Čtyřhvězdičkový americký generál McChrystal přiznal na kameru, že bombový útok na plynovod Nord Stream byl spáchán Spojenými státy

USA: Asi jen málokdo pochybuje o tom, že USA jsou přinejmenším spoluzodpovědné za zničený plynovod. Ať už útok spáchal kdokoli, režie CIA je více než pravděpodobná.

O tom, že USA jsou hlavním pachatelem, je na základě zpráv od zasvěceného informátora přesvědčen i novinář Seymour Hersh, který o podílu Bidenovy administrativy na sabotáži ani v nejmenším nepochybuje, neboť svůj zdroj informací považuje za důvěryhodný.

Nyní se objevila další výpověď, která tuto verzi potvrzuje.

McChrystal, který byl odvolán ze svého velení Barackem Obamou po kritických komentářích o jeho administrativě, učinil výbušné komentáře naznačující, že Spojené státy stojí za bombardováním plynovodu Nord Stream, v tajně nahraném rozhovoru získaném společností Valuetainment Media.

Vyznamenaný generál, známý pro své velení Společnému velitelství zvláštních operací (JSOC) v polovině roku 2000 a později pro svou roli velitele Mezinárodních bezpečnostních podpůrných sil (ISAF) v Afghánistánu, vyjádřil tyto spekulace během zdánlivě improvizovaného rozhovoru, který byl tajně zaznamenán a následně unikl na veřejnost.

Klip začíná McChrystalovou diskusí o Rusku a jeho vedení.

„Neexistuje očividně lepší řešení pro Rusko. Myslím, že Putin by měl jít, ale není tu nikdo, o kom vím, že by stál na křídlech,“ řekl generál.

V krátkém rozhovoru je slyšet muže, který se ptá McChrystala na jeho názor na bombardování plynovodu Nord Stream, ke kterému došlo v loňském roce.

McChrystalova odpověď naznačovala, že on a jeho syn, který pracoval v Obranné zpravodajské agentuře (DIA), nevěřili, že jsou za to zodpovědní Rusové nebo Ukrajinci, jak mnozí původně předpokládali.

Místo toho naznačil, že bombardování mohlo být v zájmu globálních producentů zemního plynu – mezi nimi jsou hlavní Spojené státy.

„Nemyslel si, že to udělali Rusové… Nemyslel si, že to udělali ani Ukrajinci,“ dodal.

„Existují lidé, kteří z toho měli prospěch, a to byli lidé, kteří prodávají zemní plyn po celém světě,“ řekl McChrystal.

Pak vypustil bombu, která naznačuje potenciální roli USA v útoku.

„Takže pokud to opravdu chcete vědět, Spojené státy na této dohodě vydělaly více peněz než kdokoli jiný. Ale to jen proto, že jsme byli obrovskými příjemci a změnili jsme naši politiku. Začali jsme dodávat zkapalněný zemní plyn do zámoří, víte,“ řekl.

Celý článek najdete zde:https://www.thegatewaypundit.com/2023/07/leaked-footage-retired-four-star-general-mcchrystal-claims/

https://cz24.news/ctyrhvezdickovy-americky-general-mcchrystal-priznal-na-kameru-ze-bombovy-utok-na-plynovod-nord-stream-byl-spachan-spojenymi-staty-video/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/
E-mail: podpora.volnyblog@protomnail.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *