BKP: Konají současní jezuité pokání z Boží anathemy, kterou na sebe stáhli?

http://vkpatriarhat.org/cz/wp-content/uploads/2023/06/Konaji-soucasni-jezuite-pokani-z-Bozi-anathemy.jpg

20. 6. 2023

Současní jezuité na sebe stáhli Boží prokletí dle Gal 1,8-9, a toto prokletí vnášejí i do katolické církve. Byzantský katolický patriarchát (BKP) zveřejnil tuto realitu Boží anathemy na jezuitech už 2. 12. 2019. Okamžitou odpovědí bylo zničení internetových stránek patriarchátu.

Dnes jezuité místo pokání cedí komáry a polykají velbloudy. Tragikomickým příkladem je vyloučení jezuity Rupnika.

Citace z médií: „Řím, 15. června (CNA): Kněz a umělec Marko Rupnik (69) byl vyloučen z jezuitské společnosti. Rupnik byl obviněn ze zneužívání několika jezuitek. Jezuité ve svém vyhlášení uvedli, že Rupnik byl vyloučen kvůli tvrdohlavému odmítání poslušnosti.“

Komentář: Nepopíráme ani neobhajujeme medializovanou informaci, že jmenovaný přestoupil 6. přikázání, jak na něho žalovaly některé jezuitky. Podle masmédií to ale vypadá, že tyto přestupky z minulosti jezuitům ani tak nevadí. Dnes ho vylučují za tvrdohlavé odmítání poslušnosti.

Je zde esenciální otázka: Kdo chce být spasen, může dnes u jezuitů zachovávat poslušnost? Jezuité prosazují legalizaci zvrhlostí LGBTQ jako například známý propagátor sodomie jezuita Martin z USA a mnozí další. Jiní jezuité prosazují modlářství, hřích proti prvnímu přikázání, a celá jezuitská společnost už pravdivou misii vyměnila za synkretismus s pohanstvím.

Citace z médií: „Rupnik byl požádán, aby změnil komunitu a přijal novou misii, uvádí se ve vyhlášení.“

Komentář: Jakou novou misii? Schvalovat či propagovat homosexualitu a LGBTQ? Za tuto propagaci se jezuita Czerny stal kardinálem. Rovněž takto byl povýšen na kardinála i jezuita Hollerich, který stál v čele evropské kontinentální fáze LGBTQ synodální cesty. Navíc už zmíněný jezuita Martin, známý svou veřejnou propagací zvrhlostí LGBTQ, byl povýšen na papežského poradce.

Citace z médií: „V únoru jezuité uvedli, že začali nové interní konání proti Rupnikovi na základě obvinění z provinění v časovém rozmezí od roku 1985.“

Komentář: Zvláště biskupové, kněží a řeholníci, však notoricky zapomínají na největší reality, kterými jsou smrt, Boží soud a věčnost. Je zajímavé, že tyto pravdy si vůbec nepřipouštějí. Jenže Božímu soudu nikdo z lidí neunikne. Co se týče církevního soudu, světského soudu či mediálního soudu, před tím mohou mnozí uniknout.

Jezuitský kněz Rupnik je mediálně dehonestován před církví i před společností veřejným soudem. Jeho hříchy proti 6. přikázání jsou mu počítány od doby, kdy byl vysvěcen na kněze (1985). Představme si, že by na všechny řeholníky, biskupy a kněze byly i s výpovědí svědků zveřejněny hříchy proti 6. přikázání, a to od kněžského svěcení. Jenže této realitě u Božího soudu nikdo neunikne. Jediným řešením záchrany je pokání, to ale tyto zasvěcené osoby notoricky odmítají. Někteří se dopustili podobných, jiní dokonce větších hříchů proti tomuto přikázání. Někteří z těchto Bohu zasvěcených či církevních prelátů mají potomky, jiní donutili k potratu. Ještě jiní se dopustili daleko těžšího zločinu, a to homosexuality nebo pedofilie, jak o tom svědčí zprávy o skandálech, které už před více než 10 lety proletěly Amerikou, Irskem, Belgií či Austrálií. Benedikt XVI. za ně při svých návštěvách odprošoval veřejnost.

Ať si ale každý uvědomí, že hřeší daleko více tím, že přijímá LGBTQ synodální cestu. Ta už přímo hřích legalizuje a odmítá cestu pokání, cestu záchrany! A to jde o legalizaci hříchu donebevolajícího – sodomie! Za ni Bůh varuje časným i věčným ohněm. Jezuité, téměř jako jeden muž, tuto zločinnou legalizaci prosazují.

Obracíme se teď na vás, vážení biskupové a kněží katolické církve, aspoň teď se zastavte! Uvědomte si, že mezi hříchy proti prvnímu přikázání patří i hereze neomodernismu a synkretismu, tedy úcta k pohanství, buddhismu a hinduismu, spojených s jógou, orientálními meditacemi a s celou jejich pseudomisií. Přiznejte si své hříchy před Bohem a jako součást svého životního pokání se radikálně postavte proti sebevražedné synodální LGBTQ cestě legalizující donebevolající hříchy. Jinak na vás dopadne těžká zodpovědnost za celý tento apostatický systém, a to nejen před lidstvem, ale i před Bohem a Jeho spravedlivým soudem. Připomínáme, únik před tímto soudem je jen jeden – pravdivé pokání!

Je velkým pohoršením, že nejvyšší církevní preláti vytvářejí homosíť přímo v církvi. Jaký duch může vládnout nyní ve Vatikánu, když nejpřednější místa obsadili lidé posedlí těmito nečistými démony?!

Bůh dopustil výstražné odhalení zločinů kardinála McCarricka, ale k adekvátnímu trestu ani nápravě nedošlo. Naopak, synodální cestou se legalizace podobných zločinů má vtělit i do poslední farnosti.

Ptáme se, kde je tady poslušnost Bohu a Jeho zákonům? Mlčení těch, kteří nesou zodpovědnost, je dnes spoluvinou na převádění katolické církve na anticírkev New Age.

Tragédií je, že biskupové, kteří se nestanou vítači LGBTQ, mají být, dle výroku neplatného papeže z ledna tohoto roku, zbaveni církevních úřadů.

Citace z médií: „Vysoce důvěryhodná obvinění zahrnují tvrzení o duchovním, psychickém a sexuálním zneužívaní a o zneužívaní svědomí.“

Komentář: Je zde řeč o svědomí, a přitom legalizace LGBTQ postupuje v kontinentálním rozsahu. Ptáme se: Jaké svědomí mají např. jezuité Martin, Hollerich, Czerny či Bergoglio? Dnes jde o masové zneužívání svědomí katolíků! Podobně, jaké je to duchovní a psychické zneužívání katolíků, když se nejen vysoce důvěryhodně dozví, ale přímo veřejně papežská autorita intronizuje démona Pačamamu v hlavním chrámu! Jezuité tomuto modlářství dělají aplaus a reklamu. Toto je hrubá manipulace a zneužívání svědomí katolíků!

Hříchy jezuity Rupnika jsou v porovnání s těmito donebevolajícími zločiny celé jezuitské společnosti téměř jako ctnosti.

Citace z médií: „Rupnikův představený mu ještě jako jezuitovi nabídl poslední šanci, ‚aby se vyrovnal se svou minulostí a dal jasný signál, že nastoupil na cestu pravdy‘.“

Komentář: Je trefná anekdota, že současní jezuité, o kterých je známo, že se postavili proti Bohu a proti Božím zákonům, že propagují hereze a nemorálnosti vrcholného rangu, zároveň vyžadují jasný signál nastoupení na cestu pravdy. K této zvláštní jezuitské cestě tzv. pravdy není třeba komentáře. Zakladatel svatý Ignác i jiní světci z této společnosti se musí obracet v hrobě. Kdyby měl dát Rupnik „jasný signál, že nastupuje na cestu pravdy“, musel by z tohoto pseudonáboženského spolku sám demonstrativně vystoupit.

Je třeba vědět, že na celý tento zločinný spolek, který se rouhavě přikrývá jménem našeho Spasitele, dopadla Boží anathema. Jde tu o vyloučení nejen ze zevnější církevní organizace, ale i o vyloučení z Tajemného Těla Kristova, což dopadá na konkrétní jedince, kteří přijali tohoto ducha apostaze.

Poslední čestní jezuité trpí pod vládou tohoto antikristovského ducha, ale nyní by už měli demonstrativně z tohoto zločinného spolku vystoupit, jinak jim hrozí věčné zavržení.

Dnes by se měl každý upřímný katolík distancovat nejen od jezuitů, ale hlavně od synodální LGBTQ cesty, kterou prosazují.

Byzantský katolický patriarchát

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *