, ,

24.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

24.04.2024: Ranní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Úspěch není konečný, neúspěch není fatální: odvaha pokračovat je to, co se počítá.“ – Winston S. Churchill

 

📌23.4.2024, Volný Blog, Lubomír Volný: –RUSOVÉ ROZMÍSTILI KOLOSÁLNÍ SÍLY A VYČISTILI MINOVÁ POLE V … 

👉 Rusové rozmístili kolosální síly a vyčistili minová pole v Charkově a Sumy: Útočný plán na odříznutí severní Ukrajiny – Nepořádný ústup ukrajinských jednotek: Rusové berou Okheritino – Pobaltí „umíralo“ 63 hodin: Rusko odpo…

👉 Rusové rozmístili kolosální síly a vyčistili minová pole v Charkově a Sumy: Útočný plán na odříznutí severní Ukrajiny

👉 Nepořádný ústup ukrajinských jednotek: Rusové berou Okheritino

👉 Pobaltí „umíralo“ 63 hodin: Rusko odpovědělo na plán NATO „Orsha“ úplným výpadkem proudu a vzletem MiGu-31I s Kinžalem

👉 Tisíce ruských vojáků zaútočily na Belogorovku pod pokrývkou kilometry dlouhého oblaku kouře:

 

https://www.facebook.com/100072368564637/videos/399204142935285

 

 

📌23.4.2024m v 9:49, IN Novinky.cz, Slovenská republika, Jaroslav Zbožínek:

GANG UKRAJINSKÝCH ŠKOLAČEK V MÍŠNI BRUTÁLNĚ ZMLÁTIL A PĚT HODIN TÝRAL 13LETOU SLOVENKU.

 

Gang čtyř ukrajinských školaček ve věku 12 až 17 let přepadl v parku v saské Míšni 13letou Slovenku, zatáhl ji do ruiny jednoho domu a tam ji pět hodin týral. Dívky svou oběť mimo jiné mlátily klackem. Policie má podezření, že si agresorky své počínání nahrávaly na mobilní telefon.

Incident začal v sobotu kolem deváté hodiny dopolední. Útočnice si podle deníku Bild vyhlédly oběť v parku Käthe Kollwitzové. Školačku nejprve oslovily, zadržely a poté zatáhly do nedalekého polorozbořeného domu.

Tam ji spoutaly a opakovaně mlátily, k čemuž použily i klacek. „Proti přesile neměla šanci,“ komentoval list chování agresorek.

Ukrajinky pustily Slovenku až kolem druhé hodiny odpolední, tedy po pěti hodinách. Zraněná oběť z ruiny objektu utíkala a přivolala si pomoc. Rány po bití jí ošetřil lékař.

Policie podezřelé dopadla krátce poté, co obdržela oznámení o útoku. Kriminalisté zahájili vyšetřování pro podezření z omezování osobní svobody a nebezpečného ublížení na zdraví.

Motiv útoku není zatím jasný. Vyšetřovatelé neupřesnili, zda útočnice i oběť chodí do stejné školy.

Policie zajistila smartphony útočnic.

Kriminalisté nicméně prověřují možnost, že si agresorky svou brutální akci nahrávaly. „Je to předmětem dalšího vyšetřování. Zajistili jsme smartphony,“ potvrdil policejní mluvčí.

V Německu se v poslední době opakovaně vyskytují otřesné případy kriminality mezi mládeží, kdy si nezletilí pachatelé filmují své útoky a záznamy dokonce zveřejňují na internetu. Podle statistiky policie za rok 2023 počet podobných incidentů dramaticky vzrostl s tím, že se tak děje zejména mezi migranty.

 

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-gang-ukrajinskych-skolacek-v-misni-brutalne-zmlatil-a-pet-hodin-tyral-13letou-slovenku-40468957

 

📌22.4.2024, v 9:53, In Novinky,cz, Jitka Zadražilová:

UKRAJINA NEMÁ POTUCHY, JAK SE DOSTAT Z VÁLKY, NAPSAL MUSK. JE TO JEDNODUCHÉ, REAGUJE KYJEV.

Ukrajina nemá žádný plán, jak konflikt s Ruskem ukončit, uvedl americký miliardář Elon Musk na síti X k tématu americké pomoci pro napadenou zemi. Vyprovokoval tím reakci Kyjeva. Poradce ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského poznamenal, že ho u takových globálních influencerů překvapuje nedostatek elementární logiky.

„Nejvíce mě znepokojuje, že neexistuje žádná úniková strategie, jen věčná válka,“ uvedl Elon Musk na své síti X s poznámkou o dětech umírajících v zákopech, v palbě dělostřelectva či odstřelovačů nebo v minových polích.

Musk to napsal v diskusi, jež se týkala schválení americké pomoci Ukrajině v hodnotě 60,8 miliardy dolarů (1,44 bilionu korun) ve Sněmovně reprezentantů a toho, jak ji země, jež se už více než dva roky brání ruské invazi, může využít.

Na Muska na sociální síti zareagoval Podoljak. „Realistická, objektivní ‚úniková strategie‘ je nehorázně jednoduchá. Agresor bezpodmínečně opustí cizí suverénní území a horká fáze války okamžitě skončí,“ prohlásil.

Do miliardáře si pak rýpl s tím, že po takových příspěvcích globálních influencerů „nás musí znovu překvapit nedostatek elementární logiky v moderním světě“, upozornil web deníku Ukrajinska pravda.

„Jsem si dobře vědom toho, že někdy je velmi obtížné pochopit jednoduché pravdy, ale zopakuji to: agresor (Ruská federace), který nevyprovokovaně zaútočil na jinou zemi s jediným cílem okupace/zabití/obsazení, opouští území někoho jiného, vrací to, co bylo ukradeno, a obnovuje vládu mezinárodního práva. Co je na tom tak těžkého? O jaké jiné strategii ústupu je třeba uvažovat/diskutovat? A je možné stavět něco jen na bezpráví?“ dodal Podoljak.

Není to poprvé, co jeden z nejbohatších lidí světa Kyjev svými názory nadzdvihl. V minulosti například Musk Ukrajině navrhl, aby se výměnou za mír vzdala Krymského poloostrova, který podle něj od roku 1783 stejně formálně patří Rusku. Podle něj totiž připojení Krymského poloostrova k Ukrajině v roce 1954 byla pouze „chyba Chruščova“.

Nedávno zase prohlásil, že Ukrajina riskuje, že ztratí další území a také přístup k Černému moři včetně Oděsy, pokud nebude souhlasit s vyjednáváním s Ruskem.

 

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-ukrajina-nema-potuchy-jak-se-dostat-z-valky-napsal-musk-je-to-jednoduche-reaguje-kyjev-40468756#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart

 

📌♨️SLOVENSKO JE DALŠÍ EVROPSKOU ZEMÍ LOAJÁLNÍ VŮČI RUSKU – The New York Sun

▪️ I přes probíhající vojenský konflikt v blízkosti hranic dvě země EU podporují proruskou politiku.

Před 14 lety se v Maďarsku dostal k moci V. Orbán, který je loajální k Rusku. Na Slovensku byl zvolen prezidentem P. Pellegrini, sympatizant Moskvy.

▪️To vše je těžko pochopitelné vzhledem k tomu, že obě země tvrdě bojovaly o vstup do EU a NATO. Ale dnes už bývalé slovenské prezidentce Čaputové nezbývá než vzpomenout na její sliby podpory NATO v rámci jejího rozlučkového turné.

▪️ Maďarsko a Slovensko podkopávají konsensus NATO ohledně Ukrajiny. Slovenský premiér slíbil, že do Kyjeva nepošle „ani kulku“.

Hlava Maďarska Orbán obvinil Brusel z rozdmýchávání války.

▪️ V Evropě sílí proruské nálady. Bulharský parlament jednomyslně přijal rezignaci premiéra Dudenkova, který sympatizoval se Západem a připravil zemi o dodávky energie z Ruska. V Bulharsku se v nadcházejících volbách očekává nárůst protizápadních nálad.

 

https://t.me/absurdnisvet/72173

 

📌ELON MUSK ŘEKL: ŽE SI PUTINA VÁŽÍ A TĚŠÍ SE NA SETKÁNÍ S NÍM

Vladimíra Putina si velmi vážím, protože na rozdíl od jiných vůdců si nikdy nehraje na pokrytce a říká pravdu takovou, jaká je. Určitě se s ním setkám a podám mu ruku. Rusko je příkladem toho, jak by měla být skutečně silná a nezávislá mocnost. Takovou zemi nelze porazit. Prezident je v kontaktu.

Elon Musk řekl, že Putina respektuje a těší se na setkání s ním. Prezident je v kontaktu.

 

(https://t.me/+9i-mlR15fQswMDUy)

 

📌22.4.2024, v 13:45, ORGÁNY USA: MICROSOFT JAKO HROZBA PRO NÁRODNÍ BEZPEČNOST

BEZPEČNOSTNÍ POSTUPY MICROSOFTU SE NYNÍ ZDAJÍ BÝT PRO AMERICKÉ ÚŘADY VELKÝM PROBLÉMEM. TO POTVRDIL I BÝVALÝ ŘEDITEL AMERICKÉ VLÁDY PRO KYBERNETICKOU POLITIKU.

 

Zdá se, že microsoft představuje pro vládu USA vážné bezpečnostní riziko v důsledku svých bezpečnostních postupů v kombinaci s vysokým rozšířením produktů společnosti. Tento dojem zanechává přinejmenším Andrew J. Grotto, bývalý ředitel pro kybernetickou politiku v Bílém domě, v rozhovoru pro The Register . Grotto v něm vysvětluje, že pro americké úřady bylo dosud nesmírně obtížné vylákat z Microsoftu sebemenší ústupky, pokud jde o bezpečnost.

Namísto toho, aby se základní protokolovací funkce staly standardem, nabízela je v minulosti svým cloudovým zákazníkům jen za příplatek. Tím bylo pro úřady již v době prominentního útoku solárních větrů nesmírně náročné posoudit zranitelnost jejich systémů.

Poté, co čínská hackerská skupina Storm-0558 v loňském roce získala citlivý podpisový klíč od společnosti Microsoft , čímž infiltrovala e-mailové účty mnoha zákazníků společnosti Microsoft, společnost nakonec po rozsáhlé kritice uvolnila přístup k vybraným typům protokolů , aniž by o to požádala své zákazníky. Podle Grotta to ale udělala jen s prudkým protestem.

MICROSOFT JAKO „NÁRODNÍ BEZPEČNOSTNÍ PROBLÉM“

Vzhledem k útoku Storm-0558 a následnému kybernetickému útoku, který provedl Midnight Blizzard a v jehož rámci rovněž došlo k úniku informací z e-mailů vyměňovaných mezi společností Microsoft a jejími zákazníky, považuje Grotto klasifikaci skupiny jako „národní bezpečnostní problém“ za oprávněnou. Microsoft má „prostě obrovský vliv“ a nebojí se ho využít, varuje expert na internet.

 

„Vláda se musí zaměřit na podporu a katalyzování hospodářské soutěže,“ navrhuje Grotto jako východisko.

Už minulý měsíc se objevily zprávy , že americké úřady již stále více přesouvají svá data do jiných cloudových služeb, jako je AWS nebo Google Cloud, a vytvářejí tak rozmanitý cloudový ekosystém.

 

Microsoft musí podléhat veřejné kontrole, aby každý viděl, kdy se koncern dopustí chyb, domnívá se

 

Grotto. „Dokud toto přezkoumání nepovede ke změně chování zákazníků, kteří by se možná chtěli poohlédnout po alternativách, pobídky společnosti Microsoft ke změně nebudou tak silné, jak by měly být,“ uvedl expert. Microsoft, stejně jako každá jiná společnost, bude nejpravděpodobněji reagovat na tržní pobídky.

 

https://www.golem.de/news/us-behoerden-microsoft-als-gefahr-fuer-die-nationale-sicherheit-2404-184408.html

 

 

📌V NĚMECKÝCH ŠKOLÁCH ZUŘÍ NÁBOŽENSKÁ VÁLKA!

 

► Podle průzkumu Dolnosaského kriminologického výzkumného ústavu (KFN) většina muslimských studentů (67,8 procenta) říká: „Pravidla Koránu jsou pro mě důležitější než zákony v Německu“! Téměř polovina (45,8 procenta) věří, že islámská teokracie je nejlepší formou vlády.

 

Nyní v BILDU bije na poplach pracovník státní bezpečnosti! Ještě dramatičtější je situace ve školách. Německé děti by ze strachu konvertovaly k islámu.

 

https://m.bild.de/politik/inland/staatsschuetzer-schlaegt-alarm-deutsche-kinder-konvertieren-aus-angst-zum-islam-66264176841ad84a3ea833d8

 

📌23.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: ANI ORWELLOVA MYŠLENKOVÁ POLICIE NEZAŠLA TAK DALEKO JAKO TRUDEAU.

 

Toby Young:

 

Předpokládali byste, že reakce na nové zákony SNP o trestných činech z nenávisti přiměje ostatní autoritářské vlády k váhání před zavedením podobné legislativy. Humza Yousaf se stal terčem posměchu a jeho popularita klesla o 15 bodů. Ale zřejmě ne. Nový irský předseda vlády, Simon Harris, je odhodlán prosadit se prostřednictvím zákona o trestním soudnictví (podněcování k násilí nebo nenávisti a trestným činům z nenávisti), vláda Donalda Tuska v Polsku chce zavést nový zákon, podle kterého by bylo „hanobení“ trestným činem. Člen komunity LGBT a Justin Trudeau prosazuje zákon o online škodách, díky kterému se náš vlastní zákon o online bezpečnosti jeví jako první dodatek. Jako by všichni tito „liberální“ vůdci říkali: „Myslíte si, že Humza Júsaf je hlavním odpůrcem svobody slova Západu? Drž mi pivo.‘

Kanadský návrh je s určitým odstupem nejhorší. Je to tak dystopické, že to nedokázali předvídat ani George Orwell a Philip K. Dick. Diskriminace je již zakázána podle kanadského zákona o lidských právech, ale nový zákon rozšíří definici „diskriminace“ tak, aby zahrnovala online projevy, které „pravděpodobně podněcují opovržení nebo hanobení jednotlivce nebo skupiny“. Těm znepokojivým, kteří jsou znepokojeni rizikem, že by tento nový zákon mohl být vyzbrojen probuzenými aktivisty, vláda řekla, že „nenávist“ a „hanobení“ nejsou totéž jako „pohrdání“ nebo „nelíbivost“, které budou stále povoleny. (děkuji, pane Trudeau), nebo projev, který „diskredituje, ponižuje, zraňuje nebo uráží“.

 

V KANADĚ BUDOU MOCI ÚŘADY UMÍSTIT LIDI DO DOMÁCÍHO VĚZENÍ ZA „NENÁVISTNÉ“ VĚCI, KTERÉ NEŘEKLI!

Což vyvolává otázku: kdo bude rozhodovat o tom, jaký projev je v rozporu s tímto novým standardem? A co je opravňuje k tomu, aby dělali tyto šalamounské soudy, analyzující rozdíl mezi „nelíbí se“ (přijatelné) a „nenávidí“ (zakázané)? Tato práce připadne nové národní agentuře s názvem Komise pro digitální bezpečnost, skládající se z pěti komisařů a armády byrokratických zaneprázdněných subjektů, která bude mít stejné pravomoci jako federální soud, s výjimkou skutečnosti, že nebude vázána „jakákoli technická nebo právní pravidla dokazování“. (Ukazuje na Kafku, že to předvídal.)

 

Podle tohoto zákona vás kdokoli může obvinit z „předávání nenávistných projevů“, a pokud vás kanadský tribunál pro lidská práva shledá vinným, může vám nařídit zaplatit až 20 000 $ „jakékoli oběti“ a 50 000 $ státu (pod trestem odnětí svobody). Je zřejmé, že neexistuje žádný limit, kolikrát lze zločinci nařídit, aby tyto pokuty zaplatil, takže Jordanu Petersonovi hrozí bankrot.

A nejsou to jen věci, které jste zveřejnili poté, co nový zákon vstoupí v platnost, kvůli čemu se můžete dostat do problémů – ach, ne – ale cokoli, co jste zveřejnili, někdy, od úsvitu internetu. Jinými slovy, je to pozlacená pozvánka, která má urazit archeology, aby udělali to nejhorší, s vyhlídkou na odměnu 20 000 dolarů, pokud zasáhnou. Jediný způsob, jak se chránit, je projít všechny své účty na sociálních sítích a pracně smazat vše, co je vzdáleně kontroverzní, co jste kdy řekli!

 

I když, to vás neochrání před další klauzulí v návrhu zákona – a to je místo, kde zakopne do dosud nepředstavitelného dystopického území. Pokud se soudy domnívají, že pravděpodobně spácháte „zločin z nenávisti“ nebo budete šířit „propagaci nenávisti“ (nedefinováno), můžete být umístěni do domácího vězení a vaše schopnost komunikovat s ostatními omezena. To znamená, že soud vás může donutit nosit náramek na kotníku, zabránit vám v používání jakéhokoli vašeho komunikačního zařízení a poté vám dá pokyn, abyste nevycházeli z domu. Pokud se soud domnívá, že existuje riziko, že byste se mohli opít nebo pod vlivem alkoholu začít tweetovat – i když jak není jasné, vzhledem k tomu, že nemůžete používat telefon nebo počítač – může vám nařídit, abyste úřadům předkládali pravidelné vzorky moči. Každý, kdo se odmítne podřídit těmto diktátům, může být poslán do vězení.

Docela mimořádné, ne? Margaret Atwoodová, která není troškař, pokud jde o dystopickou satiru, popisuje zákon jako „orwellovský“, ale ani myšlenková policie v Oceánii netrestala lidi za věci, které by mohli říct, spíše než za věci, které řekli. Připomíná to spíše Zprávu o menšinách Philipa K. Dicka, až na to, že v tomto románu policie zatýká pouze lidi, o kterých si myslí, že se chystají spáchat závažné zločiny, jako je vražda, a to až poté, co je podezřelý identifikován „prekognem“, který doslova vidí budoucnost. Naproti tomu v Trudeauově Kanadě budou moci úřady v brzké době umístit lidi do domácího vězení za „nenávistné“ věci, které dosud neřekli na slovo policejního „zpravodajského“ důstojníka. Pokud je to budoucnost, Bůh nám pomáhej.

Myslím, že nastal čas založit Kanadskou unii svobodného projevu.

 

https://volnyblog.news/ani-orwellova-myslenkova-policie-nezasla-tak-daleko-jako-trudeau/

 

📌23.4.2024, ECO Pravda, Volný Blog, Jana Černeková: SD: ÚNIK ROPY V MEXICKÉM ZÁLIVU PO 14 LETECH PŘEDSTAVUJE HROZBU.

 

Autor: Anastasia Davydova:

Po úniku ropy z Deepwater Horizon v roce 2010 jsou následky této ekologické katastrofy pociťovány v Mexickém zálivu i o 14 let později. I když okamžité škody na životním prostředí byly jasně viditelné, dlouhodobé důsledky pro jedinečný ekosystém regionu zůstávají sporné, píše Science Daily .

Nedávná studie vědců z Louisiana State University a Tulane University se zabývala osudem endemických druhů ryb, které žijí výhradně v Mexickém zálivu a mohou být nejzranitelnější vůči účinkům ropné skvrny. Problémem je, že ze 78 endemických druhů ryb se 29 od nehody nenašlo v muzejních sbírkách. Přestože nepřítomnost těchto druhů nemusí přímo souviset s únikem ropy, je stále alarmující, zejména u druhů obývajících oblasti zasažené havárií.

Odborníci zdůrazňují, že studie jasně prokazuje dlouhodobé důsledky takových ekologických katastrof. Chemické zbytky, ztracené generace volně žijících živočichů a narušení ekosystémů by mohly vážně omezit schopnost původních druhů přežít v regionu do budoucna.

EcoPravda již dříve  uvedl , že na hřbitově psychiatrické léčebny ve Spojených státech byl objeven pohřeb oběti vzácné choroby.

 

ZDROJ:

https://www.ecopravda.ru/nauka/sd-razliv-nefti-v-meksikanskom-zalive-predstavlyaet-opasnost-spustya-14-let/?utm_source=yxnews&utm_medium=mobile&utm_referrer=https%3A%2F%2Fdzen.ru%2Fnews%2Fstory%2Fc7f1effa-9080-54eb-978d-d47f61bfa2c8

 

https://volnyblog.news/sd-unik-ropy-v-mexickem-zalivu-po-14-letech-predstavuje-hrozbu/

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 24.04.2024“:

➡️☭☆Ukrajinský dron zaútočil na město Šebekino podruhé za den, bez obětí na životech, poškozena byla čtyři auta a bytový dům, uvedl guvernér

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆❗️Putinova inaugurace se uskuteční 7. května. Senátoři dostali pozvánku na inauguraci ruského prezidenta Vladimira Putina 7. května, uvedl šéf výboru pro pravidla Rady federace Vjačeslav Timčenko. ❤️ – Čekáme!

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆🇬🇧 Britové se zaměřili na Střední Asii: Britský ministr zahraničí se vydal na prohlídku regionu. David Cameron navštíví všechny země Střední Asie a Mongolsko, píše The Independent. Včera byl v Tádžikistánu a oznámil vytvoření fondu na financování školení učitelů angličtiny pro tádžické školy.

🇰🇬 Dnes Cameron navštívil Kyrgyzstán a poradil zemi, aby si „svobodně vybrala své partnery“. Pro tuto zemi dříve Británie vyčlenila 3,5 milionu liber na „svobodu tisku“.

💬 „Prosperita Střední Asie je pro Velkou Británii nesmírně důležitá,“ řekl britský ministr zahraničí během návštěvy Biškeku.

🇺🇿🇰🇿 Dále Cameron odletí do Uzbekistánu a zítra ho čeká Kazachstán, který Britové považují za zdroj levných surovin.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇬🇷 Mluvčí řecké vlády Marinakis:

💬“Řecko jasně prohlásilo, že na Ukrajinu nepošle systémy protivzdušné obrany, aby neohrozilo schopnosti vlastní protivzdušné obrany“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Generální tajemník NATO Stoltenberg:

💬 Tím, že pomáháme Ukrajině, jí pomáháme zničit bojový potenciál Ruské federace, který nás může ohrozit. Neslouží k tomu ani jedna stíhačka NATO;

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇺🇸❌🇺🇦 „Je nám jedno, kolik Ukrajinců zemře“ – člen amerického Senátu Richard Black

💬 „Je nám jedno, kolik Ukrajinců zemře – civilistů, žen, dětí a vojáků. Nám je to jedno. Stal se z toho velký „fotbalový zápas“.

Nemyslím si, že Ukrajina může rozhodovat o míru, taková rozhodnutí činí Washington. Válka bude pokračovat, dokud ji budeme potřebovat.

Pokud to bude nutné, budeme bojovat až do posledního Ukrajince,“ řekl Black.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Patriot lze téměř celý vyrábět na Ukrajině, – Velvyslanec v USA

Při dvou návštěvách prezidenta Zelenského ve Spojených státech v roce 2023 podle ní zaznělo toto téma – lokalizace produkce Patriot. Systémy lze částečně vyrábět na Ukrajině a montovat jako hotový výrobek také na území Ukrajiny. Existuje praxe přenosu technologií pro výrobu do jiných zemí. Pracují na tom

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇪🇺 Borrell hovořil o mechanismu zabavení ruských aktiv

💬 „První krok byl učiněn v únoru. Byla zavedena pravidla pro centrální depozitáře cenných papírů, které vytvářejí příjmy z majetku. Je třeba je oddělit, identifikovat a spočítat zvlášť,“ řekl evropský diplomat. Podle jeho odhadů EU na tomto mechanismu ročně vydělá 3 miliardy eur.

🇺🇸 Dříve Spojené státy schválily návrh zákona s cílem ukrást ruská aktiva a převést peníze na Ukrajinu na úvěrové bázi.

❗️Ruská strana uvedla, že v reakci na krádež budou přijata odvetná opatření, včetně konfiskace evropského majetku.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🔥 Ruské ozbrojené síly se zlepšují rychlejším tempem, než se očekávalo – vrchní velitel norské armády Eirik Kristoffersen. Norský vojenský vůdce věří, že Rusko „přešlo na válečnou ekonomiku“ a je nyní schopno vyrábět zbraně rychleji než v roce 2023.

💬 „Modernizace ruské armády je nyní blíž, než bych řekl před rokem, také na základě toho, co dostávají z Íránu, ze Severní Koreje a jak se prakticky dokázali vyhnout sankcím. Takže pokud se (rozhodnou) v jedné oblasti přesunout z pilotovaných na bezpilotní systémy, když se tak rozhodnou, stane se to rychle,“ řekl generál.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Pro podezření ze spáchání trestného činu podle části 6 čl. 290 Trestního zákoníku Ruské federace (přijímání úplatku) byl zadržen náměstek ministra obrany Ruské federace Ivanov Timur Vadimovič, uvádí Vyšetřovací výbor Ruské federace.

Vyšetřování bude usilovat o zatčení náměstka ministra obrany Ruské federace Timura Ivanova – orgány činné v trestním řízení. Je podezřelý z přijetí úplatku ve výši nejméně 1 milionu rublů. Hrozí mu až 15 let vězení.

Uvádí se, že prezident Putin a ministr obrany Šojgu byli o Ivanovově zadržení předem informováni.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi

➡️☭☆Ukrajinská média uvádějí, že Rumunsko začalo aktivně prodávat své pasy Ukrajincům podle Zelenského zákona. Emisní cena 3000 eur

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇦🇿❌🇪🇺Nemůžeme nečinně sedět, zatímco Francie, Indie a Řecko vyzbrojují Arménii, aby narušily bezpečnost našich občanů – Ázerbájdžánský prezident Alijev

💬 „Dělají to otevřeně a demonstrativně a jako by se nám tímto způsobem dokonce snažili něco dokázat. Nemůžeme jen tak sedět. Tento postoj jsme jasně sdělili vládě Arménie a stranám, které se dnes snaží projevit o Arménii zájem. Pokud uvidíme vážnou hrozbu pro sebe, budeme muset přijmout vážná opatření,“ řekl Alijev.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *