, , ,

Evropu zaplavují stovky potravin, které jsou kontaminovány těžkými kovy, pesticidy, houbami a salmonelou.

Evropu zaplavují stovky potravin, které jsou kontaminovány těžkými kovy, pesticidy, houbami a salmonelou.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

17.5.2024

Lance D Johnson 

Za posledních pět let byla Evropa zaplavena potravinami a kořením, které jsou silně kontaminovány těžkými kovy, aflatoxiny a potravinovými patogeny, jako je salmonela. Evropská unie (EU) zadržela více než 400 potravinářských výrobků , které jsou silně kontaminovány těžkými kovy, pesticidy, nepovolenými látkami, falšovanými látkami, patogeny přenášenými potravinami a růstem hub. Produkty byly zachyceny v letech 2019 až 2024. Tyto produkty pocházejí buď přímo z Indie, nebo pocházejí z jiných zemí, které tyto produkty z Indie dovážely. Tyto falšované produkty byly buď odmítnuty na hranicích těchto evropských zemí, nebo byly přijaty do Evropy s připojeným varovným oznámením.

 

Látky způsobující rakovinu šíří dovoz potravin a koření z Indie

Jsou to látky, které buď způsobují rakovinu, nebo přímo poškozují reprodukční zdraví, ledviny a/nebo játra. Tyto dovážené potravinářské produkty neuvádějí množství těžkých kovů ani etikety neuvádějí žádné podrobnosti o obsahu aflatoxinů nebo pesticidů, fungicidů nebo herbicidů. Štítky potravin neobsahují například kadmium a rtuť, ačkoli tyto produkty mohou být silně kontaminovány těmito těžkými kovy, které poškozují mozek a zpevňují tepny.

 

Mezi zachycenými produkty byly rybí produkty s největší pravděpodobností kontaminovány rtutí a kadmiem. Celkově 21 produktů obsahovalo vysoké hladiny kadmia, včetně chobotnic, kalamárů, sépie a chobotnice. Kadmium může být při požití nebo vdechnutí smrtelné a významně poškozuje ledviny a kardiovaskulární systém. Kadmium nejen zvyšuje riziko kardiovaskulárních a ledvinových onemocnění, ale také se hromadí v těle a způsobuje úbytek kostní hmoty. Pokud jsou tyto produkty konzumovány po dlouhou dobu, riziko vzniku rakoviny plic stoupá.

 

Lidské znalosti jsou pod útokem! Vlády a mocné korporace využívají cenzuru k vymazání znalostní základny lidstva o výživě, bylinkách, soběstačnosti, přirozené imunitě, produkci potravin, připravenosti a mnohém dalším. Zachováváme lidské znalosti pomocí technologie AI a zároveň budujeme infrastrukturu lidské svobody. Použijte naši decentralizovanou platformu pro svobodný projev založený na blockchainu na Brighteon.io . Prozkoumejte naše bezplatné generativní nástroje AI ke stažení na Brighteon.AI . Podpořte naše úsilí o vybudování infrastruktury lidské svobody nakupováním na HealthRangerStore.com , kde najdete laboratorně testované, certifikované organické potraviny bez GMO a nutriční řešení.

 

Dalším karcinogenem nalezeným v produktech byl tricyklazol. Tento fungicid, zakázaný v EU, je jak karcinogenní, tak genotoxický. Mnoho produktů z rýže, bylin a koření obsahuje tricyklazol v úrovních, které jsou jedovaté.

 

Více než 52 produktů na seznamu obsahovalo až pět pesticidů nebo fungicidů. Zatímco individuální toxicita těchto chemikálií je jistá, slučovací a kumulativní účinek těchto chemikálií by mohl představovat zdravotní rizika, která jsou exponenciálně vyšší.

 

Prášek ze semen koriandru obsahoval organofosfátový pesticid zvaný chlorpyrifos. Tato chemikálie se obvykle používá k hubení listů a půdních hmyzích škůdců, ale nyní rozmnožuje plodiny, které také sdílejí kontaminovanou půdu. To je jen jedna z chemických látek spojených s neurovývojovými poruchami u dětí, astmatem a poškozením reprodukčního zdraví.

 

Z uvedených produktů 20 z nich obsahovalo také nebezpečný vedlejší produkt ethylenoxidu zvaný 2-chlorethanol. Kromě toho byly v listech a luscích moringy, které byly dovezeny z Indie, zjištěny toxické pesticidy imidacloprid a monocrotofos.

 

Dovoz potravin často obsahuje salmonely a aflatoxiny

Falšování běžných dovážených potravin se neomezovalo pouze na toxické chemikálie a těžké kovy. Ve skutečnosti nejméně 100 produktů – včetně shatavari, ashwagandhy, kurkumy, mleté ​​cibule, koriandru, brahmi, papáje a sezamových semínek – obsahovalo salmonelu, agresivní potravinový patogen. Psí žvýkačky také obsahovaly salmonelu. Dovoz syrových oloupaných ocasů krevet byl nabitý vibrio vulnificus , bakterií, která způsobuje gastroenteritidu, infekce ran a septikémii.

 

Mnoho z indických dovozů také obsahovalo vysoké hladiny mykotoxinů , což jsou sekundární metabolity produkované houbami. Jedním z nejběžnějších mykotoxinů je aflatoxin, produkovaný plísněmi Aspergillus . Aflatoxiny, které jsou jednou z nejvíce přehlížených příčin rakoviny a poškození jater, typicky kontaminují obilí kvůli obsahu sacharidů a cukru v zrnu. Aflatoxiny jsou běžné v antibiotikách, bavlníkových semenech, sýrech, čiroku, alkoholických nápojích, arašídech, cukru, ječmeni a kukuřici, ale byly prominentní v jádrech podzemnice olejné, arašídech, chilli a louskáčkách dovezených z Indie.

 

Mezi zdroje patří:

 

GreatGameIndia.com

 

Images.assettype.com [PDF]

 

NCBI.NLM.NIH.gov

 

ZDROJ:

https://naturalnews.com/2024-05-17-europe-is-being-flooded-with-contaminated-poison-foods.html

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *