, , , ,

Andrew Bridgen: Už jsme ve válce s Ruskem

Už jsme ve válce s Ruskem

Andrew Bridgen: Už jsme ve válce s Ruskem

23.6.2024

Ve čtvrtek se Andrew Bridgen , nezávislý kandidát za Northwest Leicestershire, připojil k novináři Resistance GB Willu Coleshillovi. Jedním z mnoha šokujících odhalení, které učinil, je, že Spojené království je již ve válce s Ruskem, ale dosazený premiér Rishi Sunak oficiálně neřekl parlamentu ani neinformoval britskou veřejnost.

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi ZDE:

Existuje několik důvodů, proč Rishi Sunak nyní vyhlásil všeobecné volby, řekl pan Bridgen. Důvody, které pan Bridgen uvedl, byly: Sunak ví, že nemá inflaci pod kontrolou a ceny potravin do konce léta raketově porostou; katastrofální rwandský zákon o jednání s nelegálními migranty byl vždy jen „na parádu“, což bude veřejnosti s postupem času stále více zřejmé; vyprávění o „bezpečných a účinných“ vakcínách je účinně zničeno, ale jak čas plyne, ještě více lidí si uvědomí, že jim bylo lháno. Dalším důvodem je válka s Ruskem a možná jeho spojenci; Sunak nechce být válečným premiérem.

„Mám své informátory na ministerstvu obrany a Rishi Sunak jim před šesti až osmi měsíci řekl – generálům, admirálům a vicemaršálům letectva –, že nechce být válečným vůdcem. Pan Bridgen řekl Coleshillovi.

„Informace, které mám, jsou, že máme britský personál – nebudou nyní zařazeni do služebního personálu, ale nedávno by byli v naší armádě – odpalujeme britské rakety, rakety Storm Shadow z Ukrajiny do Ruska, pod kontrolou občanů Spojeného království… Američané dělají totéž se svými zbraněmi. Dělají to Němci, Poláci, dělají to všichni ostatní, Francouzi. Fakticky jsme, vlastně jsme teď ve válce s Ruskem. Jen si to s Parlamentem nesrovnali a oficiálně to parlamentu neřekli. Neřekli to lidem. A tato válka eskaluje,“ řekl.

Ale děje se spousta podivných věcí, řekl pan Bridgen. Například Spojené království inzeruje, že jeho jaderné střely nefungují ve stejnou dobu, kdy vláda prosazuje odvod a vojenskou službu . Dalším příkladem je poslední zbývající ocelárna, která by mohla vyrábět zbrojní ocel pro zbrojení, byla uzavřena.

A pak se objevují pokusy snížit množství potravin, které naši farmáři produkují. „Historicky, kdykoli jsme šli do války, naši protivníci se nás snažili vyhladovět, protože vyrábíme jen asi 55 % jídla, které skutečně konzumujeme,“ poznamenal pan Bridgen.

„Německo a Francie již schválily legislativu, takže mohou okamžitě uzákonit brannou povinnost. A EU se chystá prodat válečné dluhopisy investorům, aby zaplatili za válku,“ řekl pan Bridgen. „Problém s prodejem válečných dluhopisů je ten, že ve skutečnosti někomu dlužíte válku, že.“

„Potřebujeme nějaké rozumné hlavy.“ Potřebujeme nějaké státníky v Dolní sněmovně, aby zastavili toto šílenství,“ řekl. Navíc by to mohlo snadno přerůst ve třetí světovou válku. „Mám obranné analytiky, kteří mi dávají informace a jsou ve službách, víte, a říkají, že v Evropě dojde k jaderné detonaci.“

„Jediní lidé, kteří z války získávají, jsou superbohatí a chudé pohřbí,“ řekl.

Během rozhovoru pan Bridgen také diskutoval:

  • Covid opatření a covid vakcíny.
  • Skandál Post Office Horizon.
  • Skandál s infikovanou krví.
  • Konec systému fiat money a zavedení uhlíkových kreditů, které jej nahradí.
  • Hry mysli, které hráli, aby ho umlčeli. Například řekl, že se chystá spáchat sebevraždu.
  • Korupce kolem nákupu nemovitostí pro projekt HS2.
  • Kontrola firemních médií.
  • Obchodování s dětmi ve Spojeném království.
  • Nelegální imigrace.
  • Indoktrinace dětí genderovou ideologií ve školách.
  • Obranný pakt Evropské unie, který Labouristická strana podle svého manifestu hodlá podepsat Spojené království. Pakt poskytne nevolené Evropské komisi plnou kontrolu nad britskou armádou, Royal Air Force, Royal Navy, MI5, MI6, GCHQ a přístup k Five Eyes a našim místním policejním silám.

Pokud žijete ve Spojeném království, odhalení tajemství a zastírání britské politiky panem Bridgenem je nutností od začátku do konce.

Resistance GB: Andrew Bridgen Bombshell Interview, 20. června 2024 (126 minut) 

ZDROJ: The Exposé


Volný bloG podporuje MÍR 🕊
Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.
Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *