, , , ,

Americký úřad FDA prohrál soudní spor o ivermektin. Kdy půjdou do vězení ti, kteří bránili přístupu k životně důležitým lékům?

Americký úřad FDA prohrál soudní spor o ivermektin. Kdy půjdou do vězení ti, kteří bránili přístupu k životně důležitým lékům?

Celý článek si můžete poslechnout ZDE:

 

31.3.2024

(Lance D. Johnson, Natural News) Během pandemie kovidů americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), stejně jako státní orgány na Slovensku, běžně zasahoval do vztahu mezi lékařem a pacientem tím, že zadržoval život zachraňující informace a potlačoval účinnou léčbu kovidů a dalších respiračních onemocnění.

Při klamání veřejnosti FDA vyvíjel nátlak na lékařské komise a vedl válku proti lékařům, kteří účinně léčili své pacienty přípravkem Covid-19. Jednou z léčebných metod předepisovaných lékaři, ale démonizovaných úřady, byl ivermektin.

Texaský soud zasáhl proti úředníkům FDA a HHS.

V přelomovém případu rozhodl okresní soud USA pro jižní okres Texasu proti FDA a zrušil jejich válku proti ivermektinu.

V rámci soudního vyrovnání FDA souhlasila s odstraněním svých článků a příspěvků na webových stránkách a sociálních sítích, které varují lidi před používáním ivermektinu k léčbě Covid-19.

Kromě FDA se žaloba týká také amerického ministerstva zdravotnictví a sociálních služeb (HHS), ministra HHS Xaviera Becerry a Dr. Roberta Califfa, úřadujícího komisaře FDA.

Dr. Mary Talley Bowdenová, Dr. Paul Marik a Dr. Robert Apter jsou tři američtí hrdinové, kteří bojovali proti šikaně a cenzuře FDA. V těchto dnech u soudu prokázali, že FDA jednala mimo své pravomoci. Zastupovala je advokátní kancelář Boyden, Gray & Associates.

Bowden, Marik a Apter prokázali, že FDA „nezákonně zasahovala“ do možnosti lékařů vykonávat lékařskou praxi. FDA nařídila veřejnosti, včetně lékařů a pacientů, aby nepoužívali ivermektin, přestože byl lék řádně schválen pro použití u lidí.

Rozhodnutí soudu nyní brání FDA jednat jako konečná autorita nad všemi lékaři a zdravotnickými pracovníky v zemi.

Úředníci FDA často skrývají špinavé obchody s farmaceutickým průmyslem a upřednostňují určité léky, které povinně nařizují celému zdravotnickému systému.

V důsledku tohoto soudního rozhodnutí již FDA nebude moci zakázat používání některých léků, jako je ivermektin a hydroxychlorochin, mimo jejich původní určení. FDA již také nebude moci pacientům doporučovat, aby užívali schválené léky.

Úřad FDA měl naslouchat lékařům, kteří důsledně a neúnavně pracují na léčbě pacientů s Covid-19. Místo toho proti nim vytáhl do války, zesměšnil jejich léčebné protokoly a zařadil je na černou listinu.

Budou úředníci FDA obviněni ze zabití?

V roce 2022 americký okresní soudce Jeffrey Brown případ zamítl s odůvodněním, že FDA má „suverénní imunitu“, která ji chrání před občanskoprávními žalobami. Když se však případ dostal k 5. obvodnímu odvolacímu soudu USA v New Orleans, byl rozsudek zrušen.

Rozsudek ze září 2023 potvrdil, že FDA překročila své pravomoci podle federálního práva. V rozhodnutí se uvádí, že FDA „není lékař“. Ačkoli agentura „může informovat“, nemá „žádnou pravomoc“ radit spotřebitelům, aby „přestali užívat léky“.

Marik uvedl, že rozhodnutí je velkým vítězstvím, protože říká, že FDA může schvalovat léky, ale nemůže zasahovat do vztahu mezi pacientem a lékařem.

„Nebude moci určovat, jaké léky mohou nebo nemohou lékaři předepsat konkrétnímu pacientovi,“ řekl Marik.

Kvůli válce FDA proti ivermektinu přišlo mnoho lékařů o licenci, lékárny odmítly vydávat ivermektin a pacienti s oslabenou imunitou neměli k dispozici žádný účinný léčebný plán.

Potlačování účinné léčby ze strany FDA a další projevy cenzury a zlovůle byly nakonec využity k urychlenému povolení mimořádného použití „vakcín Covid-19“. Ve skutečnosti, aby mohlo být vydáno „povolení k nouzovému použití“, nesměla být k dispozici žádná léčba cílového infekčního onemocnění.

Úřad FDA sehrál rozhodující roli při upřednostňování konkrétních léků a vnucování nevyzkoušených a neúčinných experimentálních genových mRNA terapií populaci.
Závěr

Tímto rozhodnutím soudu se „pandemická“ opona odhrnula.

Cenzura informací, bránění léčbě, rozdělování rodin, izolace pacientů a nucení pacientů s kovidem k léčbě remdesivirem, sedací a mechanické plicní ventilaci se ukázalo jako podvodný lékařský protokol a hromadné lékařské pochybení, které často končí smrtí pacienta.

Budou nyní úředníci FDA a v naší zemi ministři zdravotnictví a zdravotničtí úředníci obviněni z neúmyslného zabití, nebo snad z obecného ohrožení, za které v případě nouze hrozí doživotní trest?

 

Autor: Lance D. Johnson, naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *