E. HUFF: IVERMEKTIN A FENBENDAZOL PROKAZUJÍ SILNÉ SYNERGICKÉ ÚČINKY PŘI PREVENCI A LÉČBĚ RAKOVINY

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

(Synergické účinky – účinky navzájen spojené, spolupracující pozn.redakce)

Během „pandemie“ koronaviru Covid-19 bylo prioritou vládnoucí kabaly odradit a dokonce zabránit široké veřejnosti používat ivermektin jako profylaktikum k onemocnění. Namísto toho protlačovaly roušky a „vakcíny“.

Nyní bylo zjištěno, že ivermektin má i další využití – prevenci a léčbu rakoviny – což jej určitě vrátí zpět do hledáčku zájmu velkých farmaceutických firem.

Ukázalo se, že jedním z „vedlejších účinků“ užívání ivermektinu proti covidu je, že také pomáhá předcházet tvorbě rakovinových buněk a nádorů.

Tento jeho nově zajištěný účinek by mohl být velmi užitečný pro ty, kteří zkoumají náhlý nástup takzvaných „turbo rakovin“ – fenoménu, který se objevil krátce po spuštění masové očkovací kampaně.

Pokud by lidé „plně očkováni“ proti covidu měli snadný přístup k ivermektinu, mnozí z nich by mohli potenciálně najít úlevu a uzdravení. A co je ještě důležitější, vedle ivermektinu působí v boji proti rakovině i lék fenbendazol, což je další antiparazitický lék.

„Co by se stalo, kdyby se kombinovaná terapie pro prevenci a léčbu rakoviny použila is využitím ivermektinu a fenbendazolu?“  ptá se „2. nejchytřejší chlap na světě“ na svém Substacku.

„Synergické párování by bylo mnohem efektivnější než jen použití jednoho z těchto zázračných léků.“

(Související: Zlatý standard lékařské vědy  dokazuje , že ivermektin je účinný lék proti covidu.)

IVERMEKTIN A KVERCETIN SPOLEČNĚ BOJUJÍ PROTI PRIONOVÝM ONEMOCNĚNÍM MOZKU

Když se ivermektin a fenbendazol užívají spolu, dodají rakovině silný úder. V kombinaci s dalšími protirakovinnými látkami, jako jsou kvercetin, vitamíny C a D či kurkumin, jsou účinky ještě výraznější.

Předklinické studie ukazují, že ivermektin i fenbendazol vykazují cytotoxické účinky proti rakovinným buňkám. Tyto dva léky také inhibují (potlačují) růst a šíření rakovinných nádorů.

„Zdá se, že mechanismy, které jsou základem těchto účinků, zahrnují narušení kritických buněčných procesů, což vede ke smrti rakovinných buněk,“  napsal Sid Belzberg v článku citovaném jedním ze čtenářů „2. nejchytřejšího chlapa na světě“.

Ivermektin i fenbendazol jsou nepatentované léky, což znamená, že jejich původní zamýšlené použití v souladu s licencí vypršelo a staly se generikami. To umožňuje mnoha výrobcům generických léků, včetně mnoha z nich v Indii, vyrábět je levně a ve velkém množství.

Regulační orgány Evropské unie a Spojených států amerických ztěžují přístup k nim bez lékařského předpisu – pokud si nekoupíte verze dostupné pro domácí zvířata – ale jsou k dispozici. No a v kombinaci s jinými protirakovinnými vitamíny a minerály vypadají neuvěřitelně slibně v prevenci a zmírňování rakoviny.

Bude však pro vás obtížné najít dostatek užitečných informací o těchto dvou lécích v médiích hlavního proudu. Jelikož ivermektin a fenbendazol nejsou patentovány, přinášejí minimální zisky, což znamená, že farmaceutické společnosti nemají zájem je propagovat nebo prezentovat jejich výhody.

Belzberg zastává názor, že ivermektin a fenbendazol by měly být kombinovány s dalšími doplňkovými látkami, aby se vytvořil ještě větší synergický protirakovinný protokol, který bude bezpečný a účinný pro široké použití.

„Navzdory těmto výzvám přináší opětovné využití těchto sloučenin potenciální výhody, které odůvodňují další výzkum,“  napsal Belzberg.

„Jelikož jsou bezpečnostní a farmakokinetické profily těchto látek dobře známy, jejich vývoj jako protirakovinných látek by mohl být rychlejší a méně nákladný než v případě nových léků.

Kromě toho by úspěšné opětovné použití těchto sloučenin mohlo poskytnout nákladově efektivní způsob rozšíření protirakovinné léčby, což by dále zlepšilo vyhlídky pacientů a zároveň snížilo náklady na zdravotní péči.“

IVERMEKTIN A KVERCETIN POMÁHAJÍ PŘI DEGENERATIVNÍCH ONEMOCNĚNÍCH MOZKU

Jiný dokument od Belzberga naznačuje, že užívání ivermektinu s kvercetinem může synergicky bojovat proti prionovým onemocněním, také známým jako přenosné spongiformní encefalopatie nebo TSE (lidský ekvivalent nemoci šílených krav).

TSE představují skupinu smrtelných neurodegenerativních onemocnění charakterizovaných chybným poskládáním prionového proteinu nebo PrP.

„Potenciál, který ukazují ivermektin a kvercetin v jejich anti-prionových aktivitách a jejich modulaci tauopatie, nabízí zajímavou cestu pro další zkoumání,“  napsal.

V roce 2017 časopis Journal of Antibiotics označil ivermektin za jeden z nejbezpečnějších a nejúčinnějších léků, jaké kdy byly vyvinuty.

Aby bylo jasno, opravdu není potřeba, aby byl ivermektin podáván injekčně, když formát pilulek funguje dobře. Mějte to na paměti, když se díváte na studie, jako je tato, jejichž cílem je přebalit ivermektin jako nový druh léku, který nahradí původní, pravděpodobně proto, aby se zvýšila cena za budoucí vydání.

Přesto studie přispívá k rostoucí hoře důkazů podporujících ivermektin jako bezpečný a účinný lék na covid. Ukázalo se , že ivermektin je bezpečný a účinný lék na mnoho nemocí – a proto vláda nechce, abyste k němu měli přístup.

Ivermectin je lék oceněný Nobelovou cenou, o kterém Journal of Antibiotics napsal v roce 2017 následující:

„Málo, pokud vůbec nějaké, jiné léky mohou konkurovat Ivermectinu pro jeho příznivý vliv na lidské zdraví a blaho.“

Než byl ivermektin použit na zvířatech, jen pro upřesnění byl vyvinut a schválen pro použití u lidí. Není to jen „koňská pasta“, jak tvrdil americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) ve svém tweetu z 21. srpna 2021, který kritizoval její používání pro covid.

Nezapomeňte, že FDA sama poprvé schválila ivermektin pro humánní použití již v polovině 90. let, ale později se pokusila předstírat, že lék je jen pro hospodářská zvířata. Nenechte se zmást lžemi FDA.

„Pokud by dříve existoval bezpečný a účinný lék k léčbě COVID-19, nebylo by možné povolit EUA pro vakcíny, což vytvořilo globální platformu potřebnou k testování a vyladění experimentálních injekcí mRNA,“ píše Michelle Edwards pro Undercover DC . o tom, proč byl ivermektin hanobený během scamdemie covid.

„Bohužel, taková je realita probíhající bitvy.“

Autor: Ethan Huff

Nejnovější zprávy o ivermectinu a dalších potlačených lécích lze nalézt na Cures.news .

Zdroje pro tento článek zahrnují:

MedinCell.com

UndercoverDC.com

NaturalNews.com

zdroj:https://www.naturalnews.com/2023-06-30-synergistic-pairing-ivermectin-fenbendazole-prevent-treat-cancer.html

https://www.newstarget.com/2023-02-14-trial-proves-ivermectin-works-against-covid.html

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *