Český prezident v sobě bývalého rozvědčíka nezapřel a v šokujícím prohlášení na Svobodné Evropě vyzval ke sledování naprosto všech Rusů v celém západním světě tajnými službami! Inspiraci si přitom vzal chybně z USA, kde Američané nejprve vstoupili po Pearl Harboru do války a teprve poté pozavírali do koncentráků přes 100 000 Američanů japonského původu! Americká vláda se za to nakonec musela omluvit a odškodnila přes 80 000 z nich částkou převyšující 1,6 miliardy dolarů! Petr Pavel se navíc výrokem dopustil trestného činu, ale jako prezident má indemnitu!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Český prezident Petr Pavel vyvolal další celosvětový skandál. V rozhovoru pro Svobodnou Evropu se totiž ve čtvrtek vyjádřil v tom smyslu, že vzhledem k tomu, že probíhá válka, tak by mělo dojít k monitorování všech Rusů žijících v západních zemích [1], protože jsou příslušníky národa, který rozpoutal agresivní válku! Nevím, jestli je to způsobeno slabší angličtinou Petra Pavla, ale on ve svém projevu neobvinil za válečnou agresi Putinovu vládu, dokonce ani Rusko jako stát řízený Kremlem, tedy státní moc, ale přímo celý ruský národ. Petr Pavel přitom mluví americkou angličtinou (nikoliv britskou), ve které se stát označuje pevně jako “country” a výraz “nation” je rezervovaný čistě pro národ.

Proti tomu se v Rusku i v zahraničí zvedla obrovská nevole a Pavel byl označen za člověka, který uvaluje na celý ruský národ kolektivní vinu, úplně stejně jako Američané, když pozavírali po vyhlášení války Japonsku do koncentráků své vlastní občany s japonským původem. Jenže Petr Pavel zapomněl, že západní země přece v žádné válce s Ruskem nejsou, ne? Nebo nám něco uniklo? Anebo jde o Freudovský syndrom, kdy Petr Pavel už ví, že je NATO ve válce, ale veřejnosti v EU a v zemích NATO to ještě nikdo neoznámil.

Generál-prezident Pavel v sobě rozvědčíka nezapřel, chce sledovat přes 4 miliony Rusů v zemích západního světa!

Petr Pavel jako bývalý připravovaný rozvědčík pro práci komunistické vojenské rozvědky tak prostě v sobě bývalou profesi nezapřel a vyzval ke špehování více než 4 milionů Rusů, kteří podle odhadů ruských médií žijí v západních zemích. To by si tajné služby opravdu mákly, jen co je pravda. Hromadné sledování všech Rusů by bylo o to více absurdní v tom, že tito Rusové na západě jsou paradoxně právě ti, kteří nemohou přijít Putinovi na jméno a z Ruska utekli, takže Petr Pavel zde provádí doslova práci pro Kreml, protože Rusové v západních zemích si teď řeknou, že Putin měl pravdu, když je varoval, že západ Rusy nenávidí a měli by se vrátit do Ruska. Reakce na sociálních sítích na Pavlův výrok na Svobodné Evropě je naprosto zdrcující.

Petr Pavel jako předseda vojenského výboru NATO

Do komentářů píší Rusové z celé Evropy, že jsou zhrozeni, že Putin měl nakonec asi fakt pravdu, když je varoval před útiskem v západních zemích, že když Rusové zůstanou na západě, budou čelit teroru, útisku, okradou je v bankách o veškeré peníze, zabaví jim veškeré nemovitosti a budou je na každém kroku špehovat tajné služby. A ten génius Pávek vystoupí na Svobodné Evropě a přímo k tomu vyzve! Začínáme v redakci Petra Pavla podezírat, jestli není dvojitý agent a jestli náhodou nepracuje pro Kreml, protože tento výrok Petra Pavla doslova nahnal vodu na mlýn Vladimira Putina. Ruská média už výrok zhodnotila, že jde o potvrzení xenofobie západního světa proti ruskému národu.

Země NATO nejsou ve válce, ale Petr Pavel chce zahájit Rusy v západních zemích, jako by válka už byla

Český prezident výrok opravdu nedomyslel, protože oficiálně a po právní stránce žádná země EU a ani NATO není k dnešnímu dni oficiálně ve válečném stavu a nejsou vedeny válečné operace zemí NATO proti Rusku, ani nebyla Rusku vyhlášena válka. Dokonce i ta inspirace z USA, kterou Petr Pavel uvedl, kulhá na obě nohy, protože USA nejprve vyhlásily Japonsku válku, a teprve poté zahájily obyvatele japonského etnického původu. Tady by najednou agent Pávek chtěl zahajovat miliony Rusů tajnými službami, aby ty Rusy monitorovaly, rozuměj sledovaly a špehovaly. Kdy začnou vznikat koncentrační tábory pro ruské občany, kteří odešli z Ruska do západních zemí?

Petr Pavel a Petr Fiala, dvojice podporovatelů války na Ukrajině

A bude k tomu potřeba nejprve vyhlásit Rusku válku, anebo se to obejde bez toho? Pokud bývalý šéf vojenské sekce NATO prohlásí, že by tajné služby měly sledovat a monitorovat všechny Rusy v západních zemích, a to přitom ještě válka vyhlášena nebyla a NATO na Ukrajinu ještě oficiálně nevstoupilo, tak to znamená, že se na nic nečeká a Rusové budou litovat toho, že z Ruska odešli.

Pavlův výrok má ale ještě jeden rozměr, a to trestně-právní. Obvinění celého ruského národa z válečné agrese a vyzývání k jejich sledování tajnými službami v rámci kolektivní viny naplňuje skutkovou podstatu trestného činu Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod.

Český prezident se zřejmě dopustil trestného činu, ale nic mu za to nehrozí, má totiž indemnitu

A to podle § 356 Tr. Z. č. 40/2009 Sb. a ve znění pozdějších předpisů [2], kde se v odstavci 1 uvádí, že… kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu (v tomto případě ruskému), rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

A v odstavci 3 se navíc uvádí, že… odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán, a to podle písmene a, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem. V tomto případě šlo o výrok provedený rozhlasem a současně televizním, resp. obrazovým záznamem.

Petr Pavel odevzdal Volodymyru Zelenskému českou pistoli CZ-75 při návštěvě v Kyjevě, aby se měl čím zastřelit?

Český prezident totiž vyzval k omezení svobod a práv všech příslušníků ruského národa v tzv. západních zemích, čímž byla splněna skutková podstata indiskriminačního uplatnění viny na celý národ, který podle uvedeného výroku má být monitorován a sledován tajnými službami, protože na základě kolektivního klíče je uplatňována domnělá vina válečné agrese na všechny Rusy. Tím se prezident bez jakékoliv pochybnosti dopustil trestného činu podle výše uvedeného paragrafu. Jenže prezident je poživatelem indemnity (nestíhatelnosti) a souzen může být jen pro velezradu nebo hrubé porušení Ústavy. Za šíření a podněcování k nenávisti proti národu a jeho etniku být souzen nemůže.

Dočkáme se i výzev k budování koncentráků pro Rusy? A co náramky jako pro vězně? Anebo povinný tracking v mobilech? Napíchnuté telefony?

Proto se dá očekávat, že se brzy dočkáme i dalších výroků, např. k tomu, aby Rusové v EU byli zavírání do koncentračních táborů, anebo aby nosili sledovací náramky apod. Rusofobie bude postupně nabírat neuvěřitelných rozměrů v EU, a to spolu s tím jak se bude více a více hroutit sen západu o porážce Ruska. Vztek se přenese právě na Rusy, kteří žijí v západních zemích a s válkou mají nejméně co společného. Američané se zpětně za zavírání etnických Japonců v USA do koncentráků během války nakonec omluvili a podle záznamů odškodnili 82 219 osob v úhrnné sumě přes 1,6 miliardy dolarů. A to i přesto, že ta internace proběhla v době válečného stavu a po vyhlášení války Japonsku.

Internační tábor s Američany japonského původu v americkém městě Santa Anita v Kalifornii, 1942

Z toho lze dovodit tu míru fašizace Petra Pavla, který chce zahájit ve všech západních zemích miliony Rusů, a to jen kvůli tomu, že podle jeho slov jsou příslušníky národa, který začal agresivní válku na Ukrajině. Toto je pouze potvrzením toho, že Pávka dostali na Hrad s jasným cílem, aby jako bývalý šéf vojenské sekce NATO kul železo války a nenávisti proti Rusku, dokud je žhavé. A ta válka se vede bez servítků, nejen proti ruské armádě, ale proti všem Rusům, proti národu Rusů.

Nevěřím, že Petr Pavel použil označení “nation” omylem, přesně takto o celém ruském národě západ přemýšlí. A sledovat 4 miliony Rusů? Nasadit jim sledovačky do mobilů? Napíchnout jim telefony? Žádný problém pro Pávka. Výcvikem vojenské rozvědky prošel sice už před více jak 30 lety, ale to se nezapomíná, a tím je to dané! Budeme špehovat všechny Rusy, miliony Rusů na západě! Úplně všechny! Zpátky ni krok!

Nejen o této kauze budeme hovořit dnes od 19:30 na Svobodném vysílači CS. Probereme aktuální témata z domova i ze světa. Všichni jste srdečné zváni k poslechu.

-VK-

zdroj:https://aeronet.news/cesky-prezident-v-sobe-byvaleho-rozvedcika-nezaprel-a-v-sokujicim-prohlaseni-na-svobodne-evrope-vyzval-ke-sledovani-naprosto-vsech-rusu-v-celem-zapadnim-svete-tajnymi-sluzbami/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *