka Greta Thunbergová vyrazila do Paříže, aby demonstrovala proti tomuto opatření.

„Doufám, že se více lidí zmobilizuje proti tomu, co se právě teď děje, a bude bránit právo demonstrovat,“ řekla Greta během demonstrace.

Připomínám, že Francie již před asi dvěma lety zakázala všechny vlastenecké organizace, v čele s tamními velmi aktivními identitáři, kteří nebyli nijak násilní. O jejich činnosti jste si mohli přečíst například zde.

Dosud se však neodvážila zakázat ani jedno ultralevicové uskupení, včetně násilné Antify. Tento krok, kdy konečně zakázala násilné ekoteroristy, by snad nemusel být v tomto směru posledním.

Je také možné, že jde ze strany Macrona o snahu získat zpět voliče, kteří mu houfně prchají k Marine le Pen.

Většině z nich totiž tyto násilné skupiny vadí, stejně jako dvojí metr, kdy se vlastenecká uskupení zakázala, zatímco ultralevičáci a islamisté jsou tolerováni…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail