COVID VAKCÍNY ZKRACUJÍ ŽIVOT O 25 LET

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

7.4.2023

USA: Americké Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) přiznalo, že vakcína Covid-19 zkracuje život člověka až o 25 let, protože mRNA se v lidském těle chová jako „pomalu působící genetický jed“.

Před rokem byla u očkovaných Australanů jedenáctkrát vyšší pravděpodobnost, že se nakazí omikronem, než u jejich neočkovaných kolegů. Nyní, jak ukazují nejnovější statistiky NSW Health, je pravděpodobnost nákazy u těch, kteří byli očkováni dvěma dávkami, až 20krát vyšší a u těch, kteří byli očkováni třemi dávkami, až 35krát vyšší.

Přitom nejnovější údaje Clevelandské kliniky a nejnovější oficiální údaje z USA, které analyzoval Josh Stirling, zakladatel organizace Insurance Collaboration to Save Lifes a bývalý špičkový pojišťovací analytik, ukazují skutečně mimořádně znepokojivý trend.

Poškození zdraví způsobené každou dávkou vakcíny se v průběhu času nezmenšuje. Pokračuje donekonečna.

Údaje CDC o úmrtnosti ze všech příčin ukazují, že každá dávka vakcíny zvyšuje úmrtnost o 7 % v roce 2022 ve srovnání s rokem 2021.

Pokud jste tedy dostali 5 dávek, je pravděpodobnost úmrtí v roce 2022 o 35 % vyšší než v roce 2021. Pokud jste dostali jednu dávku, měli jste v roce 2022 o 7 % vyšší pravděpodobnost úmrtí než v roce 2021.

Pokud jste zůstali neočkovaní, pak jste neměli větší pravděpodobnost úmrtí v roce 2022 než v roce 2021.

Údaje Clevelandské kliniky
Následující graf ukazuje míru výskytu kovidové infekce za 98 dní od 12. září 2022, kdy byla bivalentní vakcína poprvé nabídnuta zaměstnancům Cleveland Clinic. Nebyla nařízena jako povinná, pouze nabídnuta.

K 22. září 2022 tak bylo 6 199 zaměstnanců neočkovaných, 2 359 mělo jednu dávku, 13 804 mělo dvě dávky, 20 798 mělo tři dávky a 3 538 mělo čtyři nebo pět dávek původní vakcíny proti kovirům, která byla navržena proti referenčnímu viru Wuhan Hu1, který nebyl izolován od lidí, ale byl vytvořen počítačovým modelováním.

Výsledky jejich studie, které jsou znázorněny v grafu výše, ukazují, že čím více dávek původní vakcíny jste dostali, tím větší byla pravděpodobnost, že onemocníte kovidem. Jinými slovy, původní vakcína proti covidu je nejen neúčinná na omikronovou variantu, ale je ve skutečnosti protiúčinná, čímž zvyšuje riziko onemocnění.

Nejedná se tedy o vakcínu proti covidu. Je to „antivakcína“. Poškozuje imunitní systém v závislosti na dávce. Čím více dávek dostanete, tím více poškodíte svůj imunitní systém.

Autor studie si toho poprvé všiml ve Zprávě o sledování vakcín britské organizace Public Health England (PHE) a 10. října 2022 na svých webových stránkách The Expose zveřejnil také svá zjištění pro samotné pracovníky PHE.

Skutečnou „vědu“ nyní provádí Clevelandská klinika. Genetické vakcíny (mRNA i vektorové) poškozují váš imunitní systém a zvyšují pravděpodobnost, že se nakazíte kovidem (stejně jako jakoukoli jinou infekční chorobou).

A nejen to. Navíc mají také strašlivé vedlejší účinky na kardiovaskulární, neurologický a reprodukční systém člověka, včetně zvýšeného rizika rakoviny.

Vakcíny Covid nejsou ničím jiným než povinnou liberálně-progresivní eutanazií.
Údaje CDC o úmrtnosti ze všech příčin ukazují, že s přibývajícími roky se pravděpodobnost úmrtí u každé očkované osoby zvyšuje o 7 % na dávku vakcíny za každý uplynulý rok. Je to pomalu působící genetický jed.

Pokud by se lidé po první dávce zotavili, pak by neměla přesně stejný účinek jako pátá dávka (konkrétně 7% nárůst úmrtnosti). Jedná se o dlouhodobý problém. Lidé se ze škod způsobených kovidovými „vakcínami“ ve smyslu nadměrné úmrtnosti nezotavují.

Vezmeme-li tedy rok 2021 jako základní rok, pravděpodobnost úmrtí osoby s 5 dávkami by byla v roce 2031 o 350 % (7x5x10) vyšší, v roce 2041 o 700 % (7x5x20) a v roce 2051 o 1050 % (7x5x30) vyšší než u neočkované osoby.

Je to jako složené úročení – čím déle sportujete, tím více si „ušetříte“ (do hrobu).

Na základě tohoto výsledku můžeme vypočítat ztrátu průměrné délky života pro 30letého muže takto: Průměrná délka života 30letého neočkovaného muže ve Velké Británii je přibližně 80 let. Může tedy očekávat, že bude žít dalších 50 let. Ve věku 80 let bude 50 % neočkovaných mužů mrtvých a 50 % bude stále naživu.

Nyní se podívejme, jak očkování ovlivní věk, ve kterém bude 50 % mužů mrtvých:

Neočkovaní – 50 % mužů bude ve věku 80 let mrtvých.
1 dávka – 50 % mužů zemře ve věku 67 let
2 dávky – 50 % mužů zemře ve věku 62 let
3 dávky – 50 % mužů zemře ve věku 60 let
4 dávky – 50 % mužů zemře ve věku 57 let
5 dávek – 50 % mužů zemře ve věku 56 let
Závěr
Toto je daň za vaši důvěru ve stát, státní instituce, zdravotnické úřady, zkorumpované lékaře, podvodnou medicínu, zločinnou vládu, nacistické politiky a zaprodaná mainstreamová média. Tomu se na našich webových stránkách snažíme zabránit od samého počátku.

Polovina proočkovaných obyvatel na Slovensku (v Česku o něco více) je sice strašně velké číslo, ale ve srovnání s mnoha západními zeměmi, kde mají proočkovanost nad 90 %, je to poměrně skvělý výsledek.

Bohužel ne pro ty, kteří i přes mnohá varování naletěli výše jmenovaným genocidním zločincům.

The last comment needs to be approved.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail