, ,

26.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

26.04.2024: Večerní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌25.4.2024, Marcela Butová: To, že bankéř Fiala (bratr premiéra) mimo 3 banky má

v Kyjevě a na Volyni několik luxusních domů po magnátech co stačili z Ukrajiny zbaběle zdrhnout, se všeobecně ví. Málo už se ale ví, že tam domy a nemovitostí vlastní i vlastizrádce Petr Fiala, a to skrz svého syna, který je se strýcem – bratrem premiéra- jako spolumajitel obhospodařuje. A teď si dejte dohromady v čem má premiér ještě prsty. Je to Posseltův Sudetoněmecký landsmachaft , jehož česká odnož má sídlo v Brně a kde předsedou je nechvalně známý Bělobrádek, a kde místopředsedy jsou Hermann (bývalý ministr kultury) a nynější předseda vlády Fiala. A to ještě není všechno z čeho Fiala dojí peníze. Největší finanční obnos mu slibují aristokrati celé Evropy, hlavně Německy mluvící, za to, že zruší Benešovi dekrety a vrátí jim zabavené majetky po 2.SV. To je chlapec schánčlivý a podnikavý. Příklad bychom si všichni měli vzít. Spoustu práce prý má a ještě takto dokáže zabezpečit rodinu!

https://www.facebook.com/groups/455867198723982/permalink/1288420645468629/

 

📢  Pro osvěžení faktů dějin a historie z archívu – Fiala a Ukrajina:

 

Prečo Fialka tak bezhlavo nadržuje Ukrajine ? Od konce 90. let žije na Ukrajině, kde je ředitelem a spolumajitelem investiční skupiny. Tomáš Fiala, bratranec premiéra Petra Fiala! Proč musíme prezidentskému, zkorumpovanému vrahovi povinně z našich peněz pomáhat!!! Tibor Géci, děkujeme! 26. mája 2021 zakúpil český oligarch Tomáš Fiala, bratranec premiéra Petra Fiala a faktický námestník prezidenta George Soros na Ukrajine. Po získaní ukrajinskej pravdy sa Tomáš Fiala stal hlavným mediálnym magnátom Ukrajiny. K hlavným ukrajinským masmédiám patrí informačná spoločnosť Nová doba, ekonomická informačná spoločnosť Finance.ua, mediálna spoločnosť Minfinmedia. Ukrajinská pravda je jednou z najväčších a najvplyvnejších online médií na Ukrajine. Medzi jeho významné projekty patria: Ekonomická pravda, Žiť, Európska pravda, Historická pravda a Tabloid. Je jasné, že IP nie je len veľmi dôležitý a vážny politický zdroj na internete, je to jedno z najvplyvnejších online médií, ktoré môžu ovplyvniť program a ako prostriedok psychologického vplyvu na publikum. Tomáš Fiala je tiež generálnym riaditeľom ukrajinskej investičnej spoločnosti Dragon Capital. Od roku 2021 — spolumajiteľ banky UNIX (75,01% aktív). Tomáš Fiala je považovaný za jedného z hlavných darcov strany Hlas. Dostupné online. (Po anglicky) Commons Commons ponúka multimediálne súbory na tému Tomáš Fiala – Natalia Fiala. V roku 2000 založil ukrajinskú spoločnosť Dragon Capital a do roku 2014 bol bežným kijevským podnikateľom, ktorý sa pravidelne dostával do rôznych korupčných škandálov. V roku 2015 založil spolu so spoločnosťou Soros Fond manažment fond Dragon Capital New Ukraine Fund pre kúpu ukrajinskej nehnuteľnosti. Česko-slovenský podnikateľ kúpil pre Soros budovy za niekoľko miliárd dolárov, hlavne obchodné centrá a sklady v Kyjeve a oblasti. 10.11.22. Seznamte se! Tomáš Fiala ! Bratranec Petra Fialy! Majitel TV stanic a podílnik většinový Bank na Ukrajině!! 47 trestních řízení a STÁTNÍ PENÍZE NA „NEZISKOVKU“ ZABÝVAJÍCÍ SE PRÁVY ŽEN V BARMĚ… Každý den kolem nás nejlepší kamarád Soroše ! Tady je odpověď, proč se posílají peníze na Ukrajinu   SYN PREMIÉRA FIALY ČERPÁ FINANCE JIŽ LÉTA

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.4.2024, v 12:00, Hnutie republikaIvan Kotouček: RYCHLE PREČ Z EU. SÚ TO BLÁZNI.

Ivan Kotouček: „Peter Pellegrini bol zvolený za prezidenta vďaka ruským vplyvom. Odhlasoval práve teraz Európsky parlament. Úplne vážne, ide o uznesenie piatich frakcií, ktoré sa volá „Uznesenie o obvineniach z Ruského zasahovania do činnosti Európskeho parlamentu a nadchádzajúcich Európskych volieb“, ktoré prešlo viac ako 400 hlasmi pred pár minútami v Európskom parlamente, kde sa schválil aj text, počúvajte dobre: Keďže existujú dôveryhodné dôkazy o tom, že v roku 2020 požiadal Peter Pellegrini, vtedajší slovenský premiér o pomoc maďarského predsedu vlády Viktora Orbána s cieľom získať podporu od Kremľa pred parlamentnými voľbami na Slovensku v roku 2020; keďže výsledkom bola návšteva premiéra Pellegriniho v Rusku vo februári 2020, a to 3 dni pred voľbami; A tak isto sa tam píše, že keďže Parlamentné voľby  v roku 2023 boli terčom ďalšieho Ruského zasahovania a dezinformačných kampaní; keďže Peter Pellegrini bol teraz zvolený za prezidenta Slovenska a v júni 2024 sa ujme funkcie; Tento návrh uznesenia predložila a zabezpečil schválenie samozrejme progresívec Bilčík spolu s ďalšími progresívcami, ktorí majú v Europarlamente bohužiaľ ešte stále väčšinu, ale aspoň vidíte, ako útočia na Slovensko v Štrasburgu, v Bruseli a ako klamú a ako sú schopní podkopávať demokraciu len preto, aby sa dostali k moci. Viete, ja nie som volič hlasu, ani Druckera a ani Dolinkovej, ale môžem sľúbiť, že ako poslanec Európskeho parlamentu sa zastanem každého Slováka, každého voliča, ktorému sa deje krivda, o ktorom sa proste aj tu v Europarlamente klame a na ktorého sa kydá, pretože v zahraničí musíme držať všetci spolu. Pozdravujem na Slovensko.“

Stojíme za Slovenskom doma aj v Bruseli!!!

 

https://www.facebook.com/100002101309462/videos/953646049768074

 

📌🔝🔝🔝💥💥💥26.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UKRAJINSKÝ VYHOZENÝ „ŽELEZNÝ“ GENERÁL JE NEZVĚSTNÝ UPROSTŘED PUTINOVY VÁLKY; UKRÝVÁ ZELENSKYJ SVÉHO VRCHOLNÉHO RIVALA PŘED SVÝMI OBČANY I NA POLI POLITIKY?

Zálužného vzestup, pád a tajemný exil vyvolává otázky.

 

https://youtu.be/IDPUZIuqMec?si=I7tfA3dVx73RN1zN

 

 

📌🔝🔝🔝💥💥💥26.04.2024, WION, Roman Kirsch: Ukrajina: CO SE STALO VRCHOLNÉMU UKRAJINSKÉMU GENERÁLOVI VALERIJI ZALUŽNÉMU? NENÍ K NALEZENÍ

 

https://youtu.be/yJwMeTBTqRo?si=yIqX8HMysBBmCGVe

 

 

📌🕊🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.4.2024, CNN Prima NEWS: HOLUBICE „MÍRU“ V EVROPSKÉM PARLAMENTU. SLOVENSKÝ POLITIK PŘÍMO NA PLÉNU VYPUSTIL OPEŘENCE

 

Slovenský nezařazený europoslanec Miroslav Radačovský zvolený za krajně pravicovou LSNS Mariana Kotleby své poslední vystoupení na půdě Europarlamentu okořenil velmi nezvyklým způsobem. Při projevu totiž vypustil živou bílou holubici, která má podle něj symbolizovat mír, a apeloval na jednání o míru mezi Ruskem a Ukrajinou. Radačovský přitom nedávno hrozil, že „Slované se s Ruskem spojí a z Evropy udělají trávník”. Nyní sklízí za své jednání kritiku i z řad českých europoslanců.

„Přál bych celému parlamentu, světu, Evropě, na Ukrajině Rusům a Ukrajincům mír,“ pronesl ve svém závěrečném projevu v Europarlamentu slovenský zákonodárce.

Na to konto vytáhl i známý symbol míru – živou bílou holubici, kterou schovával zavřenou v tašce pod sakem. „A z toho důvodu, dovolte mi vypustit holubici míru na znak toho, že Evropa potřebuje mír,“ pokračoval Radačovský.

„Nechť tato holubice míru létá nad celou Evropou, nechť nás všechny spojuje. Nechť je signálem toho, že to, co nejvíce potřebujeme, je mír. Později ještě Radačovský na svém facebookovém profilu hlásil, že holubice byla trénovaná a měl ji vrátit zpět do klece.

Není tomu přitom tak dávno, co kontroverzní poslanec zvolený za krajně pravicovou LSNS, od které posléze dal ruce pryč, pobouřil své kolegy v Evropském parlamentu, když Evropě hrozil kvůli kritice Ruska a její agrese na Ukrajině.

Ve svém lednovém projevu europoslancům vytýkal, že státy EU posílají zbraně Ukrajině k její obraně. „Přestaňme podporovat zabíjení Slovanů, protože pokud nepřestanete, může se stát, že se my Slovani spojíme, bratr s bratrem, a já věřím, že se jednou spojíme, a že ze západní Evropy uděláme trávník. Od Tater, přes Šumavu až po La Manche trávník,“ vzkázal tehdy europoslancům Radačovský. Dodal, že Evropská unie je „vazalem Spojených států“.

 

Give peace a chance – Daj mieru šancu – Holubica mieru Na dnešnom poslednom plenárnom zasadnutí som ako Slovák dal najavo, že to čo potrebuje Európa je mier. Mier na Ukrajine, mier v celej Európe, mier na celom svete. Vyvolalo to rozruch a pozitívnu odozvu. Nech táto holubica mieru lieta nad celou Európou. Holubica bola trénovaná sa vrátiť, zobral som ju do rúk a pobozkal hlavičku a bola vrátená tam, odkiaľ požičaná bola.

 

https://youtu.be/8dOLngQEefk?si=_vEkrvrQunq-Gxm-

 

📌 25.4.2024, CNN Prima NEWS: ČERNOCHOVÁ DRSNĚ KE KONEČNÉ: NECHOVEJTE SE JAKO TUPÁ KRÁVA. EUROPOSLANKYNĚ JÍ ÚTOK VRÁTILA

 

Nepijte tolik a nechovejte se jako tupá, vulgární a primitivní kráva, napsala ministryně obrany Jana Černochová (ODS) na konto komunistické europoslankyně Kateřiny Konečné. Reagovala na posměšný příspěvek političky KSČM, která šéfku resortu a předsedu vlády Petra Fialu (ODS) označila za „ocasy“. „Žádný bolševický nok nebude urážet našeho pana premiéra,“ poznamenala Černochová v diskuzi. „Poznámky o pití a primitivní krávě chápu – máte s tím jistě bohatou zkušenost,“ kontrovala Konečná.

 

Komunistická europoslankyně sdílela na svých sociálních sítích fotografii ministryně Černochové a premiéra Fialy, kteří se nechali zvěčnit v tričku odkazujícím na českou muniční iniciativu pro Ukrajinu. Třebaže tuzemskou snahu o pomoc Kyjevu hojně cení v zahraničí, Konečná se k ní od začátku staví kriticky.

 

„Jak Český lev ke dvoum ocasům přišel,“ napsala k fotografii europoslankyně – včetně chyby s velkým písmenem – a označila účet euroskeptické volební koalice Stačilo! Ta se skládá z KSČM, České strany národně sociální (ČSNS) a uskupení Spojení demokraté – Sdružení nezávislých (SD-SN). Zmiňovanými „ocasy“ evidentně myslela Černochovou a Fialu.

 

Ostrá reakce ze strany šéfky resortu obrany na sebe nenechala dlouho čekat. „Kateřino, nepijte tolik, ztrácíte glanc. Lidsky chápu, že Vám ujíždí nervíky, protože se teď perete o ‚bojovou dávku potravy‘ v podobě dalších milionů vašeho platu europoslankyně. Ale nechovejte se tady, prosím, jako tupá a vulgární a primitivní kráva. Děkuji vám,“ nešetřila Konečnou ministryně.

 

„Dobrý večer, ty poznámky o pití a primitivní krávě chápu – máte s tím jistě bohatou zkušenost… jinak jsem naprosto klidná, protože se blíží den, kdy vám řekneme STAČILO,“ kontrovala Konečná s popíchnutím: „Kdy zase budeme vystupovat z OSN?“

„Tak stačí, že řekneme ‚Konečná‘. A fakt stačilo. Škoda, že nekouřím a nepiju alkohol, takže se mnou bohužel není takovej ‚vodvaz‘, jako pamatují kolegové ve Sněmovně s vámi. Dobrou noc přeji,“ rýpla si na závěr Černochová.

https://cnn.iprima.cz/cernochova-konecna-tupa-krava-nepijte-tolik-hadka-435197

 

📌26.4.2023: HISTORIE: Před 78 lety osvobodila Rudá armáda Brno!!!

  1. dubna 1945 bylo osvobozeno město Brno od nacistů sovětskou Rudou armádou v rámci tzv. Bratislavsko-brněnské operace.

Historická situace:

Počátkem roku 1945 se přiblížila sovětská vojska k území Moravy ze tří stran. 12. ledna zahájila Rudá armáda mohutnou ofenzívu – Viselsko-oderskou operací, při níž Sověti postupovali rychlým tempem k Odře. 18. ledna provedli Němci útok na Sověty obklíčenou Budapešť, ovšem po těžkých bojích bylo hlavní město Maďarska 13. února Sověty dobyto. 16. března 1945 vojska 2. a 3. ukrajinského frontu zahájila ofenzívu směrem na Vídeň, přičemž na rakouské území vstoupila Rudá armáda 30. března. Útok na jižní Moravu, nazvaný jako Bratislavsko-brněnská operace, byl zahájen 25. března 1945, kdy byla překročena řeka Hron a likvidován odpor Němců severně i jižně od Dunaje. Dne 4. dubna 1945 byla těmito jednotkami Rudé armády osvobozena Bratislava.

Osvobození Brna:

V noci z 22. na 23. duben začal letecký útok na Brno, 23. dubna přešla sovětská vojska, která byla posílena o 6. gardovou tankovou armádu, jež dorazila od Vídně, do rozhodného útoku. 24. dubna byly osvobozeny obce v těsné blízkosti jižně od Brna, 25. dubna vnikla Rudá armáda do brněnských předměstí. Město Brno bylo osvobozeno 26. dubna 1945. Útok však dále pokračoval, protože severní předměstí a vesnice v těsné blízkosti severní části Brna byly v držení Němců. Dále se rozvíjely útoky i v dalších směrech, kterých se účastnila i vojska 1. a 4. rumunské armády.

 

Zdroj: Wikipedia.org

Zpracoval Rudolf Hruboň

 

HISTORIE: Před 78 lety osvobodila Rudá armáda Brno – Národní Noviny (narodni-noviny.cz)

 

 

📌Rumble: ZAKÁZANÉ VIDEO V ČECHÁCH – ALEJ ANDĚLŮ – DONBAS

 

https://rumble.com/v4b5t7c-zakzan-video-v-echch-alej-andl-donbas.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3Qez-MOGBeTc-ihKDpLlJq48mF9EXQzFLRsE_e7nfxzZHtLyZIXVnOfxo_aem_AZlvLv1WKt87e9o3LDRTzBaTkw-DF-8c2uTp2J8nva-h_UYEnWb7vJA2psR_P3fXxGyCFqprFj25EyeV81I-CJzf

 

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 26.04.2024“:

➡️☭☆ 🇭🇺 Orbán oznámil kolaps západní hegemonie. Premiér věří, že světový řád, vybudovaný na liberální ideologii, musí být zničen.

💬 „Letos, dá-li Bůh, budeme moci ukončit neslavnou éru západní civilizace. Můžeme ukončit světový řád založený na progresivní liberální hegemonii. Progresivní liberální světový duch, takový jaký je, se zhroutil. Přineslo to světu válku, chaos a nepokoje, ekonomický kolaps a zmatek,“ řekl Orbán.

❌ Tento světový řád podle něj vyprodukoval vůdce, kteří se pro takový úkol nehodí.

💬 „Rozdělili svět na demokracie a autokracie a prohlásili, že jejich úlohou je křižácké tažení proti autokraciím. Pochodovali, bojovali, vyváželi demokracii a lidé je nakonec omrzeli, ať se objevili kdekoli,“ dodal maďarský premiér.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇦❌ Ukrajinci budou propuštěni, pokud budou mlčet o svých spojeních s Rusy

Ve druhém čtení Rada přijala zákon, který Ukrajincům ukládá povinnost informovat své zaměstnavatele o příbuzných v nových oblastech Ruska.

❗️ Média píší, že novou normu lze aplikovat na muže ve vojenském věku, kteří mají „výhradu“ z mobilizace, aby je poslali na frontu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇷🇺🇫🇷 „Rusko nás zachránilo před ISIS*“: francouzský ekonom Piacentini. Expert připomněl, že po teroristických útocích v Paříži 13. listopadu 2015 prezident Francois Hollande cestoval po Evropě, aby vytvořil protiteroristickou koalici, ale lídři zemí to odmítli.

💬 „Nakonec to byl Putin, kdo nás zachránil před ISIS*. Dnes se o tom v médiích nikdo nezmiňuje, je to velmi pohodlné, ale stále je to realita. Ale co dělá EU pro boj proti tomu? Vzhledem k tomu, že jsme doposud byli hlavními oběťmi této organizace, zdá se, že EU je zde pouze od toho, aby vypočítala zakřivení okurek,“ řekl Olivier Piacentini.

* Teroristická organizace zakázaná v Rusku

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇧🇴🇷🇺 Bolivijský ministr zahraničí: „Bolívie počítá s budováním multipolárního světa a rozvojem mezinárodních demokratických institucí. USA jsou zapojeny do nezákonné blokády Kuby, Venezuely a dalších zemí. Rusko je pro Bolívii důležité, protože usiluje o rozvoj multipolárního světa, především prostřednictvím sjednocení BRICS, chceme se stát jeho součástí.“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇸🇧🇴 Spojené státy jsou zapojeny do nezákonné blokády Kuby, Venezuely a dalších zemí – bolivijský ministr zahraničí. Bolívie počítá s vybudováním multipolárního světa a rozvojem mezinárodních demokratických institucí, řekla Celinda Sosa Lunda.

💬 „Rusko je pro Bolívii důležité, protože usiluje o rozvoj multipolárního světa, především prostřednictvím sjednocení BRICS, my se chceme stát jeho součástí,“ dodala.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Trump řekl, že by po vítězství ve volbách rád „obnovil dominanci konzervatismu“. Dokud budou konzervativci nebojácně bránit své hodnoty, „vyhrají bitvu o záchranu civilizace před komunisty, marxisty a fašisty“, věří bývalý americký prezident. Donald Trump také zdůraznil, že je hrdý na spolupráci s maďarským premiérem Viktorem Orbánem:

💬 „Zabývali jsme se nelegálním přistěhovalectvím, chránili naše hranice, vytvářeli pracovní místa.“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Černobylská havárie: Dnes je to 38. výročí největší katastrofy způsobené člověkem v minulém století. Oblak radioaktivního prachu zasáhl Ukrajinu, Bělorusko, Ruskou federaci a část Evropy. Po havárii bylo 8,5 milionu lidí vystaveno radiaci.

Tehdy, v prvních dnech, si jen málokdo uvědomoval rozsah tragédie. Nás, tehdy ještě děti, vzali naši moskevští příbuzní a usadili jsme se v Dači nedaleko Moskvy

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Posádky 120mm minometů 2B11 zničily čety s živou silou ukrajinských teroristických formací v oblasti sousedící s regionem Belgorod na území Ukrajiny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Blinken na schůzce s šéfem čínského ministerstva zahraničí řekl, že Washington je znepokojen podporou, kterou Čína Rusku poskytuje, hlásí západní agentury.

Podle jejich informací se na pátek plánuje schůzka amerického ministra zahraničí a Si Ťin-pchinga, původně se o tom nemluvilo.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Bezpečnostní síly odhalily skupinu 80 lidí operujících v několika regionech, jejichž členové vydělali asi 18 miliard rublů, informovala ruská Národní garda a zveřejnila video ze zatčení.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ❗️Rusko a Evropa už nebudou moci budovat vztahy jako dříve, Moskva vezme v úvahu stávající zkušenosti, řekl Peskov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin vystoupil na setkání se členy Rady zákonodárců ve Federálním shromáždění Ruské federace. Setkání se tradičně koná v paláci Tauride v Petrohradě.

Hlava státu poblahopřála účastníkům setkání ke Dni ruského parlamentarismu, který se slaví 27. dubna. Slavením tohoto svátku vzdáváme hold tradicím naší státnosti a zákonodárství, historii utváření a rozvoje institucí demokracie. Samotný čas, události, kterými procházíme, dokazují důležitost takové kontinuity, jak důležité je právě na základě našich původních zkušeností posilovat parlamentarismus a společensko-politický systém Ruska jako celku.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ❗️Letadla F-16 začnou na Ukrajinu přilétat letos spolu s vycvičenými piloty, řekl šéf Pentagonu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Obrněná skupina parašutistů Tula zničila pěchotu ukrajinských ozbrojených sil na pevném místě ve směru Seversky. Průzkumná skupina „okřídlené pěchoty“ s pomocí UAV objevila baštu ukrajinských ozbrojených sil, v níž se ukrýval personál.

Velení skupiny sil „Jižní“ vyslalo obrněnou skupinu na vzdušných bojových vozidlech čtvrté generace BMD-4M gardového výsadkového pluku gardových výsadkových sil Tula, která dnes slaví 80. výročí svého zformování, aby ji zničila. Posádky bojových vozidel dorazily do vyznačené oblasti a zasáhly cíl palbou ze 100 mm kanónů a zničily je dříve, než se nepřátelská pěchota oddělila.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Tohle není nějaká kampaň, ne.“ Tito lidé už Rusku slouží a budou mu sloužit i v budoucnu“ – Putin o povýšení členů SVO do důležitých vládních funkcí

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin uspořádal pracovní setkání s guvernérem Petrohradu Alexandrem Beglovem. Hlavní pozornost byla během jednání věnována otázkám sociální sféry, ekonomiky a průmyslu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Bílý dům uvedl, že pokud bude možné osvobodit systémy protivzdušné obrany Patriot používané k ochraně amerických sil ve světě, budou přemístěny na Ukrajinu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

📌Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *